Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αποθηλάζοντας με αγάπη !

Recommended Posts

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΟΥΝΚΑΙ ΔΕΙΝΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ...ΕΙΧΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΘΗΛΑΖΩ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΣΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ 4 ΜΗΝΑ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΙΝΩ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΘΟΣ..ΜΕΤΑ ΕΙΠΑ ΜΕΧΡΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΚΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ..ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ Η ΟΧΙ ΜΕ ΞΕΝΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΛΥΜΜΕΝΟΙ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΘΜΕΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ?ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΑΝΗΣΥΧΙΑ??ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ?ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΘΗΛΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΞΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΑ...ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΓΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΣΑΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΩ ΕΧΩ ΔΕΘΕΙ ΠΟΛΥ..ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ?ΞΕΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΧΑΠΙΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 248
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

filos`ifigen έγραψε:

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΟΥΝΚΑΙ ΔΕΙΝΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ...ΕΙΧΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΘΗΛΑΖΩ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΣΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ 4 ΜΗΝΑ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΙΝΩ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΘΟΣ..ΜΕΤΑ ΕΙΠΑ ΜΕΧΡΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΚΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ..ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ Η ΟΧΙ ΜΕ ΞΕΝΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΛΥΜΜΕΝΟΙ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΘΜΕΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ?ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΑΝΗΣΥΧΙΑ??ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ?ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΘΗΛΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΞΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΑ...ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΓΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΣΑΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΩ ΕΧΩ ΔΕΘΕΙ ΠΟΛΥ..ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ?ΞΕΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΧΑΠΙΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ...

Ιφιγενεια μπραβο που θηλασες και που το κρατησες

Αν εισαισιγουρη οτιθες να τοσταματησεις οκ.

Αλλιως δωσε λιγο ακομη μηπως και αποθηλασει μονο του.

Αν ομως οντως θες γιατι ν απαρεις χαπια?

Καλυτερα συμβουλεψου μια απο τις κοπελες

που θηλαζουν πανω απο χρονο οπως ειναι η Λαλα

η Αθηνα,η pebi και δοκιμασε διχως χαπια.

Νομιζω πως απλα σταδιακα σταματας να προφερεις

πρωτατο πρωινο και μετα το βραδυνο και τοστηθος προσαρμοζεται.

Δεν χρειαζεται χαπια.

Ποιος σου πε για χαπια?

Γυναικολογος?

Παντως δεν παιρνειπολυ καιρο.

Μια φιλη μου της πηρε μια βδομαδα και

κατι για το πρωινο και μετα 4 μερες βραδυ

και μετα της κοπηκε το γαλα.

δεν πηρε χαπια...

η γνωμη μου...με αγαπη!

ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΟΤΙ ΠΧ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΠΧ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΤΡΩΜΑ-ΜΠΙΛΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΣΤΩ ΚΑ ΜΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΤΑ?ΜΗΠΩΣ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ?>

• 7 months later...

Εψαχνε μια φιλη αυτο το θεμα και το ψαξα να το βρω ... Πωπω περασε 1 χρονος !!!!

Συγκινήθηκα πολυ αλλα και γελασα σκεφτομενη την Αθηνα που τωρα θηλάζει το τριτο της παιδακι , την Αναστασία που το χε σιγουρο οτι η Αννυ θα φαει ... αχ τι ωραια , οι περισσοτερες πλεον θηλάζετε ή περιμενετε το δευτερο μωράκι σας !!!

:lol::lol::lol::lol: Αν ηξερες ποσες φορες σκεφτομουν αυτα

που ελεγα κ με μουτζωνα...!!!!!!!!Κ συνεχιζω!!!!!!

Ευχαριστω που το ανεβασες....

Εχει καποια να πει κατι για νυχτερινο αποθηλασμο?

Οχι τοσο για τον τροπο (καποια πραγματα εχουν γραφτει κ εδω)

αλλα για το ποτε πιστευετε οτι ειναι η καταλληλη στιγμη...

Βεβαιως οποτε το θελει το παιδι κ η μαμα αλλα...

Εχει σημασια για εσας το αν το παιδι εχει τα δοντακια του(εχουμε ΜΟΝΟ 6),

αν κοιμαται σε δικο του δωματιο,αν εχει κοψει πανα κλπ?Σκεψεις κανω...Οχι πως με αφορουν ολες...!

