Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πάτσυ έχεις απόλυτο δίκιο αύριο ξεκινάω τις πατάτες σκέτες και βλέπουμε.Μόνες μας θα βγάλουμε άκρη τελικά σημειώνοντας και παρατηρώντας.Μπουρεκάκι τι έγινε με τον ομοιοπαθητικό όλα καλά πήγαν;

• Απαντήσεις 725
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κοριτσαρες?

εχουμε εξελιξεις εε??!!!

Τι να πω?οτι ξεραμε,σωστα???

Ειναι μικρα μωρε ακομα τα παιδακια σας/μας!

Ουτε τα τεστ ουτε τπτ.. :(

Καντε απ'την αρχη τις δοκιμες σας!

Μαρακι...βρε σιγουρα βλεπεις βλεννη?

Ευχομαι να...εχεις μυωπια!!! :P

Περαστικα μας κ καλη συνεχεια! :)

Γιωτακι αναμενω κ εγω νεα σου!

Δημοσίευση

Αναστασία μου μακάρι να είχα μυωπία να κάπως έτσι :blink::P

να φανταστείς εμένα ο γιατρός που πήγα χθές μου είπε ότι αυτά τα τεστ είναι πολύ έγκυρα όπως και τα patch tech τι να πω;μου ήρθε να του πω:γιατρέ πάρτε αυτά τα φάρμακα και ελάτε πάλι αύριο να σας δω :side::S:P

Δημοσίευση

bembini έγραψε:

Αναστασία μου μακάρι να είχα μυωπία να κάπως έτσι :blink::P

να φανταστείς εμένα ο γιατρός που πήγα χθές μου είπε ότι αυτά τα τεστ είναι πολύ έγκυρα όπως και τα patch tech τι να πω;μου ήρθε να του πω:γιατρέ πάρτε αυτά τα φάρμακα και ελάτε πάλι αύριο να σας δω :side::S:P

Eγκυρα ειναι..για ποια ηλικια ομως???!!!

Σε βρεφουλια δεν ειναι στανταρ το αποτελεσμα!

Κοιτα...η αληθεια ειναι οτι εσυ κ η Πατσυ δεν μπορειτε να φατε σχεδον τπτ!!!

Αυτο δεν ειναι κ τοσο συχνο φαινομενο απ'οτι εχω καταλαβει!

Συνεχεια σκεφτομαι(και ευχομαι) να κανετε καποιο λαθος!!! :P

α!!!Πατατες-ψωμι-δεν ξερω τι...ΦΑΤΕ ΤΟ ομως!!!

Οχι νηστικες τοση ωρα!Πατσυυυυυυυ!Ακους???

Αν πεσετε κατω ποιος θα φροντισει τα μωρα???

Αααα!Πατ!Που λεμε με την τσαχπινα!!!(ή αλλιως ντα!)

Δημοσίευση

καλησπερα!!!!!!!!!!!!!

πηγα στον ομοιοπαθητικο επιτελους....λοιπον μας πηρε πληρες ιστορικο,δηλαδη τι τον πειραζει πως αντιδρα οταν τον εχει πειραξει κατι,πως ειναι γενικα σαν παιδι...ποσες ωρες κοιμαται....αν γκρινιαζει...αν ειναι αγκαλιτσας,αν ιδρωνει το κεφαλακι του οταν θηλαζουμε,αν ιδρωνουν τα ακρα του...κ.α αλλα πολλα....

μου ειπε λοιπον πως πρεπει να τον θηλασω τουλαχιστον μεχρι τον πρωτο χρονο αν και το ιδανικο ειναι μεχρι να αποθηλασει απο μονος του ειναι πολυ υπερ του θηλασμου και γενικα υποστηριζει οτι ο θηλασμος ειναι το πιο καταλληλο μεσω για να καταπολεμισουμε την αλλεργια...επισης μου εδωσε δυο διαφορετικα σκευασματα...το ενα ειναι για τις καουρες και το αλλο ειναι για την αλλεργια...αυτα πρεπει να τα παρει για 20 μερες πρωι βραδυ...και μετα ξεκιναμε να εισαγουμε τροφες που τον ειχαν πειραξει...οχι ομως γαλακτοκομικα γιατι ειναι πολυ νωρις...αυτα ομως θα τα δοκιμασουμε πολυ πιο νωρις απο οτι αν δεν επερνε την θεραπεια αυτη...

