Μετάβαση σε περιεχόμενο

Οι αγορομάνες ας μου πουν τη γνώμη τους.

mirlitsa

Recommended Posts

bourique1983 έγραψε:

σε αυτην ακριβως την ηλικια το καναμε και εμεις...βεβαια εμας χρειαστηκε επεμβαση(με ψαλιδακι οπως εγραψε μια κοπελα)...εγω τον ειχα με ντεπον...και μπορω να πω οτι ποναγε μονο οταν εφευγε η επειρια του φαρκακου....αλλα το θεμα ειναι οτι αυτο πρεπει να γινεται οταν το παιδι εχει βγει απο την πανα..γιατι μπορει με την υγρασια να ξανακλεισει...ελπιζω αυριο να ειναι καλυτερα ο λεωνιδακος σου :)

Όντως έχω ακούσει ότι μπορεί να ξανακολλήσει, γι αυτό θα του βάζω μια κρεμούλα της frezyderm μέχρι να βγάλουμε εντελώς την πάνα. :blink::S

Αχ το πουλάκι μου......του έχω και τρελλή αδυναμία. :blush::unsure::S :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμεις μας το απαγορευσε η παιδιατρος και δεν το πειραζω.οσο για το σεξουλιαρης,αστα να πανε ο μεγαλος μου κυνηγαει κοριτσακια(περισυ ειχαμε την μαρια φετος κολλημα με την ντενια στον παιδικο).ο μικρος με το που του ανοιγω την πανα κατετθιαν το χερι εκει το βαζει.

εμεις το ανοιξαμε οταν ηταν περιπου 18 μηνων. εκλαψε εκεινη την ωρα αλλα η τρελα ηρθε οταν κατουρισε για πρωτη φορα.μελανιασε και ρχισε να τσιριζει. μας ειχε δωσει κρεμουλα για μετα το μπανιο. βαζαμε ξυλοκαινη, το ανοιγαμε και βαζαμε την κρεμουλα.οχι οτ εκανε και πολλα η ξυλοκαινη. κατα την διαρκεια της ημερας μονο με χαμομηλακι.

το κλαμα αυτο το αντεξα. εκεινο που ακομα θυμαμαι ηταν οταν μου τον περνανε στην ηλικια των 2 ετων για εγχειρηση κρυψορχιας. να φωναζει μανουλα, μανουλα που παω?το μονο που μπορουσα να κανω οσο απομακρυνοταν ηταν να κλαιω σιωπηλα για να μην τον τρομαξω περισσοτερο.οταν φγηκε μετα απο μια ωρα περιπου γελουσαν ολοι μαζι του. ηταν ζαλισμενος απο την αναισθησια και αφιερωνε το μαναρι μου.

bourique1983 έγραψε:

εμενα δεν μου το εχουν πει αυτο για την κρεμουλα...ποσες φορες την ημερα;;;

Κάθε βράδυ μετά το μπάνιο. Δεν είναι ούτε κορτιζονούχα ούτε αντιβιωτική. Και εγώ αύριο θα πάω να την πάρω. Ξέρω πως τα καλλυντικά της frezyderm είναι πάρα πολύ καλά και απ' ότι μου είπε η κουνιάδα μου που την χρησιμοποιεί είναι πολύ καλή και αποτελεσματική για το πουλάκι. :blush:

αυτο που λεει η bourique ειναι σωστο υπαρχει παντα το ενδεχομενο να ξανακλεισει αλλα και η υγρασια απο την πανα παιζει μεγαλο ρολο και εγω εκει βρισκω την αιτια που ο μικρος μου ακομη και σημερα (5η μερα απο τοτε που κατεβασαμε το πουλακι)κλαιει στα τσισα του.

συγκεκριμενινα κλαιει το πρωι,το μεσημερι και το απογευμα συγκεκριμενες ωρες που ξερω οτι ειναι ωρες που κανει τσισα του.

δεν ξερω γιατι δεν θελει να τα κανει στην πανα....κλαιει και πιανει την πανα σαν να μου λεει 'βγαλτην μου!!!!!!!'

μολις την βγαζω κανει τσισα ποταμιιι

ειλικρινα δεν ξερω τι μπορει να ειναι αυτο και αν θα σταματησει

λετε να μου ξεκολλησει και απο την πανα???? καλο θα ηταν!!!! χιχιχι

αλλα σιγουρα το χαμομηλι εκανε την δουλεια του και χαιρομαι mirlitsa που βοηθησε και εσας.

δεν εχει πλεον τοσο πολυ ερεθισμο αλλα σιγουρα δεν μας επιτρεπει να του το αγγιζουμε!!!

οσον αφορα το κατεβασμα μεχρι να ηρεμισει καλο θα ηταν να του κανεις μεσα στο νερο που ειναι πιο χαλαρος

Αυτό έκανα σήμερα μπεμπούλης στο μπάνιο του, το κετάβαζα και τραβιώταν λιγότερο απ' ότι άλλες φορές. Θα συνεχίσω έτσι αφού βλέπω ότι βοηθάει.

