Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα!!!

Τι κανετε???

Εχω εκνευριστει!!Γτ τοοοοσα πολλα να ενοχλουν???

Τι στο καλο συμβαινει???

Βρε κοριτσακια..μηπως συμβαινιε τπτ αλλο???

Δεν ξερω τι αλλα..κατι αλλο...

Πατσυ μου νερο κ πατατα κ ολα αυτα???

Μηπως να ετρωγες σκετη πιτσα με μιλκσεικ σοκολατα να δουμε???

Μηπως το παιδι βγαζει σπυρια απο την αηδια του!!!!!(δε λενε πως το γαλα παιρνει γευση απο τις τροφες?!!! :P )

Μαρακι εσυ(ισως το εχεις αναφερει) εχεις δειξει πχ στην γιατρο παμπερς με βλεννη???

Μηπως δεν ειναι βλεννη???Γτ ειναι ελαφρως κολλωδη τα κακακια... :huh:

Βλεπεις κ αλλα συμπτωματα τωρα???

• Απαντήσεις 725
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Bembini λεω τωρα εγω...μηπως να σκεφτεις τεληκα την λυση του γαλακτος σκονη...

Δεν ξερω τι να πω...οντως η δικη σου κατασταση και της Tseligkas ειναι πολυ δυσκολη.

Εγω νομια οτι εγω ζωρηστικα..αλλα εγω δεν ζωρηστικα καθολου αναφορικα με εσας..

και εμεις ειμαστε καθαροι..αν και αυτες τις μερες βλεπω κατι σημαδακια στα μαγουλα...εκοψα παλη ολα τα γαλακτοκομικα προληπτικα...αλλα και τα ψαρια- ειδικα αφου δεν ηθελε να φαει αυτος ψαρι...

δεν του δινω και αυγο- οχι οτι ετρωγε πολυ-και βαζω κρεμουλα..δεν ειναι τιποτα σε σχεση με αυτο το εκζεμα που ειχα..αλλα οποιος καει στον χυλο ...φυσαει και το γιαουρτι

Δημοσίευση

cesilia δεν θέλω να του δώσω ξένο γάλα ελπίζω με τον θηλασμό να ξεπεράσει τις αλλεργίες πριν τον χρόνο και είναι και μια τρυφερή σχέση μεταξύ μας στον θηλασμό που δεν θα ήθελα να την χαλάσω με τίποτα.Στις 14 έχουμε ραντεβού με αλλεργιολόγο μπας και βγάλουμε άκρη,εμένα δεν με νοιάζει ας τρώω και σκέτη πατάτα πχ αυτός θέλω να γίνει καλά

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΑΣΕ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ ΜΑΡΑΚΙ.ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΣΚΕΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΑ ΗΔΗ.ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΙΜΑ ΠΙΑ.ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΠΥΡΑΚΙΑ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ.ΦΙΛΙΑ.ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΟΠ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΙΔΟΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ.

Δημοσίευση

Γι'αυτο το λεω...βλεπω οτι δεν τρως τιποτα σχεδον

...κοιτα πριν τον χρονι δυσκολα, εμεις που δεν εχουμε τοσο μεγαλη αλλεργια σαν και εσας και παλη τον ιεδα αρχιζει να φουντωνει, μακαρι ολα καλα να πανε..πονανε και υποφερουν τα καημενα.

Εγω ημουννα σκασω τοτε που ειχε γεμμησει...ειδικα λιγο μετα την βαφτηση...ξηνοταν κι'ολας και στ κεφαλακι και στο ενα μαγουλο εκανε πληγες...δεν κοιμοτανκαι την νυχτα απο την φαγουρα...ασε...

Δημοσίευση

tselnikas εγώ αποφευγω να τρωω απο εξω γιατι ολα αυτα εχουν πολλα προσθετα και σιγουρα θα τον πειραξουν,ακομα και την μαρμελαδα σπιτικη την φτιαχνω και οχι αγοραστη γιατι τον πειραζει,η σπιτικη δεν τον πειραζει καθολου ;) ποτε πατε στο γιατρο;εμεις μεθαυριο

Δημοσίευση

Πατσυ κ Μαρια περιμενω πως κ πως να πατε στους γιατρους...

Μακαρι να βγαλετε ακρη γτ δεν γινεται να ενοχλουν τα παντα... :(

Ειδικα σε σενα Πατσυ!Κατι λαθος γινεται!Κατι που δεν μπορουμε να φανταστουμε μαλλον!!!

