Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Pinelopi mou sto magazi den me afinoun na pathsw akoma!

na desei mia kala lene kai meta.Mytilhnh thelw poly na erthw

kai na paw ston agio rafahl.pistevw poly se ayton kai edwsa

mia yposxesh ston eayto mou oti thn epomenh fora pou tha eimai

ellada tha paw oposdhpote. sou eyxomai na gineis grhgora manoula!!

ELENA sas eyxomai na zhsete!! vion anthosparton! eiste poly

omorfo zeygari kai sigoura tha kanete omorfa mwrakia!

MARAKI sou eyxomai na erthei grhgora to polypothito mwraki!!

na mhn anxwnese mono.Allwste einai poly nwris akoma!! tha ta leme sigoura!

• Απαντήσεις 244
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

• 1 year later...
Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια!εγω ειμαι η κελυ 24 ετων και το σεπτεμβριο κλεινουμε 3 χρονια παντρεμενοι με τον αντρουλη μου.μενουμε μονιμα στη ναξο και προσπαθουμε για παιδακι τους τελευταιους 6 μηνες τωρα ομως πολυ πιο εντατικα!στην αρχη του γαμου μας ειχα μια βιοχημικη που ουτε εμεις δεν καταλαβαμε πως ειχα μεινει εγκυος δυστυχως ομως τοτε δεν εξελιχθηκε και τωρα πια αισθανομαι εντονα το μητρικο ενστικτο και θελω σαν τρελη ενα μωρακι!ευχομαι σε ολες μας οτι το καλυτερο στη ζωη μας!

Δημοσίευση

Άντε, να συστηθώ κι εγώ.

Είμαι η Άννα-Μαρία, και είμαι παντρεμένη με τον Μάκη. Στις 26 Δεκεμβρίου κλείνουμε 4 χρόνια γάμου, ενώ είμαστε μαζί σχεδόν 11 χρόνια. Μέχρι τον περασμένο Αύγουστο μέναμε Θεσσαλονίκη, τώρα Κύπρο. Από τον περασμένο μήνα ξεκινήσαμε προσπάθειες για παιδί, και ήμασταν πολύ αισιόδοξοι, αν και τελικά δεν έγινε τίποτα. Μπορεί όμως και να έγινε, γιατί ίσως και να είχα μια βιοχημική, για την οποία βέβαια ποτέ δεν μπορούμε να σιγουρευτούμε! Δεν έχουμε αγχωθεί ακόμα, παρ' όλο που εγώ το σκέφτομαι αρκετά. Πάντως θερμόμετρα, τεστ ωορρηξίας, ορμόνες και διάφορα άλλα, ούτε που τα έχουμε σκεφτεί ακόμα. Εύχομαι στον εαυτό μου και σε όλες τις επίδοξες μαμάδες, τα καλύτερα!!!!!!!

Δημοσίευση

γεια σας κι απο μενα κοριτσια!ειμαι η Νατασα, 27 χρονων. τον Σεπτεμβρη παντρευομαι τον αντρα με τον οποιο ειμαστε μαζι 5 1/2 χρονια.Μενουμε μαζι στην Θεσσαλονικη και εχουμε αρχισει "ατυπα" τις προσπαθειες 4 μηνες! απο οτο εχω καταλαβει δεν θελει αγχος η προσπαθεια....ολα θα γινουν σωστα και στην ωρα τους!!φιλακια πολλα!

Δημοσίευση

Γεια σε όλες σας κορίτσια...Ό,τι επιθυμεί η καθεμία σας εύχομαι γρήγορα

νΑ πραγμαοποιθεί...

Είμαι η Κατερίνα, το Σεπτέμβριο γίνομαι 28! Τον Αύγουστο θα βαφτίσουμε την Αλεξάνδρα μας, 22 Αυγούστου και 25 του ίδιου μήνα έχουμε επέτειο γάμου,

2 χρόνων,γεμάτα συγκινήσεις και αγάπη...

