Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αποθηλάζοντας με αγάπη !

Recommended Posts

ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΟΟΟΣΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!

ΕΓΩ ΘΗΛΑΣΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΙ ΕΠΑΘΑ Κ ΕΠΡΕΠΕ

ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΦΑΡΜΑΚΑ!

ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ....

ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥ...

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑ ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ Κ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ

ΘΗΛΑΖΕ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΛΕΣ Κ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΕ...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΟΠΗΚΕ ΜΑΧΑΙΡΙ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΜΕ ΧΑΠΙΑ...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ Η ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΚΑΜΠΑΖΑ Κ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ

ΘΗΛΑΣΜΟ!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΝΙΩΣΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΤΙ ΤΟ

ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ!

ΓΕΝΝΑΩ ΠΑΛΙ ΙΟΥΛΙΟΥ Κ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΟΟΟΟΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ

ΜΠΟΡΩ.......

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΟΟΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ???

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟΤΕ????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 248
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

όχι σ'ευχαριστώ! :) Απορρησα γιατί τα παιδιά πρέπει οπωσδήποτε να πίνουν γάλα τουλάχιστον μέχρι τα 5 γιατί ποσότητες του ασβεστίου που χρειάζονται είναι τεράστιες για να καλύπτονται μόνο από άλλες τροφές. Εγώ έκανα αγώνα με τον γιο μου να πιει γάλα όταν του έκοψα το μπουκάλι στα 3,5 του χρόνια δεν ήθελε με τίποτα να πίνει με το ποτήρι. ακόμα και τώρα το πινει μόνο με coco pops. άσε μεγάλη ταλαιπωρία...

marimari έγραψε:

Ηθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι:

Είναι ...φυσιολογικό(!) τώρα που ο σποράκος μου μπαίνει στον 6ο

και πρέπει να ξεκινήσει φρούτα , να ΜΗΝ θέλω να τον ταίσω? Είναι ...φυσιολογική αυτή η (κατά τ'άλλα εγωιστική!) άρνηση μου προς τις τροφές?

Σκέφτομαι μήπως τις προτιμήσει, μήπως με αρνηθεί και τέτοια χαζά... Σας έχει συμβεί? (μην γελάτε, σας βλέπω!)

Ευχαριστώ..

Εμενα οχι δεν μου χει συμβει . Δεν ετρωγε βεβαια ουτως ή αλλως αλλα γενικά δεν ενιωσα τετοια συναισθηματα και νιωθω και μια χαρά τωρα που αποθηλάζει .

Παντως οι σκεψεις σου ειναι χαζουλες , το μωρο σου ποτε δεν θα σε αρνηθει και δεν χρειαζεται να μπαινεις σε τετοια λογική .

ΒΙΚΥ 2 έγραψε:

αλλα για πες μου γιατι ολοι μου λενε για το κουραγιο ;;;; ειναι οι μαγικες στιγμες μες στην ημερα μου !!δεν κανω κατι που χρειαζεται κουραγιο δεν το βλεπω ετσι !! το απολαμβανω γιατι ξερω οτι καποτε θα τελειωσει και δεν θα ερθω τοσο κοντα με τα μωρακια μου !!μακαρι να βλεπαμε τα παντα γυρω μας ετσι οτι καποτε θα τελειωσουν και θα ηταν καλυτερη η ζωη μας !!

και γω έτσι νιώθω. Όλοι με λυπούνται και με κοιτάνε με συμπόνια όταν τους λέω ότι ξυπνάω 134565,3344 φορές μες τη νύχτα. Παρόλα αυτά πιο πολύ λυπάμαι όταν βλέπω ένα βρεφάκι μπουκομένο με ένα μπιμπερό ενώ θα μπορούσε να πίνει φρέσκο γαλατάκι στην αγκαλίτσα της μαμάς του, παρά εμένα.

mariagl έγραψε:

όχι σ'ευχαριστώ! :)Απορρησα γιατί τα παιδιά πρέπει οπωσδήποτε να πίνουν γάλα τουλάχιστον μέχρι τα 5 γιατί ποσότητες του ασβεστίου που χρειάζονται είναι τεράστιες για να καλύπτονται μόνο από άλλες τροφές. Εγώ έκανα αγώνα με τον γιο μου να πιει γάλα όταν του έκοψα το μπουκάλι στα 3,5 του χρόνια δεν ήθελε με τίποτα να πίνει με το ποτήρι. ακόμα και τώρα το πινει μόνο με coco pops. άσε μεγάλη ταλαιπωρία...