Ουτε εγω θα σταματουσα το θηλασμο Μαρακι μου! :);)

Πλεον τρωω κουβερτουρα!Δοκιμασα κ δεν εβγαλε τπτ!

Μη φανταστειτε πως επεσα με τα μουτρα αλλα τρωω ενα μεγαλο κομματι μερα παρα μερα!

Νομιζω βεβαια πως ποτε δεν την πειραζαν τα ιχνη ξηρων καρπων κλπ...Αμφιβαλλω κ για τους ιδιους τους ξηρ.καρπους!

εδω ειχα φαει ενα μεγαλο σακουλακι φουντουνια κ δεν εβγαλε τπτ!(το εφαγα γτ...δεν ειχε γαλακτοκομικα :P:P:blush::blush: )

Τετοιες λεπτομερειες δεν εχω καταλαβει!

Δλδ...βγαζουμε κατηγοριες τροφων(εγω τουλαχιστον) προληπτικα!

Κ μετα???Ή δεν ξανατρωμε οσο θηλαζουμε ή κανουμε τα μωρα μας πειραματοζωα??? :blink:

Δε μ'αρεσει αυτο...

Θα επρεπε η επιστημη να ειχε προχωρησει! :blush:

Δημοσίευση

γεια σας πεινασμενες συντροφισσες και μη!!! :P :laugh:

εκλεισα ραντεβου με τον ομοιοπαθητικο για την πεμπτη στις 7 και 30 το απογευμα... :woohoo: :woohoo: :woohoo: η χαρα μου δεν περιγραφεται :) εχω πολυ καλο προαισθημα..και ελπιζω να μην με απογοητευσει :unsure:

εμεις καλα ειμαστε :) βγαλαμε και δοντακι :P ...σημερα το μενου εχει πατατα,καροτο,κολοκυθακι(ελπιζω να μην τον πειραξει)και μπροκολο..μιαμ...μιαμ...παλι καλα που μου αρεσουν τα λαχανικα :)

μαρακι και πατσυ ευχομαι να βγαλετε ακρη με τους γιατρους...

φιλακια αναστασια και σες :kiss:

Δημοσίευση

Οχι ρε Αναστασια..απλα μετα απο καποιο χρονικο διαστημα ασφαλειας και παντα αναλογα με το μεγεθος και την εκδηλωση της αλλεργιας μπορουμε σηγα σηγα να εισαγουμε καποιες τροφες πρωτα στο δικο μας διαιτολογιο και μετα αφου δουμε οτι δια διαστημα τουλαχιστον 3 ημερων δεν παρουσιασουν αλλεργικη αντιδραση μπορουμε να τα προσθεσουμε στο διαιτολογιο των παιδων.

ΠΧ εγω ηπια γαλα οταν ο μικρος ηταν κοντα 8 μηνων..μεχρι τωρα δεν παρατηρησα τιποτα και αρχησα να τροω και καποια τυρια, αν και ειχα συνηθησεις στα αιγοπροβεια και δεν μου λειπουν.

Επισης εφαγα και ψαρι..αλλα παρατηρησα οτι μολις εφαγε..λεμε τωρα σηγα την ποσοτητα- ψαρι και ο μικρος πεταξε λιγα σπυρακια και εκανε τραχυ μαγουλο οποτε το οτι δεν πολυθελει να το φαει...δεν σκαω.

Εμενα ετσι μου ειπε ο αλλεργιολογος να κανω, ηταν δε να του δοσω αγελαδινο γιαουρτη αλλα ακομα φοβαμαι, εβγαλε και αυτα απο το ψαρι και το καθιστερω

Δημοσίευση

Γιωτακι δοντακι??? :woohoo:

Συγχαρητηριαααα!!!τοσο μικρουλης!!!!!! :):):)

Ανωδυνα κ τα υπολοιπα 19! :kiss::kiss:

καλα αποτελεσματα στο γιατρο!

Χρυσα μου τα ξερω αυτα αλλα....

πχ εσυ ετρωγες αιγοπροβεια!εμενα μου τα εκοψε προληπτικα!το ιδιο κ κουβερτουρα,πορτοκαλι ακτινιδιο...

