Μετάβαση σε περιεχόμενο

πρισμενο στηθος?γ-ι-α-τ-ι????????

lolitaa

Recommended Posts

Οπα ειδες τωρα εγω ειχα αλλα στο νου μου....εκτος απ'α ρουχαλακια κ αυτα που ειναι στανταρ....για το καροτσι εχω καταληξει,σ'αυτο που σου εδειξα χθες...αλλα για ριλαξ κ τετοια δεν ηξερα,αλλα μαλλον που θα παρω τησ stokke το λικνο που μετατρεπετε αργοτεραμετα σε κουνια που να μπορω να το εχω το παιδι μαζι μου στο σαλονι κ να το πηγαινω το βραδι στην κρεβατοκαμαρα...αν μπεις στο trikiklo.gr θα βρεις πολλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 295
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ναι ναι εχω μπει και εγω...!!απλα εμενα το θεμα μου ειναι οτι θα θελω 2 κουνιες 2 ριλαξ...τα παντα εις διπλουν...ειδα βεβαια και κουνια για διδυμα αλλα δεν ξερω...θα δειξει...

κορίτσια, γεια σας! είμαι νέα στο forum και μου αρέσει πολύ η ιδέα να συμμετέχω σε όλο αυτό και να μοιράζομαι τις σκέψεις μου και .... γιατί όχι και την ευχάριστηση ανακόίνωση της εγκυμοσύνης, όταν έρθει. katekargi κοριτσάκι μου εύχομαι σ'εσένα και τον αντρούλη σου ό,τι καλύτερο και με το καλό τα διδυμάκια!!!! lolitaa πολύ ευχάριστα τα νέα σου!

Καλημερα σας κοριτσια,εχω μια ερωτηση σημερα που ξυπνησα(τωρα δλδ,ασχολιαστο παρακαλω)μ'εχουν πιασει πονακια χαμηλα πολυ λιγα ομως κ νιωθω πολυ υγρη ακριβως οπως οταν ειναι να αδιαθετησουμε.Εχει καποια κατι παρομοιο,το απογευμα θα παω βεβαια στο γιατρο,αλλα μηπως εχετε εσεισ καμια ιδεα τι ειναι παλι τουτο?

katekargi έγραψε:

Ευχαριστωωωωωωω!!!!καλα να βγαινετε αλλα με προσοχη...και εμεις χθες βγηκαμε και πηγαμε σε ενα ησυχω μπαρακι(ενωδια το λενε αν ξερεις..ειναι απεναντι απο την κοραη)...παλι ice tee ηπια...οχι τιποτα αλλο αλλα οποτε το λεω με κοιτανε καπως...αλλα που να εξηγω τωρα στον καθε μπαρμαν...βαριεμαι!!!!!και εμενα σιγα σιγα φευγουν τα ενοχλητικα συμπτωματα και η κοιλιτσα μεγαλωνειειειειειε!!!για να δουμε μεχρι που θα φτασουμε???

ma re koritsia eiste ki eseis apo irakleio?mpravo..!!

LOitaa μου μουρθανε τελικα 18-01.Τι να πω μας φαγανε αυτα τα ρημαδια τα συμπτωματα.ΔΕΝ περιμενω τον αλλο μηνα...για να δουμε..

Μην το σκεφτεσαι κ θα δεις που θα ρθει...ετσι κ εγω ηρθε εκει που δεν το περιμενα...ουτε καν το φανταζομουν..ακομα μπορω να σου πω δεν το χω συνειδιτοποιησει!!!Υπομονη κοπελα μου!!!

lolitaa έγραψε:

Καλημερα σας κοριτσια,εχω μια ερωτηση σημερα που ξυπνησα(τωρα δλδ,ασχολιαστο παρακαλω)μ'εχουν πιασει πονακια χαμηλα πολυ λιγα ομως κ νιωθω πολυ υγρη ακριβως οπως οταν ειναι να αδιαθετησουμε.Εχει καποια κατι παρομοιο,το απογευμα θα παω βεβαια στο γιατρο,αλλα μηπως εχετε εσεισ καμια ιδεα τι ειναι παλι τουτο?

