Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΙΩΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΜΕΜΕΔΟΠΑΓΩΤΟΥ....ΧΑΧΑΧΑ.ΦΟΥΛΙΝΑΚΙ ΜΑΝΤΑΡΙΝΑΚΙ Ε?ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ.ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΡΙΟ ΔΩΣΑΝΕ ΞΕΝΟ.ΕΓΩ ΕΔΙΝΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΝΟΥΣΕ ΚΙ ΟΛΑΣ.ΧΑΧΑΧΑ.ΤΑ ΤΑΙΖΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΓΑΝΕ.Μ;ΑΛΩΣΑ Κ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΑΣ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΟΛΕΣ.ΧΑΧΑ.1.ΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΕΙ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ.2.ΠΟΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ.ΠΟΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΣΙΔΗΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ.ΑΥΤΑ.ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΖΕΜΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΑΓΟΥΛΟ.ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΑ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΣΑΝ ΕΚΡΗΞΗ?ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΒΓΑΖΕ ΑΙΜΑ.ΕΙΧΕ ΣΙΔΗΡΟ ΜΕΣΑ.

• Απαντήσεις 725
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Εγω εγω εγω..απαντιση και στα τρια...

Σηδηρο επαιρνα ωντας εγγυος και μκαλιστα πολυ γιατι παντα ειχα χαμιλο, μετα πηρα παλη γιατι εγω ειχα χαμηλο βαλε και οτι εκανα καισαρικη επινα για κανενα μηνα, αντιβιωση πηρα γιατι εκανα κολπιτιδα- πρωτη φορα στην ζωη μου...και ξενο δοσανε ειμαι σηγουρη..αν και μου το φερνανε συχνα ειδικα οταν ητν στην ΜΕΝΝ με φωναζανε.

Η παιδιατρος αλλα και ο αλλεργιολογος στο Ιπποκρατειο μου ειπε οτι στα περισσοτερα παιδια αμα μονο θηλαζαν πολυ δυσκολα θα ενεργοποιουταν η αλλεργια και αν θα το εκανε θα ηταν πολυ ηπηας μορφης και δεν θα το καταλαβαιναμε απλα ουσιαστικα τα κοινα γαλατα- οχι τα υποαλεργικα- πυροδοτουν εκρηξη στον οργανισμο.

Παντως ξερω οτι γαι βαριες περιπτοσεις δινουν το Νεοκατε, εμενα μου ειπαν να θηλαζω..ημουν ελεφρια περιπτοση βλεπετε...χιχιχιχιιχ

Αχ κοριστια μονο να μην τον βλεπω με τα εκζεματα να ξυτνετε και με τους λεκεδες...και μου φτανει..κατα αλλα εχει και αλλες αλλεργιες πχ χουρχουρηζει ενδεχετε μελλοντικα αμα δεν τον προσεξω να εμφανησει αλλεργικο ασθμα , δεν τρομε πορτοκαλη φραουλα και εγω δεν τροω σολομο..που μου αρεσει..αυτα μας κοκκινιζουν πολυ τον πισινο κοινος κανουν πολυ οξινες τις κενοσεις...

Δημοσίευση

tselinkas έγραψε:

1.ΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΕΙ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ.2.ΠΟΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ.ΠΟΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΣΙΔΗΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ.ΑΥΤΑ.ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΖΕΜΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΑΓΟΥΛΟ.ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΑ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΣΑΝ ΕΚΡΗΞΗ?ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΒΓΑΖΕ ΑΙΜΑ.ΕΙΧΕ ΣΙΔΗΡΟ ΜΕΣΑ.

στο μαιευτηριο σιγουρα frisolac! αλλη μια φορα της εδωσα την προηγουμενη εβδομαδα almiron pepti.

feofol παιρνω οσο θηλαζω 2 την μερα

οταν κανει κακα ειναι σαν να πεφτει βομβα! και πορδιτσες δυνατες εχουμε χωρις κακακια!

Δημοσίευση

Εμας μας παρακολουθει ο Σιδηροπουλος γιατι εχουμε και αναπνευτηκα, οταν παμε για τις τροφικες ειναι αλλος και ειναι και μια κυρια..δεν ξερω πως τους λενε.

