Μετάβαση σε περιεχόμενο

συνεντευξη...απο σενα!

Recommended Posts

πως σε λενε; ΣΙΣΣΥ

η ηλικια σου; 29 (ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ)

σε ποια περιοχη μενεις;: ΑΘΗΝΑ

απο που καταγεσαι; ΒΑΡΔΑ ΗΛΕΙΑΣ - ΡΑΔΟΒΙΖΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ζωδιο; ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΛΕΩΝ, ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ (ΆΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ! ΧΕΧΕ)

εχεις παιδι; ΕΝΑ

τι ηλικια εχει; 20ΜΗΝΩΝ

ονομα; ΧΑΡΑ - ΜΕΛΙΝΑ

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου; ΧΑΡΑ (ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ) ΜΕΛΙΝΑ (ΓΛΥΚΙΑ) ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; ΟΧΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΕΓΚΥΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; ΔΕ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΕΙΧΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; ΝΑΙ ΑΠΟ ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΜΑ

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΟ, ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ, ΟΜΟΡΦΟ

προσπαθεις για παιδακι; ΓΙΑ 2ο ΜΑΛΟΝ ΟΧΙ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ

ποσο καιρο; -

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΤΠΟ ΝΑ ΔΙΝΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ. ΘΑ ΕΥΧΟΜΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ, ΚΑΛΟΚΑΡΔΗ

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΒΙΒΛΙΟ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ Ή ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ.

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΜΠΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας; ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΤΠΤ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΒΟΥΝΟ, ΕΝΙΩΘΑ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΜΕ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ. ΥΠΗΡΞΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; ΟΤΑΝ Η ΜΙΚΡΗ ΗΤΑΝ 2 ΜΗΝΩΝ ΕΙΧΑΜΕ ΒΓΕΙ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΣΙΠΟ ΚΑΙ ΚΟΨΟΜΕΣΙΑΣΤΗΚΑ. ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΡΣΙΠΟΥΣ ΣΤΟ ΓΚΟΥΓΚΛ ΜΕ ΠΑΡΕΠΕΜΩΕ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ Έ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΑ

εχεις βρεθει σε συναντηση; ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ??? ΕΙΜΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ! ΧΑΧΑΧΑ

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ Η ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ

ποσο σε εχει βοηθησει; ΠΟΛΥ. ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΩ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΟΥ ΡΟΛΟ

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ!

ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑΝ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 117
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

πως σε λενε; Άννα-Μαρία Παπαδάκη

η ηλικια σου; 29 (αν σας ρωτήσει κανείς 25 θα πείτε)

σε ποια περιοχη μενεις;: Λάρνακα, Κύπρο (μετά από 10 χρόνια στην υπέροχη Θεσσαλονίκη)

απο που καταγεσαι; Λάρνακα, Κύπρο

ζωδιο; Καρκίνος

εχεις παιδι; ΟΧΙ

τι ηλικια εχει;

ονομα;

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου;

δυσκολευτικες για να συλλαβεις;

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο;

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα;

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα;

προσπαθεις για παιδακι; Ναι (υποτίθεται)

ποσο καιρο; από τον Ιούνιο, αλλά με τα ατυχήματα που μου συνέβησαν, συνολικά δεν προσπαθούμε περισσότερο από 4-5 μήνες.

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; Όχι άγχος. Για μένα, το παιδί αν έρθει ήρθε. Αλλιώς, δεν πειράζει...

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! Μόνο με τέσσερις λέξεις; (ε, τέσσερις χρησιμοποίησα)

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλά; Τίποτα, απλά να μην πουλάει μαγκιά και να μην παίζει τον έξυπνο-η.

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; Είμαι εκπαιδευτικός σε εσπερινό σχολείο (οεο). Επίσης, κάνω διδακτορικό στη θεολογία και όποτε βρίσκω ελεύθερο χρόνο μελετώ θεολογία (το διδακτορικό το έγραψα και περιμένω έγκριση). Διαβάζω πάντα λογοτεχνία. Παλιά έπαιζα πιάνο και ζωγράφιζα, τώρα τα άφησα. Σερφάρω στο ίντερνετ (προφανώς)!

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας; Μπα.

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; Είχα δύο αχνά θετικά τεστ και μπήκα να βρω πληροφορίες. Τελικά την ίδια μέρα μου ήρθε η περίοδος.

εχεις βρεθει σε συναντηση; Ναι

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; Το παρεΐστικο κλίμα.

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; Τα ξεκατινιάσματα.

ποσο σε εχει βοηθησει; Δεν ξέρω.

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; Μην πείτε καμιά τρελή ιστορία, γιατί θ' αρχίσουμε πάλι τους πουαρισμούς (εκ του Ηρακλή Πουαρώ).

πως σε λενε; Εύα

η ηλικια σου; Σε 2 μήνες 27!

σε ποια περιοχη μενεις;: Αθήνα

απο που καταγεσαι; Άρτα

ζωδιο; Ταύρος!!

