Μετάβαση σε περιεχόμενο

κυστες


nonie

Recommended Posts

κοριτσια σας διαβαζω καιρο κ αποφασισα να σας πω κ εγω το προβλημα μου.Πριν 2 χρονια απο αιμοραγια πηγα στο γιατρο μου κ μου ειπε οτι εχω κυστη.Μου εδωσε λιγους μηνες yiasmin αλλα τιποτα.Με εβαλε χειρουργειο(οχι λαπαροσκοπιση,καισαρικη)κ οπως ειπε χρειαστηκε να αφαιρεσει κ ιστους ωοθηκης.Πριν 8 μηνες κ οτι ξεκινησαμε για μωρακι παλι εμφανιστηκαν.Ο γιατρος μου εδωσε 2 μηνες dufaston 5 μηνες yiasmin αλλα τιποτα.Αλλαξα γιατρο μου ειπε να παρω 3 μηνες dufaston κ ηδη τελειωσα το πρωτο.Ξεχασα να σας πω οτι τοσους μηνες που παιρνω αντισυλλιπτικα δεν εχω σχεδον καθολου περιοδο.Επισης η μια κυστη εχει μεσα αιμα.Θελω να κανω ενα μωρακι κ εχω φρικαρει τρελλα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αμαν βρε κοριτσακι μου τι αγωνας και αυτος!τι ειναι τα dufa...πως τα λενε?τα γιασμιν τα ξερω ειναι αντισυλληπτικα,ειχα και εγω κυστη 7.5 εκ αλλα με θεραπεια 2 μηνων μου εφυγε.Σε καταλαβαινω,αυτη η αναμονη του να μην προσπαθεις καν ειναι τοσοοοοοοοοοο σπαστικηηηηηηηη. Νιωθεις οτι περνα ο καιρος τοσο ασκοπα!! το οτι δεν εχεις περιοδο εχει να κανει με την εγχειρηση στην ωοθηκη σου η' τυχαιο? μηπως να επαιρνες και μια αλλη γνωμη απο αλλο γιατρο? αιμα ειχε και η δικη μου κυστη και μαλιστα ειχε διαρροη με αποτελεσμα να εχω υγρο στην κοιλια μου.επισης γιατι εκανες καισαρικη εγχειρηση και οχι λαπαροσκ?Κουραγιο κοπελα μου και θα περασει και αυτο,η επιστημη(μαζι με τον καταλληλο επιστημονα βεβαια)κανει θαυματα σημερα.. και μετα θα μπεις σε αλλο αγωνα,της προσπαθειας.. ;);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπελιτσα μου,δεν θελω να σε εππηρεασω..εγω απλα την εμπειρια μου θα σου παραθεσω.

Εγω γεννησα πριν 6 χρονια.Πριν 2 χρονια ο γυναικολογος που ειχα(μεχρι προσφατα γιατι τωρα ψαχνω για αλλον),μου βρηκε κυστη στη δεξια ωοθηκη,ειταν μεγαλη απότι θυμαμαι κ ειχε μεσα αιμα κ διαφορα αλλα...τελος παντων,φοβηθηκε για κακοηθεια κ με εχωσε αρων-αρων στο χειρουργειο.Εγω σαν μ.....ς,δεν πηγα να παρω μια δευτερη γνωμη,κακως!Αφου τελειωσαν ολα ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ,δεν μου ειπε οτι τελικα μου ειχε αφαιρεσει ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ωοθηκη.Ξερεις ποτε το εμαθα;;;Μολις προχτες που πηγα 1η επισκεψη στο κεντρο που θα κανω εξωσωμ.κ μου το ειπε ο εξωσωματικος μου βλεποντας με στον υπερηχο!

Παγωσα,ενοιωσα τοοοοοσο μα......ς,τοσους μηνες δεν ηξερα οτι εχω μονο μια ωοθηκη.