Η ουρα αναμονης ειναι αρκετα μεγαλη γιατι τα εξωτερικα ιατρεια δεν δεχονται καθε μερα εμεις να φανταστεις πριν το πασχα πηρα τηλεφωνο και μας εκλεισαν για τις 22 Ιουνιου..απο τι μια μας συμφαιρει γιατι τα Χριστουγεννα που πηγαμε μας ειπαν να ξαναπαμε μολις γινει ενος..αλλα περιμενα να μου κλεισουν για τελος Μαιου..οχι Ιουνιου..χιχιχιχι

παιρνεις τηλεφβνο στα 1535

Δημοσίευση

Εμενα η δικη μου ενω θηλασε απο τη πρωτη στιγμη

που βγηκε στο κόσμο,αλλα τις 2 πρωτες μερες

νομιζω οτι της δινανε,γιατι αν και ειχα ζητησει αποκλειστικο

θηλασμο,και η μικρη ετρωγε σα πεινασμενο,εβγαζε...

εκανα και γω θεμα..και οι κοπελες μου το

ειπαν και μετα τη φερνανε συνεχεια...σε ασχετες ωρες

αν 2ωρο ανα τριωρο

αλλα μαλλον επειδη δεν ειμαστν καιπολλες κοπελες

για αυτο...κανονικα ο αποκλειστικος πλεον γινεται

μονο με ρουμινγκ ιν,για να ειναι παντα μαζι σου το μωρακι.

σιδηρο πηρα μονο οσο ημουν εγκυος

και τη πρωτη βδομαδα γιατι ειχα χασει πολυ αιμα

στη γεννα...

αντιβιωση πηρα γαι 3 μερες,γιατι επαθα μαστιτιδα!

αυτα!!

Δημοσίευση

Φουλινακη εγω δεν ειχα παραπονο..οπου και να ημουν με φβωναζανε...στα μαυρα μεσανυχτα οι αλλες μαμαδες κοιμοντουσαν του καλου καιρου..εμενα ερχοταν νοσοκομα και μου ελεγε σας ζητου στην ΜΕΝΝ, την ημερα..κατεβενα για καφε και παρεα..σας ζητουν στην ΜΕΝΝ, παντως οσο ηταν στην ΜΕΝΝ ημουν η μονη που θηλαζε, οι αλλες μαμαδες διναν μπιμπερο

Δημοσίευση

και μενα δε θηλαζαν πολλες

αλλα δεν ημουν η μονη.

ειχε αρκετα κοριτσια που το παλευαν

αλλακαι μενα οι μαιες αυτο εννουσα

οτι με φωναζαν οποτε το μωρο ακλαιγε γαι φαγητο

και το θηλαζα και με ρουφουσε,αφου η διπλανη

μου που ηταν 2η φορα μαμα,και η κακομοιρα

ηταν απο επισοδειακη καισαρικη,μου λεγε

οτι ημουν πολυ τυχερη που το μωρο ανταποκριθηκε τοσο ευκολα

και ετρωγε κανονικα χωρις δυσκολια. :)

Δημοσίευση

ΝΑΙ ΞΕΡΩ ΣΕΣΙΛΙΑ.ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΚΙ ΕΓΩ.ΑΠΛΑ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑ.ΜΟΥ ΧΑΝ ΠΕΙΙ ΣΤΟ 1535 ΝΑ ΠΡΩ ΤΗΛ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ.ΡΩΤΑΩ ΜΟΝΟ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ....ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΟ ΓΚΑΛΟΠ/ΠΟΙΟ ΑΠ ΤΑ 3 ΦΤΑΙΕΙ....

Δημοσίευση

ειναι ολο το 24ωρο

Νομιζω στο δικο σου θεμα παλη η Σαβρογιωτα ειχε πει καποιο ονομα εγω δεβν ξερω καν ποιος θα μας δει αυτη τη φορα, εχει ο μικρος φακελο ασθενους και οταν τους ειπα ονομα μου εκλεισαν..και μαλιστα μου ειπαν οτι μου εκλεισαν ραντευου με προτεραιοτητα...χιχιχ. Πριν οταν πρωτοπηγαμε εκει...δεν ειχα τετοιο θεμα...μας εκλεισαν σχετικα γρηγορα

Δημοσίευση

καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πατσυ βλεπω επεστρεψες με πολλες ερωτησεις!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: ...λοιπον αυτο που φταιει ειναι το ξενο γαλα που δινουν στα μαιευτηρια!!!!!!!!!!και αυτο αποδεδειγμενα....