εχεις παιδι; Ναι!!!

τι ηλικια εχει; 6μισι μηνών

ονομα;μπέμπα! :P Νικολέτα (από τον Ιούλιο που βαφτιζόμαστε)

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου; Πανέμορφο,πανέξυπνο,χαρισματικό,ξεχωριστό,αξιαγάπητο (καλύτερα να μη συνεχίσω) :P

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; Οχι, έγινε τυχαία 9 μήνες πριν την ημ/νια γάμου! :blush: Ο γάμος αναβλήθηκε για λίγους μήνες αργότερα...

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο;Στην αρχή μου είπαν αγόρι... Οταν μου είπαν ότι τελικά είναι κορίτσι είπα.... "στη γέννα θα μάθω σίγουρα τί είναι!!!" ε, μα...! Πάντως ήθελα πάντα μία κόρη!!!!

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; Ελάχιστη!!

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; Είναι η μεγαλύτερη ευλογία - ευτυχία!

προσπαθεις για παιδακι; Οχι... ακόμα!!!

ποσο καιρο; --

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; Να αποκτήσουν πολλές δραστηριότητες, ετσι ώστε να μη σκέφτονται και αγχώνονται για το πότε θα ρθει το νινι και φυσικά, πολύ σεξ!!!

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! ευαίσθητη, αυθόρμητη, ειλικρινής, πεισματάρα

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; Οτι απεχθάνομαι το ψέμα και τις δήθεν συμπεριφορές!

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; Καθηγήτρια Γαλλικών ... χόμπυ τίποτα πλέον (πού χρόνος;;) Εκτός από μαμμυ, φυσικά :P

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας; Ναι, έχω περάσει μία καισαρική και δε μπορώ να την ξεπεράσω! Για την ακρίβεια, το πρόβλημα δεν είναι η καισαρική αλλά το γεγονός ότι μάλλον έγινε άδικα και κυρίως η πιθανότητα να μη ζήσω ποτέ το φυσιολογικό τοκετό :(

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; Μόλις είχα μάθει για την εγκυμοσύνη μου και ψάχνοντας διάφορα περί εγκυμοσύνης .... το βρήκα!!!! :)

εχεις βρεθει σε συναντηση; Οχι, προς το παρόν τουλάχιστον

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; Είναι πολύ φιλικό!

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; Το ότι δεν ξέρω τί να πιστέψω και τί όχι με τόσους φέικ!!!!! :blink:

ποσο σε εχει βοηθησει; Πολύυυ!!! :)

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; Είσαι fake???? Αν όχι, καλώς όρισες βρε!!! χαχα (πλακίτσα) :silly:

πως σε λενε; Αλεξία

η ηλικια σου;34

σε ποια περιοχη μενεις;:Ιωάννινα

απο που καταγεσαι; Ιωάννινα

ζωδιο; Τοξότης

εχεις παιδι; Ναι

τι ηλικια εχει; 2 χρονών και 7 μηνών

ονομα; Αχιλλέας

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου; Ευαίσθητος, φοβιτσιάρης και τρομερός παρλαπίπας

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; Μετά από προσπάθεια 8 μηνών

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; Ήθελα κορίτσι γιατί μεγάλωσα σε μια οικογένεια μόνο με κορίτσια. Έκανα μια εβδομάδα να συνέλθω όταν έμαθα το φύλλο αλλά τώρα δεν τον αλλάζω με τίποτε. Βέβαια τώρα είμαι έγκυος στη κόρη μου (είμαι 6 μηνών).

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; Ναι πολύ

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; Δύσκολο. Δίνεις κάθε μέρα εξετάσεις και έχεις απέναντι σου τον πιο δύσκολο και απαιτητικό κριτή. Επίσης για μια εργαζόμενη μητέρα που πρέπει να μοιράζει τη ζωή της και την ενέργεια της, τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα.

προσπαθεις για παιδακι;

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; Να ηρεμήσουν, όσο αυτό είναι εφικτό και να κάνουν θετικές σκέψεις

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! Νευρική, αγχώδης, εσωστρεφής και απαισιόδοξη(έγραψα μόνο τα αρνητικά μου βλέπω αλλά αυτά μου ήρθαν τώρα)

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; Τίποτε, είμαι κυριολεκτικά ανοιχτό βιβλίο, με μαθαίνεις αμέσως, υποστηρίζω την αμεσότητα

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; Δουλεύω στο δημόσιο ως συμβασιούχος και μ΄αρέσουν πολύ τα ταξίδια και το διάβασμα.

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας; Σκέφτομαι πράγματα κυρίως αρνητικά που επηρεάζουν αρκετά τη ζωή μου. Για παράδειγμα τώρα έχω εμμονή με την οικονομική κρίση και επειδή ο άντρας μου δεν βρίσκει με τίποτε δουλειά έχει επηρεαστεί πολύ η ψυχολογία μου μ΄όλα αυτά που ακούω.

