Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλο το mammyland!

Μόλις πριν λίγο έκανα εγγραφή γιατί θέλω κάπου να μιλήσω...Είμαι 22 ετών,φοιτήτρια και χθες το πρωί έμαθα ότι είμαι έγκυος.Τα συναισθήματά μου από εκέινη τη στιγμή είναι ανάμεικτα.Από τη μία χαίρομαι για το μωράκι που έρχεται,από την άλλη αγχώνομαι και φοβάμαι αν θα τα καταφέρω και πώς θα αλλάξει η ζωή μου από εδώ και πέρα.Με το φίλο μου είμαστε μαζί πολλά χρόνια,από το σχολείο.Όταν του το είπα χάρηκε πάρα πολύ και ξέρω πως θα είναι δίπλα μου και θα με στηρίζει σε ό,τι και αν χρειαστεί.Το μεγαλύτερο πρόβλημα νομίζω πως θα είναι οι δικοί μου.Δεν τους το έχω πει ακόμα και η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι την αντίδρασή τους.Οικονομικά εξαρτώμαι ακόμα από αυτούς αν και ελπίζω ότι θα περάσω τώρα τα τελευταία μου μαθήματα ώστε να ορκιστώ μήπως και μπορέσω να βρω κάποια δουλειά.Νιώθω όμως πως όταν το μάθουν οι γονείς μου θα αρχίσουν τα μεγάλα προβλήματα....

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσακι μου!!καλως ηρθες στην παρεα μας!!!πολλα συγχαρητηρια για το σπορακι που περιμενεις!!το καταλαβαινω οτι εχεις αγχος για τους γονεις σου για το πως θα το παρουν!!πιστεψε με εχεις μεσα σου ολη την ευτυχια!!ζησε την ομορφοτερη περιοδο της ζωης σου με την ηρεμια που πρεπει...πεισε τους γονεις σου οτι αυτο που συμβαινει σε γεμιζει!!θα το καταλαβουν..αρκει να το πολεμησεις!!!

Δημοσίευση

Καλησπερα κοπελα μου! Καταρχην συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου και μπραβο σου για το οτι δεν σκεφτεσε καθολου το αν θα το κρατησεις η οχι. Σε αυτο το θεμα σου αξιζουν πολλα μπραβο!!! Αυτο που εχω να σου προτεινω ειναι να συζητησεις με τους γονεις σου χωρις φοβο. Θα ειναι διπλα σου ,αυτο ειναι το μονο σιγουρο! Εχεις τον ανθρωπο σου διπλα σου.Θα στηριζει ο ενας τον αλλο και θα ξεπερασετε καθε δυσκολια!!!

Δημοσίευση

Kαλησπέρα κοριτσάκι μου κ απο μένα κ συγχαρητήρια για το πιο όμορφο δωράκι που σου έστειλε ο Θεούλης...

Σαφώς κ μπορεί να έχεις κάποια προβλήματα στην αρχή,αλλα πίστεψέ με αν αυτό το γεγονός σε κάνει ευτυχισμένη κ αν έχεις δίπλα σου τον κατάλληλο άνθρωπο για να συμπορευτείς μαζί του,όλα θα πάρουν το δρόμο τους κ πίστεψέ με θα είναι τόόόόσο απολαυστικός δρόμος!!!!!

Άσε που αν οι γονείς σου αντικρίσουν το εγγονάκι τους θα πάθουν τη μεγαλύτερη ζημιά της ζωής τους κ θα ξεχάσουν τα πάντα!!!Σίγουρα πράγματα...

Καλή συνέχεια,φιλιά πολλά

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,tzitzikaki.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΜΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΝΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Δημοσίευση

κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις..litsaki έχεις δίκιο,θα το πολεμήσω όσο χρειαστεί...stasa_mich δεν τίθεται καν θέμα να μην το κρατήσω.Δεν ήταν στα άμεσα σχέδια μας,αλλα αφού ήρθε θα μείνει :P .