Γεια σου, να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη. Αυτά τα πονάκια που λες είναι η μήτρα σου που μεγαλώνει και κάνει χώρο για το μωράκι. Είναι όντως σαν πονακια περιόδου. Είναι απολύτως φυσιολογικά όπως και τα υγρά. Εγώ είχα υγρά σε όλη την εγκυμοσύνη. Επίσης αν δεν έχεις αρχίσει ήδη, σε λίγο θα επισκέπτεσαι την τουαλέτα πιο συχνά γιατί πιέζεται η ουροδόχος κύστη. Το πρώτο και το τελευταίο τρίμηνο είναι πιο έντονο αυτό. Αν κοιμάσαι όλη νύχτα είσαι τυχαιρή. Σ'όλη την εγκυμοσύνη ξυπνούσα από 2 έως 5 φορές και τώρα μετά από 1 χρόνο ξυπνάω ακόμα για το μπεμπέ. Κοινώς έχω να κοιμηθώ από την χούντα :woohoo: :woohoo: Αλλά συνηθίζει ο οργανισμός.

Η γιατρός μου είπε πολύ προσοχή μέχρι να ακούσεις καρδούλα. Μέτα μπορείς να κάνεις τα πάντα αρκεί να χεις καλή εγκυμοσύνη. Να κάνεις γυμναστική, δουλείες, κολύμπι, σεξ και ό,τι σε ευχαριστεί. Μία συμβουλή. ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ. είναι το καλυτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον οργανισμό σου.

Ax αυτο με τον υπνο τι μου το θυμισες.....προσεξε τη μια θα μαι πιασει κ θα χω αυπνιεσ κ την αλλη θα κοιμαμαι σαν αρκουδα που εχει πεσει σε χειμερια ναρκη(πιο πολυ βεβαια συμβαινει το δευτερο χαχα).Βασικα εχω ανησυχησει λιγο γιατι πριν μαθω για την εγκυμοσυνη θα περιμενα να αδιαθετησω σημερα(ισως ειναι κ ψυχολογικο ολο αυτο)κ απ'το πρωι νιωθω πονακια,πολλα υγρα κ δεν ξερω τι να υποθεσω...Σ'ευχαριστω πολυ παντως για τις ευχες σου κ τις συμβουλες σου ελπιζω να μην ειναι τιποτα ανησυχητικο!!Να χαιρεσαι το μικρο σου!!!

Πικρη ιστορια ο υπνος!!9 μηνες τριγυρνουσα σαν το φαντασμα ολη νυχτα.Στις 4 το χαραμα επλενα πιλοτη και μπαλκονια να περασει η ωρα!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαα....κ εγω το ριχνω στις δουλειες οταν με πιανουν αυπνιες.μπαλκονια τζαμια οτι βρω κ οτι μου ρθει εκεινη την ωρα...αλλα συνηθως μωρε με πιανει υπνηλια οποτε το σπιτι βρισκεται σε δευτερη μοιρα...χαχαχαα

Να με εβλεπες με τη κοιλια στο στομα και τις σκουπες και τις σφουγκαριστρες ανα χειρας να με περναγες για τρελη.Με χαλαρωνε ομως...

Hello lolitaaaaa!!!!!ειδες που σε επιασε και σενα η φιλεναδα μου η υπνηλια..????εγω πχ σηκωθηκα το πρωι να παω να δωσω με βαρια καρδια...να ναι καλα ο καλος μου που με πηγε στη σχολη αλλιως ακομη θα κοιμομουν...και τωρα δηλδη θα ξανακοιμηθω!!!!!!το εχω κανει συστημα πλεον...οτι ωρα και να σηκωθω το μεσημερακι δεν ξερω αλλα με πιανει φοβερη υπνηλια...και καποιες μερες το βραδυ δεν με παιρνει ο υπνος με τιποτα...!!!!!!