Όσο για τα τσίσα κι εμένα πιάνει την πάνα και φωνάζει κακά. Με πιάνει από το χέρι και με πηγαίνει στην τουαλέτα της κόρης μου που έχει στεφανάκι στη λεκάνη για παιδιά και σκαλοπατάκι να ανεβαίνει και του αρέσει να τα κάνει εκεί...πραγματικά βλέπω μια απόλαυση στο προσωπάκι του όταν κάνει τα τσίσα στην τουαλέτα, όσο να 'ναι στην πάνα τον τσούζει.

Για την υγρασία που λέτε κορίτσια ενδύκνειτε η κρέμα της frezyderm που ανέφερα. Θα την δοκιμάσω κι αυτή γιατί έχει αποτέλεσμα...

aλέκa έγραψε:

το κλαμα αυτο το αντεξα. εκεινο που ακομα θυμαμαι ηταν οταν μου τον περνανε στην ηλικια των 2 ετων για εγχειρηση κρυψορχιας. να φωναζει μανουλα, μανουλα που παω?το μονο που μπορουσα να κανω οσο απομακρυνοταν ηταν να κλαιω σιωπηλα για να μην τον τρομαξω περισσοτερο.οταν φγηκε μετα απο μια ωρα περιπου γελουσαν ολοι μαζι του. ηταν ζαλισμενος απο την αναισθησια και αφιερωνε το μαναρι μου.
:(:( μαναρι μου..

Mirlitsa sas euxomai grigora perastika! Ti na pv poli zori auth h katastasi... ki emena o giatros mou eipe oti tha to dei autos otan prepei kai na mhn to peirazw egv katholou to poulaki tou... Alla einai 6.5 mhnwn kai akomi tipota den mas ekane!!miposna ton kanw egw ligo-ligo apala??

mara_x έγραψε:

Mirlitsa sas euxomai grigora perastika! Ti na pv poli zori auth h katastasi... ki emena o giatros mou eipe oti tha to dei autos otan prepei kai na mhn to peirazw egv katholou to poulaki tou... Alla einai 6.5 mhnwn kai akomi tipota den mas ekane!!miposna ton kanw egw ligo-ligo apala??

Νομίζω είναι πολύ νωρίς για 'σας.

Εγώ σιγά-σιγά άρχισα να το κάνω όταν έγινε 14 μηνών, και το έκανα μόνο στο μπανάκι του για να μην τον πονέσω και να μην ερεθιστεί.

Καλύτερα να περιμένεις λίγο ακόμα, άλωστε και ο γιατρός σου της ίδιας άποψης είναι. :)

Elpizw mono na mhn mou to kanei arga kai klisei mexri tote kai poname san esas... Anyway o ponos einai anapofeyxtos..Sto epomeno rantebou mas tha ton rotiso..

Euxomai grigori anarosi kai katholou pono!(Kati epathe to pliktrologio kai den gyrnaei sta ellinika!???)Den ta mporo ta greekglish!

Εμεις παμε σημερα παιδιατρο. Το κοιτουσε στιος προηγουμενες επισκεψεις μας ελεγε οτι παμε καλα και την τελευταια φορα μας ειπε οτι τον Γεναρη θα το πειραξουμε. Τι ακριβως θα κανει δεν ξερω...αλλα μου ειπε οτι δεν θα πονεσει. Θα δουμε...αν και απο εμεπιριες τον κοριτισων φοβαμαι!!!!!

Ειναι και κλαψιαρης ο δικος μου!!!

κοριτσια καλημερα.......

ειμαι μαμα τριων αγοριων ηλικιας 11 , περιπου 9 και ο μικρος μου 3 χρονων.

δεν θελω να σας πολυκουρασω αλλα θελω να σας πω και την δικη μου εμπειρια.

οταν γεννησα τον πρωτο η παιδιατρος του νοσοκομειου με ανγχωσε πρωταρα μανα οτι το παιδι μου θελει χειρουργειο γιατι ειχε φιμωση.τρομαξα και το πρωτο που εκανα μολις βγηκα ηταν να βρω παιδιατρο και να παω το παιδι μου.το εκανα....

ο ανθρωπος ηρεμα μου ειπε οτι δεν αγγιζουμε το παιδι ποτε εκει και οτι ολα τ'αγορια γεννιουνται ετσι και μονο οταν φτασει κοντα στα 3 και υπαρχει ακομα προβλημα τοτε κανουμε κατι.ουτε αλοιφες ουτε τιποτα.μου τον ειχαν συστησει για πολυ καλο γιατρο και τον ακουσα.μεχρι τα τρια ειχαμε ανοιξει τελειως.το ιδιο και οταν γεννησα τον δευτερο.αλλος γιατρος στο ιδιο νοσοκομειο μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα και να του βαζω κρεμουλα και να το βοηθαω εγω.περιπου αυτα δλδ που εχουν πει και στις περισσοτερες.και μου ειπε επισης οτι αν δεν γινει κατι μεχρι τα 2 με 3 τοτε θα κανουμε κατι.εγω εκανα αυτα που μου ειπε ο δικος μου.και οδευτερος χωρις τιποτα, μεχρι τα τρια ετοιμος.στον τριτο ουτε ηθελα ν'ακουσω κανεναν του νοσοκομειου.περασαμε τα ιδια φτασαμε τρια και ο γιατρος μου ειπε οτι και αυτος ειναι ο.κ.