Ολες καλες οι ερωτησεις αλλα το κοψιμο της πανας που κολλαει ? :lol:

Ολα παιζουν μικροτερη ή μεγαλυτερη σημασια . Αν το μωρο περναει φαση αυξησης ξυπνημάτων/θηλασμου λογο δοντιων σιγουρα εκεινη η στιγμη δεν ειναι κατάλληλη για αποθηλασμο . Γενικα οταν ο αποθηλασμος γινετε με πρωτοβουλια της μητερας , προσπαθουμε να βρουμε μια "κατάλληλη" περιοδο για να εχει καλυτερα αποτελεσματα η προσπάθεια . Βεβαια τα νευρα μας και η κουραση -που μας οδηγουν στην αποφαση για αποθηλασμο- ειναι στο πικ οταν ειναι "ασχημη" περιοδος .

Ολες καλες οι ερωτησεις αλλα το κοψιμο της πανας που κολλαει ? :lol:

Καταρχην εχουμε ακομα να περιμενουμε 14 δοντια οποτε δεν νομιζω πως θα βρουμε

"καταλληλη" περιοδο συντομα απο αυτη την αποψη... :?

Επισης σκεφτομαι πως το κοψιμο της πανας ειναι μια πολυ μεγαλη αλλαγη

για τα μωρα οποτε θα νιωθουν ανασφαλεια κ ισως

θελουν να θηλασουν περισσοτερο...

Ειχα στο μυαλο να την βαλω στο δωματιο της(στην αρχη μαζι)....Και ισως σε 2-3 μηνες να

αρχισουμε γιογιο ή τουαλετα(χαλαρα παντα)...Ολα αυτα δε μου κολλανε με αποθηλασμο(μιλαω

παντα για νυχτερινο ή εστω περιορισμο βρ γευματων).... :?

Αναστασακο μουυυ..αν νομιζεις οτι αμα θα αποθηλασει θα κοιμαται τα βραδια..κουνια που σε κουναγε...

2 πληρες μηνες που εχουμε αποθηλασει εντελως..και την προηγουμενη ευδομαδα μολις ηταν που κοιμοταν απο τις 10 μεχρι τις 5 με 6 σερι...τις τελευταιες τρεις μερες παλη επειδη κατι εχει- δεν ξερω τι δοντι θα ειναι...λαιμος ....παλη ξυπναει κλαψουριζει για λιγο και ξανακοιμαται....

Μερικες φορες λεω πως οταν θηλαζε..τον επαιρνα μαζι μου στο κρεβατι..αυτος θηλαζε..και εγω κοιμομουν..ΟΚ για να αλλαξω πλευρο επρηζα τον συγυγο..αλλα ξερεις ποσο το νοσταλγω...ειδικα κατι βραδια που ουτε ο ιδιος ο γιος μου δε ξερει τι θελει

H "εκπαιδευση τουαλέτας" δεν εχει καμια σχεση με τον αποθηλασμο , δεν ειναι (τουλαχιστον ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ειναι -και αυτο ειναι εντελως στο χερι μας-) στρεσογόνος κατάσταση για τα παιδακια .

Τα δοντια τωρα και η αλλαγη δωματιου ειναι μια περιεργη κατάσταση . Τα δοντια βγαινουν ανα διαστήματα (αν εχει η Αννη θεμα με τα δοντια εμεις δεν ειχαμε ήταν γενικο το χαλι μας -και ειναι!) οποτε υπάρχει μια περιοδος υφεσης και μια περιοδος εξαρσης . Καλο ειναι να δοκιμασεις τις αλλαγες σε περιοδο που κοιμαται -σχετικά - καλα .

Εγω ας πουμε , ξερεις οτι κοιμομουν με τη Χριστιάννα για μεγάλο διαστημα 20 μηνες περιπου . Καποια στιγμή ειδα πως κοιμάται καπως καλυτερα ( με 2-3 ξυπνηματα το βραδυ ) οποτε ενω κοιμομασταν μαζι στο δωματιο της απλα ενα βραδυ δεν πηγα να κοιμηθω εκει αλλα πηγα μολις εκανε το πρωτο ξυπνημα . Η Χριστιάννα νομιζω οτι εκεινο το διαστημα ξυπνουσε περισσοτερο αν με ενιωθε διπλα της και φυσικά ζητουσε να θηλάσει . Οποτε αφου απομακρυνθηκα ειδα οτι πηγαν καλυτερα τα πραγματα .