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; Για ενημερωτικούς

εχεις βρεθει σε συναντηση;οχι

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; Η ποικιλομορφία των απαντήσεων και κάποια χρήσιμα πράγματα που μαθαίνω και με βοηθάνε

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; Το κουτσομπολιό και η υπερβολική καλοσύνη απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις που στον πραγματικό κόσμο θα προσπερνούσαμε με μεγάλη ευκολία

ποσο σε εχει βοηθησει; αρκετά

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; Είμαι 2 μήνες στο site,μάλλον θεωρούμαι νέο μέλος, οπότε καλώς ηρθαμε.

πως σε λενε;Ευγενάι Σαρηγιαννίδου

η ηλικια σου;29 κλεισμένα!!!!

σε ποια περιοχη μενεις;:Νίκαια Αττικής

απο που καταγεσαι;Κατερίνη Πιερίας

ζωδιο;Ιχθύς

εχεις παιδι;ένα αγοράκι

τι ηλικια εχει;10,5 μηνών

ονομα;Χρήστος

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου;Ενεργητικό, πεισματάρικο(όπως όλα φαντάζομαι),πάρα πολύ βολικό!!!!!

δυσκολευτικες για να συλλαβεις;Όχι

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο;Ούτεζέστη όυτε κρύο..ήθελα κορίτσακι αλλά στη πορεία άλλαξα γνώμη!!!!

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα;Ο αντρούλης μου βοηθάει πολύ και έχω και τη μαμά κάποιες μέρες

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα;Περίεργα,όμορφα,δύσκολα,...ΤΕΛΕΙΑ!!!

προσπαθεις για παιδακι;

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;Όχι άγχος!!!

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!συναισθηματική,επίμονη,νευρική,απαισιόδοξη

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα;μη με ζαλίζεις για ένα θέμα 500 ώρες!!!

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;Μουσική,σινεμά,βιβλία,beach volley

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;Το πιο ζόρικο ίσως έως τώρα ήταν η επιλόχειος κατάθλιψη που έπαθα

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;Να μάθω,να πάρω γνώμες και γιατί όχι να κάνω και φιλίες αν είναι εφικτό

εχεις βρεθει σε συναντηση;Ναι!!!!!σε μια.14/03/10

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ;τα πολλά θέματα

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ;Είναι πιο αργό και απο τον Αγγελόπουλο!!!

ποσο σε εχει βοηθησει;Πάρα πολύ!!!

τι εχεις να πεις στα νεα μελη;Να είστε ο ευατός σας,και εμε΄΄ις έιμαστε εδώ για οτι χρειαστεί

πως σε λενε;ΒΑΣΙΑ

η ηλικια σου;24

σε ποια περιοχη μενεις;:ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

απο που καταγεσαι;ΠΕΙΡΑΙΑ

ζωδιο;ΖΥΓΟΣ

εχεις παιδι;ΝΑΙ

τι ηλικια εχει;5,5 ΧΡΟΝΩΝ

ονομα;ΚΑΛΛΙΑ

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου;ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΛΑΣΜΑ

δυσκολευτικες για να συλλαβεις;ΟΧΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο;ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ Κ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ,ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΤΟ ΦΥΛΟ

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα;ΟΧΙ

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα;ΑΠΙΘΑΝΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ

προσπαθεις για παιδακι;ΝΑΙ

ποσο καιρο;3 ΧΡΟΝΙΑ{ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟς ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ}

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΝΤΑΙ Κ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!!

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ,ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΗ,ΑΝΕΧΤΙΚΗ,ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗ

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα;ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΙΔΙΑΤΕΡΟ,ΑΠΛΑ ΝΑ ΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟς ΑΝΘΡΩΠΟς Κ ΟΧΙ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ!

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΤΗς ΚΟΡΗς ΜΟΥ,,ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ Κ ΠΟΛΥς ΕΛΕΥΘΕΡΟς ΧΡΟΝΟΣ!Κ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ 'ΜΑΜΜΥ'

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΤΑ ΕΧΩ ΗΔΗ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ Κ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;ΜΠΗΚΑ ΤΗΝ 1 ΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΜΙΑς Κ ΕΨΑΧΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙς ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ

εχεις βρεθει σε συναντηση;ΟΧΙ ΔΥΣΤΥΧΩς ΔΕΝ ΤΑ ΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΩ

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ;Η ΦΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ Κ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΥΣΩ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ;ΠΟΥ ΠΟΛΛΕς ΦΟΡΕς ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΜΠΩ Κ ΜΕ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ!!!!ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ!!!Κ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ Κ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ!!!

ποσο σε εχει βοηθησει;ΑΡΚΕΤΑ

τι εχεις να πεις στα νεα μελη;

ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ!!!!

