Μετάβαση σε περιεχόμενο

κυρσοκηλη 2ου βαθμου...η εγχειρηση φτιαχνει κατι??


spirin

Recommended Posts

κοριτσια εχετε παρομοια εμπειρια με κυρσοκηλη???

εκαναν την εγχειρηση οι αντρες σας??? ειχατε καλυτερα αποτελεσματα μετα??

και αν ξερετε ποσο κοστιζει??καπου διαβασα για 3000 ευρω.ισχυει κατι τετοιο?? ειναι πολλα τα λεφτα και αν προκειται να μην δωσει τα επιθυμητα αποτελεσματα μηπως η εξωσωματικη θα ηταν καλυτερα με αυτα τα λεφτα???????

εκρεμει και μια αφαιρεση πολυποδα που πρεπει να κανω...συν τις τοσες εξετασεις που εχουμε κανει μεχρι στιγμης....

ψυχολογια μηδεν,ματια μονιμως δακρυσμενα....γιατι το ενα πισω απο το αλλο??????? δεν αντεχω αλλο.........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα φιλεναδα μου,σε παρακαλω οχι απογοητευση...μην ξεκινας ετσι.Σε καταλαβαινω κοριτσακι μου οσο δεν φανταζεσε,εχω περασει κ περναω ακριβως την ιδια κατασταση με εσενα.Για ενα διαστημα μας ερχοταν η μια αναποδια μετα την αλλη...βαλε κ την κυρσοκηλη που ηρθε κ εβαλε το κερασακι στην τουρτα,ομως......

Καταρχας ηρεμια,σου μιλαω εκ πειρας,ηρεμια για να παρετε αποφασεις που θα χρειστει να παρετε σε πολλα πραγματα απο εδω κ περα.

Καταρχας,οχι βεβαια οτι ειμαι γιατρος,αλλα αν θελεις πες μου(σε π.μ,αν νοιωθεις καλυτερα...)τι εδειξε το σπερμοδιαγραμμα κ τι ηλικια εχει ο αντρας σου.

Εαν τα αποτελεσματα ειναι κοντα στο φυσιολογικο,δηλ.εαν υπαρχει μικρη αποκλιση απο τις κανονικες τιμες κ ο αντρας σου ειναι γυρω στα 30,τοτε ισως εαν κανετε την επεμβαση το σπερμα να φτιαξει.

Εμεις την καναμε,οντως τα λεφτα ειναι περιπου τοσα κ λιγο παραπανω αν πας σε ιδιωτικο να την κανεις.Εμας μας στοιχισε 2500 το νοσοκομειο κ αλλα τοσα πηρε ο μ.....ς ο ουρολογος.Και τον λεω ετσι γιατι με τα λογια του παρεσυρε τον αντρα μου να κανει ενα χειρουργειο το οποιο στην περιπτωση του ηταν αχρηστο κ δεν υπηρχε λογος να γινει,με αυτα τα χρηματα,οπως λες κ εσυ θα ειχα ηδη κανει την 1η μου εξωσωματικη.

Τελος παντων,οτι εγινε-εγινε με εμας,τωρα οσον αφορα εσενα..

Η γνωμη μου ειναι πριν κανετε οτιδηποτε αλλο,πρωτα απ'ολα να πατε σε ενα καλο κεντρο εξωσωματικης και να συζητησετε εκει με τον γιατρο για το πως θα κινηθειτε.Απο τη στιγμη που κ οι δυο σας αντιμετωπιζετε καποια προβληματακια το καλυτερο ειναι αυτο.Απο εκει θα παρετε τη σωστη καθοδηγηση.Εγω εχασα σχεδον δυο χρονια,αδικα,γιατι ακουγα τον γυναικολογο που ειχα,ο οποιος βεβαια δεν ηταν ειδικος σε τετοια θεματα υπογονιμοτητας.Μονη μου δραστηριοποιηθηκα κ ξεκινησα να παω σε κεντρο εξωσωματικης,αν περιμενα απο τον γιατρο που ειχα μεχρι τωρα ακομα θα εκανα σπερματεγχυσεις...

Ειναι πολυ λεπτα ολα αυτα τα θεματα κ κανενα ζευγαρι δεν μοιαζει με το αλλο.Ολες οι περιπτωσεις ειναι διαφορετικες.Παντως ο εξωσωματικος μου μου το επιβεβαιωσε πως την επεμβαση ,εμεις τουλαχιστον,αδικα την καναμε γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να φτιαξει το σπερμα κ ουτε προκειτε να φτιαξει.Εκοψε κ στον αντρα μου ολες αυτες τις ορμονες που επινε γιατι δεν υπηρχε λογος να φορτωνει τον οργανισμο του με χημικα σκευασματα που δεν του προσεφεραν τιποτα.Αλλα στο τονιζω,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ για τη δικη μας περιπτωση.

Εγω αυτο θα σε συμβουλευα.Πριν κανετε οτιδηποτε αλλο,απευθηνθειτε σε ενα κεντρο,υπαρχουν παρα πολλοι καλοι γιατροι που σιγουρα θα σας βοηθησουν.

Για να συγκρινεις σου γραφω τα δικα μας αποτελεσματα πριν κ μετα την επεμβαση:

ΠΡΙΝ :Ογκος 2,8 ml

Aριθμος 10.000.000 ανα ml

Kινητικοτητα 25% (συνολικη),ατυπες μορφες 85%

ΜΕΤΑ :Ογκος 1.5 ml

Aριθμος 7.500.000 ανα ml

Κινητικοτητα 15%,ατυπες μορφες 13%

.........το συμπερασμα δικο σου.

Καλη τυχη κ καλη επιτυχια σε οτι κ αν αποφασισετε,οτι αλλο θελησεις κ μπορω ευχαριστως να σε βοηθησω.

ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ.....ΦΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!!!!!!!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γλυκεια μου μη στεναχωριεσαι ,στην ιδια κατασταση ειμαι και εγω.εχω δυσπλασια στο τραχηλο,κονδυλωματα δηλαδη που πρεπει να τα παρακουλουθω και ο αντρασ μου εχει κυρσοκηλη δευτερου βαθμου.φυσικα και υπαρχει καλυτερευση μετα την επεμβαση.εμεισ βεβαια θα τη χειρουργησουμε σε κανενα μηνα αφου δουμε πρωτα η δική μου θεραπεία πως πάει.μη σε πιάνει πανικώς εναν καλό χειρουργό να βρείτε και όλα θα πάνε καλά.εμάς έκανε ένας γνωστο μας και ήδη το σπέρμα του έχει καλυτερεύσει και από αυτό πήραμε κουραγιο και θα κάνουμε και εμείσ αρκεί να δούμε πρώτα πως πάω εγώ.τα χρήματα που λές είναι παράλογα!!!κουράγιο δεν είναι και τόσο τραγικό όσο ακούγεται!!1

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα και απο μενα μην απογοητευεσε απο τωρα εχεις πολυ δρομο μπροστα σου .τα λεω σε σενα για να τα ακουω και εγω . καναμε την ενχειρηση πριν απο ενα χρονο .μας ειπαν μετα απο ενα χρονο να περιμενουμε τα αποτελεσματα αλλα αυτα δεν ηρθαν .οπως λεει και ο γιατρος μου κερδισαμε καλυτερη ποιοτητα σπερματος και καλυτερα ευμβρια στην εξωσωματικη και θελω να πιστευω οτι επρεπε να γινει.την καναμε σε δημοσιο νοσοκομειο και δεν πληρωσαμε τιποτα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...