επισης μου ειπε οτι πρεπει τα εμβολια να γινονται μεχρι να του περασει η αλλεργια πιο λιγα...δηλαδη τα απολυτως απαραιτητα...

μπορω να πω οτι ειναι αρκετα καλος...και κατατοπιστικος στο θεμα της ομοιπαθητικης...και αλλο θετικο ειναι οτι ειχε παρα πολυ κοσμο και το επομενο διαθεσιμο ραντεβου ειναι στις 15 μαιου...αυτο σημαινει οτι οντως ειναι καλος...

μιλησα και με την δικη μας παιδιατρο και μου ειπε να δοκιμασουμε...και λεω να τον ξεκινησω απο βδομαδα

ελπιζω ολα να πανε καλα...

μπεμπινι μου αν θες να σου συστησω την δικια μου αλλεργιολογο....ειναι η καλυτερη τουλαχιστον στην αθηνα...παντως τα πατσ οντως δειχνουν σε εμας εδειξαν ενω τα ραστ τεστ ηταν αρνητικα...αυτο μου ειχε πει οτι σημαινει οτι η αλλεργια θα φυγει πανω στο χρονο...

οσο για το γιατρο τι να πω...το μονο σωστο ειναι για τον θηλασμο... ;)

αυτα απο μενα...φιλακια στα αλλεργικα παιδακια μας :):kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

koritsia na maste kai meis!eida aima sta kaka thn prohgpumenh pempth-th deytera kai me 2 fores shmera kai afou den troo galaktokomika apo to savvato...mou eipe o paidiatros na mhn troo oute polla frouta-laaxanika gia na mh ths prokaloun polla kaka san posothta kai erethistei to entero ths.edose symplhroma almiron pepti meta to thilasmo...mes ton paniko mou to edosa to meshmeri alla oute na to ftysei ayto to apaisio gala oute 10 ml den hthele kai den katalavaino ti nohma exei san symplhroma ton vlepo siga siga na mou leei na kopso to thilasmo den einai kai poly fan ap oti exo katalavei...perimenoume thn trith na vgei h kalliergeia kopranon na doume mhpos einai mikrovio

den exo katalavei h ragada proktou ti einai?asxeto me allergies? den mou anafere tipota...

spyrakia mono 1 sto metopo exoume olh mera shmera

exete dei dyskolia otan kanoun kaka san na sfiggontai perisotero apo to kanoniko?

Δημοσίευση

θα συμφωνησω με τη φιλη Αναστασια..

να τρωτε οτι δηποτε δεν σας πηραζει..αλλανηστικες τοσες ωρες

ποτε ξανα..τι νοημα εχει ο θηλασμος αλλιως..

ουτε εεσεις βιταμινες...ουτε τα μωρακια..

προσοχη...

να σημειωσω...πολυ βασικο...ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΨΩΜΙΑ!!

Πιστευω οτι παιξανε πολυ σημαντικο ρολο στην εξαφανιση των αλλεργιων!!

τα ατιμα εχουν γαλα...

αν μπορειτε φιαχτε τα εσεις!!

Δημοσίευση

annoula1982 έγραψε:

koritsia na maste kai meis!eida aima sta kaka thn prohgpumenh pempth-th deytera kai me 2 fores shmera kai afou den troo galaktokomika apo to savvato...mou eipe o paidiatros na mhn troo oute polla frouta-laaxanika gia na mh ths prokaloun polla kaka san posothta kai erethistei to entero ths.edose symplhroma almiron pepti meta to thilasmo...mes ton paniko mou to edosa to meshmeri alla oute na to ftysei ayto to apaisio gala oute 10 ml den hthele kai den katalavaino ti nohma exei san symplhroma ton vlepo siga siga na mou leei na kopso to thilasmo den einai kai poly fan ap oti exo katalavei...perimenoume thn trith na vgei h kalliergeia kopranon na doume mhpos einai mikrovio

den exo katalavei h ragada proktou ti einai?asxeto me allergies? den mou anafere tipota...

spyrakia mono 1 sto metopo exoume olh mera shmera

exete dei dyskolia otan kanoun kaka san na sfiggontai perisotero apo to kanoniko?

συγνωμη αλλα η ραγαδα φαινεται....

γνωμη μου μη δωσεις συμπληρωμα ξανα...