Και πως πηγε κατερινακι το μαθημα σου?ολα καλα?εεε ναι οντως μ'επιασ εκ μενα τη μια θα κοιμαμαι σα βοδι κ την αλλη το ματι γαριδα.....τι υπεροχο πραγμα...χαχαχαχα

καλα πηγε ευτυχως...τωρα ξυπνησα...ασε παλι κοιμομουν..δεν ξερω αλλα τωρα 2 μερες εχω πιο εντονη υπνηλια ξυπναω και παλι νυσταζω...οντως υπεροοοοοχαααααα πραγματα ε???ευκαιρια για ξεκουρασηηηηη!!!!!χαχαχαχαχα

τωρα θα παω να ετοιμαζω τιποτα κεφτεδακια και τυροπιτακια γιατι θα ερθουν οι κουμπαροι μας για κρασακι...παλι πορτοκαλαδιτσα θα πιω....χαχαχαχαχα!!!!

ουουου φαι φαι φαι.....μια χαρα...ωραια παρεουλα σπιτι,οτι καλυτερο!τα μικρουλια τι κανουν?μεγαλωνουν?εγω σημερα δεν ειμαι κ στη καλυτερη μου φαση κοιμηθηκα χθες στισ 12 ξυπνησα σημερα στις 2 εφαγα κ τωρα παλι νυσταζω,ασε που ψιλοποναω νιωθω πολυ υγρη σαν να αδιαθετησω ενα πραγμα!!!ειμαι πολυ down σημερα ομολογω να φανταστεις δεν εκανα καμια δουλεια στο σπιτι...ειμαι πολυ σοβαρα!!!

καλημερα κοριτσια θελω τη βοηθεια σας .ειμαι στον τριτο μηνα προσπαθειων.τελευται απεριοδοσ 13 ιανουαριου.η κανονικη διαρκεια του κυκλου μου ηταν 31 μερες.τουσ τελευταιουσ 2 μηνεσ ομωσ πηγε στις 27.

αυτο το μηνα αποφασισα να παρω τεστ ωορυξιασ.το ξεκινησα την 11 μερα και μεχρι σημερα δεν χαμογελασε (που ειναι η 18)με βαση τον κυκλο τον 27 ημερων οι γονιμεσ περασαν τι συμβαινει εχετε παρομοια εμπειρία?

Καλημερα σοφακι!!!Ακου θα σου πω το εξης εγω (προ εγκυμοσυνης)επειδη λογο δουλειας ηθελα να ξερω ποτε περιπου θα αδιαθετησω γιατι ο κυκλος μου ηταν ασ'τα να πανε...εκανα το εξης εμπαινα σ'αυτα τα sites που θα σου γραψω κ εβλεπα πανω κατω τι γινεται,εκει φαινονται κ οι γονιμες μερες μπορεις λοιπν να μπεις κ εσυ να τα διασταυρωσεις κ τα 2 sites κ να κανεις μετα τα τεστ ωορηξιας τις ημερες που σου λεει!!!το πρωτο ειναι αυτο:http://www.fskilkis.gr/index.php?option=com_womancalendar&action=render&josDate=2009-11-25&josMP=35&josML=4

Κ το δευτερο αυτο:http://www.asxetos.gr/article.aspx?i=40

Μπες κ πες μας μετα τη γνωμη σου...απλα μην το σκεφτεσαι γιατι το αγχος μπορει να προκαλεσει κυκλους χωρις ωορηξια!!!

