Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 155
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΤΙ.

ΛΥΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΚΟΜΠΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΝΙΓΕ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΛΑΨΩ.

ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΟΥ ΛΥΤΡΩΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΑΨΑ. ΕΚΛΑΨΑ ΠΟΛΥ, ΤΟΣΟ ΟΣΟ

ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ.

ΕΝΟΙΩΣΑ ΣΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ. ΕΝΟΙΩΣΑ ΣΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΕΙΧΑ

ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ.! ΚΡΑΤΗΣΟΥ ΑΠ ΤΗΝ

ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ, ΚΛΑΨΤΕ ΜΑΖΙ, ΜΗΝ ΤΟ ΠΝΙΞΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ. ΤΟ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ

ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ

ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ.

Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ.

Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ. ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΩ.

Δημοσίευση

Η ιστορία επαναλαμβάνεται...Σαν να βλέπω τον ίδιο εφιάλτη που όταν η ξαδέλφη μου μπήκε στον 3 μήνα στο νοσοκομείο και την κρατήσανε εκεί για 4 μήνες για να μεγαλώσει το μωράκι της. 7 μηνών έκανε εσπευσμένη καισαρική. Το γλυκουλάκι μου, ο μικρούλης μας πήγαινε καλά ώσπου τη 13 μέρα έκανε επιπλοκή και έφυγε να γίνει αγγελάκι.

Τώρα πια έχει 2 υπέροχα κοριτσάκια η μία 3 ετών και η άλλη 5 μηνών.

Ελπίζω και συ να αποκτήσεις κάποια στιγμή ένα αγγελουδάκι που θα επιλέξει να μείνει μαζί σας. Ως τότε ο Θεός να σου δίνει δύναμη. :)

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ.ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ.ΣΕ ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΘΗΛΑΖΑ.ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ.ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΙΟΣ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑ...ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ.

• 4 months later...
Δημοσίευση

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ!ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΑΣΕ!ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΓΕΝΝΙΟΣΟΥΝ.ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΒΗΣΑΜΕ ΚΕΡΑΚΙ.ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΗΡΑ.ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.

Δημοσίευση

λιπαμε πολι....δεν εχο λογια....

διναμι να εχισ κοπελα μου...

και εφαριστο πολι ...οταν εγο περνουσα αφτην την δισκολι στιγμι....εσι μπικε και μου ιπεσ πολα ορεεα λογια....εφαριστο και παλι.....

μακαρι να ξερο τη να σου πω ,κατι που θα σε εκανε να νιθισ καλιτερα...αλα επιδι ξερο απο προσοπικι εμπιρια,προτιμο να μιν σου λεο τιποτα...μονο ...δεν εχο λογια...λιπαμε πολι...

Δημοσίευση

Άχ βρε κοριτσάκι μου μακάρι να μπορούσα να απαλύνω τον πόνο σου... :( Είναι τρομερά δύσκολο το ξέρω. Η ζωή είναι πολύ άδικη καμιά φορά.. ;)

Δεν το έχω πεί μέχρι τώρα αλλά κι' εγώ είμαι πολύ χάλια.... :( έχασα έναν φίλο 24 χρονών μέσα σε 6 μήνες...δεν θέλω να μιλήσω παραπάνω γιατί δεν αντέχεται ο πόνος... :(

Να ξέρεις γλυκιά μου οτι σε καταλαβαίνω απόλυτα. Μακάρι να μπορούσαμε να τους γυρνούσαμε πίσω...αλλά δυστυχώς δεν γίνεται... :(

Είμαι σίγουρη οτι μας βλέπουν απο εκεί ψηλά και δεν θέλουν να μας βλέπουν να κλαίμε...κουράγιο κορίτσι μου. Τίποτε άλλο.. :(:kiss:

Δημοσίευση

δυστυχως ο πονος δεν φευγει ειναι εκει..απλα καθως περναει ο καιρος θελλω να πιστευω πως θα γινεται ολοενα και πιο απαλος και λιγοτερο εντονος.Μακαρι να μην συνεβαινε τιποτα και να ειχαμε τα μωρακια μας εδω αγκαλια μας αλλα δυστυχως δεν ειμαστε εμεις που επιλεγουμε τι θα γινει σε αυτη τη ζωη:(

ο θεος να απαλυνει τον πονο σου και συντομα να εχεις ενα μωρακι αγκαλια. σου το ευχομαι με ολη μου την ψυχη

Δημοσίευση

μακάρι του χρόνου να είσαι με το μωράκι σου αγκαλιά κ να του ΄δώσεις το τρενάκι.....εύχομαι ο Θεός να σε βοηθήσει σήμερα τις δύσκολες ώρες που περνάς...

Πέρσα μου κ σε εσένα το ίδιο εύχομαι...κ ναι έχεις δίκιο με τον καιρό ο πόνος δεν ξεχνιέται αλλά ξεπερνιέται όμως....

Δημοσίευση

Αγαπη μου μην πεφτεις τωρα,σε παρακαλω.Εχεις αντεξει τοσα.

Τα αγγελουδια μας παιζουν στις αλανες των ουρανων με ολα τα παιχνιδια που δεν προλαβαμε να τους χαρισουμε εμεις.

Συντομα θα ερθει το αδερφακι του στη ζωη σας και θα δεις που θα γλυκανει η ψυχουλα σου.

Σε φιλω και σε σκεφτομαι συνεχεια (το ξερεις αλλωστε). :kiss:

Δημοσίευση

Παιζει κ με τις δικες μου...

αλλα θα προτιμουσα να τις ειχα εδω κ να παιζαμε μαζι...

οταν βλεπω τον γιο μου να παιζει λεω τωρα θα ηταν κ η περσυνι μπεμπα κ θα τον κυνηγουσε τον αδελφουλης της...ή τον οκτωμβρη θα του εφερνα στην καλαθθουνα την δευετρη αδελφουλα του....ονειρα...κ μετα ξυπνησα

Δημοσίευση

Εγω πριν πολλα χρονια εχασα την μικρη αδερφη μου.Ηταν 7 μηνων η μητερα μου & γεννηθηκε προωρα η αδερφουλα μου & 600 γραμμαρια κιολας.Τωρα θα ηταν 32 χρονων.Γεννηθηκε & Πεθανε στις 30-3-1978 :(

Δημοσίευση

και εμενα το μωρο μου κλεινει 4 μηνες εκει πανω...το δικο μου πεθανε πανω στη γεννα (40 εβδομαδων)...και εγω περιμενα οταν ξυπνησω να το παρω αγκαλια...το πηρα...αλλα δεν ηταν μαζι μας...

χτες πηγα στο κοιμητηριο και δεν μου εβγαινε λεξη...μονο κλαμα και πονος στην καρδια μου...

κουραγιο κοριτσια...σιγα σιγα ο πονος θα γινει πιο απαλος.αυτο περιμενω και εγω... ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να αποκτησετε τα μωρακια σας και οσο πονο εχετε νοιωσει να γυρησει σε ατελειωτη ευτυχια!!! το αξιζετε και θα γινετε υπεροχες μανουλες.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...