αν θεωρεις οτι ειναι απο δυσκιλιοτητα

και ειναι οντως ραγαδα βαλε του λιγακι σουντοκρεμή οποια αλλη

στον πρωκτο...και συνεχισε το θηλασμο...

συμπληρωμα μη δωσεις...ποιος ο λογος?

Δημοσίευση

Κοιτάτε τι σας έχω εδώ!

Τυράκι 100% ασφαλές για τα αλλεργοπαιδάκια μας και ετοιμάζεται και το παγωτό :woohoo:

Το είχε πει η Πατσουλίνα μας για πλάκα, αλλά φαίνεται κάποιοι το πήραν σοβαρά!

http://news.ert.gr/el/zois-staseis/eidi ... -nea-yorki

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

snowgirl έγραψε:

Κοιτάτε τι σας έχω εδώ!

Τυράκι 100% ασφαλές για τα αλλεργοπαιδάκια μας και ετοιμάζεται και το παγωτό :woohoo:

Το είχε πει η Πατσουλίνα μας για πλάκα, αλλά φαίνεται κάποιοι το πήραν σοβαρά!

http://news.ert.gr/el/zois-staseis/eidi ... -nea-yorki

:kiss::kiss::kiss:

χαχαχα το εχω ξαναδει!!! :P:) το καλοκαιρι με βλεπω να μην αντιστεκομαι στον πειρασμο ενος παγωτου :P:P:P:P:P:P :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ Ο ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ?ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ...ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΠΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΒΛΕΝΝΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΚΑ?ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΓΑΣΤΕΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΚΟΤΟΠ[ΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΒΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΑΙΜΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΛΙΓΕΣ ΤΡΙΧΠΥΛΕΣ ΑΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ.ΧΤΕΣ ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΑΛΛΟ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΚΟΥΚΙΔΑ ΑΙΜΑ.ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ.ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΥ.ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΩ ΨΩΜΙ.ΜΟΥ ΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΝΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ.ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΙΜΑ.ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΙ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΗΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΟΤΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΜΗΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ.ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΞΗΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΨΩΜΙ.ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΜΕΛΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΛΕΕΙ...ΦΟΥΛΙΝΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ?Ο ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΚΟΝΗΣ?ΜΑΓΔΑ ΕΙΔΕΣ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.ΓΙΩΤΑΚΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΑΓΩΤΟΥ.ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΑΣ.ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΜΕΛΙ.ΜΙΑΜ.

Δημοσίευση

Καλησπερα!!

Σημερα μια φιλημε ρωτησε "πως αντεχεις και δεν τρως πχ σοκολατες"?

Εντελως αυθορμητα...Της απαντησα:

"Αφου δεν κανει να φαει το μωρο μου δε θα το φαω ουτε εγω ποτε!" :woohoo:

Το ειπα κ μετα καταλαβα ποσο πολυ το εννοω!

Δλδ...Αν δε θηλαζε και επινε το πμλιαχ υποαλλεργικο,εγω θα ετρωγα τις σοκολατες μου???

Οχι..Δε μου καθεται καθολου καλα!!!

Αν δλδ το μωρο μου τυχει να μην ξεπερασει την αλλεργια και δεν φαει ποτε τυρι φετα,εγω θα τρωω???

Οχι φιλες μου...Να εξαφανιστει κ η φετα κ η σοκολατα κ ολα απο προσωπου γης!!! :P :laugh:

Αυτα ειχα να σας πω σημερα!!!!!

ΥΓ.Φυσικα κ να σας στειλω τα φιλια μου!!!!

ΥΓ 2Παγωτο με μεμεδογαλα? :laugh: :laugh: :laugh:

Μπορουμε να φτιαξουμε κ μιλκσεικ:Μπαινεις σε εναν μεγαλο καταψυκτη κ χοροπηδας 10 λεπτα!Ετοιμοοο! :laugh: (παγωσατε? :P )

Δημοσίευση

ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΜΑ ΜΙΑ!!!!

ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ!!

ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑ!

ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΥΡΙ!!

ΟΧΙ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ!!

ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ!!

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ!

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΙΤΣΕΣ!!

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ!

ΟΧΙ ΣΤΑ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΒΙΕΝΝΟΥΑ!!

ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΡΜΙ ΦΙΔΙΣΙΟ!!!!!!!!!

ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΘΑΡΟ!!

ΤΣΕΛΙΝΚΑΣ...ΣΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ

ΟΣΟ ΤΗ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΟΚ..ΜΕΤΑ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΑΛΛΕΡΡΓΙΚΑ

ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΕΝ ΕΠΕΜΕΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ..