η τσαχπινα εχει μονο δερματικο εκζεμα...(ελαφρια μορφη)...ξερω κ εγω... :huh:

επισης να σας ρωτησω...μου ειπε ρητα "οχι σεληνο-οχι μελιτζανα" στη δικη της διατροφη.

δεν ρωτησα για τη δικη μου...εφαγα χθες κ μελιτζανα κ σελινοριζα στη σουπα...

σημερα βλεπω ενα κοκκινο σημαδακι καινουριο...να ειναι απο αυτα?

μηπως απο την προχθεσινη κουβερτουρα???? :huh::huh: δε νομιζω,...εε?!

Δημοσίευση

παρακολουθα το σημαδακι αμα εξαφανιστει μετα απο λιγες μερες δεν ειανι τιποτα, αμα επιμηνει τοτε ναι..κοφτα μαχαιρη.

Για 1 μηνα δεν ετρωγα τιποτα γαλακτοκομικο..κανενος ζωου.

Ηταν 2 μηνων περιπου και αντι γαι εκζεμα εντονο ειχε παντου κοκκιναδια σαν λεκεδες στο δερμα και παρα μα παρα πολυ εντονους κολικους.

Μολις καθαρησε απο κολικους και εξαφανηστηκαν τα κοκκιναδια πεταξε εκζεμα, περιπου 4 μηνων ηταν τοτε, καναμε τα τεστ και αφου μας εντοπησε τον βαθμο της αλλεργιας- σημειωτεων ακομα και με εντονη αλλεργια 6ου βαρμου δυσκολα εντοπιζετε- μου συνεστησε να αποφυγω τα παντα ακομα και το μοσχαριστιο κρεας, αλλα μου επετρεψε καποια λαχανικα συμπεριλαμβανομενου και του σελινου αλλα οχι ντοματα πορτοκαλη

Αφου καθαρησε και απο το εκζεμα μπορουσα να αρχισω εγω καποια γαλακτοκομηκα.

Παρατηρησα οτι αμα φαω πολλα κοκκινηζει ο ποπος ρου ενω πχ ενα κομματι τσουρεκη η ενα ποτυρη γαλα η λιγο τυρακι ειναι ΟΚ .

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΜΠΑ ΟΧΙ ΣΕΣΙΛΙ.ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.ΟΛΟ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩΩ ΠΑΤΑΤΕΣ ΒΡΑΣΤΕΣ Η ΦΟΥΡΝΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΩ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΣΤΟ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΒΓΑΖΕΙ ΣΠΥΡΙΑ ,ΑΝΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ.ΑΡΑ Η ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ Η ΤΟ ΗΛΙΕΛΑΙΟ.ΛΟΙΠΟΝ.ΠΗΓΑΜΕ ΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ.ΕΙΠΕ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ 1 ΧΡΟΝΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ 2 ΑΝ ΜΠΟΡΩ.ΘΥΜΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΝΕΟΚΕΙΤ.ΛΕΕΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΝΑ ΘΗΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΙΔΟΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ.ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΣΚΕΤΗ ΠΑΤΑΤΑ.ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ.ΑΝΑ 3 ΜΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΟΦΗ.ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ.ΚΟΤΑ,ΨΩΜΙ,ΜΕΛΙ,ΚΑΡΟΤΟ,ΑΡΝΙ Η ΚΑΤΣΙΚΙ,ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ Η ΦΑΣΟΛΑΚΙ,ΜΗΛΟ,ΖΥΜΑΡΙΚΑ,ΧΟΙΡΙΝΟ,ΑΓΓΟΥΡΙ,ΨΗΜΕΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑ,ΦΑΚΕΣ ,ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΩ ΝΕΡΟ.ΟΧΙ ΚΑΖΕΙΝΗ,ΟΡΟΛΕΥΚΩΜΑΤΙΝΗ,ΛΑΚΤΟΖΗ,ΦΑΓΗΤΑ ΑΠ ΕΞΩ.ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΙΜΑ ΚΟΜΜΕΝΟ.ΟΧΙ ΠΟΛΥΒΙΑΤΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟ.Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ.ΑΝ ΔΩ ΛΙΓΕΣ ΚΛΩΣΤΟΥΛΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ.ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ.ΕΧΕΙ ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΤΟ ΕΝΤΕΡΑΚΙ.ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΡΑΣΤ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ.ΟΠΟΤΕ ΤΡΩΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΑΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΑΠΛΑ ΗΣΥΧΑΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΓΧΩΘΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕ Η ΑΛΛΗ.ΔΩΣΑΜΕ 80 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ ΗΔΗ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ.