εγω στο γιωργακη(αναστασια ετσι λενε τον ταλιμπαν :laugh: :P )παρολο που τον πηρα σπιτι 15 ημερων λογω χειρουργειου πηγαινα καθημερινα γαλατακι δικο μου...και οταν ηρθε σπιτι μας θηλαζε κανονικα και ετρωγα τα παντα...και δεν ειχε κανενα απολυτως προβλημα...οταν λοιπον για διαφορους λογους μου κοπηκε το γαλα και δωσαμε ξενο εκει ξεκινησε το πανυγηρι...τρελες καουρες και κλαμα πολυ....μετα απο πολλα και αρκετο καιρο ανακαλυψαμε οτι το παιδακι ειχε αλλεργια...

στο μπεμπε μας παρολο που τον ειχα στο δωματιο ολη την ωρα ενα απογευμα κατεβηκα λιγο κατω στο καφε και οταν πηγα να τον παρω μου ειπαν οτι εκλαιγε και τον ταισαν...και απο τοτε ο μικρος ξεκινησε τις αναγωγες...και ολη την ιστορια με την αλλεργια...απο την 2 μερα λοιπον ηξερα οτι το παιδακι μου εχει αλλεργια....

νομιζω λοιπον οτι ειναι εμφανης ο λογος και η αιτια του κακου :angry::angry::angry:

εμενα παντως ο μικρος το μονο γαλα ξενο που δεχεται ειναι το νεοκειτ...διαπιστωμενο με πατσ...

φουλινακι μπραβο για το μανταρινι...

α!!!!!ξεχασα να σας πω...χθες εφαγα υποβρυχιο(μαστιχα)και σημερα ο μικρος ειχε βλεννη και κλανιτσες με πονακια :(:(:(:( τι να πω πια τα πιο κουλα πραγματα το πειραζουν :ohmy::blink::S

αυτα τα νεα μας...............

ΥΓ:πατσουλινι υποσχομαι μεχρι κυριακη θα εχεις το μεμεδοπαγωτο σου...απλα πρεπει να ξεθαψω την συνταγη :blush:

Δημοσίευση

bourique1983 έγραψε:

μαγδα μην περνουν τα μυαλα σου αερα :laugh: :laugh: :laugh: η μικρη εχει αλλεργια...

Καλά ντε :blush: μη βαράς :P .... είπα μήπως... :unsure: :laugh:

Πάτσυ ΚΑΙ πατάτες ...ΚΑΙ κοτόπουλο... και πας ΚΑΙ για καρότο? Σε λίγο θα έχεις τόσες επιλογές που δε θα ξέρεις τι να πρωτοφας :P Άντε μπράβο σας! Καλή συνέχεια :)

Εσύ μπεμπινάκι...πατάτες με πατάτες προς το παρόν και ...καλή όρεξη :laugh:

Αναστασία δε ντρέπεσαι να μπαίνεις για να πειράζεις τα κορίτσια? τστστστσ :P :laugh:

Να και οι απαντήσεις στο γκάλοπ της φίλης Πάτσυ

1. Πήρε 20μλ στην κλινική τη 2η μερα αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι ήταν φόρμουλα.... Νομίζω πως ήταν μητρικό από τράπεζα που έχει το νοσοκομείο...

2. Δεν έχω πάρει αντιβίωση στην εγκυμοσύνη.

3. Σίδηρο καθόλου μετά τη γέννα.

Και μια ερώτηση...οι ηχηρές κ εκρηκτικές κεννώσεις σημαίνουν επίσης αλλεργία? Εμάς ακούγονταν πολύ στην αρχή αλλά τώρα ίσα που ακούγεται ένα φρρρρρρρρρρτσ :laugh:

Δημοσίευση

μαγδα ναι συνηθως οταν ειναι ηχηρες οι κενωσεις και οι πορδιτσες τους ειναι και αυτο δειγμα οτι κατι τα εχει ενοχλησει!τουλαχιστον ετσι συμβαινει σε εμας...

α!!!η πατσυ τρωει και ψωμι :laugh: :laugh: :laugh: :P

τραπεζα μητρικου γαλακτος στο μαιευτηριο :blink::blink::blink: α!!!!εδω ουτε για δειγμα...μονο στο ελενας εχει απο οσο ξερω...