πως σε λενε;ME LENE REBBEKA KAI EIMAI KALA

η ηλικια σου;ΣΤΑ 32

σε ποια περιοχη μενεις;:ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

απο που καταγεσαι;ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΑΙΑ

ζωδιο;ΣΚΟΡΠΙΝΑ

εχεις παιδι;ΟΧΙ

τι ηλικια εχει;

ονομα;

προσπαθεις για παιδακι;ΝΑΙ

ποσο καιρο;2 ΜΗΝΕς

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ!!!!

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!ΤΡΕΛΗ,ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ,ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΑ

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα;ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΙΕΣ

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;γΡΑΦΩ ΣΤΙΧΟΥΣ,TRAγΟΥΔΙΑ,ΚΑΝΩ γΙΟγΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟγΙΣΜΟ.

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 24 ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΤΙ!!!!!ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟ ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ γΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕς ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΑΡΕΑ

εχεις βρεθει σε συναντηση;ΟΧΙ ΔΥΣΤΗΧΩς ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΡΙΑ

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ;Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑς

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ;ΜΕΡΙΚΕς ΚΑΚΙΕς ΠΟΥ ΒγΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟγΡΑΜΑ

ποσο σε εχει βοηθησει;ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ

τι εχεις να πεις στα νεα μελη;ΚΑΛΩς ΟΡΙΣΑΤΕ HOŞ ĞELDINIZ

πως σε λενε;ΑΝΝΑ

η ηλικια σου;25

σε ποια περιοχη μενεις;:ΚΑΤΕΡΙΝΗ

απο που καταγεσαι;ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ζωδιο;ΠΑΡΘΕΝΟΣ

εχεις παιδι;ΟΧΙ

τι ηλικια εχει;

ονομα;

προσπαθεις για παιδακι;

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;ΧΧΑΛΑΡΩΣΤΕ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ,ΦΙΛΟΥΣ..

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα;

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Μ.Ε

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ

εχεις βρεθει σε συναντηση;

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ;Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΣΑ 2-3 ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΦΗ!

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ;

ποσο σε εχει βοηθησει;

τι εχεις να πεις στα νεα μελη;ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΑΛΑΡΑΑΑΑ..ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΛΙΟ ΜΕΛΟΣ ΕΙΧΑ ΧΑΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ!

ΕΙΝΑΙ ΣΑΗΤ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ,ΣΚΕΨΕΙΣ,ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΜΑΣ!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

πως σε λενε;ΔΗΜΗΤΡΑ

η ηλικια σου;33

σε ποια περιοχη μενεις;:ΥΜΗΤΤΟ

απο που καταγεσαι;ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

ζωδιο;ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

εχεις παιδι;ΟΧΙ

τι ηλικια εχει;-

ονομα;-

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου;ΚΟΥΚΛΟΣ(ηταν)

δυσκολευτικες για να συλλαβεις;ΗΡΘΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα;-

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα;?

προσπαθεις για παιδακι;ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ

ποσο καιρο;-

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ,ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ,ΤΡΕΛΗ

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα;ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;ΒΙΒΛΙΑ,ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΤΑΞΙΔΙΑ(ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ)

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;ΤΟ ΕΧΩ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΗΔΗ(ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ 11 ΗΜΕΡΩΝ),ΣΤΑ 25 ΒΙΩΣΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ, ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;ΟΤΑΝ ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΑΙΤΙΕΣ ΠΡΟΩΡΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΑΦΟΤΟΥ ΤΟΝ ΕΧΑΣΑ

εχεις βρεθει σε συναντηση;ΟΧΙ

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ;ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ;ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

τι εχεις να πεις στα νεα μελη;ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ

πως σε λενε; Μαρία

η ηλικια σου; 29

σε ποια περιοχη μενεις;: Ρόδο

απο που καταγεσαι; Ρόδο

ζωδιο; Υδροχόος

εχεις παιδι; Περιμένουμε τα ζουζουνάκια μας τον Οκτώβριο πρώτα ο Θεός!

τι ηλικια εχει;

ονομα;

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; Ναι,2 χρόνια προσπαθειών λόγω πολυκυστικών καταφήγαμε στην εξωσωματική.

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο;Δεν έχω μάθει ακόμα αλλά δε με απασχολεί καθόλου!!!Μόνο να ναι υγιέστατα Παναγία μου!

προσπαθεις για παιδακι;

ποσο καιρο; --

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; Να κάνουν εξετάσεις και να μην αφήνουν το χρόνο να κυλάει άδικα και το άγχος να μεγαλώνει!

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! ευαίσθητη,απαισιόδοξη,φοβιτσιάρα

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; Οτι πρέπει να ναι ο εαυτός του και όχι δήθεν

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; Λογίστρια..χόμπυ καφεδάκια με τον αντρούλη μου και φίλους,μαθαίνω ιταλικά!

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας; Όχι κάτι στενάχωρο.

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; Για να βρώ τεχνικές-συμβουλές σύλληψης!!!

εχεις βρεθει σε συναντηση; Οχι, λόγω απόστασης

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; Ότι μπορείς να πεις τα πάντα και κάποιος θα σε ακούσει και θα σου απαντήσει

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; Το ότι σέρνεταιαιααιαιαιαιαια...