Για αυτο σου λεω,πηγαινε παρε κ αλλη μια γνωμη...η απολυτη εμπιστοσυνη δεν βγαζει παντα σε καλο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τα dufaston ειναι ορμονες.βεβαια απ οτι ειδα δεν καναν τιποτα.τωρα παιρνω gynofen.ειναι βαρια αντισυλλιπτικα απ οτι ειπε ο γιατρος μου.καταλληλα για θεραπεια.δεν εχω περιοδο γιατι μαλλον ο οργανισμος μου τα χει παιξει.η μοναδικη στον κοσμο που παιρνει αντισ κ δεν εχει περιοδο.τι να πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ζουμπι μου αρα με καταλαβαινεις απολυτα.ευτυχως εσυ ειχες κ μωρακι πριν μπλεξεις.καταρχιν μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι τα καλυτερα στην προσπαθεια σου.τον ιατρο τον αλλαξα βεβαια λιγο αργα!υποτειθεται οτι ο γιατρος που παω τωρα ειναι ο καλυτερος στο ΙΑΣΩ.εχω μπερδευτει πολυ και μ εχει πιασει μια αγωνια οτι δεν θα τα καταφερω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα τα καταφερεις!!!Μην ακουω απαισιοδοξα πραγματα!Το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να βρεις τον καταλληλο γιατρο που θα μπορεσει πραγματικα να σε βοηθησει στην περιπτωση σου.Το "καλυτερος" εμενα δεν μου λεει κατι.Καλυτερα ψαξε μεσα απο αλλες κοπελες με παρομοιο προβλημα να βρεις γιατρο για να μπορεσεις να βοηθηθεις.Δεν ειμαι γιατρος,αλλα μου φαινετε πολυ περιεργο μια κοπελα να μην εχει καθολου περιοδο,λογω κυστης...δεν ειναι λιγο τραβηγμενο;;;Και τι θα γινει δηλ.;;Ο γιατρος τι σου λεει;ποτε θα μπορεσεις να ξεκινησεις για μωρο;;

Δεν ξερω,δεν θελω να σε εππηρεασω κιόλας,αλλα μηπως να στραφεις σε καποιο κεντρο εξωσωματικης που ειναι πιο εξιδεικευμενοι σε παρομοιες καταστασεις;;

Παιδι στην εποχη μας,μπορουν κ κανουν ολες,θα πρεπει να μην εχεις μητρα πια για να μην μπορεις.Απλα απευθηνσου εκει που πρεπει! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρε συ Πετρούλα τι ήταν αυτό που μόλις διάβασα;!;!;! Έλεος δηλαδή!!!!! Αν είναι δυνατόν!! Σου έβγαλε την ωοθήκη και δεν στο είπε;;;; Μη χειρότερα!!!! Καταρχήν, τι πάει να πει φοβήθηκε για κακοήθεια;;; Αυτό θα φαινόταν κι από αιματολογικές, έτσι δεν είναι;;; Εμένα το Σεπτέμβριο που'χα μια κύστη, μ' έστειλε για καρκινικούς δείκτες. Μα τι άνθρωποι είναι ρε π.. μου!!!!

Nonie μου, συμφωνώ με την Ζούμπι, η πολλή εμπιστοσύνη βλάπτει!

Ποιον γιατρό έχεις τώρα; Κι εγώ γιατρό του ιασω έχω, τον Χάρη Λεβέντη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όχι, αλλά είναι τόσοι πια οι γιατροί του ΙΑΣΩ... που να βρεις άκρη;!

Αυτό περί ελλείψεως περιόδου το ξέρω από άλλες περιπτώσεις - μάλλον το προκαλούν τα φάρμακα που παίρνεις. Επιβεβαίωσέ το όμως και με το γιατρό σου.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά, να ξεμπερδέψεις σύντομα με όλη αυτήν την ιστορία και να μπορέσεις να ξεκινήσεις προσπάθειες για νινάκι!!!