Δημοσίευση

Α ΜΟΥ ΠΕ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΝΝΗ,ΑΙΜΑ,ΣΠΥΡΑΚΙΑ,ΤΡΑΧΥ ΔΕΡΜΑ,ΑΝΑΓΩΓΕΣ,ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ.ΔΗΛΑΔΗ Η ΝΕΦΕΛΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕ ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΕ Η ΝΤΟΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ.ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕ.

Δημοσίευση

Οποτε μια χαρα!!

να σου οω την αμαρτια μου προσφατα ειχα διαβασει τα πρακτικα ενος συνεδριου που εγινε στην θεσσαλονικη...αντι να μηλανε για τον θηλαμσο..αρχησαν τα γαλατα τα υποαλεργικα πολυ νευριασα.

Υπομονη λεω εγω.....θα δεις ολα θα στρωσουν!!!

Δημοσίευση

ΓΙΑ ΠΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΑ?ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΡΩΤΑΩ?ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΚΟΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΥΜΩΝΕΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΜΕ ΣΚΟΝΗ.

Δημοσίευση

TSELNIKAS πολυ καλες οδηγιες σου εδωσε η γιατρος να δω τι θα μας πει εμας σημερα στις 8 που εχουμε ραντεβου..χθες παλι βλεννη και πρασινα κακα και αναγωγες πολλες...αντε να δουμε τι θα γινει σημερα

Δημοσίευση

κορίτσια καλημέρα!εγώ δυστυχώς άκρη δεν έβγαλα με τον γιατρό χθές.Κάναμε τέστ με το που μπήκαμε στα:γάλα,καζείνη,γαλακταλβουμίνη,β-γαλακτοσφαιρίνη,αυγό λεύκωμα,κρόκος,μείγμα δημητριακών,κακάο,πορτοκάλι και μείγμα λαχανικών τα οποία βγήκαν όλα αρνητικά! :dry::blink: ο γιατρός μας είπε βέβαια ότι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει αλλεργία γιατί κάνοντας τα patch test την επόμενη φορά μπορεί να δείξουν κάτι.Μου είπε να φάω και αυγό και ψάρι :ohmy: και όταν ρώτηησα για το ψωμί γέλαγε ότι και καλά δεν κάνει αλλεργία το ψωμί :S μάλιστα μου είπε ότι αν και τα patch test δεν δείξουν κάτι να ξεκινήσω και πάλι τα γαλακτοκομικά :side::S :silly: :ohmy: εδώ εγώ τα έχω κόψει όλα αυτά και έχει βλέννη φανταστείτε να τα ξεκινήσω πάλι :laugh: :blush: το αποκορύφωμα;ενώ μου είπε λοιπόν να φάω αυγό,ψάρια μου έδωσε σε ένα χαρτί οδηγίες γενικές για την ατοπική δερματίτιδα στις οποίες γράφει ότι απαγορεύεται το αυγό ψάρι και τα σιτηρά όπως και πολλά άλλα βέβαια :blush::ohmy: εγώ καταλήγω στο συμπέρασμα ότι ο γιατρός θέλει γιατρό εσείς τι λέτε;δώσαμε πολλά λεφτά για το τίποτα κορίτσια χθες γιατί δεν έπεσα σε καλό γιατρό πολύ απλά.Επίσης μου τόνισε να θηλάζω γιατί είναι το σωστότερο γάλα,αυτά περιμένω σχολιά σας

Δημοσίευση

ΓΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΣΕΣ ΜΑΛ....Σ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ?ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΑΤΥΧΗΣΕΣ.ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ...ΣΥΝΕΧΙΣΕ.ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.ΕΧΩ ΝΑ ΦΑΩ 24 ΩΡΕΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΩ ΣΕ ΚΑΝΑ 2 ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΚΟΤΟΠΥΛΟ.ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Κ ΕΤΑ ΨΩΜΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙ.ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΤΑ ΒΑΣΗ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ.ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ.

Δημοσίευση

NAI.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΚΡΗ.ΜΙΑ ΤΡΟΦΗ ΑΝΑ 4 ΜΕΡΕΣ.ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟΠΙΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ.ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΦΑΓΗΤΑ.ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...