ποσο σε εχει βοηθησει; Πολύυυ!!!

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; Καλως όρισαν και εύχομαι εδώ να βρουν την παρείτσα που τους λείπει...

πως σε λενε; Χρυσα

η ηλικια σου; 30

σε ποια περιοχη μενεις;: Θεσσαλονικη

απο που καταγεσαι;

ζωδιο; Λεων

εχεις παιδι; ΝΑΙ!!!!!!!

τι ηλικια εχει; σχεδον 10 μηνων

ονομα; Χριστοφορος

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου; Σκανταλιαρικο, κακομαθημενο, γλυκουλικο, ζωηρο, υπερκινητικο, αεικινητο, περιεργο, αξιαγαπητο, χαμογελαστο, χαζουλικο, τρελο...

δυσκολευτικες για να συλλαβεις;μμμμμ δεν θα το ελεγα οτι δυσκολευτικα και πολυ

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; Ημουν σηγουρη απο την πρωτη στιγμη οτι ηταν αγορακι

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; Ναι ο καλος μου που μονο γαλα δεν κατεβαζει..και η μαμα μου που τον προσεχει οταν ειμαι στη δουλεια..και η πεθερα μου...οταν θυμαται..και η κουνιαδα μου αμα χρειαζετε..δεν εχω παραπονο!!!

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; Δυσκολο.....πολυ δυσκολο.....

προσπαθεις για παιδακι; ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; Να το σκευτουν καλυτρε...πλακα κανω..κοριστακια μην εχετε αγχος..θα ερθει το παιδακι σας..γιατι που θα βρει πιο υπεροχη μανουλα!!!!!

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! Τρελη, Βιαστικη, λαιμαργη. τεμπελα

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; να μη ρωατει πολλα!!!!!!

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; δουλευω και ασχολουμαι με τον γιο μου...και μου αρεσει πολυ το διαβασμα...αλλα εχω να διαβασω μηηηηνννεεεςςςς

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας; εχω περασει πολλα...αλλα δεν θελλω να τα μοιραστω για την ωρα

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;ηθελα να μαθω τα παντα για την εγκυμοσυνη, τον θηλασμο, το μεγαλωμα ενος παιδιου

εχεις βρεθει σε συναντηση; Ναι διστυχως μονο μια φορα...αλλα ελπιζω με το καλο να ξαναπαω στην προσεχη

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; το οτι εχει παρα πολλες πληροφοριες, μαμαδες με παρα πολλες γνωσεις..αλλα και διαφωνιες γιατι μεσα απο τις διαφωνιες ανακαλυπτεις νε πραγματα

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; οι καυγαδες- ολοι, τα μαλλιοτραβηγματα..το οτι κολλαει

ποσο σε εχει βοηθησει; ΠΑΡΡΡΡΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΛΥΥΥΥ

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; Καλο κουραγιο!!!!!

πως σε λενε;Maria

η ηλικια σου;28

σε ποια περιοχη μενεις;Peiraia

απο που καταγεσαι;Peiraia

ζωδιο;didimos

εχεις παιδι;oxi

τι ηλικια εχει;-

ονομα;-

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου;-

δυσκολευτικες για να συλλαβεις;Sto energhtiko mou :P 3 egumosunes.Mia 3 mhnwn kai 2 sxedon 6.De duskoleuomai na sullavw...Alla moiazei akator8wto na ta krathsw.

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο;TO 2 htan koritsi kai twra eixa agori...h8ela mono nanai gera

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα;Nomizw pws einai h oloklhrwsh ka8e gunaikas.Exw tosh agaph mesa mou gia ena mwro pou kamia fora auto ponaei polu.

προσπαθεις για παιδακι;twra akoma oxi....h apwleia tou giou mou einai toso prosfath kai to sok toso megalo pou xanw pali to aggeloudi mou pou fovamai polu giati kserw pws pali 8a apotuxw.

ποσο καιρο;-

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;Na kanoun upomonh kai naxoun pisth.Kai panw apola na kanoun auto pou niw8oun dixws na akoun ti lene oi gurw.Auto einai polu shmantiko giati oi gurw mou mou lene na stamathsw na vazw ton eauto mou se tetoia dokimasia sunexeia giati thn epomenh fora mporei na mhn sta8w tuxerh na vgw kala apo to maieuthrio.

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!Eimai filotimh,sunais8hmatikh,peismatara kai kserokefalh.

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα;na mou milaei me eilikrineia kai naferetai me dikaiosunh kai anidioteleia.