Απλά μην το βάζεις κάτω και μην το αφήνεις να σε ρίχνει όλο αυτό! Μια κύστη είναι στο κάτω κάτω, δεν θα μας ρίξει μια κύστη!!!! Έτσι;! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

απ το στομα σου κ στου θεου τ αυτι για το νινακι!!καποιες φορες το αντιμετοπιζω,καποιες αλλες τρελαινομαι.μην ξεχνας παει τωρα 2 χρονια αυτη η ιστορια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ζουμπι μου γιατι σε κεντρο εξωσωματικης?δεν πρεπει να ξεμπερδεψω με τις κυστες κ να ξεκινησω?εξαλλου κ το σπερμ/μα του αντρα μου ειναι αριστο!ευτυχως

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

Γεια σας κοριτσια.Ειμαι καινουρια στην παρεα κ ηθελα να σας πω κ εγω την ιστορια μου μηπως μπορεσετε να με βοηθησετε γιατι δυστυχως οπως βλεπω με τους γιατρους δεν βγαζουμε ακρη! Ολα ξεκινησαν με μια απλη γυναικολογικη εξεταση στην οποια μου βρηκαν μια κυστη αριστερα κ μου ειπαν οτι με τα αντισσυληπτικα θα φυγει.Παω σε δευτερη γιατρο κ με την ιδια διαγνωση με στελνει συστημενη σ εναν γιατρο κατευθειαν για λαπαροσκορηση.Εγω επειδη φοβαμαι τα χειρουργεια παω κ για τριτη γνωμη στο νοσοκομειο οπου εκει μου βρηκαν οτι υπαρχουν δυο κυστες,μια δεξια,μια αριστερα κ οτι κατι υπαρχει στο δεξιο κερας της μητρας(εχω δικερη)που αν δεν ειχα κανονικη περιοδο τον προηγουμενο μηνα,μου ειπε ο τελευταιος γιατρος οτι θα μιλουσαμε για εγκυμοσυνη κ μου συστησε να ξανακανω υπερηχο σε 15 μερες για να το δουμε.Η πρωτη κ μεγαλυτερη κυστη προερχεται απο ενδομητριωση.Οπως καταλαβαινετε εχω πολλες αλυτες αποριες.Κ καλα οι κυστες, αντε τις βγαζω, σε περιπτωση εγκυμοσυνης τι γινεται; :blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γλυκια μου marillu θελεις να σε βοηθησω λεγωντας σου τι περασα εγω?

λοιπον να τα παρουμε ολα με την σειρα.

για να διαγνωσθει ενδομητριωση πρεπει πρωτα να γινει λαπαροσκοπηση η να προκυψει βιοψια, μονο ετσι γινεται διαγνωση για αυτην την παθηση.

εγω ειχα κυστη στην αρ ωοθηκη που δεν εφυγε με χαπια και αναγκαστηκα να κανω ανοιχτο χειρουργιο αφου πρωτα πηρα 2 γνωμες.και οι 2 συμφωνουσαν στο οτι η κυστη πρεπει να αφαιρεθει. αφου την αφαιρεσα και εκανα το λαθος να κανω ανοιχτο χειρουργειο λαπαροτομη δλδ βγηκε η βιοψια και ηταν τελικα κυστη ενδομητριωσης. κανονικα ο γιατριος αν εχει υποψια ενδομητριωσης θα σε στειλει να κανεις η λαπαροσκοπηση η λαπαροτομη και μολις βγει η βιοψια θα δειξει τι ειδους κυστη ειναι τελικα. το σιγουρο ειναι οτι πρεπει να αφαιρεσεις την κυστη για να μην σε ταλαιπωρει ομως μπορει να μην ειναι ενδομητριωσικη κυστη και μακαρι να μην ειναι. εγω τωρα παιρνω ενεσεις για τεχνητη εμμηνοπαυση για καταστολη των ωοθηκων με σκοπο να κοιμηθουν οι ωοθηκες για να μην εχω περιοδο και εν τελει να μην αιμοραγω και υποτροπιασει η ενδομητριωση.

καλο κουραγιο και οτι χρειαστεις εδω ειμα...

