Μετάβαση σε περιεχόμενο

θελω την βοηθεια σας!!!!!! s.o.s


marlena

Recommended Posts

θα θελα να σας ρωτησω για το εμβολιο κατα του τραχηλου της μητρας. εγω εμενα σερρες κ ο γυναικολογος μ με εκανε την 1η δοση κ μετα το μετανιωσα λογω του οτι ακουσα ασχημα πραγματα δεν προχωρησα στις επομενες δοσεις.. τον νοεμβριο εμεινα εγκυος κ επαθα παλινδρομη κυηση τον ιανουαριο κ εκανα αποξυση ο τωρινος μ γιατρος δεν ξερει οτι εκανα το εμβολιο την 1η δοση κ σκεφτομαι κ λεω τωρα μηπως φταει το εμβολιο κ φταιω κ γω που δεν το ανεφερα στον τωρινο μου γυναικολογο??????? Αυριο θα παω να με δει γιατι καθαρισα απ την περιοδο κ θα του το αναφερω να δω τι θα μ πει......Αλλλα θελω κ τη δικη σας γνωμη σας παρακαλω!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δε νομιζω να σχετιζεται το εμβολιο με την αποβολη σου.

Μην τα σκεφτεσαι αυτα γιατι δεν φταις σε κατι εσυ σιγουρα.

Ευχομαι καλη επιτυχια και συντομα θετικο αποτελεσμα. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΥΒΟΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ... ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ .... Σ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΣΕΝΑ ΟΤΙ ΠΟΘΕΙΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

telika meta tin episkepsi mou sto giatro omologo pos m elise kapoies apories opos gia to embolio tou traxilou...mou eipe den paizei kanena rolo...episis ton rotisa k gia to filliko oksi k mou eipe na to pairno k apo tora pou den eimai egkyos giati dimiourgei prosodoforo periballon gia to moro...sinxoriste me an den to grapsa sosta!!!! eyxomai ta kalitera gia oles mas!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και απο εμένα πατριώτισσα. Τώρα διάβασα το μήνυμά σου και απο όσο γνωρίζω το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν σχετίζεται με τις αποβολές, αλλιώς θα το ανέφεραν μέσα στις προϋποθέσεις ή στους κινδύνους του εμβολίου.

Τώρα ότι αφορά το φολλικό οξύ, όλοι οι γιατροί αναφέρουν πως καλό είναι να το ξεκινάμε τουλάχιστον πριν απο 3 μήνες απο κάποια προγραμματισμένη κύηση, όσο προγραμματισμένη μπορεί να είναι αυτή.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

agapith mou filh geia sou,lupamai polu gia thn apwleia sou,eixa k egw mia k to ematha otan apebala(ennow den eixa katalabei oti imoun egkuos)twra omws sta dika sou,k o dikos mou giatros mou eipe na kanw to embolio alla logw kapoiwn upoxreosewn den piga akoma mou eipe omws oti to embolio einai kalo opws kathe embolio,eipe omws pws den tha prepe na meinw egkuos stous epomenous 6 mhnes,mipos eftekse auto?rwta ligo to giatro sou....giati polu fobamai pos htan auto ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλά και εγω δεν θα το είχα σκεφτεί στην πράξη όμως το κατάλαβα είμαστε ακόμα στην δάση που ανοίγουμε ντουλάπια για εξερεύνηση να δω ποτε θα περάσει αυτήν φάση  εμάς εδώ απεργία από όσο ξέρω δεν έχουν κάνει τα μικροβιολογικά θα βόλευε καλύτερα από θα πήγαινες και γιατρό αλλά δεν πειράζει 
    • Δεν ξέρω πόσες μερες θα κάνουν βγουν αύριο που θα πάω θα ρωτήσω  ετσι και αλλιώς ο γιατρός θα τα δει σε ένα μήνα όποτε δεν τα βιαζομαι 
    • Καλησπέρα κορίτσια, καλό υπόλοιπο κυριακής εύχομαι!!  εμείς σήμερα σηκώσαμε χαλιά και μαζέψαμε χειμωνιάτικα και βγάλαμε τα κολακαιρινά... ήταν δουλειές που έπρεπε να γίνουν και τις σκεφτόμουν συνέχεια... ππφφ.. αλλά μηδέν χρόνος... πως περνάτε την κυριακή σας;;  @Girly κ @marinamanoulitsa να χαίρεστε τα παιδάκια σας!! πολύχρονα να είναι!! 
    • Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις κορίτσια… απο ότι μου είπε ο γιατρός, συνήθως όταν υπαρχει εξωμήτρια κύηση στην σάλπιγγα σημαίνει ότι υπάρχει κάποια παθολογία εκεί, παρόλο που στην δίκη μου περίπτωση δεν φάνηκε στην σαλπιγγογραφια. Μου είπε ότι η καλύτερη λύση είναι η λαπαροσκόπηση, για να δει τι ακριβώς συμβαίνει… τελικά βρήκε ενδομητριωση! Ήμουν τυχερη στην ατυχία μου… Η δίκη μου ήταν πολύ ύπουλη δεν φαινόταν σε κανένα υπέρηχο, είχα πάει σε 4 γιατρούς. Γενικά οι πιθανότητες για εξωμητριο είναι μικρές αλλά δυστυχώς μπορεί να συμβεί.  Τώρα σχετικά με το ερώτημα εξωσωματική ΄ή όχι ακόμα, σκέφτομαι απ τη μια ότι δεν θέλω να περιμένω πάλι μήνα μήνα και να έρχονται απογοητεύσεις… μετά λέω, μήπως συμβεί κ σε εμένα το ‘θαυμα’ με φυσική σύλληψη? Η αλήθεια είναι ότι επειδή είχα αυτές τις ατυχίες στις 2 εμβρυομεταφορες που έκανα, μου έχει δημιουργηθεί μια φοβία, τρέμω μην μείνω έγκυος και συμβεί κάτι κακό παλι… θα συμβουλευτώ σίγουρα τον γιατρό μου απλά τα επεξεργάζομαι όλα. Α η ηλικία μου είναι 33! 
    • Καλημέρα...και εγώ αύριο ήθελα αλλα δεν ξέρω αν είναι ανοιχτά τα μικροβιολογικά ή εχουν ακόμα απεργία... οπότε θα πάω τρίτη για σίγουρα...θα κάνω και εξετάσεις μαζί... βέβαια ιδανικά θα ηταν αύριο γιατί έχω και ραντεβού στο γιατρό...αλλα δεν πειράζει! @Elk δεν το σκέφτηκα καν για ασφάλεια στη συρταριέρα...μια απλη συρταριέρα έκανα...τωρα για όταν μεγαλώσει πως θα τα καταφέρω δεν ξέρω 😂  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...