Ποιος το λεει αυτο ?? Δεν ισχυει κατι τετοιο ...

Marimari εγώ της ξεκίνησα τροφές στον 8ο. Προσπάθησα δηλαδη. Τζαμπα. Λίγο στον 11ο μήνα άρχισε να τρώει και τώρα πάλι μου το έκοψε.

Όπως μου είπαν στον παιδικό σήμερα, έχει δυνατή προσωπικότητα. Σίγουρα ο θηλασμός φταίει!!! :)

Από το άγχος μου που δεν τρωει προσεξα ότι το προσφέρω το στήθος στο παιδι. Να την αφησω να μου έρθει με την κουβέρτα της για να θηλάσει, παρόλο που το γάλα είναι η μοναδική της τροφή;

Γιωτάκι το τι εγινε δεν το σχολιάζω , οτι εγινε εγινε . Απλα να ξερεις μηπως (φτου φτου μακρια) σου ξαναχριαστει , οτι υπάρχουν φαρμακα συμβατά με το θηλασμο .

Κοιτα για μενα ειναι πιο ευκολο να θηλάζεις και να εχεις και ενα μεγαλυτερο παιδακι . Δεν χανεις χρονο πολυτιμο με αποστειρωσεις , πλυσιματα κλπ . Την ωρα που θηλάζεις μπορεις να διαβάζεις ενα βιβλιο ή να παιζεις με το ελευθερο χερι κατι με τον μικρο σου .

Γενικα πιστευω πως ο θηλασμος ειναι δυσκολος ίσως στην αρχη αλλα μετα ξεκουραση για τη μητέρα .

Με το καλο να ερθει και το δευτερο μωράκι σου :)

AthinaK έγραψε:

Από το άγχος μου που δεν τρωει προσεξα ότι το προσφέρω το στήθος στο παιδι. Να την αφησω να μου έρθει με την κουβέρτα της για να θηλάσει, παρόλο που το γάλα είναι η μοναδική της τροφή;

Ξεκινας αποθηλασμο ? Γιατι να μην προσφερεις στηθος ειδικα τωρα που η μικρη περνα δυσκολα ?

τι δεν ισχύει? ότι χρειαζόμαστε 1000mg ασβεστίου την ημέρα δεδομένου ότι λαμβάνουμε και αρκετή βιταμίνη D για να μπορέσει ο οργανισμός να απορροφήσει το ασβέστιο? και πως μπορούμε να βεβαιωθούμε ότι καθημερινά οι τροφές που δίνουμε στα παιδιά μας καλύπτουν το ασβέστιο που χρειάζεται? Πρέπει οπωσδήποτε και τα παιδιά και εμείς οι μεγάλοι να πίνουμε 1 ποτήρι γάλα, έτσι λαμβάνουμε περίπου 300mg ασβεστίου. Το υπόλοιπο τώρα ας ελπίσουμε ότι το παίρνουμε από τις τροφές..

LaLa γίνεται να αποθηλάσεις ένα μωρό τη νύχτα ή τουλάχιστον να μειώσεις τους θηλασμούς? Ξέρω ότι δεν πρέπει να το κάνεις σε μωρό κάτω του ενός έτους. Ο δικός μου όμως χρόνισε και το βιολί βιολάκι. Ξυπνάει μέχρι τις 6 το πρωί καμιά 3-4 φορές και από τις 6-9 ανά μία ή μισή ώρα. :dry: Επειδή δεν αντέχω τα κλάμματα γιαυτό δεν κάνω τίποτα. Υπάρχει κανέναν ανώδυνος τρόπος?