σε ευχριστω..εχω μπει σε αυτα τα σαιτ και με βαση τον κυκλο 27 η ωορυξια εγινε αλλα με βαση τον κυκλο τον 31 οχι ακομα

μηπωσ να παω σε γιατρο?απλα ειναι νωρισ ακομα και δεν θελω προσθετο αγχοσ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Kοριτσια τι κανετε??? Εγω χαθηκα λιγες μερες ετρεχα με τη μαμα μ σε γιατρους κλπ... ευτυχως σημερα 21ημερα κυκλου θυμηθηκα κ πηγα να κανω την εξεταση προγεστερονης... 0.40 βγηκε αρα η δεν εκανα ωορρηξια ακομη θελω να ελπιζω ή κλασσικα παλι ανωρρηκτικος αυτος ο κυκλος...κουραστηκα 😥😥😥😥29μηνες κλεισαμε σημερα...
    • @Maya_!!! Κοριτσάκι μου;!! Περιμένουμε νέα σου να ξέρεις!! 😍😍😍
    • Δεν έχω και άλλα reactions!!  Σ' ευχαριστώ πολύ βρε κοριτσάκι μου!!! Αμήν Παναγίτσα μου!!! Ας βάλει το χεράκι της να εξελιχθούν όλα κατ'ευχήν!!! 🙏🙏🙏🙏🙏 Για όλες μας!!! Υγιή μωράκια να έχουμε στην αγκαλιά μας πάνω από όλα!! 🙏🙏🙏 Ναι είναι βάλσαμο για τη ψυχολογία οι μαίες και μόνο η ασφάλεια που σου προσφέρουν σου δίνει μια ηρεμία.. δε ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτές!!! Και το λέω ως γνήσιο control freak εκ φύσεως.. αυτό συζητούσαμε και με τη ψυχολόγο σήμερα είμαι άλλος άνθρωπος σε σύγκριση πως ήμουν χωρίς αυτές..  για εμένα είναι η καλύτερη επένδυση για όλες τις εγκύους!
    • Μωρέ καλά έκανες και το είπες εσύ! Και μη νομίζεις..! Αν δεν είχα και εγώ το χρόνιο πρόβλημα που να το ήξερα;!! Το dexa-rhinasprey πρόσφατα το ανακάλυψα σκέψου (τώρα με το κορωνοιο!) γιατί δεν είχε στο φαρμακείο το dexaris που παίρνω κανονικά και μου το έδωσαν ως και καλά το ίδιο φάρμακο.. το πήρα γιατί "πέθαινα", ρώτησα την επόμενη το γιατρό μου και μου το απαγόρευσε!! Το dexaris μου το είχαν συστήσει από το αλλεργικό τμήμα στο Λαϊκό νοσοκομείο.. ούτε ο δικός μου γιατρός το ήξερε και το κοίταξε όταν του είπα ότι μου το σύστησαν και ως ασφαλές για εγκυμοσύνη καθώς στην αρχή της κύησης ήταν κάθετος για αυτά.. το έψαξε και μου είπε μόνο στο α τρίμηνο να το αποφύγω.. φυσικά η κάθε μια να ρωτάει πρώτα το γιατρό της.. κάθε γιατρός έχει διαφορετική γνώμη!
    • Όχι, καθόλου σαν τις ταινίες δεν είναι. Απλώς εμένα οι συσπάσεις μου, από κει που ήμουν ανέμελη κι ωραία, ξαφνικά γινόντουσαν αφόρητες. Και απλά ήθελα να είμαι στον καναπέ και να χρονομετραω, το μυαλό μου είχε κολλήσει στο ρολόι 😆😆 Αυτό με τις μαίες που έρχονται σπίτι σας βρε κορίτσια είναι πολύ βοηθητικό και κυρίως για την ψυχολογία. Εγώ δεν είχα, οπότε δεν πήγε το μυαλό μου, για αυτό έλεγα για το ότι μπορεί να πάθεις πανικό. Αλλά θα είσαι σε σίγουρα χέρια, οπότε οκ, θα σε κατευθύνουν αυτές!!! 😁😁  Άνετα την φτιάχνεις τη βαλίτσα λοιπόν με τη βοήθεια αυτή! 😉 Η ψυχολογία σου είναι τέλεια! Τέτοια θέλουμε! Με το καλό να έρθει η μπουμπού βρε κορίτσι μου! ❤️❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...