Δημοσίευση

bembini έγραψε:

snowgirl και εμενα μονο βλεννη αλλα πριν αρκετο καιρο ειχε βγαλει τρεις φορες λιγο αιμα που ομως αποδειχτηκε οτι ειναι απο ραγαδα πρωκτου που εχει.Εσενα η αλλεργιολογος τι σου εχει πει για τη βλεννη;εμενα παντως αν βγαλει βλεννη ξανα θα την κοψω την τροφη μεχρι να παω στην αλλεργιολογο να δω τι θα μου πει.

Δεν έχω πάει σε αλλεργιολόγο. Η γιατρός είχε πει ότι δεν είναι τίποτα η βλέννη και δε με παρέπεμψε σε αλλεργιολόγο...Είναι και λίγο δύσκολο να βρεις ιδιώτη εδώ. Σκεφτόμουν αν συνεχιστεί να πάω το καλοκαίρι που θα έρθω Ελλάδα. Εξάλλου έχω κι εσάς που πάτε και μου λέτε :P και είστε και οικονομικές :laugh:

Δημοσίευση

snowgirl έγραψε:

bembini έγραψε:

Δεν έχω πάει σε αλλεργιολόγο. Η γιατρός είχε πει ότι δεν είναι τίποτα η βλέννη και δε με παρέπεμψε σε αλλεργιολόγο...Είναι και λίγο δύσκολο να βρεις ιδιώτη εδώ. Σκεφτόμουν αν συνεχιστεί να πάω το καλοκαίρι που θα έρθω Ελλάδα. Εξάλλου έχω κι εσάς που πάτε και μου λέτε :P και είστε και οικονομικές :laugh:[/quote:3kls8u12]μαγδα θυμησαι μου την επομενη φορα που θα σε δω απο κοντα να σου ζητησω τα λεφτα για τις επισκεψεις :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Καλημερεεες!

Εχουμε εκζεμα (ή δακτυλιους :huh: ) στο δεξι μας χερακι :blink::blink: !

Θα το δειξω στη Νατασα(λοβι) να μου πει αν οντως ηταν ετσι της Ειρηνης... :(

Αννουλα νομιζω πως η τραπεζα σου δεν κανει για το δικο σου μωρακι ΟΥΤΕ για σενα...

Δωσε το γαλα σε κανενα αλλο βρεφουλακι! :P

Λινακι μου δεν ξερω γτ εχει κολλησει το μυαλο μου πως η ατμοσφαιρα δεν επιρεαζει :silly: :silly:

Πολυ πιθανο ομως!Ευχομαι το καλοκαιρι να ειναι κατασπρα τα κορμια κ τα φατσουλινια! :)

Ερωτηματολογιο Πατσουλινας:

- Δεν εχει πιει ουτε σταγονα ξενου κ ειμαι 99,99% σιγουρη!

Την ειχα στο δωματιο(μονοκλινο),σε μικρο μαιευτηριο στο οποιο η θεια μου ηταν προιστ μαια κ την πηραν ελαχιστα μονο για μπανιο κατα τη διαρκεια του επισκεπτηριου!

Αρα...Γτ ενεργοποιηθηκε η δικη μας αλλεργια?Απο τη διατροφη μου προφανως..

-Εχω παρει αντιβιωση στον 4ο μηνα...

-Επαιρνα σιδηρο(1 την ημερα) μεχρι που εγινε 6 μηνων.απο τοτε παιρνω αραια κ που...συνεχιζω γτ εχω ανασφαλεια...Ειχα μια ζωη χαμηλο αιματοκριτη κ φεριττινη... :dry:

Παρακαλω τα αποτελεσματα της ερευνας να δημοσιευθουν!!! :P :laugh:

Κοριτσακια...Οσο τα κακακια της ηταν....οχι στερεα,ηταν ηχηρες οι κενωσεις...Δεν το απεδωσα στην αλλεργια... :dry:

Νομιζα πως...Ειναι το στυλ της να τα κανει ετσι! :laugh: :laugh: :laugh:

Οχι πως δεν το ηξερα οτι ειναι ενδειξη..αλλα...Νομιζω πως ΔΕΝ!!!!

Α!Τραπεζα μητρικου στη Γερμανια εε???!!!

Ασχολιαστο!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Μα που ζειτε? :P:P :laugh: :laugh:

Επιμενω...Συνταγη παγωτου γενικα ή ΕΙΔΙΚΗ συνταγη με μητρικο???

Δεν σκεφτομαι να φτιαξω...Δεν με εμπνεει καθολου η ιδεα!

θα πληρωνα ομως για να δω φωτο της Πατσουλινας να αντλει,να φτιαχνει κ να απολαμβανει το γαλατακ ΤΗΣ!χαχαχα

φιλακια σε ολες!

