Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κορίτσια σήμερα γιορτάζει η Λένα μας.

Recommended Posts

• Απαντήσεις 53
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λενα σου ευχομαι να εχεις χρονια πολλα και δημιουργικα!Η ζωη σου και η ζωη του μωρου που ερχετε ευχομαι να ειναι παραμυθενια και γεμματη ονειρα τα οποια θα κανετε μαζι πραγματικοτητα! να σε χαιροντε οσοι σε αγαπανε και οσοι δε σε αγαπανε....να καταλαβουν τι χανουν!

Τελος σου ευχομαι να εχεις παντα αγαπη και υγεια στην οικογενεια σου...γιατι ξερεις οτι οταν εχεις αυτα τα δυο...ολα τα αλλα περισσεουν!

Ευχαριστουμε που μας εκανες ΕΝΑ!

Τα φιλια και την αγαπη μας...Το κλουβι με τις κουκουβαγιες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χρονια πολλα πολλα Λενα μας γλυκια με πολλα χαρουμενα μωρουδιακα γελακια, με πολλα στιριγματακια, φαγητα πεταμενα στην μουρη της μαμας και πολυ ευτιχια, με το καλο να ερθει το μωρακι και να χαμογελας παντα!!!!!!!!

Λενα χρονια πολλα και ευτυχισμενα. Χιλιοχρονη να εισαι.

Να εχεις παντα οτι ποθεις και με το καλο να κρατησεις αγκαλιτσα το μωρακι σου. :kiss::kiss::kiss:

:):) ΛΕΝΑΚΙ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ,ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙς ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

Κοριτσάρες μου , κούκλες μου αγάπες μου, σας ευχαριστώ που μπήκατε στην ζωή μου και έχω τόσες πολλές φίλες που μου στέλνουν τις ευχές τους μέσα απο την καρδιά τους !!!!!! Σας ευχαριστώ πάααρα πολύ και να ευχηθώ κι' γώ σε όλες σας να είστε καλά και γεμάτες υγεία και ευτυχία !!!!!!!!!! Είστε φοβερές να το θυμάστε... :kiss:

Χρονια πολλα Λενα μας!!!

Να τα εκατοστήσεις κ να εισαι παντα γερη κ ευτυχισμενη.

Φανταζομαι οτι αυτα θα ειναι τα πιο χαρούμενα γενέθλια σου,αλλα τα επόμενα θα ειναι σιγουρα τα καλυτερα γιατι θα εχεις το μωρακι σου αγγαλια!!Δε ξερω αν πιστευεις στα ζωδια,αλλα ολοι οι αστρολόγοι λενε οτι φετος για τα ψαρακια θα ειναι η καλυτερη χρονια μετα απο πολλα χρόνια...!!Φετος θα πάρετε οτι στερηθηκατε τα προηγούμενα χρόνια.Νομίζω λοιπόν οτι τα αστρα επεσαν μεσα!!

Με το καλό!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...