τονισε οτι το μητρικο κανει καλο!!

Δημοσίευση

Foulinaki έγραψε:

ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΜΑ ΜΙΑ!!!!

ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ!!

ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑ!

ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΥΡΙ!!

ΟΧΙ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ!!

ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ!!

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ!

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΙΤΣΕΣ!!

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ!

ΟΧΙ ΣΤΑ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΒΙΕΝΝΟΥΑ!!

ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΡΜΙ ΦΙΔΙΣΙΟ!!!!!!!!!

ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΘΑΡΟ!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

παντως εγω τρωω μακαρονια με κιμα! :P:blush:

Δημοσίευση

μπουρεκάκι στείλε μου πμ με τα στοιχεία του γιατρού please μπας και βγάλω άκρη τελικά!

Αναστασία μας την έφερες!μακαρόνια με κιμά ε;τσάμπα επαναστατούμε εμείς εδώ και διαδηλώνουμε;

σήμερα πάντως ο μικρός με τις πατάτες τηγανιτές δεν έβγαλε καθόλου βλέννη,έφαγα και μήλο όμως το πρωί δεν άντεξα αλλά ευτυχώς δεν τον πείραξε!

μπουρεκάκι αυτό με τα εμβόλια που σου είπε ο ομοιοπαθητικός δεν το πολυκατάλαβα :S:blush:

Δημοσίευση

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ??????????????????ΑΧ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΓΙΑ ΜΕΡΑ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ.ΧΑΧ;ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ.ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΨΕΣ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΜΑΡΑΚΙ ΣΕ ΤΙ ΛΑΔΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ?(ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ).ΦΟΥΛΙΝΑΚΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΡΩΤΑΩ?ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΟΠΡΑΝΑ,ΑΙΜΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΩ Σ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΓΑΛΑ.ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ.

Δημοσίευση

tselnikas σε ελαιόλαδο τις έκανα αλλά πριν λίγο είχε απίστευτους κολικούς :( αύριο πατάτα βραστή και βλέπουμε.Απογοητεύτηκα πάλι και στεναχωρήθηκα :( και εμένα αυτός ο τρλογιατρός που πήγα προχτές μου είπε να κάνω πάλι mayer κοπράνων και λειτουργική που δεν ήξεραν στο μικροβιολογικό καν τι είναι αυτή η εξέταση :ohmy::huh::blink:

Δημοσίευση

Αφήστε σε μένα την επανάσταση!!!

Έχω για σημαία μου τα...Μακαρόνια με κιμά!!! :laugh: :laugh:

Κορίτσια κόψτε τις πατάτες όπως όταν τις κάνετε τηγανιτές,βαλτε λαδάκι,αλάτι-πιπέρι-ρίγανη και στο φούρνο!!!

Δε νομίζω πως θα ξανατηγανίσετε στο σπιτι!!! ;)

(προσπαθώ να γράφω με τόνους αλλα κάνω πολύ ώρα :angry:)

Πάντως αν ισχύει αυτό με τα εμβόλια....Δεν παμε καλα!

Εμεις τελειωσαμε ηδη του 1ου ετους! :blink::blink:

Δημοσίευση

Καλεεεεε

Χαλαρωστε!!!!

Ολα θα φτιαξουν υπομονη!!!

Στην χειροτερη περιπτοση τα παιδια ξεπερνουν τις τροφικες αλλεργιες στα 3 χρονια...

Εγω ελπιζω..να την βολεψω νωρητερα!!!

Εφαγα σωλομο προχτες και ο πισινος του μικρου εγινε κατακοκκινος και γεννησε σπυρακια.

Στις τσιπουρες αντιδραση δεν ειχε τετοια, ουτε στο- ιχνος- μπακαλιαρου.

Υποψιαζομαι τον σωλομο γιατι ηταν η μονη αλλεργιγονος τροφη που εφαγα και αυτος τις προηγουμενες εφαγε κοτοπουλακι με ζυμαρικα, ουτε γιαουρτια ουτε τιποτα.

γμτ και ειναι το αγαλημενο μουυυυυυυ

Οπως λεει και η Αναστασια...μπροστα στην υγει ατου παιδιου μου..στα τσακιδια ο παλιοσωλομος!!!!!

Δημοσίευση

Anastacia έγραψε:

Αφήστε σε μένα την επανάσταση!!!