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥΛΑΝΤ!! :cheer:

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΩΧΕΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ....ΣΚΕΨΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ... :woohoo: :woohoo:

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ Η ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΙΣΧΥΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ... :huh:

ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΕΤΥΧΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΟΥ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΑΛΛΕΣ ΟΜΩΣ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΧΡΟΟΟΝΙΑΑΑΑ.... :blink:

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΙΣΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ... ;):cheer:

Δημοσίευση

Δυστυχως ξερω 4 φιλες μου που οταν τους ηρθε , ενω δεν το ειχαν στο προγραμμα, το ριξανε και κοντεψα να σκοτωθω μαζι τους. Ειμαι λιγο υπερβολικη ορισμενες φορες σε αυτο το θεμα αλλα πιστευω οτι δεν ειμαι παραλογη και μου αρεσει πολυ οταν ακουω κοπελες που δεν το σκεφτονται καν σαν λυση! Σου ευχομαι μια ηρεμη και ομορφη εγκυμοσυνη!!!

Δημοσίευση

RUBELA ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!Τα λόγια σου πραγματικά με συγίνησαν.Δεν είμαι αχάριστη και ξέρω πως πραγματικά είναι δώρο αυτό το μωράκι.Λυπάμαι πολύ για τα προβλήματα που αντιμετώπισες.Με το καλό το μωράκι σου!

Δημοσίευση

tzitzikaki έγραψε:

RUBELA ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!Τα λόγια σου πραγματικά με συγίνησαν.Δεν είμαι αχάριστη και ξέρω πως πραγματικά είναι δώρο αυτό το μωράκι.Λυπάμαι πολύ για τα προβλήματα που αντιμετώπισες.Με το καλό το μωράκι σου!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ....ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ..... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss:

Δημοσίευση

Τζιτζικακι μου γλυκο!!!!εισαι μικρουλα αλλα το σημαντικο ειναι πως τελειωνεις τις σπουδες σου (αρα εισαι μορφωμενο κοριτσι)κατι που θα εκτιμηθει απο τους γονεις σου.2ον:το παλικαρι σου το εχεις στο πλευρο σου πολλα χρονια(αρα τον ξερουν και οι γονεις σου και θα τον εκτιμουν)3ον:δεν εισαι τοσο μικρη ωστε να φοβασαι να γεννησεις και να μεγαλωσεις ενα παιδι,4ον:δεν ημαστε ουτε οι νεοι αλλα ουτε και οι μεγαλυτεροι οπως οι γονεις σου ,υπερ στις εκτρωσεις αλλα τις καταδικαζουμε!!!5ον:αμα δεις το νινι σου θα παθεις πλακα και δεν θα αντεχεις με τιποτα να κανεις εκτρωση.6ον:αμα οι γονεις σου μαθουν οτι εκανες εκτρωση (που δεν θα κανεις,αλλα λεμε τωρα)τοτε θα τους απογοητευσεις χειροτερα.

Και τελος μια ερωτηση:το παλικαρι σου εχει δουλεια ?και επισης ειναι ετοιμος για ενα πολιτικο γαμο ???

Δημοσίευση

Καλησπέρα κουκλίτσα μου και καλωσόρισες στην παρέα μας!

Μπήκα στο mammy λίγες μέρες πριν μπω στον ένατο μήνα και θέλωντας -όπως εσύ!-να μιλήσω κάπου!Να βγάλω απο μέσα μου τις αμφιβολίες που μου είχαν δημιουργηθεί για την σωστότερη απόφαση της ζωής μου...

Έμεινα έγκυος στα 19,5,ούσα φοιτήτρια και απόλυτα εξαρτημένη απο τους γονείς μου.Τα ίδια και ο φίλος μου,μόνο που εκείνος ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερος και με φρικτή κατάσταση στο σπίτι του.

Η εγκυμοσύνη ήρθε ξαφνικά,απρόσμενα και ενώ αρχικά με προβλημάτισε δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή την έκτρωση.Ίσως επειδή και ο καλός μου ήταν δίπλα μου και μου έλεγε συνέχεια πως θα τα καταφέρουμε! :)

Το μεγάλο πρόβλημα ήταν οι οικογένειες μας... :unsure: Έγινε χαμός και απο τις δύο πλευρές,φυσικά με μόνο ''αίτημα'' να μην κρατήσουμε το μωράκι μας.Οι γονείς μου με είδαν αποφασισμένη να κάνω αυτό που θέλω μιας και μέχρι τότε μάλλον πίστευαν πως είχα μια σχέση ''της πλάκας''.Σε καμία περίπτωση δεν είχαν ονειρευτεί νε βρεθούν πριν τα 50 με εγγονάκι και με την 20 χρόνη φοιτήτρια κόρη τους,μαμά!Αλλά η ζωή δεν τα φέρνει έτσι όπως τα θέλουμε :cheer:

Για να μην πολυλογώ και σε κουράζω,η τελευταία τους λέξη ήταν''Ή το ρίχνεις ή φεύγεις''.Απο την πλευρά της οικογένειας του συντρόφου μου,ακριβώς τα ίδια.Δεν ήθελαν καμία παραπάνω ευθύνη ούτε να αναμειχθούν στην όλη κατάσταση!