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;eimai dieu8untria se megalh alusida katasthmatwn kai eimai polu ergasiomanhs...Twra pou anarwnw kai eimai spiti asxoloume me to pc kai ton antra mou pou exei parei 4kg epeidh mageireuw san maniakh :P

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;Arketa...apla auto pou me apasxolei teleutaia einai h krish olwn to an exw to dikaiwma na menw eguos na ftanw ena paidi 6 mhnwn kai meta na to skwtwnw a8ela mou epeidh to xanw.Auto mexei provlimatisei kai stenaxwresei polu giati h oikogeneia mou ektos tou antra mou me piezei na dextw pwsden mporw na kanw paidia kia na stamathsw na prospa8w.

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;gia na hremw tis anisixies mou sthn teleutaia egumosunh mou giati pali eniw8a pws kati den 8a paei kala

εχεις βρεθει σε συναντηση;Oxi

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ;Oti mporw na lew to pono mou xwris kapoios na mou leei...oxouuu ksexaseto poia kai proxwra.Den 8a pe8anoume kiolas.

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ;h kaxupospia kai h arnitikothta

ποσο σε εχει βοηθησει;arketa,eidika auta ta vradia pou na koimi8w moiazei akator8wto

τι εχεις να πεις στα νεα μελη;Naxoun pisth,kouragio kai upomonh kai na mhn to vazoun katw me tpt kai gia kanenan....

πως σε λενε; Εύη

η ηλικια σου; 31

σε ποια περιοχη μενεις;: Καλαμαριά , Θεσσαλονίκη

απο που καταγεσαι; Θεσσαλονίκη

ζωδιο; Παρθένος

εχεις παιδι; Ναι!!!

τι ηλικια εχει; 22 μηνών

ονομα;Θανούλης

Ας μην πω για τα χαρακτηριστικα...

Είναι πολύ καλό παιδάκι,ακούει,είναι υπερκινητικός αλλα και πεισματάρης!

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; Οχι, έγινε από ΄΄ κακή ΄΄ συννενόηση με το μπαμπά του...Αλλα τελικα ήταν η καλύτερη συννενόηση που είχαμε ποτε!!!!Και είμαι ευτυχισμένη που έγινε έτσι!

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο;Οταν μου είπαν αγοράκι, για μια ημέρα ήμουν κάπως....Από την επομένη ήταν όλα μια χαρούλα και φυσικα δεν τον αλλαζω με κοριτσάκι τώρα,αν και θα ήθελα ένα :blush:

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; Μεγάλη.

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; Είναι η μεγαλύτερη ευλογία που μου έχει δώσει ο θεός.Είμαι ολοκληρωμένη

προσπαθεις για παιδακι; Σιγά , σιγα , νομίζω πως ήρθε ο καιρός!

ποσο καιρο; --

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; Να μην χάνουν την ελπίδα και πάνω από όλα την πίστη τους.

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! ευαίσθητη, αυθόρμητη, πεισματάρα και αγχώνομαι πολύ ευκολα

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; δεν μου αρέσει το ψέμα και η υποκρισία.Θέλω ο άλλος να είναι ο εαυτός του.

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; Είμαι λογίστρια σε ανώνυμη εταιρεία αυτοκινήτων

Χομπυ κααααποτε έκανα πολλα πράγματα,τώρα τίποτα

Εχω μοιραστεί την εμπειρία του τοκετού μου που είναι οτι πιο συγκλονιστικό μου έχει συμβει!

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; Εψαχνα την πιθανη ημερομηνία τοκετού μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχεις βρεθει σε συναντηση; Οχι, αν και θα το προσπαθήσω

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; Η άνεση και η φιλικότητα που κυριαρχεί

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; ωρες ωρες τραβάει γερα κολληματα!!!χα!χα!

ποσο σε εχει βοηθησει;αρκετα

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; Καλώς ήρθατε στην όμορφη παρέα μας!

Ελπίζω να μείνετε! ;)

πως σε λενε; βικυ

η ηλικια σου; 27

σε ποια περιοχη μενεις;:περαμα

απο που καταγεσαι;χαλκιδα μπαμπας κουβα μαμα

ζωδιο;σκορπιος

εχεις παιδι; Ναι!

τι ηλικια εχει; 23 μηνών

ονομα;χαρακης

ναζιάρης αγαπησιαρης χαρουμενος ταρζανακι

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; Οχι!

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο;αν κ ηθελα κοριτσακι δεν με πειραξε καθολου βεβαια τωρα καταλαβα ποσο μεγαλος ερωτας ειναι το αγορακι

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; πάρα πολύ

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; το μεγαλύτερο δώρο που μου έκανες ο θεούλης τον ευχαριστώ καθημερίνα που μου τον έδωσε

προσπαθεις για παιδακι; για 2ο οχι

ποσο καιρο; --

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; Να αφησουν το αγχος στην ακρη

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! αναισθητη πεισματαρα αγαπησιαρα εξω καρδια

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; δεν μου αρεσει να με κοροιδευουν

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; αισθητικος!