Γενικα παντως θελει καποιες δοκιμες , ο καθενας ξερει καλυτερα το παιδι του και τι του ταιριάζει , πανω απο ολα ομως πιστευω πως καθε τι ερχεται ευκολα οταν το παιδι ειναι ετοιμο . Αν ομως αυτο αργει να γινει ισως πρεπει να το "σπρώξουμε " ελαφρα .

Δεν μπορω να σου προτεινω τι να κανεις πρωτο δηλ αν πρωτα πρεπει να παει η Αννη στο δωματιο της και μετα να κανεις αποθηλασμο ή το αντιθετο . Εσυ μονο μπορεις να το δεις αυτο .

δενθελω να επεμβω στο θεμα του αποθηλασμου γιατι για την καθε μανα ειναι προσωπικο το ποτε θα αποθηλασει το ποτε νιωθει ετοιμη και παει λεγοντας νομιζω οτι εχεις καταλαβει οτι το παιδι σου μεγαλωνει και μαζ ιμε ολες τις υπολοιπες σκεψεις σου πιστευεις οτι πρεπει να κοψεις και το θηλασμο και προσωπικα σε ολα ειμαι υπερ γιατι πλεον ειναι η σωστη ηλικια για ν ακνει ολα τα προηγουμενα που ανεφερες

ΛαΛα με ταξίδεψες πολύ πίσω... Ο θηλασμός της Δανάης ήταν στιγμές γεμάτες με μοναδικά συναισθήματα. Μου έλειψε πολύ όταν σταματήσαμε εντελώς.

Στην Ιλιάνα πέρασα πάλι τον προσωπικό μου Γολγοθά για να τα καταφέρω και μετά από δύο μήνες ένιωθα πάλι το μεγαλείο αυτής της σχέσης. Με κοιτάζει στα μάτια, ψάχνει να πιάσει το δάχτυλό μου και ξεκινάει τον θηλασμό. Εγώ παρατηρώ κάθε της κίνηση και έκφραση και λιώνω.

Μου χαμογελάει, ηρεμεί, θυμώνει, κοιμάται και εγώ είμαι εκεί και της προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ.

Με ρωτάνε ως πότε θα τη θηλάσω και η απάντηση είναι πάντα η ίδια: "Ποιός ξέρει; Ας περάσουμε τον χρόνο και βλέπουμε..."

"Τόσο πολύ;;;;"

Γιατί όχι; :)

Αναστασία ο αποθηλασμός μπορεί να γίνει μόνο όταν το θέλει πραγματικά η μητέρα ή το παιδί. Αν το θες στα λόγια και όχι μέσα σου, δεν μπορείς να διακόψεις και ειλικρινά δεν υπάρχει λόγος...

ερωτηση :!::!::!::!::!:

σε περιπτωση εγκυμοσυνης πρεπει οπωσδηποτε να σταματησουμε να θηλαζουμε???????????????????????? :?::?::?::?::?::?::?::?::?::?:

Οχι δεν πρεπει . Η lovie , η Θουλη , η Αφροδιτη , η papaki και δεν θυμαμαι ποια αλλη θηλάσαν/θηλαζουν ολες κατα τη διαρκεια της εγκυμοσύνης .

Εμένα με ξέχασες... :(

Εγώ θήλασα μέχρι την 26η εβδομάδα. Η μικρή ήταν τότε 18 μηνών.

Σταματάς τον θηλασμό όταν υπάρχει πρόβλημα στην εγκυμοσύνη. Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος. Αν το επιλέξεις εσύ είναι άλλο θέμα.

Πω πω τι μου θυμισατε!!!!

εγω ειμαι απο τις μητερες που αποθηλασα με δικη μου πρωτοβουλια και οχι του παιδιου.Βεβαια εγινε πολυ σταδιακα και δεν ειχαμε πολλα κλαματα.(3 μηνες μας πηρε)

Τωρα θηλαζω το 2ο μωρακι μου.Παιδευτηκα παρα πολυ αυτη τη φορα και αισθανομαι πολυ περηφανη που τα καταφερα.

Αυτη τη φορα λεω να αφησω το παιδι να αποθηλασει απο μονο του.Για να δουμε!!!!!

