Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ....ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ!!!


StavriLina

Recommended Posts

Κορίτσια Καλημέρα!!! Είμαι καινούργια στο forum και επίσης εδώ και λίγο καιρό προσπαθούμε να μείνω έγκυος αλλά δυστηχώς χωρίς αποτέλεσμα!! Έτσι λοιπόν θέλω να μοιραστώ με κάποιες τον ΠΟΝΟ ΜΟΥ :( Έμαθα σε διάστημα 4 ημερών ότι 4 φίλες μου είναι έγκυος, χάρηκα πραγματικά αλλά φαντάζομαι καταλαβαίνετε την πίκρα που έφαγα!! Κάθομαι και τις ρωτάω για συμπτώματα και ενοχλήσεις που είχαν και αντιλαμβάνομαι ότι κάθε σύμπτωμα που αναφέρουν, νομίζω ότι το έχω και εγώ με αποτέλεσμα να κοροιδεύω τον εαυτό μου και κάθε φορά που αδιαθετώ να μελαγχολώ. Πρέπει να αλλάξω σκεπτικό είναι σίγουρο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλως ηρθες. Με λενε Αννα και ειμαι 28 χρονων. Εχω εναν κουκλο 4 μηνων. Μια ειναι η σιγουρη μεθοδος τεκνοποιησης. Απολαυσε το σεξ χωρις να το σκεφτεσαι! Σου ευχομαι γρηγορα με ενα σπορι!! :P:P:kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε καταλαβιανω απολυτα εγω οταν ειχα μεινει πριν 2,5 χρονια πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος ειχα μαθει για τις δυο φιλες μου που ηταν και υστερα εμαθα για μενα αλλα εγω στη πορεια το εχασα το μωρο 2 μηνων και σε αυτες συνεχισε κανονικα και λιγο παντα με την καλη εννοια βεβαια,λιγουλακι ζηλευα.............οποτε καταλαβαινεις και το δικο μου πονο,απο τοτε ακομα δεν εμεινα ξανα εγκυος. :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalhmera!

glukia mou mhn stenaxwriesai,eimaste dipla sou k pername ta idia...se katalavainw apoluta...prospa8w k egw polu kairo me mia apovolh sto istoriko mou k me provlhma ugeias,opote agxwnomai tripla..oles mas exoume ton diko mas pono k ton moirazomaste gia na ginei pio elafrus!

sou euxomai mesa apo thn kardia mou na apokthseis grhgora 1 mwraki!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...