Χομπυ να κανω οτιδηποτε ευχαριστει εμενα κ το το χαρακη μου

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;οχι

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; οταν γεννησα εψααχνα να βρω πληροφοριες για τα μωρακια

εχεις βρεθει σε συναντηση; Οχι, αλλα το θελω πολυ

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; οτι ειναι παρειστικο

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; οτι κολλαει

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; Καλως ορισατε!!!!!!!!!!!

πως σε λενε; Αθηνά

η ηλικια σου; 28

σε ποια περιοχη μενεις;: Κέρκυρα

απο που καταγεσαι; Πρέβεζα

ζωδιο; Λέων

εχεις παιδι; σε 7 μήνες

τι ηλικια εχει;

ονομα;

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; όχι

δεν το έχω μάθει ακόμα και ανυπομωνώ

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; φαντάζομαι υπέροχα, ένα θαύμα

προσπαθεις για παιδακι;

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; να είναι χαλαρές και να απολαμβάνουν ότι κάνουν, και το μωράκι τους θα είναι η καλύτερη έκπληξη

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! λογική, νευρική, ευαίσθητη, γελαστή

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; ότι είμαι απλός άνθρωπος κσι δεν μου αρέσει η υποκρισία

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; δουλεύω πολύ και δεν έχω χρόνο, ίσως το καθάρισμα του σπιτιού

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας; δεν είχε δει ο γιατρός την εγκυμοσύνη μου και μου είχε δώσει χάπια για να αδιαθετήσω, όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυοε τελικά τρόμαξα πολύ γαι τα φάρμακα που είχε πάρει, αλλά ευτυχώς είναι καλά τα πράγματα, φυσικά άλλαξα γιατρό

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; κου είχε διαγνωστεί ενδομητρίωση και έψαχνα πληροφορίες

εχεις βρεθει σε συναντηση; όχι

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; η αμεσότητα και το ότι μπορείς να πείς ότι σε απασχολεί

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; δεν ασχολούμαι με ότι δεν μου αρέσει

ποσο σε εχει βοηθησει; έχω μάθει πολλά για τα μωρά και πιστεύω θα τα χρειαστώ και για το δικό μου μωράκι

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; την φράση moto ζωής για μένα "ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ"

πως σε λενε; ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ

η ηλικια σου; 29

σε ποια περιοχη μενεις;: ΑΘΗΝΑ

απο που καταγεσαι; ΑΘΗΝΑ

ζωδιο; ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΚΟΡΠΙΟ

εχεις παιδι; ΝΑΙ, 1

τι ηλικια εχει; 14 ΜΗΝΩΝ

ονομα; ΝΑΤΑΛΙΑ

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου; Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΟΥ

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; ΚΑΘΟΛΟΥ

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; ΥΕΑΥ!!!

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; ΝΑΙ

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; ΥΠΕΡΟΧΟ, ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

προσπαθεις για παιδακι;

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; ΧΑΛΑΡΑΑΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ... ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΕΞ

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ

εχεις βρεθει σε συναντηση; ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ FAKE USERS

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ;

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ;

ποσο σε εχει βοηθησει; ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΙΔΙΩΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ... ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η LALA

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; WELCOME

πως σε λενε; Ελενη

η ηλικια σου; 24

σε ποια περιοχη μενεις; Κρητη προς Ιεραπετρα μερια

απο που καταγεσαι; Αρμενοι Κρητης

ζωδιο; Διδιμος

εχεις παιδι; Ναι μια κορη

τι ηλικια εχει; 8 μηνων και κατι ψιλα

ονομα; ΕΙΡΗΝΗ

ΗΡΕΜΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΙΚΟ ΤΕΤΡΑΠΕΡΑΤΟ ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΤΗΧΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΑ ( και εγω ειμαι μια μαμα κουκουβαγια που λαττρευει το ζουζουνακι της) :P

οπως το παρεις κανεις εγω θα πω οχι ιδιετερα ενα χρονο περιπου με ελευθερες επαφες

Το ηξερα!!!!!!!!!!!!!ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!!!!!!!!! :)

ΝΑΙ ΑΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΙς ΔΟΥΛΙΕς ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ

προσπαθεις για παιδακι; ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ????ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕς ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ :blink::blush:

ποσο καιρο; ΠΡΙΝ 5 ΜΗΝΕΣ

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;

ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΕΠΙΑΣΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ :silly:

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!

ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΑ ΑΓΧΩΔΗΣ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΞΕΡΟΚΦΑΛΗ

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;

ΜΑΜΜΤΛΑΝΤ PC GAMES ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΗΠΟΥΡΙΚΗ

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ!!!!

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΘΩΣ ΕΨΑΧΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ

εχεις βρεθει σε συναντηση;ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ;

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ;ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΧΥΠΟΠΤΕΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Η ΚΑΘΕ ΑΣΥΝΙΘΙΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ποσο σε εχει βοηθησει;ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΒΡΙΣΚΑ

τι εχεις να πεις στα νεα μελη;ΚΑΛΟς ΜΑς ΗΡΘΑΤΕ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ

πως σε λενε;ΜΑΡΙΑ

η ηλικια σου;26

σε ποια περιοχη μενεις;:ΚΩΣ

απο που καταγεσαι;ΚΑΛΥΜΝΟΣ

ζωδιο;ΛΕΩΝ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΖΥΓΟ

εχεις παιδι;ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΧΕΤΕ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ.