Δημοσίευση

ΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΝΑΙ.ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ.ΧΑΧΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΜΗΤΡΙΚΟ.ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΥΡΙ ΓΚΟΥΡΜΕ ΑΠΟ ΓΑΛΑ ΜΑΜΑΣ?ΑΥΤ ΠΟΥ ΧΕΙ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ.ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΓΩΤΟ?ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΔΗΛ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΟ?ΔΕΝ ΣΙΧΑΙΝΕΣΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΜΟΥΛΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΒΟΥΡΩΝΕΙ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΙΧΑΘΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΤΡΩΩ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ.ΘΕΛΩ ΠΑΓΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΟΜΩΣ.ΤΑ ΗΧΗΡ ΚΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΣΙΔΗΡΟ Η ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΜΕ ΣΙΔΗΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ.ΤΩΡΑ ΟΧΙ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΩΜΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ.ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...

Δημοσίευση

καλημέρα κορίτσια!καλέ λίγο έλειψα και δεν προλαβαίνω να σας διαβάζω!λοιπόν Πάτσυ μου εμένα του έδωσαν ξένο γάλα μόνο τη πρώτη μέρα στο μαιευτήριο το οποίο του είχε πέσει πολύ βαρύ και όλο εμετό έκανε!έκτοτε μόνο μητρικό!αντιβίωση δεν έχω πάρει μέχρι στιγμής και απο βιταμίνες παίρνω τις pregnacare που έχουν και σίδηρο αλλά δεν γίνεται θ απέσω κάτω,έχω αδυνατίσει πολύ και όταν δεν τις παίρνω γιατί τις ξεχνάω έχω και ζαλάδες!! :( το κοτόπουλο τον πείραξε πολύ,βλέννη πολύ,κοκκίνησε ο ποπός του,αναγωγές και έκζεμα στο λαιμό! :( άντε να έρθει η άλλη εβδομάδα να πάω στο γιατρό γιατί δεν γίνεται,κοκοκοκοκο χα,χα!

Δημοσίευση

γεια σας..........

μπεμπινι μου τι να πω!!! :(:(:(:( τοσο πολυ τον πειραξε το κοτοπουλο...τον καημενουλη...η γαλοπουλα;;;;εχεις δοκιμασει;;;;; :dry:

αναστασια τι εφαγες και εβγαλε εκζεμα;;;

εμεις καλα ειμαστε :)

φιλακια :kiss:

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ξερετε γιατι γελαω???

Νομιζω πως η πατσυ ηθελε να πει οτι η γυναικα ειχε υπερΠΑΡΑΓΩΓΗ κ εγραψε...υπερΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Πολυ σε παω κοπελιααα!!! :kiss: (αληθεια το Πατσυ απο που βγαινει???)

Το γαλατακι μας ειναι πεντανοστιμο κ φυσικα απολαυστικοτερο απο της αγελαδας ομως...Για να φτιαξεις παγωτο θελεις αρκετη ποσοτητς..Εγω δεν εχω θηλαστρο κ θα ηταν χαζο να παρω για να φτιαξω παγωτο! :woohoo:

Ασε που δεν ειμαι σιγουρη οτι το μητρικο γαλα αντιδραει στην όποια επεξεργασια οπως το παστεριωμενο αγελαδινο... :huh:

Τεσπα!Περι ορεξεως...Πατατες-κοτοπουλο κ μεμεδοπαγωτο! :P :laugh:

Μαρακι μου λυπαμαι πολυ που κ ο κυριος κοτοπουλος σου βγηκε ξυνος... :(

Αντε να πας στο γιατρο να δουμε τι θα σου πει..

Γιωτα μου δεν εφαγα τπτ διαφορετικο..Ακομα κ κουβερτουρα εχω 2-3 μερες να φαω...

Ειναι μικρα στρογγυλα κοκκινακια,,...καμια σχεση στη μορφη με το εκζεμα...

εν τω μεταξυ σημερα σχεδον δεν φαινονται! :blink:

Τι να πω..!