Κ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝΕ ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ

ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ???ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΨΑΝΕ ΜΑΧΑΙΡΙ

ΜΕ ΧΑΠΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ Κ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΖΑ Κ ΠΟΝΑΓΑ ΕΝΩ ΟΤΑΝ

ΘΗΛΑΖΑ ΔΕΝ ΠΟΝΑΓΑ Κ ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ Κ ΑΝ

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ...

ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!

mariagl έγραψε:

τι δεν ισχύει? ότι χρειαζόμαστε 1000mg ασβεστίου την ημέρα δεδομένου ότι λαμβάνουμε και αρκετή βιταμίνη D για να μπορέσει ο οργανισμός να απορροφήσει το ασβέστιο? και πως μπορούμε να βεβαιωθούμε ότι καθημερινά οι τροφές που δίνουμε στα παιδιά μας καλύπτουν το ασβέστιο που χρειάζεται? Πρέπει οπωσδήποτε και τα παιδιά και εμείς οι μεγάλοι να πίνουμε 1 ποτήρι γάλα, έτσι λαμβάνουμε περίπου 300mg ασβεστίου. Το υπόλοιπο τώρα ας ελπίσουμε ότι το παίρνουμε από τις τροφές..

Δεν ισχυει αυτο που λες για την ηλικια των 5 ετων . Κανονικα "μετα το τελος του θηλασμου" (φυσικος αποθηλασμος) ο ανθρωπος δεν χρειαζεται αλλο γαλα .

Τα 300mg ασβεστιου , οπως ειπα και πιο πανω τα παιρνεις απο μια φετα με ταχίνι ή ενα σπιρτοκουτο τυρι ή ενα γιαουρτάκι ή μπροκολο .

Εγω γιαυτο γενικα ΦΩΝΑΖΩ να ταιζουμε τα παιδια μας σωστες τροφες και οχι ανοησιες .

Επισης οι Ελληνες θα πρεπει να μαθουν να βγαζουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ το παιδι τους βολτα . Να τα βλεπει ο ηλιος τα παιδάκια και οχι να τα πηγαινουμε σε μπουντρουμια παιδοτοπους . Ξεφυγα ...

papaki70 έγραψε:

LaLa γίνεται να αποθηλάσεις ένα μωρό τη νύχτα ή τουλάχιστον να μειώσεις τους θηλασμούς? Ξέρω ότι δεν πρέπει να το κάνεις σε μωρό κάτω του ενός έτους. Ο δικός μου όμως χρόνισε και το βιολί βιολάκι. Ξυπνάει μέχρι τις 6 το πρωί καμιά 3-4 φορές και από τις 6-9 ανά μία ή μισή ώρα. :dry: Επειδή δεν αντέχω τα κλάμματα γιαυτό δεν κάνω τίποτα. Υπάρχει κανέναν ανώδυνος τρόπος?

Τυπικα υπάρχει , θα γράψω αργοτερα . Επειδη και γω το χα σκεφτει γιατι περνουσα τα ιδια θα σου πω οτι εκ θαυματος μια μερα οταν ηταν 15 μηνων κοιμηθηκε 5 ωρες σερι ! :woohoo: Απο κει και περα αρχισε να στρωνει και να ξεστρωνει ενιοτε με τον υπνο της και ευτυχως δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα γιατι δεν ξερω αν ειχα το κουράγιο .

Παμε πισινα τωρα !!!

ΕΜΕΝΑ ΔΟΞΑΣΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ 19 ΜΗΝΩΝ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ,ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ Κ ΥΓΙΗΝΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΑΧΙΝΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ!

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΩ???

Κ ΣΥΜΦΩΝΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥΣ

ΚΑ ΝΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ Κ ΤΗ ΦΥΣΗ???ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ!!!