Δημοσίευση

:woohoo: Γεια σας!με λενε Μαρια απο θεσσαλονικη ειμαστε με τον Σπυρο μου 3 χρονια μαζι,παντρευτηκαμε 22-07-2009 και περιμενουμε το πρωτο μας παιδακι μεχρι 5 σεπτεμβριου.η μπουμπου μας θα ολοκληρωσει την ευτηχια μας!

Δημοσίευση

Καλησπέρα και απο μένα. Αν και είμαι αρκετο καιρό μέλος στο mammyland τωρα ήρθε η ώρα για να σας συστηθώ.

Το όνομα μου είναι Λινα και είμαι 29 χρονών, είμαι παντρεμένη σχεδόν 2 χρόνια και προσπαθούμε για μωρακι εδω και 3 μήνες. Είμαι δήμοσιος υπάλληλος και μένω μόνιμα στην Αθήνα.

Φιλάκια :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας!

Είμαι η Νέλλυ,20 ετών και κάτοικος εξωτερικού.Έχω σχέση με τον Στέλιο(22 ετών)2,5 χρόνια.Ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής μου ήρθε πριν 2 μήνες και 3 μέρες όταν έγινα μανούλα μιας μικρής πεταλουδίτσας,της Αννούλας:P Λατρευω το μωρό και τον σύντροφο μου...Είναι όλη μου η ζωή!

Είμαι πολύ ευτυχισμένη!!!:kiss:

Δημοσίευση

Κοριτσια γεια σας!!!!Ειστε ολες κουκλες!!Εγω ειμαι η Ιωαννα81ειμαι 28 χρονων και εγκυος στο τριτο μου κοριτσακι (7 μηνων)!!!Μενω στην Κω πρωσορινα λογο του επαγγελματος του αντρουλη μου,(στρατιωτικος).Ειμαι 8 χρονια παντρεμενη ,και η καταγωγη μου ειναι απο Βορεια Ευβοια.Θα τα λεμε!!!!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΙΜΑΙ Η ΑΘΗΝΑ 26 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΒΟΛΟ. ΕΙΜΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ.ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΜΗΝΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ(ΦΩΤΟ ΔΙΠΛΑ) ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ.

Δημοσίευση

ειμαι η αγγελικη θα γινω 29 στης 2 σεπτεμβριου ειμαι παντρεμενη 1 χρονο και 14 μερες χι χι χι και εχω εναν μπεμπακο 7,5 μηνων που μου εχει κλεψει την καρδια μενω στον αγιο δημητριο και θελω πολυ να γινω ξανα μανουλα συντομαααααααααααααααα:laugh:

