Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΙΛΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK?

Recommended Posts

• Απαντήσεις 115
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

kala eimai vasia moy.....h kolia foyskwnei kai shmera tha ginei kai diashmh....opws isws kseroyn kapoies paw pisina kai kanw ena eidiko programma gia egkyoys...e !shmera tha mas deite na kanoyme mpanaki sthn ekpomph toy karameroy xaritatoy 10 me 1...xixix!!!sthn arxh ntrepomoyn alla eipa ti exw na xasw tha to grapsw kiolas kai tha to deixnw argotera sthn mikrh...ayta!!!!esena h mpoympyka soy!???kala einai trela exei ena vlema vlepw fotografies ...xixixx!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ!!!!!!ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ!!!!ΝΑ ΕΠΕΚΤΙΝΟΜΑΣΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

ΝΑ ΠΩ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ!!!!ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 18 ΚΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ,ΠΡΙΝ ΣΑΡΑΝΤΗΣΩ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ 12 ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ...ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ....!!!

evipapa έγραψε:

Πωλινάκι μου!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Είσαι καλύτερα?ε?

ευακι προσπαθω :P :silly:

χαχαχαχα εσυ τι μου κανεις????????

σε εχω χασει τελειως :kiss::kiss::kiss:

μωρακια έγραψε:

καλησπέρα κορίτσια εγώ είμαι η stella marouli στο fb όποια θέλει ας μου στείλει να την κάνω add.φιλάκια πολλά.

sou kano etisi tora .georgia..........

καλο θα ηταν οταν κανειμια κοπελα αιτηση να στελνει κ μηνυμα γ το ποια ειναι στο μαμμυ ειδαλλως δεν γνωριζομε οτι ειναι απο το μαμμυ κ δεν την κανουμε αντ

savropinguinos έγραψε:

καλο θα ηταν οταν κανειμια κοπελα αιτηση να στελνει κ μηνυμα γ το ποια ειναι στο μαμμυ ειδαλλως δεν γνωριζομε οτι ειναι απο το μαμμυ κ δεν την κανουμε αντ

ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!!!!

Κ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ Κ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΩ ΔΕΧΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΩ....

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΕΛΝΩ Π.Μ. ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΜΜΥ..ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΔΗΛ...

:unsure:

εγω ειμαι η vagia aleksopoulou

εχω κανει σε καποιες αιτηση (στελνο κ μνμ ποθ λεει απο mammyland)

στις υπολοιπες αυριο εκτος αν με προλαβεται εσεις!!!!!φιλακια!!!

ΑΑΑΑΑΧ,κοριτσια κ εγω θελω...εγω ειμαι η παπαδατου πετρουλα,πως γινετε η αιτηση ρε κοριτσια ειμαι κ ασχετη παναθεμα με!!!

Και εδω μεσα στο mammy μου εχουν κανει ποσα κοριτσια κ δεν ξερω αν εχω πατησει τα σωστα!!!Τι ζωων Θεε μου.Παντως οποιαμε βρει ας μου κανει αιτηση,θα σας ψαξω κ εγω...

ΑΑΑ,το αλλο οταν στο face ψαχνω να βρω γνωστους να συνδεθω,μου ζηταει να βαλω κ το e-mail τους...γιατι ρε φιλεναδες;;που να ξερω εγω το e-mail;;

Πως θα το κανω;;;Βοηθηστε την ασχετη φιλεναδα!!!! :silly: :silly:

ζουμπι γλυκια μου δεν σε βρισκω στο φειςμπουκ...ετσι ακριβως το γραφεις παπαδατου πετρουλα;;;;η εχεις διαφορετικη φραφη;;

KALLI5 έγραψε:

ζουμπι γλυκια μου δεν σε βρισκω στο φειςμπουκ...ετσι ακριβως το γραφεις παπαδατου πετρουλα;;;;η εχεις διαφορετικη φραφη;;

Ετσι το γραφω.Με ελληνικα κ μικρα....τι στο καλο ρε γ.....ο, και εγω προσπαθω κ δεν βρισκω καμια...καλα εγω ειμαι κ ντουβαρι...για προσπαθησε ρε φιλεναδα...

γεια σασ κοριτσια ελπιζω ναστε ολεσ καλα και τα νινακια !!!εμενα θα με βρειτε Laskaraki katerina....εχει αλλες 3 ...εγω ειμαι αυτη στη φωτογραφια με τον πυργο του αιφελ..χιχιιχιχιχι(το λεω ετσι γιατι στελνουν στις αλλες κοπελες και δε μπορουμε να βρεθουμε)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...