Ρε παιδια εγω γιατι συνεχεια αποθηλαζω (στο μυαλο μου) και παντα θηλαζω? :twisted: Εκει που λεω τερμα, εκει με πιανει κατι και στεναχωριεμαι και τον θηλαζω πιο πολυ!! :oops::oops: Πολυ δυσκολο ρε γαμωτο. Μια θελω και μια δεν θελω... Εκει που ηπιε 100 μλ γαλα φρεσκο κι εκανα πανυγηρια εκει με πειραξε.. Τι να πω πια... Που να ηθελα να θηλασω πριν γεννησω... Μ αρεσει που τα βαζα με οποιον μου ελεγε για θηλασμο και του ελεγα οχι! Εγω δεν θελω!! :shock::oops::lol::lol:

Αχ Αθηνουλι σε ξεχασα :oops: Καιρο εχω να σας ακουσω , φιλια σε ολες !

Παναγιώτα πως τα πατε τωρα με το μικρουλη? Ξεπεραστηκαν τα προβληματάκια ?

Τρις :lol::lol::lol:

Αναστασακο μουυυ..αν νομιζεις οτι αμα θα αποθηλασει θα κοιμαται τα βραδια..κουνια που σε κουναγε...

2 πληρες μηνες που εχουμε αποθηλασει εντελως..και την προηγουμενη ευδομαδα μολις ηταν που κοιμοταν απο τις 10 μεχρι τις 5 με 6 σερι.

Χρυσα μου δεν θέλω να αποθηλάσω...Θα ήθελα ομως να μειωθουν τα βραδυνα ξυπνήματα...Το 10-5 σερι είναι παρα πολύ δελεαστικο στην περίπτωση μου! :lol::lol:

μαζ ιμε ολες τις υπολοιπες σκεψεις σου πιστευεις οτι πρεπει να κοψεις και το θηλασμο

Οχι!Δεν το πιστεύω αυτο.Η Αννυ δεν είναι έτοιμη για να κόψει το θηλασμό ουτε εγω θα της

το στερούσα αυτό...

Λαλα:

Τα δοντια τωρα και η αλλαγη δωματιου ειναι μια περιεργη κατάσταση . Τα δοντια βγαινουν ανα διαστήματα (αν εχει η Αννη θεμα με τα δοντια εμεις δεν ειχαμε ήταν γενικο το χαλι μας -και ειναι!) οποτε υπάρχει μια περιοδος υφεσης και μια περιοδος εξαρσης . Καλο ειναι να δοκιμασεις τις αλλαγες σε περιοδο που κοιμαται -σχετικά - καλα .

Δεν ξέρω πλέον αν νιώθει ενόχληση απο τα δόντια ή όχι...Συνήθως ξυπνάει 3-5 φορες...

έχουν τύχει μερες κ παραπάνω...

Και αντέ και κατάλαβα πότε είναι περίοδος ύφεσης...Τι να κάνω?Να μείνω μαζι της ξύπνια?

Ποιό ξύπνημα να "παλαίψω"?Ενα απο τα 1α που γίνονται με "ξυπνητηρι"(γιατι ειπαμε συμβαινει αυτο???)?

Αθηνα έχεις δίκιο...Πρέπει να το πάρω αποφαση αλλα δεν θελω να το κανω με όποιο κοστος...

Οκ...Νυσταζω πολυ αλλα δεν αλλαζω το ξενύχτι με νευρα κ κλαματα απο μερους της...

Αλλωστε ειναι νομιζω λιγακι διαφορετικά στον πληρη κ στον νυχτερινο αποθηλασμο... :?

εγω δεν ξερω αν ποτε το παιρνουν αποφαση να αποθηλασουν μονα τους ,πινει κανονικα γαλα εδω και 6 μηνες ,εχει φτασει να εχει γινει πια πρωτογαλο το δικο μου και αυτοσ ακομα θελει να καθετε ....

ξυπναει το βραδυ οχι για να θηλασει αλλα για να ερθει κοντα μου .

παντως αυτο που λεει η Λαλα εχει βαση...

ο Χριστοφορος απο τοτε που πηγε στο δοματιο του αρχησε να κοιμαται καλυτερα..

εχουμε φυσικα και τις νυχτες που κατι εχει..πχ μηξες οπου καθαριζουμε τη μυτη..δοντια..η οτιδηποτε αλλο..αλλα κοιμαται πολυ καλυτερα...

το παρατηρω γιατι οσε ςφορες τον πηρα μαζι μας, γυρναει σαν γυρος στη σουβλα..ολο θελει να με αγγιζει, να βαζει τα χερια του μεσα στη μπλουζα και να χαιδευει το στηθος, να χαιδευει την ελια..ερχετε και κολλαει πανω μου, θελει να με ακουμπαει κλπ κλπ..