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΝΑ, 30 ΕΤΩΝ, ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΖΩΣ ΜΟΥ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 22 ΜΗΝΩΝ. ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΓΙΑ 2ο ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αυτό ακριβώς έκανα στην μεγάλη μου γιατί ήταν (και είναι) ένα παιδί δύσκολο στον ύπνο. Φτάσαμε 2 ετών για να κοιμηθεί σερί.  Σε τέτοια παιδιά (velcro babies), βοηθάει τρομερά η συγκοιμηση. Είναι ο μόνος τρόπος για να κοιμηθεί η μαμά. Ευτυχώς το δεύτερο, βγήκε τελείως διαφορετικό και δεν χρειάστηκε ούτε ένα βράδυ να κοιμηθούμε μαζί. Έπιασαν τόπο τα λεφτά που είχα δώσει κάποτε για το λίκνο 😂 @Naty_ κορίτσι μου υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να μάθει το μωράκι σιγά σιγά να κοιμάται λίγο πιο αυτόνομα, αλλά είναι τόσο μικρουλι ακόμα που έχει ανάγκη την αγκαλιά σας. Ειδικά αν πονάει... Είναι επίσης όπως έγραψα πιο πάνω και θέμα ιδιοσυγκρασίας του κάθε μωρού.  Να βάζεις τον καθένα στη θέση του αν σου λένε βλακείες (γιατί βλακείες λένε ξεκάθαρα). Προσωπικά με βοήθησε πολύ το σεμινάριο βρεφικού ύπνου της m for mamma (έτσι είναι το όνομα της σελίδας στο Instagram). Τσεκαρε το αν θέλεις γιατί με την μεγάλη μου αυτό το "πάνω κάτω στο δωμάτιο" το πλήρωσα κάπως ακριβά μέχρι που πήγε 14 μηνών και μου έπεσαν τα χέρια και η μέση, και το έκοψα αναγκαστικά γιατί ήμουν έγκυος.  Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς 🩷
    • Να σου ζήσει κορίτσι μου, γέρος και τυχερός να είναι και να έχετε μια υπέροχη ζωή 🧿🩷 Θα σου πω και γω με τη σειρά μου να δώσεις χρόνο. Θα δεις πως σιγά σιγά όλα θα μπουν στη θεση τους και θα τα καταφέρεις άψογα. Η αρχή είναι όντως δύσκολη, όχι μόνο για τα πρώτα μας παιδάκια, αλλά και για εμάς τις ίδιες. Και εγώ έτρεμα τη στιγμή που θα έρθουμε στο νησί και θα μείνω ολομόναχη με τα δύο μωρά. Αλλά βρήκα τα πατήματα μου σιγά σιγά και η μεγάλη συνήθισε και έστρωσε πολύ η συμπεριφορά της.  Θα σου πω μόνο ότι καταφέρνω τα μεσημέρια και τις κοιμιζω και τις δύο ταυτόχρονα  (ναι ταυτόχρονα!) και ξαπλώνω και εγώ. Το θεωρώ προσωπικό μου επίτευγμα αυτό 😂😂 Να περάσετε υπέροχα τις γιορτές, και να χαρεις όσο μπορείς αυτή τη βρεφική μωρουδιλα που ξέρεις πόσο γρήγορα φεύγει 🥹🩷
    • Καλησπερα κοριτσια,χρονια πολλα με υγεια για ολους μας. Πως περνατε με τα νινακια σας?
    • Εφοσον θηλαζεις αντι να κουραζεσαι με ολη αυτη την κατασταση με βολτες και πανω κατω και λικνα και ξαναμανα, κανε συγκοιμηση (ακολουθωντας τους κανονες ασφαλειας) και θα ηρεμησεις κι εσυ και το παιδι. Εγω και τα τρια μου παιδακια ετσι τα κοιμιζα / κοιμιζω. Τα δυο μαλιστα διδυμακια. Το μεγαλο μου θηλαζε σχεδον τρια χρονια και υπνο χωρις στηθος δεν εκανε πανω απο μια ωρα κι αυτο παντα διπλα μου. Οποτε κρεβατι μαζι, και υπνος παραλληλα με το θηλασμο. Με τα διδυμα επισης, κρεβατι μαζι, δεξια κι αριστερα μου και οποιο ξυπναει το θηλαζω ενοσω ξαπλωνω. Αν τυχει και ξυπνανε