Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

μακαρι αντε να δουμε τι θα δειξει αν και πιστευω οτι θα την πατησω και θα ειναι αρνητικη!απο συμπτωματα το στηθος ειναι λιγο πρησμενο και η μεση μου με ποναει μερικες φορες.α και χθες το βραδυ μετα την δουλεια ειχα πονους χαμηλα οχι ακριβως πονους περιοδου!ουφ αγωνιααα δεν περναει η ωρααα :blink:

• Απαντήσεις 130
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μακαρι βρε λιτσακι μου να εχεις να μας πεις καλα νεακια

το ευχομαι ολοψυχα αντε να περνω κ γω σειρα :P

θυμασαι τι σου ειχα πει????? οτι σου δινω την σειρα μου οποτε

ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΕΓΚΥΟΥΛΑ κ γω θα μαθω σε 10 περιπου ημερες χαχαχαχαχ :P:D

το κοριτσακι στον υπνο εχΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ

ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Δημοσίευση

:woohoo: ναι το θυμαμαι γλυκια μου μπουγατσουλα :silly: (μιαμ μιαμ)μακαρι να ειναι οπως τα λες και να εισαι η επομενη ;) και να ακολουθησουν ολες οι υπολοιπες.λες να ειναι καλη ειδηση?αχ μακαρι!!!!

Δημοσίευση

rose25 έγραψε:

μακαρι αντε να δουμε τι θα δειξει αν και πιστευω οτι θα την πατησω και θα ειναι αρνητικη!απο συμπτωματα το στηθος ειναι λιγο πρησμενο και η μεση μου με ποναει μερικες φορες.α και χθες το βραδυ μετα την δουλεια ειχα πονους χαμηλα οχι ακριβως πονους περιοδου!ουφ αγωνιααα δεν περναει η ωρααα :blink:

Το ονειρο που ειδες ειναι σημαδιακο,αλλα καμια φορα το υποσεινηδητο μας μας "δινει"αυτα που θελουμε...

Εγω να σου ευχηθω μια θετικη χοριακη κ ολα να πανε καλα!!!Θα περιμενω με αγωνια!!Εχεις καθυστερηση;;

Δημοσίευση

kalimeraaaaaaaaaaaa stin mellousa egkioula mas thn rose!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo:

to mwraki pou ton legan Maria htan h Panagitsa glikia mou....sou edeixne oti tha exeis mwraki polyyy sintoma....kai 1 vrady prin to matheis...kati prepei na simenei!!! ;););)

ante glikia mouuuuuuuuuu tha skaswww

entometaksi egw exw sinaxi,o laimos ponaei.kathe mera olo kai kati pathenw!!!oufff :P

Δημοσίευση

rose μου κι από μένα πολλες πολλες ευχές!!!!!!!!!!!!!

Ξερω πόσο πολύ το θες και την αγωνια που εχεις τραβηξει όλους αυτούς τους μήνες.

Περιμενουμε νεα,περιμενουμε τα καλυτερα νεααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

IreneValadia ευχαριστωω :kiss::kiss:

ζουμπι το ξερω οτι το μυαλο μας παιζει πολλα παιχνιδια.σημερα ειναι πρωτη μερα καθυστερησης με κυκλο 28-30 ειμαι στην 31η!ευχαριστω...

μαρινιω μου περαστικα σου.οχι δεν ελεγαν το μωρακι Μαρια αλλα την θεια μου που και καλα ηταν η κορη της.μακαρι να ειναι το ωραιοτερο Πασχα της ζωης μου!

Αθηνα μουυυυυ.ναι ειμαστε αλλα δεν ξερω αν θα ειναι ευχαριστα :silly: λες να ειμαστε μαζι κοντα κοντα εγκυουλες?τι καλααα :woohoo:

Δημοσίευση

rose25 έγραψε:

Μαρινακι μου εισαι τοσο γλυκια και καλη.ευχαριστωωωω για ολαααα!!!!ειναι πολυ ομορφο το τραγουδακι :kiss::kiss::kiss::kiss:

katsaridoula καλημεραααα.εκανα ναι περιμενω τωρααα,ουφ!!!ευχαριστω μακαρι :kiss::kiss:

tipotaaa glikia mou!!!!!!!!!!!!

egw to eipa!!!an eisai esy egkioula einai san na menw egw eggios gia allh mia fora...

niwthw pws tha me galinepsei!!!

GIATI MAZI ARAXNIASAME EDW!!!!STO POIES DEN PERIMENOYME APO TO 0 MEXRI KAI TO 5!!!! :ohmy::P

EXOUME PERASEI TOSES AGWNIES MAZI......

TO AKSIZOUME!!!!!!!!!!!!

TO AKSIZEISSSSSSSSSS KAI ESY MALISTA PIO POLYYY!!!PROSPATHEITEEE POLYY KAIRO!!OI PROSEYXES SAS EYXOMAI NA EPIASAN!!! :kiss:

Δημοσίευση

mary1976 ποσοοο το θελωωω πιστευω το εχεις καταλαβει και εσυ :P σ'ευχαριστω πολυ μακαρι!ελπιζω να δειξει μην ειναι αρνητικη και μετα ψαχνομαι τι φταιει και δεν εχω περιοδο!

μαρινιωωωωω μουυυυυυυ :kiss::kiss::kiss::kiss: εσενα να δεις τι σου αξιζουν ακομα περισσοτερα!!!!εισαι μια γλυκαααα...αχ ποσο χαιρομαι που ειμαι εδω μαζι σας ειστε τοσο καλες ολες!

Δημοσίευση

koritsaki mou???hr8e h megalh mera???den erafa pou suxna autes tis meres giati den hmoun kala kai ex8es arrwsthse o antroulhs mou kai eimaste ligo anw katw.exoume vgei apo to programma mas.euxomai rose mou glukia na deis mia terastia timh xoriakhs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to aksizeis 100%

sou to exw ksanapei,katantaw grafikh kati fores(to kserw)alla gia sena eidika 8a xarw paaaaaraaa polu otan mas anakoinwseis ta euxarista!!!!!ola kala na sou pane kopela mou!!!!!!sto euxomaste olopsuxa kai gw kai h mpempoula mou!!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

alh8eia,xoriakh ekanes?h' oxi akoma???

Δημοσίευση

Aναστασια μουυυυ ευχομαι να ειναι ολα περαστικα και για σενα και για τον αντρουλη σου.ναι τα εχουμε πει εμεις και σ'ευχαριστω για ολα με εχεις βοηθησει παρα πολυ!στην μπουμπου σου ενα τερααααστιο φιλακι :kiss: εκανα παω τωρα να την παρω.

μιλινακι μου θα μπω σε λιγο να σας πω τα νεα :kiss::kiss::kiss: θετικη ενεργεια κοριτσιαααα ερχομαι σε λιγοοοοοο!!!!

Δημοσίευση

koritsaki mou euxaristoume polu gia tis euxoules sou!!!!kai h mpempoula s'euxaristei gia to filaki!!! :kiss::kiss::kiss: kai euxetai na exeis kai su ena sporaki na ths kanei parea mazi me ths arguroulas!!!

ela pisw grhgora na mas peis ta apotelesmataaaaaaaaaaa!!!!!!!kale agxw8hka!!!!!!!!se perimenoume me agwniaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!kala apotelesmata!!!!o Theos mazi sou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...