αυτη ειναι η εμπειρια μου ελπιζω να μην κουρασα!!!!!!

Η αλήθεια vicky74 μου είναι πως όταν ρωτάω και ακούω διάφορες απόψεις σαν μάνα κι εγώ προσπαθώ να είμαι σωστή και να κάνω το καλύτερο για το παιδί μου με αποτέλεσμα να γίνομαι υπερβολική και να αγχώνομαι για κάτι απλό. :dry:

Ότι ακούω κάνω κι εγώ, προσπαθώ να προλάβω τα χειρότερα. :blink:

mirlitsa έγραψε:

Η αλήθεια vicky74 μου είναι πως όταν ρωτάω και ακούω διάφορες απόψεις σαν μάνα κι εγώ προσπαθώ να είμαι σωστή και να κάνω το καλύτερο για το παιδί μου με αποτέλεσμα να γίνομαι υπερβολική και να αγχώνομαι για κάτι απλό. :dry: Ότι ακούω κάνω κι εγώ, προσπαθώ να προλάβω τα χειρότερα. :blink:

και καλα κανεις .ουτε η πρωτη εισαι ουτε η τελευταια.

ετσι εμαι και εγω σε οτι αφορα τα παιδια και οχι μονο.απλα ηθελα να πω οτι δυστυχως οι γιατροι [κακωςγια μενα]δεν εχουν κοινη πορεια σ'αυτο το θεμα και μας μπερδευουν γιατι ο καθενας εχει το δικο του σωστο...

αυτο ηθελα να τονισω.....

αχ vicky μου τουλαχιστον σε εσενα ενδιαφερθηκαν σου ειπαν και κατι

εμενα που του παιδιου το ενα ματι ηταν διαρκως πρισμενο και ηθελαν να με βγαλουν τρελλη

2 γιατρους φωναξα να το δουν και ολη την ωρα μου ελεγαν οτι δεν ηταν τιποτα και σε λιγο θα περασει

μεχρι να φυγω δεν ειχε γινει τιποτα

μια το ματι καλα μια νταουλι

και στο τελος του βαλανε κολιριο

γιατι να το ταλαιπωρησουν ετσι μωρο παιδι;

μα καλα την ιδια ιατρικη δεν βγαζουν;

ασε που ηθελαν να μου τα κρατησουν μεσα γιατι ειχαν λιγο ικτερο

και αρνηθηκα(ευτυχως)

και πλην αυτου ο πρωτος παιδιατρος που τον ετζασα αμεσως ηθελα να τα πηγαινω 6 ημερων παιδια καθε βδομαδα για αιματολογικες εξετασεις για να σιγουρευτουμε για τον ικτερο

ενω ο δευτερος ειναι το ακρος αντιθετο πολυ χαλαρος

και να σου πω μου αρεσει περισσοτερο

ασε για το καλη μανουλα που λες

το μονο σιγουρο ειναι οτι , οτι και να σου λενε οι αλλοι εσυ σιγουρα θες το καλυτερο για τα παιδακια σου

καλα κανεις κοπελα μου

vicky 74 γι'αυτό και εγώ ρώτησα πριν αν είναι υποχρεωτικό να το πειράξουν γιατί και εγώ έχω ακούσει απο άλλες μαμάδες που ο γιατρός δεν το πείραξε καθόλου και έφτιαξε μόνο του.Γιατί τα μωράκια μωρέ να περνάνε αυτή την τραυματική εμπειρία;σε ποιον παιδίατρο το πάς το μικρό σου;είσαι Αθήνα;αν ναι στείλε μου με πμ στοιχεία του γιατρού μπας και σωθώ :)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΟΜΑΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΩΣΤΕ ;)!!!

ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ :blush: ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ.

ΕΜΕΝΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 11Μ & 3 ΕΒΔ. ΠΕΡΙΠΟΥ. ΑΠΟ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΞΗΣ.....ΜΟΛΙΣ ΧΡΟΝΙΣΕΙ, ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΖΕΥΕΙ ΒΡΩΜΙΤΣΕΣ.

ΑΠΛΑ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΛΕΓΧΟ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ. :huh::dry:

ΤΕΣΠΑ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΕΑΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΚΑ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 4 ΕΤΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ. ;):)

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

:kiss::kiss::kiss:

Είναι αυτό που προανέφερα happy mammy, άλλοι γιατροί δείχνουν ενδιαφέρον άλλοι όχι.

Ο δικός μου ήταν αδιάφορος ώσπου τον άλλαξα και δόξα τον θεό βρήκα πολύ καλύτερο!!! :)

Και ευτυχώς είναι βέβαια η 4η μέρα σήμερα και ο μικρός είναι πολύ-πολυ καλύτερα!!! :lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...