Οκ,λέμε κι εμείς,δεν θέλετε μία εσείς,δεν θέλουμε 100 εμείς...Και φύγαμε! :)

Το πώς τα καταφέραμε πρακτικά και ψυχολογικά είναι άλλο θέμα... :dry: Όταν θέλεις κάτι πολύ,γυρνάς τον κόσμο ανάποδα και το καταφέρνεις! ;) Κουραστήκαμε πολύ εκείνη την περίοδο,στην αρχή στερηθήκαμε ακόμη και τα βασικά.Ο Στέλιος έκανε δύο δουλειές ταυτόχρονα,αλλά και πάλι πόσα να κάνει ένας φοιτητής;;;Τα χρήματα που έμπαιναν ήταν ελάχιστα αλλά τα καταφέρναμε κάθε μήνα...Τέλος πάντων,δεν θέλω να εστιάσω σε αυτό :) Περάσαμε δύσκολα αλλά πλέον δεν έχει σημασία

Το κοριτσάκι μας γεννήθηκε την 23 Μαίου 2009,μόλις μπήκα στον μήνα μου,και μας έκανε τους πιο ευτυχισμένουν ανθρώπους του κόσμου!!! :laugh:

Οι γονείς μου συνειδητοποίησαν γρήγορα το νέο τους ρόλο και τώρα,8,5 μήνες μετά,αν και τα προβλήματα επικοινωνίας παραμένουν,η σχέση μας αποκαταστάθηκε και λατρεύουν την εγγονή τους.

Τίποτα δεν έγινε όμως όπως πριν... :dry: Δεν μπορώ να ξεχάσω τις στιγμές που με άφησαν μόνη,ενώ τότε τους είχα ανάγκη περισσότερο απο ποτέ!Τα προβλήματα και οι διαφωνίες δεν θα σταματήσουν,γιατί πολύ απλά είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες με άλλες προτεραιότητες,σκέψεις,απόψεις και προσδοκίες για την ζωή! ;)

Ξέρω πως ό,τι έγινε ,έγινε επειδή με αγαπούν...Αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω! :( Να συγχωρέσω ναι...Το έχω κάνει ήδη,μέσα απο το παιδάκι μου

Στα πεθερικά δεν αξίζει να αναφερθώ,θα πιάσω χώρο άδικα! ;)

Εν κατακλείδι...Κάνε αυτό που θέλεις!Δεν υπάρχει περίπτωση να μετανιώσεις για το παιδί που θα φέρεις στον κόσμο!Ούτε μισή στο εκατομμύριο!Το σημαντικότερο όλων είναι να είσαι καλά με τον σύντροφο σου.Αν έχετε μεταξύ σας αγάπη,κατανόηση,υπομονή και κοινούς στόχους-όνειρα θα καταφέρετε να περάσετε ακλώνητοι μέσα απο τις ψυχολογικές διακυμμάνσεις και τις οικονομικές δυσκολίες!

Όσο για τους γονείς σου...Μίλα τους!Θα το μάθουν έτσι κι αλλιώς,οπότε όσο γρηγορότερα τόσο καλύτερα,για να ξέρεις κι εσύ πώς θα πορευτείς...