αν σε μπερδεψα γραψε μου οτι απορια εχεις, με παρακολουθει ενας απο τους καλυτερους γιατρους πλεον ο οποιος μου ανοιξε τα ματια σε πολλα θεματα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φιλουδι μου σ ευχαριστω για την ενημερωση κ την συμπαρασταση.Η αληθεια ειναι οτι τρεχω σχεδον 2 μηνες κ ακομα δεν εχω καταλαβει τι εχω!Δηλ κ με τους γιατρους τι γινεται τελικα;Εχω παθει πλακα!Οτι θελουν λενε κ κανουν!Τελος παντων εγω προς το παρον ενοχλησεις δεν εχω ,μονο δεκατα εδω κ μια εβδομαδα, βραδυ την ιδια ωρα!Τι να πω!Ο Θεος βοηθος σε ολες μας!Εσυ πως εισαι τωρα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια ειχα κυστη στην αριστερη ωοθηκη εξω απο αυτην για 13 χρονια αποφασισα να κανω λαπαροσκοπηση γιατι αλλαξε συσταση ηταν κυστη ενδομητριωσης αλλα ενδομητριωση δεν βρηκε απλα θελω να σου πω οτι εκανα παιδακι με την κυστη και μετα την αφαιρεσα οποτε μην φοβασαι τιποτα παιδακι θα κανεις αρκει να βρεις και σωστο γιατρο .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κοριτσια δεν ξερετε τι θαρρος μου δινετε!Καθε πληροφορια ειναι πολυτιμη για μενα.Ευχομαι να ειμαστε ολες καλα κ τα μωρακια σας επισης, μανουλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα marilu μου

καιεγω ετρεξα πολυ και πριν το χειρουργειο και μετα και ακομα δεν εχω καθυσυχαστει εντελως.

τωρα 4 μηνες μετα το χειρουργειο εκτος τις πολλες και ασχημες παρενεργειες που εχω λογω των ενεσεων( θα περασουν ομως ), εχω και καποιοες ενοχλησεις στην ωοθηκη οχι πονο απλα ενοχληση και καμια φορα τσιμπηματακια. ο γιατρος που με ειδε μετα την επεμβαση 3τος στο συνολο μου ειχε πει οτι για λιγο καιρο θα εχω ενοχλησεις αλλα εγω επειδη εχω ενα μικρο προβληματακι με το εντερο με χτυπαει εκει οταν η ωοθηκη μου διαμαρτυρεται για καποιο λογο, συνηθως οταν ειναι να παω τουαλευα τοτε λιγο με εμποδιζει. εγω ομως επειδη ειμαι γενικα ανησυχη με το θεμα υγεια και συγκεκριμενα με το θεμα της ενδομητριωσης γιατι με παιδεψε πολυ απο βδομαδα θα κλεισω ραντεβου για υπερηχο να δω αν ολα βαινουν καλως. γενικα ο γιατρος μου ειχε συστησει μετα το χειρουργειο ελεγχο καθε 6 μηνες αλλα εγω δεν αντεχω αλλο και λεω να παω, ουτως η αλλως καλο θα μου κανει...

παντως βρες εναν καλο γιατρο που θα σου αναλυσει οοοοοοοοοοοοολα τα θεματα σχετικα με την ενδομητριωση και εντελει θα σε κανει καλα.

αν θελεις πληροφοριες για γιατρους απο θεσσαλονικη η αθηνα ευχαριστως να σου στειλω, γιατι δεν σου κρυβω οτι εεεεεεεεεεψαξα πολυ, οχι μονο γιατρους και κλινικες αλλα και θεραπειες, διαβασα οτι βιβλιο υπαρχει ηλεκτρονικο και μη και μιλησα με πολλους ειδικους για το θεμα αυτο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα, χαιρομαι για σενα ειλικρινα που τα καταφερες

μπραβο κοριτσι μου, μακαρι να ερθει και σε μας αυτο που εχεις τωρα εσυ... ενα παιδακι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε κοριτσια τοσα που γραφω ξεχναω τα πιο σημαντικα

