Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ..


maria123456

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΑΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ?ΙΣΩΣ ΕΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ? :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλως ηρθες στην παρεα μας.μην στεναχωριεσαι και εγω 2.5 χρονια εχω που προσπαθουμε αλλα δεν το βαζω κατω.ευχομαι πολυ συντομα να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλωσήρθες! Για να απαντήσω στην απορία σου:Οχι ίσως! Σίγουρα! Αλλά είμαστε πολλές που σε καταλαβαίνουμε γιατί το έχουμε ζήσει.Μην ανησυχείς καθόλου!Για να καταλάβεις ένας χρόνος είναι το φυσιολογικό ελάχιστο προσπαθειών.Πάντως θα σου πρότεινα να κάνεις έναν προγεννητικό έλεγχο που έτσι κι αλλιώς είναι απαραίτητος και να παίρνεις filicine καθημερινά, μια βιταμινούλα είναι, που βοηθά και στη σύλληψη αλλά και να είναι υγιές το έμβρυο.Να φανταστείς το συστήνουν τρεις μήνες πριν τις ελεύθερες επαφές.Το κυριότερο πάντως είναι να μην αγχώνεσαι ούτε εσύ ούτε ο άντρας σου γιατί εκείνος θα είναι σαν να ρίχνει άσφαιρα κι εσύ με το άγχος μπλοκάρεις τον οργανισμό.Απόλαυσε τις στιγμές με τον άντρα σου χωρίς να έχεις συνέχεια κατα νου αν θα μείνεις έγκυος.Είναι δύσκολο, το ξέρω, το έχω περάσει.Βρες κάτι που να σε βοηθά να ξεχνιέσαι κι εμείς είμαστε εδώ για όλες τις απορίες σου!Είσαι σε ένα φόρουμ με πολύ καλά κορίτσια και πρόθυμα να σου προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές σε ό,τι χρειαστείς! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΛΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΩ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΙΠΩΘΕΙ Η ΘΑ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙ.ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΑΚΟΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΔΑΦΟΡΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ.ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΤΩΡΑ? :huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαρια μου γεια σου και απο μενα! :)

καλως ηρθες στην παρεουλα μας. καλη μου μην αγχωνεσαι και οσο μπορεις μην το σκεφτεσαι καθολου...σου ευχομαι οτι καλυτερο και συντομα να μας ανακοινωσεις και εσυ τα ευχαριστα νεα σου! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ-ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ--ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΟΓΟ ΟΛΙΓΟΑΜΝΙΟΥ ΣΤΗΝ 16η ΕΒΔΟΜΑΔΑ (ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ)-ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ-ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ-ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ--ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ---ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ-ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ-ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν σε καταλαβαίνω λέει!Από έγκυες και μαμάδες με καροτσάκια στο δρόμο σου φαντάζομαι έχεις μπουχτίσει, από φίλες και ξαδέρφες έγκυες θα έχεις μπουχτίσει, από ερωτήσεις συγγενών ¨πότε θα κάνετε παιδάκι¨, από αρνητικά τεστ να υποθέσω κάμποσα κι εσύ.Εγώ έμεινα μετά από 1 χρόνο και 2 μήνες.Και ήταν ο μόνος μήνας που δεν το περίμενα, το γιατί είναι μεγάλη ιστορία.Για να καταλαβεις ότι ο μόνος λόγος καθυστέρησης μιας εγκυμοσύνης είναι το άγχος.Αν έχεις άστατο κύκλο, πάρε το τεστ ωορρηξίας της clearblue, που σε βοηθά να βρεις τις 2 πιο γόνιμες μέρες του μήνα.Μην θεωρήσεις όμως όπως εγώ ότι αντε και τις βρήκες και έκανες ό,τι έκανες πως θα μείνεις ντε και καλά έγκυος και απογοητευτείς(το πέρασα κι αυτό) Το ξέρεις ότι κάθε μήνα έχεις 25% πιθανότητες να μείνεις;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

maria123456 καλως ηρθες κι απο μενα.!

Θα συμφωνησω με ενα-ενα τα κοριτσια ξεχωριστα.

Και θα προσθεσω οτι ολες εδω μεσα ειμαστε με τον ιδιο στοχο,να γινουμε μανουλες...!,απλα οταν καποιες το καταφερουν τους εχει γινει πλεον βιωμα και δεν 'ξεκολλανε'...!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια εγω ποτε θα γινω μανα....αν και ειμαι μικρη (ετσι λενε)...εγω θελω ενα μωρακι!!!πιστευω οτι ειμαι ετοιμη για κατι τετοιο...προσπαθω απο τον ιανουαριο...αλλα μεχρι στιγμης τιποτα!!!τωρα εχω δυο μερες καθηστερηση και ευχομαι να ειμαι εγκυος!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ-ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΙ ΕΓΩ...ΚΙ ΕΓΩ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ...ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΕΣΤ ΩΟΡΗΞΙΑΣ-ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΜΕΤΡΟΥΣΑ Κ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...ΑΓΧΟΣ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ....ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ....

ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ, ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΛΙΓΑΚΙ,ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΘΕΜΟΜΕΤΡΟ(ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ),ΔΕΜ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΩ ΩΟΡΗΞΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ......ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ....

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΣΤ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ? 5 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! http://www.mammyland.com/components/com ... /smile.png

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΓΧΟΣ...

ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΣ....

ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα σε ολες!!! Ειμαι κι εγω νεο μελος και θελω πολυ να γινω μανουλα!!! Και ζω τις πιο "βασανιστικες" μερες της ζωης μου.Ειμαι μια βδομαδα πριν την καθυστερηση και ξερω οτι ουτε χοριακη ουτε τεστ θα μου δειξει καποιο αποτελεσμα (ειναι νωρις) και οπως καταλαβαινετε καθομαι σε αναμενα καρβουνα! Ευχομαι σε ολες μας καλα αποτελεσματα! :cheer::cheer::cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...