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και είμαι εδώ για ό,τι θελήσεις!!! :kiss:

Δημοσίευση

Αργυρω 27 έγραψε:

Τζιτζικακι μου γλυκο!!!!εισαι μικρουλα αλλα το σημαντικο ειναι πως τελειωνεις τις σπουδες σου (αρα εισαι μορφωμενο κοριτσι)κατι που θα εκτιμηθει απο τους γονεις σου.2ον:το παλικαρι σου το εχεις στο πλευρο σου πολλα χρονια(αρα τον ξερουν και οι γονεις σου και θα τον εκτιμουν)3ον:δεν εισαι τοσο μικρη ωστε να φοβασαι να γεννησεις και να μεγαλωσεις ενα παιδι,4ον:δεν ημαστε ουτε οι νεοι αλλα ουτε και οι μεγαλυτεροι οπως οι γονεις σου ,υπερ στις εκτρωσεις αλλα τις καταδικαζουμε!!!5ον:αμα δεις το νινι σου θα παθεις πλακα και δεν θα αντεχεις με τιποτα να κανεις εκτρωση.6ον:αμα οι γονεις σου μαθουν οτι εκανες εκτρωση (που δεν θα κανεις,αλλα λεμε τωρα)τοτε θα τους απογοητευσεις χειροτερα.

Και τελος μια ερωτηση:το παλικαρι σου εχει δουλεια ?και επισης ειναι ετοιμος για ενα πολιτικο γαμο ???

Αργυρώ μου ο φίλος μου είναι σχεδόν 7 χρόνια μεγαλύτερος μου,έχει τελειώσει με τις σπουδές του και έχει μια σταθερή δουλειά.Μου έχει πει για γάμο εδώ και καιρό ,αλλά πάντα του έλεγα πως προέχει να τελειώσω με τη σχολή και όλα θα γίνουν.Για τους γονείς μου τώρα,όντως τον γνωρίζουν εδώ και πολλά χρόνια αλλά ποτέ δεν ήταν 100% υπέρ αυτής της σχέσης και για το λόγο αυτό έχουμε μαλώσει πολλές φορές.Πιστεύουν πως δεν είναι αρκετός για μένα δυστυχώς...

Δημοσίευση

hope_89 συγκλονίστηκα με την ιστορία σου!!Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την απόφασή σου παρά τις τόσες δυσκολίες!Τα λόγια σου μου δίνουν πραγματικά πολλή δύναμη.Δυστυχώς πολλές φορές οι γονείς αδυνατούν να καταλάβουν πως έχουμε μεγαλώσει αρκετά και πως δεν ξέρουν μόνο αυτοί τι είναι καλύτερο για τη ζωή μας και πληγώνουν με τα λόγια ή τις πράξεις τους.Σίγουρα μας αγαπάνε αλλά όταν η αγάπη γίνεται εγωιστική και βαφτίζεται πίσω από το κλασικό "για το καλό σου" άστα...Και πάλι μπράβο σου...

Δημοσίευση

Τζιτζικάκι ήμουν σίγουρη πως θα σε βοηθήσω! :) Σε αυτές τις ιστορίες πρέπει να βλέπουμε πάντα την θετική πλευρά και δυστυχώς εγώ τότε δεν είχα κανένα παράδειγμα :dry:

Αν ο σύντροφος σου είναι 29 και έχει και σταθερό εισόδημα μην το σκέφτεστε καθόλου! :) Θα τα καταφέρετε μια χαρά.

Όσο για αυτό που είπες για τους γονείς....Όντως πιστεύουν οτι είμαστε μωρά!Πριν λίγες μέρες μπήκα στα 21,η μικρή μου είναι 8 μηνών και κάτι και όμως επιμένουν να μου κάνουν υποδείξεις για τον τρόπο που θα την μεγαλώσω ή ακόμη και τα πιο απλά,καθημερινά πράγματα,όπως τα ρούχα της! :angry: Νευριάζω πολύ αλλά μετά σκέφτομαι οτι τα λένε επειδή νοιάζονται...Αχ,είναι μπέρδεμα και δυστυχώς το διαχειρίζομαι δύσκολα! :(

Εσύ να κάνεις μόνο όνειρα για το παιδάκι σου!!! :) Και όλα θα πάνε καλά! :kiss:

Δημοσίευση

koritsaki μου μην ανησυχεις ολα θα πανε καλα..ειναι λογικα ολα αυτα που σκεφτεσαι και το πως θα το πεις στους γονεις σου αλλα πιστεψε με ολα θα πανε καλα....καντους να πιστεψουν οτι αυτο που κανεις το θελεις πανω απο ολα και οτι μπορουν να σε εμπιστευτουν....ειμαστε μαζι σου...φιλακια....

