Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 725
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ρε Τσαλινγκας..μπας και το παιδι εχει καμια ραγαδα πρωκτου και τζαμπα ταλαιπωρειστε;

Παντως χωρις πλακα η αλλαργια σας ειναι σοβαρη νομιζω οτι πρεπει να την δει γιατρος ειδικος το συντομοτερο συνατον.

Ποτεειπαμε οτι εχετε ραντεβου;;;

Δημοσίευση

TOY KOITAΞΑΝΕ ΤΟΝ ΠΩΠΟ.ΠΑΝΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΕΤΣΙ?ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ.12 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ.ΑΦΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΣΠΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΖΕΜΑ.ΑΣΕ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΚΟΝΗ.ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΒΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟ.ΚΟΨΕ ΚΟΨΕ ΚΟΨΕ...ΚΑΛΑ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΩΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΦΕΙΡΕΨΩ?ΣΤΟΝ ΦΠΥΡΝΟ Η ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ.ΧΑΧΑΧΑ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ.ΧΟΧΟΧΟ.

Δημοσίευση

tselnikas σε καταλαβαίνω και εμένα έτσι ακόμα και στο ψωμί βλέννη :( πήρα όμως βιολογικό αλεύρι και χθές έφτιαξα ψωμί τελικά(ευτυχώς μου πέτυχε)και μέχρι στιγμής δεν έβγαλε βλέννη,θα περιμένω όμως γιατί κάνει 3 μέρες να φανεί η αλλεργία.Πάρε βιολογικό αλεύρι και φτιάξε ψωμί,δοκιμασέ το μπορεί να μην βγάλει βλέννη.Και εγώ είχα κόψει και το ψωμί και την μαρμελάδα και όλα αλλά αν δεν τον πειράξει αυτό το ψωμί θα τρώω αυτό με σπιτική μαρμελάδα μήλο που έφτιαξα χωρίς λεμόνι.Βέβαια σαν γεύση δεν μου αρέσει πολύ αλλά τι να κάνουμε;απο το τίποτα.Σήμερα φτιάχνω παιδάκια με πατάτες στο φούρνο αλλά πως να πάει κάτω το ζώο χωρίς λίγο χόρτο;χι,χι.Μην απογοητεύεσαι tselnikas με τον θηλασμό οι αλλεργίες θα του φύγουν στον χρόνο αλλά με το ξένο μπορεί να τις έχει και μετά εγώ αυτό σκέπτομαι και συνεχίζω

Δημοσίευση

γεια σας συντροφισες!!!!!!!!

πατσουλινι τι να πω;;;το ρυζι φταιει ειναι πολλα παιδακια αλλεργικα σε αυτο....

εγω ανακαλυψα καινουργιο γλυκισμα!καρυδα :):P ειναι πολυ ωραια....μιαμ μιαμ....τις εχω καραξει :P :laugh:

Δημοσίευση

τα παιδάκια είναι αρνί tselnikas ψωμί ούτε εγώ ήξερα να φτιάχνω αλλά πήρα αρτοπαρασκευαστή και σώθηκα.Έφτιαξα και μαρμελάδα με αυτόν ;)

bourique καρύδα ε;δεν έχω δοκιμάσει και φοβάμαι μην τον πειράξει

Δημοσίευση

Εγραψα ολοκληρο ποστ κ απο βλακεια το εχασα :(:dry::angry:

Πατσυ δωσε κ σε μας λιγο νοστιμο....νερακι!! :P Καλη χωνεψη κουκλα μου!!!

Μαρακι χαρηκα για την επιτυχια του ψωμιου!Μακαρι να μην βγαλει τπτ!

Γιωτα τι ενοεις καρυδα?Τριμμενη???

Τα μεθυσμενα εχουν μεσα κ μ'αρεσει πολυ!!!

Σημερα εβγαλε κοκκινιλες στο προσωπακι της...Υποθετω απο το πρασο αφου μονο αυτο ηταν κατι νεο στη διατροφη μου :dry:

Κοριτσια μπορειτε να ρωτησετε τους γιατρους γτ αποκλειουμε τα αιγοπροβεια προιοντα????

Φιλακια!!!

Δημοσίευση

αναστασια ειναι καρυδα που ειναι σε κατι σακουλακια μακροστενα..πολυ ωραια και δεν τον πειραζουν :woohoo:

οσο για αυτο που ρωτας απαγορευονται γιατι τα πιο πολλα παιδια εχουν αλλεργια και στις πρωτεινες απο αιγοπροβεια και απο σογια :(

εμαθα προσφατα οτι υπαρχει γαλα καρυδας...λεω να παρω να το δοκιμασω :dry:

Δημοσίευση

bourique1983 έγραψε:

αναστασια ειναι καρυδα που ειναι σε κατι σακουλακια μακροστενα..πολυ ωραια και δεν τον πειραζουν :woohoo:

οσο για αυτο που ρωτας απαγορευονται γιατι τα πιο πολλα παιδια εχουν αλλεργια και στις πρωτεινες απο αιγοπροβεια και απο σογια :(

εμαθα προσφατα οτι υπαρχει γαλα καρυδας...λεω να παρω να το δοκιμασω :dry:

Γαλα γαιδΑΡΑΣ κανει να πιουμε????Αν ειναι να βγαλω η γαιδΑΡΑ λιγο μεμεδογαλο να φτιαξω καμια μπεσαμελ,λιγο τυρακι...κατι!!!! :laugh: :laugh: :P:P

Για ρωτα!!!!!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Ε...ποσο υψηλες???Μεχρι...100 δεν παει???Ειναι μεσα στο οριο...ταχυτητας!!! :laugh: :laugh: :laugh: :P:P:P

Καλε λοβι μου...Τι ειναι η καυδα? :laugh: :laugh: :laugh:

Καρυδα??????

Δωσε συνταγη κ στειλε μου κ γαλα!!!!!!!!!!!! :P:P

Καληνυστααααααααα!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Anastacia έγραψε:

Καλε λοβι μου...Τι ειναι η καυδα? :laugh: :laugh: :laugh:

Καρυδα??????

Δωσε συνταγη κ στειλε μου κ γαλα!!!!!!!!!!!! :P:P

Καληνυστααααααααα!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δεν γνωρίζεις την πασίγνωστη καύδα;;;;;;;

Είναι καρπός ενός θάμνου με φουξ μικρά μικρά φιλαράκια και κορδελίτσες που φύεται στα Ιμαλάια στα 7000m. Ο Δαλάι Λαμα καύδα τρώει και βαστάει έτσι καλά...

Απαράδεκτη.......

Τέτοιες λεπτομέρεις έπρεπε να τις γνωρίζεις...

:P:huh::huh:

Πάρε χαρτί και μολύβι και γράφε...

ΦΥΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

1 φλ γάλα καρύδας +

1 κ.σ. κορν φλάουρ

Το διαλύουμε κρύο και ζεσταίνουμε το μείγμα ανακατεύοντας μέχρι να πήξει.

Δε χτυπιέται σαντιγύ.

ΦΥΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΣΑΝΤΙΓΥ

1 κουτί γάλα καρύδας πολύ κρύο +

1 κ.σ. χυμός λεμονιού

Βάζουμε το γάλα στο ψυγείο πάνω πάνω από νωρίς.

Προσθέτουμε 1 κ.σ. λεμόνι και χτυπάμε το μείγμα σαντιγί με κρύους αναδευτήρες να «στέκει».

Αν δεν στέκει αλλά κάνει μόνο μαλακά βουναλάκια, θέλει κατάψυξη με το μπολ και τα αναδευτηράκια 15 λεπτά ή ώσπου να σχηματίσει κρυστάλλους.

Προσθέτουμε μια 1 κ.σ. χυμό λεμόνι και χτυπάμε ώσπου να στέκει. τέλος χτυπάμε 1 κ.γ. βανίλια (προαιρετικά), και 1/4 φλ ζάχαρη άχνη.

Γίνεται και με τόφου επίσης.

Ωστόσο ότι τα υποκατάστατα θέλουν πάντα αρωμάτισμα με κάποιο εσάνς για να καλύπτεται η κατώτερη ποιότητά τους.

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου εγω απο τοτε που αρχισε να τρωει

φαγακια δεν εχω δει τιποτα στα κακακια της...

μηπως επειδη αυξηθηκαν σε ποσοτητα και αλλαξαν συσταση?

το προσωπακι ομως κοκκινο κατακοκκινο?

Αναστασια...δε πιστευω να τη πηραξε το πρασο

νομιζω πως ειναι λιγο και θεμα ατμοσφαιρας

αυτη τη περιοδο ειναι η χειροτερη για αλλεργιες

κυριως δερματικες.

Για τα αιγοπροβεια εμας μας ειπαν οτι το

50% των πρωτεινων ειναι παροομοιες με τις αγελαδας και

για αυτο προκαλλουν και αυτα αλλεργιες.

μονο τα γαλακτοκομικα οχιτο κρεας.

Δημοσίευση

Kαλημερα!!!

Νατασακι....Με ταπωσες που λενε κ στο χωριο μου!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Τοσες γνωσεις( :P )...Τετοιο μυαλο....

Παρατα την γεωλογια!Ειναι πολυυυυυυ λιγη για σενα αγαπη μου!!(μπλιαχ..τι την θυμηθηκα!χαχαχα)

Λοιπον...Με εφτιαξες με τις κρεμες σου!!!

Γαλα καρυδας ή τελοσπαντων "καυδας" που βρισκω????

Ξεχασες το ταξιδι που εκανες μεχρι εδω????Στη φυυυυση!!! :laugh:

Σε καρφουρ-βεροπουλο εχει???

Γιωτακι διαβασα οτι ο μικρος κοιμαται οοολη νυχτα απο 2 μηνων???