Οταν ειναι μονος του ξερει οτι αμα χρειαστει κατι η μαμα θα ερθει αμεσως αλα κοιματε...

δεν ξυπναει τρις την ωρα...

10-5 ρε ειναι αρχοντικο ωραριο..ουυυ..τελειο..αμα δεν ιδρωνε θα χορταινα υπνο!!!

εμεις παντως δεν το βλεπω να αποθηλαζουμε συντομα..... ;) ελπιζω και σε περιπτωση εγκυμοσυνης να μην εχω προβλημα.... :roll:

λαλα,εσυ αποθηλασες????ποσο ηταν η μικρη σου????

Νυχτερινός αποθηλασμός...

Το σκέφτομαι κάθε βράδυ σχεδόν... Ειδικά τις πρωϊνές ώρες που δεν κοιμάται αν δεν είναι κολλημένη στο στήθος. Κι όλο αποφασίζω πως κάτι θα κάνω και τελικά δεν κάνω τίποτα :roll:

Πάντως όσες φορές μες τα νεύρα μου της πάω κόντρα και δεν τη βάζω στο στήθος :oops: αντιδρά κι αυτή πολύ άσχημα... Και το πληρώνω μετά με γενικότερο εκνευρισμό και μες τη μέρα και για τα επόμενα 2-3 βράδυα. Οπότε μάλλον δεν είναι έτοιμη :?

Αναστασία συνεχίζει να ξυπνάει πιο συχνά η Άννυ? Εγώ νομίζω κάποια φάση περνάει και θα επιστρέψει στα 2-3 που είχατε πριν :roll:

Πάντως τα 3-5 ξυπνήματα που λες μου φαίνονται σαν όνειρο...

Νυχτερινός αποθηλασμός...

Το σκέφτομαι κάθε βράδυ σχεδόν... Ειδικά τις πρωϊνές ώρες που δεν κοιμάται αν δεν είναι κολλημένη στο στήθος. Κι όλο αποφασίζω πως κάτι θα κάνω και τελικά δεν κάνω τίποτα :roll:

Πάντως όσες φορές μες τα νεύρα μου της πάω κόντρα και δεν τη βάζω στο στήθος :oops: αντιδρά κι αυτή πολύ άσχημα... Και το πληρώνω μετά με γενικότερο εκνευρισμό και μες τη μέρα και για τα επόμενα 2-3 βράδυα. Οπότε μάλλον δεν είναι έτοιμη :?

Αναστασία συνεχίζει να ξυπνάει πιο συχνά η Άννυ? Εγώ νομίζω κάποια φάση περνάει και θα επιστρέψει στα 2-3 που είχατε πριν :roll:

Πάντως τα 3-5 ξυπνήματα που λες μου φαίνονται σαν όνειρο...

Φιλεναδα να σου πω κατι?Μια ζωη φαση περναμε!Κ εμεις κ εσεις!

Οκ.,..Δεν ειπαμε να τα αφησουμε να κλαινε αλλα αυτο δεν ειναι φυσιολογικο...

Οχι πειτε μου...Ειναι?17,5 μηνων η δικια μου...Οκ η Μαρκελλα ειναι μικροτερη αλλα

ξυπναει πολυ περισσοτερο...Ουφ..... :(

1 νυχτα προσπαθησα να μην της δωσω στηθος κ ηταν οπως τα λες...Τις επομενες μερες κ νυχτες

ηταν μεσα στα νευρα κ στην γκρινια...Ε δε θα το τρελλανω το παιδι μου...

Ομως τι να γινει?>???Μακαρι να ξερει καποιος μια λυση στα μετρα κ στην φιλοσοφια μας...

Οκ.,..Δεν ειπαμε να τα αφησουμε να κλαινε αλλα αυτο δεν ειναι φυσιολογικο...

Οχι πειτε μου...Ειναι?

Θέλω να πιστεύω ότι είναι φυσιολογικό. Επίσης θέλω να πιστεύω οτι η κατάσταση θα αλλάξει όταν θα αρχίσουν να μιλάνε και θα μπορούμε να συννενοούμαστε καλύτερα. Να μας καταλαβαίνουν και να τα καταλαβαίνουμε. Εκεί ποντάρω. Είναι το τελευταίο μου χαρτί. Αν δεν αλλάξει η κατάσταση ούτε τότε θα...θα....θα.... θα δούμε :mrgreen:

Θέλω να πιστεύω ακόμα πως σήμερα θα κοιμηθώ σερί :lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...