και τα δυο ειναι το ζορι, γιατι πρεπει να καθισω για να τα βαλω μαζι και καθολου δεν αντεχω μες στη νυχτα 🤣🤣🤣 Παντως ξεκινα τη συγκοιμηση και θα με θυμηθεις. Και το παιδι θα ειναι ηρεμο και ευτυχισμενο κι απλα θα θηλαζει / πιπιλαει και θα κοιμαται (ουτε ξυπνηματα, ουτε περα δωθε, ουτε να κανετε τη νυχτα μερα, ουτε κλαματα, ουτε τιποτα) κι εσυ θα ξεκουραζεσαι. Δεν νομιζω να γινεται διαφορετικα σε θηλαζον βρεφος , ειδικα μακροχρονια. 
    • Τέλειο το στολίδι σας!! Χρόνια πολλά κιόλας!! 😊😊 Για το κεφάλι δεν τον έχω ρωτήσει. Τον είχα πιάσει απ' τα μούτρα για διάφορα αλλά και το έχω ξεχάσει. Μα, εννοείται ότι ρίχνει κουτουλιδια και σε μας, αλλά αυτά τα κάνει για παιχνίδι. Κουτουλαει, γυρνάει σε κοιτάει και γελάει! 😆 Όταν κοπανάει το κεφάλι του κάτω, το κάνει όταν κλαίει, όταν νιώθει ότι τον έχεις "παρατήσει". Το κάνει λιγότερο τώρα ή με ακούει όταν του λέω μη και όχι! Πάλι καλά... Παιδίατρο έχουμε τώρα τέλη Ιανουαρίου, ελπίζω να το θυμηθώ να τον ρωτήσω 🙄 Με το φαι εννοείται ότι τα πετάει κι εμάς. Εμάς είναι στη φάση "τρώω τα πάντα και κυρίως θέλω να φάω αυτό που τρως εσύ!" 😆 Αλλά άμα δε θέλει κάτι, το λιώνει ακόμα στο χέρι και το πετάει κάτω. Ακόμα και το νερό του όταν δεν το θέλει άλλο, το πετάει με μίσος κάτω... Κάποια τα πετάει κιόλας και μετά κάνει "ου ου" να μου τα δείξει που τα θέλει πίσω... Ο,τι να ναι... Περιμένω απλά να μεγαλώσει 🙄.  Ο παιδότοπος ρε συ είναι πολύ καλή φάση αν υπάρχει κάποιος να την απασχολεί. Σε όσους έχουμε πάει εμεις συνήθως έχουν ηλικιακό όριο. Μετά τα 3-4 λένε χωρίς επίβλεψη γονέα. Μόνο σε έναν στη Θεσσαλονίκη που είχαμε πάει είχαμε βρει μια κοπέλα να ασχολείται με τον μπέμπη που ήταν τότε κάπου 6-7 μηνών και κάθησε μαζί του κάνα 3ωρο... Πήρε γερό τιπ 😆 ίσως άμα πας ώρες που δεν έχει ψυχή να απασχολούν το κορίτσι σου για μερικές ώρες να κάνεις τη δουλειά σου.  Εμείς προσωπικά καταφέραμε να δουλέψουμε όταν πήγε βρεφικό, δε θα πω ψέματα. Κατά τα άλλα χρειάζεται συνεχή επίβλεψη κι εμάς, παρόλο που δεν κλαίει τόσο πολύ άμα δεν είναι πάνω μου. Κάθεται ήρεμος άμα είναι στον ίδιο χώρο με μας. Επίσης, πολύ ζόρι αυτό με τον ύπνο σας, είναι ένα μικρό βαμπίρ Ε; 🥲😅 Εμάς ας πούμε θα νυστάξει γύρω στις 6:30 το απόγευμα, θα κοιμηθεί κατά τις 7+, θα ξυπνήσει 2-3 φορές, θα θηλάσει και τον καλύτερο ύπνο τον κάνει εκεί 2-6 το ξημέρωμα που συνήθως είναι σερί. Τώρα που προσπαθώ να του κόψω τον θηλασμό, απλά τον παίρνω αγκαλιά και τον κουνάω 1 ώρα μέχρι να μπορέσω να τον αφήσω κάτω χωρίς να ξυπνήσει. Κι εμάς το χει αυτό το θέμα ότι πρέπει να μας ακουμπάει για να κοιμάται καλά 😒 Τον ενοχλούν πολύ επειδή τώρα τρώει και σκληρές τροφές και πάνε εκεί που είναι πρησμένα τα ούλα... Αλλά τώρα κι εμάς είναι πόσος καιρός που έχει περάσει και σήμερα μόλις ένιωσα τις μυτουλες να έχουν σκάσει. Αλλά έχει ηρεμήσει με το κλάμα, ειδικά το βράδυ!!  Τα πρώτα 100 χρόνια είναι τα δύσκολα, μετά θα δούμε φως! 🥲
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...