Δημοσίευση

ΧΑΧΑ.ΝΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.Ο ΜΠΟΥΦΟΣ ΕΓΩ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ.ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΤΡΕΛΗ.ΓΡΡ.ΓΙΩΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗΗΗΗΗ.ΧΑΧΑ.ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΑΤΣΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΤΣΥ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.(ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ-ΑΝΝΑ ΜΕ ΒΑΦΤΙΣΑΝ).ΑΜΑΝ ΒΡΕ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ.Ε ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΟΨΕ ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΙ.Η ΑΡΝΙ.ΟΤΙ Σ ΑΡΕΣΕΙ.Η ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΓΙΩΤΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ.

Δημοσίευση

μπουρεκάκι τα πιο κουλά πράγματα πειράζουν το μικρούλι σου!μάλον η μαστίχα δεν του κάνει καλό,πάντως έχεις δίκιο απαιτούμε τα λεφτά απο τις επισκέψεις τι τσάμπα οδηγίες δίνουμε;εμάς πάλι μας έφαγε το κοτόπουλο κορίτσια αντί να το φάμε εμείς έβγαλε και αίμα που είχε να βγάλει τόσο καιρό,τώρα να υποθέσω ότι είναι απο τη ραγάδα πρωκτού;αυτή τη φορά δεν το νομίζω :( Αναστασάκι τρώμε και κουβερτούρα που και που και παραπονιόμαστε;άντε να μην τα πάρω λέω :P:P κορίτσια μόνο το μεμεδοπαγωτό θα με σώσει το καλοκαίρι γιατί απο γλυκά δεν τρώω τίποτα :( καλά θα μου πείτε φάε πρώτα φαγητό και για γλυκό βλέπουμε αχ,βαχ!καληνύχτα σε όλες!

Δημοσίευση

λοιπον μετα απο πολλες απαιτησεις σας παραθετω το μεμεδοπαγωτο!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

θα γραψω την συνταγη ως εχει και μετα τις αλλαγες που μπορουμε να κανουμε...

ΠΑΓΩΤΟ ΜΟΚΑ

1 κουτι βλαχας ζαχαρουχο(δειτε ποσα ml ειναι το κουτι και βαλτε τοσα ml μεμεδογαλα και επειδη δεν εχουμε ζαχαρουχο γαλα βαλτε ζαχαρη φανταζομαι γυρω στα 800 γρ ειναι καλα)

3 κουταλιες νες καφε(ντεκαφαινε)προαιρετικα

7 αυγα(δυστυχως εδω δεν ξερω τι αλλο μπορουμε να βαλουμε...εμας παντως δεν μας πειραζουν τα αυγα,δοκιμαστε τα ισως δεν σας πειραζουν και εσας)

1 μορφατ

3 κουταλιες ζαχαρη αχνη

αμυγδαλα,προεραιτηκα(μπορειτε να βαλετε χυμο απο φρουτα)

λιγη βανιλια

Χτυπαμε την μορφατ με την ζαχαρη αχνη και μετα ριχνουμε τους κροκους των αυγων,μετα το γαλα,μετα το νες καφε και την βανιλια.Στο τελος τα ασπαρδια μαρεγγα...

φανταζομαι οτι θα μπορουσατε αντι για αυγα να βαλετε κρεμα γαλακτος,την συνταγη την ειχε γραψει η νατασα σε καποια αλλη σελιδα..

οπως και να εχει μια προσπαθεια με πολυ φαντασια και σωστα υλικα δεν βλαπτει ;)

φιλακια :kiss:

Δημοσίευση

λοιπον εψαξα και στο ιντερνετ γιατι δεν ηθελα να μου στεναχωρεθητε που το παγωτο εχει αυγα και.....................βρηκα χωρις αυγα :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΠΑΓΩΤΟ ΚΡΕΜΑ

Συστατικά

1 κονσέρβα συμπυκνωμένο ζαχαρούχο γάλα 397γρ.

1 κουτάκι κρέμα γάλακτος 30% των 200ml

400ml γάλα φρέσκο κανονικό

2-3 φιαλίδια βανίλια σε σκόνη

Οδηγίες

Αναμιγνύουμε στο μίξερ όλα τα υλικά μαζί.

Αφου τελειώσουμε την ανάμιξη, βάζουμε το υγρό στο ψυγείο για μερικές ώρες να κρυώσει, για να σφίξει, καλύτερα στην παγωτομηχανή μας.

Στη συνέχεια, το δουλεύουμε στην μηχανή για 45 λεπτά περίπου, βάζουμε τον κάδο με το παγωτό στην κατάψυξη για 5-10 ώρες να σφίξει και στη συνέχεια είμαστε έτοιμοι για σερβίρισμα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...