καλά μιλάς σοβαρά? αυτό που λες δεν ισχύει!! αν διαβάσεις πιο προσεκτικά λέω ότι ο άνθρωπος χρειάζεται 1000mg ασβεστίου ( οι γιατροι το λένε) και ότι τα 300 βρισκονται σε ένα ποτήρι γάλα. και σε ποια γιαουρτάκια αναφέρεσαι? όσο για τη δυσανεξία στη λακτόζη το άρθρο που μου έστειλες αναφέρεται σε μερική δυσανεξία στη λακτόζη κάτι εντελώς διαφορετικό.

LaLa έγραψε:

mariagl έγραψε:

[/quote:13kg3pyv]

Αχ LaLa ξέφυγες αλλά έχεις δίκιο. Το παιδί μου θα γίνει αντικοινωνικό γιατί χειμωνιάτικα το πάρκο είναι όλο δικό μας! Ούτε ένα παιδάκι!!! Στους παιδότοπους δεν το πάω ούτε απ'έξω!

yiotaki!!!! έγραψε:

ΕΜΕΝΑ ΔΟΞΑΣΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ 19 ΜΗΝΩΝ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ,ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ Κ ΥΓΙΗΝΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΑΧΙΝΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ!

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΩ???

Κ ΣΥΜΦΩΝΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥΣ

ΚΑ ΝΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ Κ ΤΗ ΦΥΣΗ???ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ!!!

Υπάρχει κα ταχίνι σκέτο του το αλοιφεις στο ψωμί. Υπάρχει και ταχινομερέντα στα βιολογικα (μιαμ μιαμ). Αν θες στο φαγητό του βάζε σουσάμι ή στη σαλάτα του ή δώστου ένα κουλούρι θεσσαλονίκης για πρωινό. Αυτά

mariagl έγραψε:

καλά μιλάς σοβαρά? αυτό που λες δεν ισχύει!! αν διαβάσεις πιο προσεκτικά λέω ότι ο άνθρωπος χρειάζεται 1000mg ασβεστίου ( οι γιατροι το λένε) και ότι τα 300 βρισκονται σε ένα ποτήρι γάλα. και σε ποια γιαουρτάκια αναφέρεσαι? όσο για τη δυσανεξία στη λακτόζη το άρθρο που μου έστειλες αναφέρεται σε μερική δυσανεξία στη λακτόζη κάτι εντελώς διαφορετικό.

Πολυ σοβαρά ! Ισχυουν και τα εφαρμοζω στην κορη μου που αποθηλάζει και δεν πινει αλλο γαλα. Τα περισσοτερα παιδακια της ηλικιας της μικρης μου και μεγαλυτερα δεν εχουν προβλημα ελλειψης ασβεστιου αλλα ελλειψης σιδήρου διοτι κανουν λαθος διατροφη με πολλα γαλακτοκομικά !

Σ΄αυτα που λεω συμφωνει και η παιδιατρος μου .

Οσο για το αρθρο η αληθεια ειναι οτι δεν το διαβασα καλα τι λεει (ειπα οτι ειναι το πρωτο γκουγκλαρισμα) θα το ξανακοιτάξω .

κοιτα είναι γεγονός ότι χωρίς το γάλα ο άνθρωπος είναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να καταφέρει να καταναλώνει καθημερινά τροφές που να του παρεχουν τα 1000mg ασβεστίου που χρειάζεται. τώρα αν εσύ είσαι σίγουρη ότι το καταφέρνεις με την μικρή χωρίς γάλα μπράβο σου και καλά κάνεις. Μην λες όμως ότι δεν χρειαζόμαστε όλοι μας το γάλα ΄ή τουλάχιστον διευκρίνιζε αυτά που λες γιατί διαβάζουν τόσες νέες μαμάδες οι οποίες επηρεάζονται. Και δεν είναι ευκολο στην εργαζόμενη μητέρα να κάθεται με το σταγονόμετρο να υπολογίζει πόσο ασβέστιο περιέχουν οι τροφές που μαγειρέυει. Δε ξέρω αν φαίνομαι κακοπροαίρετη ειλικρινά δεν είναι αυτός ο σκοπός μου...