Δημοσίευση

Κοπελα μου το εαν τον θεωρουν οι γονεις σου τον τελειο η οχι δεν θα πρεπει να σε αγχωνει καθολου. Το θεμα ειναι αν ταιριαζετε εσεις και εαν ειστε αγαπημενοι. Ειναι ενας ανθρωπος ετοιμος για να αναλαβει τις ευθυνες του και αυτο ειναι πολυ σημαντικο. Μην εισαι αρνητικη και μην αγχωνεσαι. Ειναι πολυ πιθανο να αντιδρασουν πολυ καλυτερα απο οσο πιστευεις. Απλα δειξε οτι εισαι χαρουμενη με την νεα τροπη της ζωής σου και οτι δεν σε αγχωνει το ολο θεμα. Ετσι δεν θα τους δωσεις το περιθωριο να αντιδρασουν αρνητικα. Μην τπυς πεις οτι θελεις να τους ανακοινωσεις κατι σοβαρο αλλα πες τους οτι τους εχεις ΤΑ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑ!!!! ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΕΓΓΟΝΑΚΙ!!!! YEAHHHHHH!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Παντα η ψυχολογια αλλαζει με τον τροπο που λες καποια νεα. Δοκιμασε το.

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις απαντήσεις σας!Είστε η καλύτερη παρέα εδώ στο mammyland τελικά.Αύριο θα κλείσω ραντεβού στο γυναικολόγο να δω αν είναι όλα καλά.Καλό βραδυ!!Φιλάκια! :kiss:

Δημοσίευση

tzitzikaki και hope_89 πραγματικά με έχετε συγκινήσει...

Μπράβο σας είναι το μόνο που έχω να πώ. είστε τόσο νέες αλλά τόσο ώριμες και πραγματικα τόσο θαρραλέες!

Κι όπως έχω ξαναπέι..ΤΑ ΣΕΒΗ μου!

tzitzikaki καλή εγκυμοσύνη να έχεις, να σου πάνε όλα καλά!

Δημοσίευση

Με το καλο το μωρακι σας λοιπον! Οτι και να αντιμετωπισεις τωρα θα σωιστει με το που θα δεις το ομορφο χαμογελο του (το οποιο θα εμφανιστει στο προσωπακι του μαλλον απο την πρωτη κιολας μερα της γεννησης του, κι ενω ολοι μας λενε οτι χαμογελαει ακουσια εμεις επιμενουμε ολο χαρα οτι καταλαβαινει τι κανει :) ).Καλα, δεν σου λεω τι εχεις να παθεις μολις σου γελασει συνειδητα! Οταν σε πει μαμα πια...παει!!! Το ιδιο θα παθουν και οι γονεις σου, οτι κι αν πουν τωρα! Και μη σου πω και 2 φορες χειροτερα! Οποτε μην ανησυχεις. Και μην στεναχωρηθεις για τιποτα> Μολις ερθει το μικρο θα τα τακτοποιησει ολα!!!

Δημοσίευση

mikro mou tzitzikaki..xairomai gia ta nea sou kai thn apofash sou..na krathseis auto to mwro!euxomai na pane ola kala..kai na to apolauseis!otan hmoun 20 h8ela na fugw na meinw me to agori pou eixa erwteutei!!makrua apo tous dikous mou!Ekeinoi oute kouventa..na akousoun!!alla meta to skefthkan kai apo to na me xasoun apo konta tous mou proteinan na dwsoume logw..omws emeis agapiomastan polu..kai etsi sta 21,5 pantreuthka!sthn poreia mas mazi..kaname mia korh(twra einai 9,5 kai xasame kai alla duo..shmera eimaste 13,5 xronia married kai meta apo polla xronia prospa8eiwn eiami pali egkuos!!)8elw na pw oti tote kai egw akousa th kardia mou kai to enstikto mou..kai den vghka xamenh...vevaia den ekana akrivws auto pou skopeua epaggelmatika alla kai pali xaroumenh eimai!Kai oi goneis mou einai paaara polu eutuxismenoi..latreuoun to eggonaki tous kai sigoura agapoun kai ektimoun to gamprouli tous!Etsi loipon an se agapoun oi dikoi sou,pisteuw 8a 8eloun to kalo sou kai 8a sou sta8oun se opoia apofash pareis!kai 8a latrepsoun to eggonaki tous!So follow your heart..and your instict..kai anakoinwse tous ta EYXARISTA!!GOOD LUCK!! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...