τωρα θελω την βοηθεια σας,

πριν μπω για επεμβαση ειπαμε πονουσα στην αρ ωοθηκη μου αλλα ο πονος αυτος αντανακλουσε και στην λεκανη μου, μετα την επεμβαση (εκτος τις μικροενοχλησεις ) στην ωοθηκη εξακολουθει ο πολυ εντονος πονος στην λεκανη μου, δεν ξερω γιατι εξακολουθει αυτος ο πονος αλλα καπου διαβασα οτι ειναι συμπτωμα της ενδομητριωσης,

κατι πρεπει να κανω ποναω πολυ, λες και με χτυπησαν με κατι βαρυ ακριβως στην δεξια μερια της λεκανης και ακριβως στην ιδια ευθεια με την περιοχη της ωοθηκης.

τι να κανω?

εχει? που να μην εχει καμιαααααααααααααα σας ευχομαι τετοια εμπεριαααα?

αλλα χρειαζομαι βοηθεια... θα παω και στον γιατρο την αλλη βδομαδα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nonie μου

θα σου πω το ονομα του γιατρου μου - εγγυηση. Μιλτιαδης Πίτσος. Εχει εκπαιδευτεί στην Αμερικη και δεν πιανεται. Ειχα πρόβλημα με κύστεις και επαιρνα και εγώ χάπια αλλά τελικα ήταν υδροσάλπιγγες (διογκωμένες σάλπιγγες οπως μου είπε) και αυτός ήταν ένας λόγος που δεν πήγαιναν καλά οι εξωσωματικές μου. Σε αυτόν έπιασε με την πρώτη μετά την επέμβαση