mariagl το θεμα δεν ειναι μονο να υπολογιζεις το ασβεστιο...ειναι να μην το συνδιαζεις με λαθος τροφες ωστε να μπορει να απορροφηθει απο τον οργανισμο! ;)

παντως αυτο που λεει η Λαλα για το γαλα μετα απο ΦΥΣΙΚΟ αποθηλασμο το εχω ξαναδιαβασει αρκετες φορες...μου εχει πει κο παιδιατρος πως το γαλα ειναι απο τις πιο "αχρηστες" πηγες ασβεστιου!

επισης(ψιλοασχετοσχετικο) η μαια στην εγκυμοσυνη μου ελεγε πως μου αρκει ενα κομματι κασερι!ουτε γαλα ουτε συμπληρωματα ασβεστιου!

η αληθεια ομως ειναι οτι μεγαλωσαμε με την ψευδαισθηση οτι θα παθουμε κατι χωρις αυτο!ακομα θυμαμαι τη μανα μου να μου χωνει ενα καλαμακι στο στομα πριν καν ανοιξω τα ματια μου!!! :P :woohoo:

νομιζω οτι ξεφυγαμε ομως απο το θεμα που μιλαει για αποθηλασμο! :)

Anastacia συμφωνώ για τον συνδιασμο. όμως κορίτσια σας παρακαλώ βρείτε μου ένα άρθρο ή έρευνα που να λέει ότι το γάλα είναι άχρηση πηγή ασβεστίου. Θα το διαβάσω σίγουρα (θα πρέπει να ταίσω την Αναστάσία σε λίγο την κόρη μου ;) ) αν θέλετε διαβάστε το άρθρο του link

http://www.mednutrition.gr/content/view/878/147/

ειπα τα λογια του παιδιατρου : Απο τις πιο "αχρηστες"!!!!

εχεις δικιο να ζητας αρθρο αλλα δυστυχως δεν εχω χερια ή χρονο!

θα σου γραψει υποθετω αργοτερα η λαλα!!!

μου εχει λειψει τοοοοοοοσο πολυ το γαλα(η μπεμπα εχει αλλεργια οποτε απεχω!)που τρεχουν τα σςαλια μου!!!! :laugh:

γαλαγαλαγαλαγαλα γααααααλαααααααα!!!

γαλα με πιτσα

γαλα με σοκολατα

γαλα με τυριιιιιιι! :silly: :laugh:

Βρέφη

0-6 μηνών 400

6-12 μηνών 600

Παιδιά

1-5 ετών 800

6-10 ετών 800-1200

Εφηβεία

11-24 ετών 1200-1500

αυτε οι τιμες παιζουν κατα 100-200 πανω κατω!

το ασβεστιο μπορουμε να το βρουμε σε παρα πολλα τροφιμα που θα τα καταλωνουμε σε καθημερινη βαση!

ισως καποιες μερες περισοτερο και καποιες λιγοτερο!

Γιαούρτι

Τυρί κιτρινο

Παρμεζάνα

Μαύρο ψωμί 1 φέτα 30 γραμ. 40

Σαρδέλες

Σοκολάτα γάλακτος

Σουσάμι

Αμύγδαλα

μπροκολο

λαχανικα

σπανακι

λαχανακια

οσπρια

θαλασσινα

αν εχουμε ενα υγιεινο διαιτολογιο τοτε δεν χρειαζομαστε το γαλα

πχ.

ψαρι 2/εβ

σαλατα καθημερινα

1γιαουρτι καθημερινα

μακαρονια με τυρι

1 κουλουρι θεσαλονικης που περιεχει μπολικο σουσαμι

1 σοκολατακι

λιγο μαυρι ψωμι με κιτρινο τυρι

ξηροι καρποι

σπανακοπιτα

ταχινι

κ.α

και φυσικα ηλιος!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...