τι ηλικια εχει;

ονομα;

δυσκολευτικες για να συλλαβεις;ΚΑΘΟΛΟΥ

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο;ΠΕΤΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΕΝΣΤΙΚΤΟ :lol:

προσπαθεις για παιδακι;

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ,ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑ,ΕΧΕΜΥΘΗ,ΧΑΙΡΟΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΑΩ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΩ

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα;ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΨΕΜΑ,ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;ΜΟΥΣΙΚΗ,ΧΟΡΟΣ

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;ΟΧΙ

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕ/ΝΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ

εχεις βρεθει σε συναντηση;ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΩ ΜΑΚΡΙΑ

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ;ΟΛΑ

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ;ΚΑΤΙΝΙΕΣ

τι εχεις να πεις στα νεα μελη ΚΑΛΟΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ... :lol:

οσα κοριτσια δεν το ειδαν και θελουν μπορουν να γραψουν!!!! κανουμε copy-paste το αρχικο μηνυμα στη σελιδα 1 και γραφουμε....αν θελουμε προσθετουμε και κατι δικο μας!!!

μπορει οι περισσοτερες να γνωριζομαστε μεταξυ μας αλλα δεν ειναι κακο να γνωριστουμε λιγο ακομη εεε?!!

ασε που θα ειναι και ενα ωραιο welcome στα new μελη!!!

τα φιλια και την αγαπη μου

θα πας στη σελιδα ενα θα συρεις με το ποντικι ποια θελεις να αντιγραψεις ωσπου να γινουν μπλε κ μετα θα πατησεις δεξι κλικ και αντιγραφη (copy)...υστερα πατας απαντηση και πατας δεξι κλικ επικολληση (paste)

ελπιζω να σε βοηθησα γιατι δε ξερω ορολογιες!

πως σε λενε;Ελευθερια και μονο,οχι χαιδευτικα παρακαλω

η ηλικια σου;28 κλεισμενα

σε ποια περιοχη μενεις;:σαλονικαααα

απο που καταγεσαι;καταγωγη ε?πατρα και χαλκιδικη

ζωδιο;τοξοτινα

εχεις παιδι;οχι

τι ηλικια εχει;

ονομα;

προσπαθεις για παιδακι;θεωρητικα..κανει νερα ο συζυγος

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;θα τα καταφερουμε,αισιοδοξια και σεξ

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!αντιδραστικη,φιλοτιμη,καλοψυχη,καλουλα μωρε

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα;να με παει και να τον παω

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;δουλεια και σπουδες..χομπυ?υπνος και να μιλας με τη ζαχα...χαχαχα

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;μπααα,οχι ακομα

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;εψαχνα πληροφοριες και γυναικολογο

εχεις βρεθει σε συναντηση;οχι ακομα

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ;η παρεα

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ;που κολλαει

τι εχεις να πεις στα νεα μελη;καλωσηρθατε

πως σε λενε; ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΙΚΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

η ηλικια σου; ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙσε ποια περιοχη μενεις;: ΝΑ ΘΥΜΟΣΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΠΕΙ :laugh:

απο που καταγεσαι; ΑΠΟ ΔΩ ΝΤΕ

ζωδιο; ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ μη χε........

εχεις παιδι; ΤΣΟΥ

τι ηλικια εχει; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΛΕ.... :P

ονομα; ΔΑΚΙ....ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙ!!!! :laugh:

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου; ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) :laugh:

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; ΟΧΙ...ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗ ΤΟΝ ΠΕΤΑΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΑΒΑ!!!! :laugh:

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; -

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα;-

προσπαθεις για παιδακι;

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; ΜΗ ΜΕΤΡΑΤΕ, ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΓΟΝΙΜΕΣ ΚΑΙ ΞΕΓΟΝΙΜΕΣ, ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΤΕΣΤ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!!!!!!!

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ, ΧΩΡΑΤΑΤΖΟΥ,ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΕΞ (ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :laugh: )

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ???? :dry:

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; ΤΕΝΝΙΣ,ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ,ΚΑΦΕΔΟΥΜΠΕΣ ΜΕ ΦΙΛΕΝΑΔΟΥΜΠΕΣ, ΤΣΑΡΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ!

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας; ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ...

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ.

εχεις βρεθει σε συναντηση; ΟΧΙ

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; ΠΕΡΝΑΩ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ...

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; ΧΑΛΙΕΜΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΛΑΚΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ!!!!! :blink:

ποσο σε εχει βοηθησει; ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΚΕΤΑ :kiss:

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ...ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΤΙ??? ΚΕΡΝΑΕΙ Η ΛΙΜΠΕΡΤΙ!!!!! :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...