Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 115
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

kala eimai vasia moy.....h kolia foyskwnei kai shmera tha ginei kai diashmh....opws isws kseroyn kapoies paw pisina kai kanw ena eidiko programma gia egkyoys...e !shmera tha mas deite na kanoyme mpanaki sthn ekpomph toy karameroy xaritatoy 10 me 1...xixix!!!sthn arxh ntrepomoyn alla eipa ti exw na xasw tha to grapsw kiolas kai tha to deixnw argotera sthn mikrh...ayta!!!!esena h mpoympyka soy!???kala einai trela exei ena vlema vlepw fotografies ...xixixx!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ!!!!!!ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ!!!!ΝΑ ΕΠΕΚΤΙΝΟΜΑΣΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΝΑ ΠΩ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ!!!!ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 18 ΚΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ,ΠΡΙΝ ΣΑΡΑΝΤΗΣΩ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ 12 ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ...ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ....!!!

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

καλο θα ηταν οταν κανειμια κοπελα αιτηση να στελνει κ μηνυμα γ το ποια ειναι στο μαμμυ ειδαλλως δεν γνωριζομε οτι ειναι απο το μαμμυ κ δεν την κανουμε αντ

ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!!!!

Κ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ Κ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΩ ΔΕΧΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΩ....

Δημοσίευση

ΑΑΑΑΑΧ,κοριτσια κ εγω θελω...εγω ειμαι η παπαδατου πετρουλα,πως γινετε η αιτηση ρε κοριτσια ειμαι κ ασχετη παναθεμα με!!!

Και εδω μεσα στο mammy μου εχουν κανει ποσα κοριτσια κ δεν ξερω αν εχω πατησει τα σωστα!!!Τι ζωων Θεε μου.Παντως οποιαμε βρει ας μου κανει αιτηση,θα σας ψαξω κ εγω...

ΑΑΑ,το αλλο οταν στο face ψαχνω να βρω γνωστους να συνδεθω,μου ζηταει να βαλω κ το e-mail τους...γιατι ρε φιλεναδες;;που να ξερω εγω το e-mail;;

Πως θα το κανω;;;Βοηθηστε την ασχετη φιλεναδα!!!! :silly: :silly:

Δημοσίευση

KALLI5 έγραψε:

ζουμπι γλυκια μου δεν σε βρισκω στο φειςμπουκ...ετσι ακριβως το γραφεις παπαδατου πετρουλα;;;;η εχεις διαφορετικη φραφη;;

Ετσι το γραφω.Με ελληνικα κ μικρα....τι στο καλο ρε γ.....ο, και εγω προσπαθω κ δεν βρισκω καμια...καλα εγω ειμαι κ ντουβαρι...για προσπαθησε ρε φιλεναδα...

Δημοσίευση

γεια σασ κοριτσια ελπιζω ναστε ολεσ καλα και τα νινακια !!!εμενα θα με βρειτε Laskaraki katerina....εχει αλλες 3 ...εγω ειμαι αυτη στη φωτογραφια με τον πυργο του αιφελ..χιχιιχιχιχι(το λεω ετσι γιατι στελνουν στις αλλες κοπελες και δε μπορουμε να βρεθουμε)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...