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εβγαλα κυστη πρην κατι χρονια,πηγα σε εναν γιατρο και δεν μου μηλησε για κυστη αλλα για ογκο παγωσα αρχησα να κλαιω και μου κοπηκαν 10 χρονια απο την ζωη μου.πηγα σε εναν αλλο γιατρο ο οποιος μολις ακουσε την ιστορια μου λεει δεν παει καλα ο ανθρωπος.μετα πολλα με βαζει στον υπερηχω αλλα δεν ειχαν αιμα,παρολα αυτα μου εδωσε να κανω εξετασεις για κακοηθια και αλλες που αφωρουν τον καρκινο.αλλα δωξα τον θεο δεν εδειξαν κατι.παλιωτερα εβγαζα και 5 φορες το χρωνο με αποτελεσμα να μην μενω εγκυος αλλα με θεραπεια 2 μηνες τα καταφερα.οπως βλεπεις η κακοηθια φενεται με εξετασεις και δεν παμε κατευθιαν για χειρουργιο.σου ευχωμαι περαστικα σου και πηγεναι και σε αλλους γιατρος αν χριαστη.παρε γνωμες απο παντου αν μπορεις θεματα υγειας ειναι αυτα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις κορίτσια… απο ότι μου είπε ο γιατρός, συνήθως όταν υπαρχει εξωμήτρια κύηση στην σάλπιγγα σημαίνει ότι υπάρχει κάποια παθολογία εκεί, παρόλο που στην δίκη μου περίπτωση δεν φάνηκε στην σαλπιγγογραφια. Μου είπε ότι η καλύτερη λύση είναι η λαπαροσκόπηση, για να δει τι ακριβώς συμβαίνει… τελικά βρήκε ενδομητριωση! Ήμουν τυχερη στην ατυχία μου… Η δίκη μου ήταν πολύ ύπουλη δεν φαινόταν σε κανένα υπέρηχο, είχα πάει σε 4 γιατρούς. Γενικά οι πιθανότητες για εξωμητριο είναι μικρές αλλά δυστυχώς μπορεί να συμβεί.  Τώρα σχετικά με το ερώτημα εξωσωματική ΄ή όχι ακόμα, σκέφτομαι απ τη μια ότι δεν θέλω να περιμένω πάλι μήνα μήνα και να έρχονται απογοητεύσεις… μετά λέω, μήπως συμβεί κ σε εμένα το ‘θαυμα’ με φυσική σύλληψη? Η αλήθεια είναι ότι επειδή είχα αυτές τις ατυχίες στις 2 εμβρυομεταφορες που έκανα, μου έχει δημιουργηθεί μια φοβία, τρέμω μην μείνω έγκυος και συμβεί κάτι κακό παλι… θα συμβουλευτώ σίγουρα τον γιατρό μου απλά τα επεξεργάζομαι όλα. Α η ηλικία μου είναι 33! 
    • Καλημέρα...και εγώ αύριο ήθελα αλλα δεν ξέρω αν είναι ανοιχτά τα μικροβιολογικά ή εχουν ακόμα απεργία... οπότε θα πάω τρίτη για σίγουρα...θα κάνω και εξετάσεις μαζί... βέβαια ιδανικά θα ηταν αύριο γιατί έχω και ραντεβού στο γιατρό...αλλα δεν πειράζει! @Elk δεν το σκέφτηκα καν για ασφάλεια στη συρταριέρα...μια απλη συρταριέρα έκανα...τωρα για όταν μεγαλώσει πως θα τα καταφέρω δεν ξέρω 😂  
    • Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστήριξη! ❤️ Έχετε όλες τα δίκια σας ✨ ειδικά στέκομαι σ αυτό που είπε η @Katiana1987 δε θέλω να στεναχωρώ το μπιζελακι μου με τις δικές μου ανησυχίες, όπως και να χει και το στρες επηρεάζει κάπως. Απλά το θέλω τόσο πολύ ρε γαμώτο που τώρα που το ζω πάλι κάτι βρίσκω να ανησυχώ 😅 ας απολαύσουμε λοιπόν το ταξίδι 🌈 Επανέλαβε μαζί μου @Naty_: Σήμερα είμαι έγκυος και μεγαλώνω το όμορφο και υγιές μπιζελακι μου  Σήμερα είμαι έγκυος και μεγαλώνω το όμορφο και υγιές μπιζελακι μου  Σήμερα είμαι έγκυος και μεγαλώνω το όμορφο και υγιές μπιζελακι μου  Τρελαααααα 🤣🤣🤣🤣 @Diwni έχεις δίκιο, γι'αυτό τον πήρα το γιατρό, ήξερα ότι θα μου την πει, και θα μ έβαζε στη θέση μου 😅 Τι θα χουν ακούσει κι αυτοί οι άνθρωποι! @Naty_ λυπάμαι για τη φίλη που έδωσε βαρύτητα σε άσχετα στοιχεία απ' το να σου σταθεί. Όπως είπαν και τα άλλα κορίτσια, όπου νιώθουμε ασφάλεια και οπότε είμαστε έτοιμες να μιλάμε. Δεν υπάρχει λάθος και σωστό στις ανακοινώσεις, όπως αισθάνεται κανείς, κι ότι έχεις ανάγκη τη δεδομένη στιγμή ❤️  
    • Καλέ γιατί το προδικάζεις;;; Όλα καλά θα είναι. Αφού μετριέσαι και ψιλό προσέχεις! Πόσες μέρες κάνουν να βγουν;;; Άσε!!! Εγώ δεν πολύ ξυπνάω για τουαλέτα. Αν ξυπνήσω, θα είναι μια φορά. Αλλά για την αλλαγή πλευρού... σε νοιώθω! Για τη θάλασσα όπως είπα ίσως είναι λίγο υπερ προστατευτικός!
    • Καλέ τι χαζά είναι αυτά;;; Δηλαδή αν αύριο αισθάνεσαι τελείως "καλά" θα μπεις ξανά στο ίδιο τριπάκι;;; Συμπτώματα είναι! Τη μια μέρα θα έχεις το ένα, την άλλη το άλλο και κάποια άλλη μέρα δε θα έχεις τίποτα!!! Για ηρέμησε σε παρακαλώ πολύ και μη μου αγχώνεις και στεναχωρείς το μπιζελάκι σου!!! Όσο για την ανακοίνωση... όπως, όποτε και σε όποιον θέλεις εσύ και μόνο θα το πεις!!! Σιγά μην καταπιεστούμε και για αυτό!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...