Έχω για σημαία μου τα...Μακαρόνια με κιμά!!! :laugh: :laugh:

Κορίτσια κόψτε τις πατάτες όπως όταν τις κάνετε τηγανιτές,βαλτε λαδάκι,αλάτι-πιπέρι-ρίγανη και στο φούρνο!!!

Δε νομίζω πως θα ξανατηγανίσετε στο σπιτι!!! ;)

(προσπαθώ να γράφω με τόνους αλλα κάνω πολύ ώρα :angry:)

Πάντως αν ισχύει αυτό με τα εμβόλια....Δεν παμε καλα!

Εμεις τελειωσαμε ηδη του 1ου ετους! :blink::blink:

μπηκα να πω μια καλησπερα..καλε αναστασι γιατι ν βαλεισ τονουσ? :blink:

αααααα μπηκα κ ποτησα στο φεισ τον κηπο σου να ξερεις :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :kiss::kiss:

Δημοσίευση

thouli έγραψε:

Anastacia έγραψε:

μπηκα να πω μια καλησπερα..καλε αναστασι γιατι ν βαλεισ τονουσ? :blink:

αααααα μπηκα κ ποτησα στο φεισ τον κηπο σου να ξερεις :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :kiss::kiss:[/quote:2hq34zb9]

Ετσι για αλλαγη!!!!!Να γινομαι πιο κατανοητη!!!

Εγω μπαινω κ ζητιανευω υλικα!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Οταν δεν τον εχεις ποτισμενο...στον ποτιζω!χεχε

(ασχετο με τις αλλεργιες!!!)

Δημοσίευση

tselinkas έγραψε:

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ??????????????????ΑΧ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΓΙΑ ΜΕΡΑ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ.ΧΑΧ;ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ.ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΨΕΣ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΜΑΡΑΚΙ ΣΕ ΤΙ ΛΑΔΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ?(ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ).ΦΟΥΛΙΝΑΚΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΡΩΤΑΩ?ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΟΠΡΑΝΑ,ΑΙΜΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΩ Σ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΓΑΛΑ.ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ.

εμενα με ειχε ρωτησει αν θηλαζω και οταν του απαντησα ναι

απλα μου ειπε οτι ειναι το καλυτερο,ομως επιδη θεωρει οτι

ειναι δυσκολο να αντεξουμε στην αποχη απο ομαδες τροφιμων

ειπε να εχω στο νου μου τα ειδικα γαλατα!!

Τωρα τι να σου πω..ισως νομισε οτι δεν αντεχεις

και θελεις να δοκιμσεις υποαλεργικο..

Μεταξυ μας..κρατα οτι επιθυμεις αποαυτα που

θα σου πει.

εμεις δεν καναμε τοσες εξετασεις

εμενα η μπομπουκωτη μου ηταν 35 ημερων οταν πηγα

και απλα καναμε μια ειδικη εξεταση αιματος

δεν τη θυμαμαι...και μου ειπε να κανω αοπχη απο ολες τις ομαδες

των γαλακτοκομικων...

Αναστασια...παλι αρχισε να κοκκινιζει το μουτρακι της...

λες να παω να ζησω στο χωριο????

Δημοσίευση

bembini έγραψε:

μπουρεκάκι στείλε μου πμ με τα στοιχεία του γιατρού please μπας και βγάλω άκρη τελικά!

Αναστασία μας την έφερες!μακαρόνια με κιμά ε;τσάμπα επαναστατούμε εμείς εδώ και διαδηλώνουμε;

σήμερα πάντως ο μικρός με τις πατάτες τηγανιτές δεν έβγαλε καθόλου βλέννη,έφαγα και μήλο όμως το πρωί δεν άντεξα αλλά ευτυχώς δεν τον πείραξε!

μπουρεκάκι αυτό με τα εμβόλια που σου είπε ο ομοιοπαθητικός δεν το πολυκατάλαβα :S:blush:

θα σου στειλω αυριο τα στοιχεια...απο την γιατρο....

ο ομοιοπαθητικος μου ειπε οτι σε παιδια με αλλεργια κανουμε τα απολυτως απαραιτητα εμβολια μεχρι να φυγει η αλλεργια...και μετα συνεχιζουμε κανονικα....υποστηριζουν οτι ριχνουν το ανοσοποιητικο συστημα με αποτελεσμα να κανουν εξαρση στην αλλεργια....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...