Τυχερουλαααα!!!Δεν πολυτρως αλλα κοιμασαι τουλαχιστον@!!! :):);)

Λινακι μακαρι να μην ξαναδεις ποτε τπτ!Εγω νομιζω πως η αλλεργια σας-μας

στρωνει λιγακι....αλλα δε νομιζω οτι τα σημαδια ειναι απ'τον καιρο...Η τσαχπινα δεν εχει βαλει πωπο κατω...Ολο στη βολτα ειμαστε...Ετσι ξαφνικα σε μια μερα να φουντωσει??? :huh:

Τεσπα...εβαλα κρεμουλα κ τωρα ειναι καπως καλυτερα!

Θα δοκιμασω μετα απο 1-2 βδ πρασσο κ βλεπουμε! ;)

Για το πμ...Θα τα πουμε απο το τηλ! :kiss:

Δημοσίευση

Γιωτα σε μισω...εμενα ουτε κοιμαται ...ουτε τροω...καλα καλα..τροω αλλα οχι οσο θα ηθελα!!!!

χιχιχι

Το γαλα καρυδας εγω το υξερα για εξωτικες συνταγες..μνιαμμ..να δοκιμασω και σντυγη...ξαναμιναμμ...

Ψαρι δεν εφαγε ο μικρος χτες..η Λαλα ειχε πει οτι οταν ενε παιδι- ηδη αλλεργικο αρνειτε να φαει κατι..πιθανον να εχει αλλεργια σε αυτο...οποτε δεν επιμενω...σημερα θα φαει κατσικακι μαγειρεμενο με συνταγη της Νατασσας..πωπω 1,5 ωρα ψηνοταν στον φουρνο στη Λαδοκολλα..να δω το αποτελεσμα..γιατι στην γαστρα δεν του αρεσε...

Δημοσίευση

σες μου γιατι;;;; :(:(:( :laugh: :P εσυ ομως τρωως πολυ περισσοτερα απο μενα ;)

αναστασια ναι το μαναρακι μου κοιμαται πολλες ωρες...χθες κοιμηθηκε στις 8 και μιση και ξυπνησε στις 7 :woohoo: :woohoo: :woohoo: αλλα αν το πιασει αλλεργια και εχει πολλες αναγωγες τον πιανει καουρα και κοιμαται καλες 12 :S

φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ.το απογευμα θα εφοδιαστω με καρυδες και γρανιτες :P:P:P:P

α!!!!!!αναστασια εγω απο μαγαζι με βιολογικα θα παω να παρω το γαλα...βεβαια απο οτι καταλαβα δεν παιζει κατι τετοιο εκει που εισαι...οποτε κοιτα σε κανα καρφουρ ;)

φιλακια :kiss:

Δημοσίευση

lovie τι να πω;έδωσες ρέστα με τις συνταγές απο καρύδα;που είπες ότι το βρίσκουμε το γάλα καρύδας;

cesilia και εμένα δεν κοιμάται καλά ο μικρός χθές το βράδυ κάθε δυο ώρες ξύπναγε :( ούτε τρώμε ούτε κοιμόμαστε γαμώτο :blush::side::S

σήμερα μου έβγαλε βλέννη στα κακά του και λίγα σπιθουράκια στο πρόσωπο :( μάλον τον πείραξε το βιολογικό σπιτικό ψωμί γαμώτο!και χθές που το έφαγα δεν είχε βγάλει τίποτα,πάει και το ψωμί για μια ακόμη φορά στεναχωρήθηκα πάλι τσπ

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΙΝΙ ΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ?ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑΤΙ.ΕΧΕΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΜΟΝΟ ΣΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ.ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΚΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ.ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥΛΑ.ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ.ΚΑΝΟΥΜΕ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΝΕΡΟΥΛΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕΣ ΝΕΡΟ ΗΤΑΝ.ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΠΥΡΙ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ.ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ.ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ.ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΠΑΤΑΤΑ Η ΤΟ ΝΕΡΟ.ΑΝ ΤΑ ΚΟΨΩ ΚΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΑΓΑΠΗ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ.Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ.ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΜΕΤΟ.ΑΛΛΟ ΚΙ ΑΥΤΟ.ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ.ΠΟΛΥΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΕΧΕΙ Η ΟΛΙΚΗ? :P ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΙ ΣΠΥΡΙΑ?ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΩ ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΠΥΡΑΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ?ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ????? :S:blink:

Δημοσίευση

tselnikas τι να πω ακρη δεν θα βγαλουμε μαλον για το τι τα πειραζει.Εγω συνεχισα να ρωω ψωμι και δεν εβγαλε βλεννη αρα κατι αλλο τον πειραξε αν και δεν εφαγα κατι καινουργιο.Και εμενα παντως τα κακα του ειναι πρασινα και σαν νερο.Μηπως τον πειραζει η πατατα τον μπεμπη σου;σε λιγο θα μας συνδεσουν με ορο στο τελος :blush::S:side:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...