Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Διάβασα κορίτσια και ρώτησα κιόλας ότι το γάλα βλάπτει την υγεία κ εμάς κ των παιδιών μας.Όσο απίστευτο κ αν ακούγεται άκουσα πολλά επιχειρήματα.Λέει ότι κανένα θηλαστικό της φύσης δεν πίνει γάλα από τη στιγμή που απογαλακτίζεται από τη μαμα του κ ότι κανένα ζώο δεν πίνει γάλα άλλου ζώου.Μόνο εμείς οι άνθρωποι πίνουμε το γάλα της αγελάδας,κ παραβιάζουμε τη φύση!Το γάλα που αγοράζουμε είναι γεμάτο αντιβιωτικα κ μικρόβια!Μπορείτε να το δείτε στο google.Μόνο το δικό μας γάλα είναι μελετημένο για τα βρέφη μας!Ποια είναι η γνώμη σας το έχετε ακούσει;εγώ πάντως δεν μπορώ να διανοηθώ να κόψω το γάλα στο κοριτσάκι μου 2 ετών.Και εξάλλου κ εγώ πίνω γάλα.Τι πιστεύετε;λέτε να παραβιάζουμε τη φύση;

Δημοσίευση

Κοιτα αυτο ειναι σχετικο.

Παντως ο ανθρωπος μπορει να επιβιωσει και χωρις γαλα, διαφορες φιλες ανα τον κοσμο δεν καταναλονουν γαλα..και μια χαρα εχουν επιβιωσει.

Επισης πολοι ανθρωποι δεν πινουν γαλα επειδη εχουν δυσανεξια στην λακτοζη.

Ασβεστιο παιρνουμε και απο αλλες πηγες.

Δημοσίευση

ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΑΛΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΝΩ.ΤΩΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΣΤΟ ΓΑΛΑ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ? ;)

Δημοσίευση

Γεννικα εχει κατηγορηθει, τωρα, οτι λογω των ορμονων που περιεχει διμιουργει προδιαθεση για καρκονο του μαστου. Μηλαμε παντα για το γαλα που κυκλοφορει στο εμποριο, με την ιδια λογικη ομως δεν θα επρεπε να τρωμε κρεας γιατι και αυτο εχει ορμονες.

Εγω εχω καταλαβει οτι πλεων ολοι πρεπει να παρουμε τα βουνα και να καλιεργουμε και να εκτρεφουμε μονοι μας την τροφη μας..χαχα, φανταζεστε;;;

Το θεμα δεν ειναι το νεο..δεν ειναι και τοσο νεο εγω το ξερω εδω και χρονια, το θεμα ειναι κατα ποσο εμπιστευομαστε και μπορουμε να εμπιστευομαστε ολα οσα τρομε. Η πλεων για να φαμε κατι πρπει να κανουμε το σταυρο μας

Δημοσίευση

Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι όσοι άνθρωποι προσέχουν πάρα πολύ τί τρώνε, έχουνε περισσότερα προβλήματα υγείας.

Ίσως και από το άγχος τους μην πάθουνε κάτι. Μην φάω αυτό γιατί... Δεν μπορώ να βγω μαζί σας γιατί εκεί δεν μπορώ να φάω τίποτα!

Σε όλα χρειάζεται μέτρο ;)

Δημοσίευση

Συμφωνώ με τη gioupi! Σε ένα φίλο μου που αγχωνόταν, επειδή άκουγε θανάτους συνομηλίκων του, κ.λπ., έλεγα πάντα "τι αγχώνεσαι, εσύ δεν πίνεις, δεν καπνίζεις, γυμνάζεσαι, τρως υγιεινά", και μου απαντούσε "μα για όλους αυτούς που πεθαίνουν νέοι, ξαφνικά, κ.λπ., λένε δεν έπινε, δεν κάπνιζε, γυμναζόταν, έτρωγε υγιεινά"... Σε όλα χρειάζεται το μέτρο.

Από αρχαιοτάτων χρόνων ο άνθρωπος έπινε γάλα και έτρωγε γαλακτοκομικά. Δεν είναι καμιά νέα μόδα. Τώρα, όσον αφορά στο τι περιέχουν μέσα τα προϊόντα που αγοράζουμε, αυτό είναι μια άλλη ιστορία, και δεν έχει να κάνει με το γάλα καθεαυτό.

Τέλος, επειδή τα άλλα θηλαστικά όταν αποθηλάσουν δεν ξαναπίνουν γάλα, θα πρέπει να το σταματήσει και ο άνθρωπος; Ούτε κρέας τρώνε οι αγελάδες, π.χ. Θα πρέπει να μιμηθούμε τη διατροφή των αγελάδων;

Δημοσίευση

εγω ξερω οτι καθε λιγο και λιγακι βγαινει μια τροφη που δεν πρεπει να την τρωμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!ελεος.....δις χρονια πινουμε γαλα και δεν παθαμε τιποτα..αν ηταν να τα ψαχνουμε τοσο μα τοσο πολυ θα επρεπε να ειμαστε νυστικοι!!!!!!!!!!τιποτα δεν κανει να φαμε...εγω δουλευω σε σουπερ μαρκετ..το τι πραγματα κυκλοφορουν..ποσα ετοιματζιδικα και με ποσα σντηριτικα.....ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝΕ...ειναι να τρελενεσαι!!!!

Δημοσίευση

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ Κ ΑΛΛΑ ΣΚ..Α. ΤΟΣΑ Κ ΤΟΣΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ? ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ ΔΗΛΑΔΗ . ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΑΝΟΣΙΑ ΠΛΕΩΝ Κ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. (TA ΠΕΙΡΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ) :laugh:

ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΠΑΘΑ ΑΣΘΜΑ ΟΣΟ ΚΑΠΝΙΖΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΡ ΓΙΑ ΠΟΤΟ ΝΑ ΠΑΩ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΕΙΣΠΝΕΟΜΕΝΑ(ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ..)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...