Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Pinelopi mou sto magazi den me afinoun na pathsw akoma!

na desei mia kala lene kai meta.Mytilhnh thelw poly na erthw

kai na paw ston agio rafahl.pistevw poly se ayton kai edwsa

mia yposxesh ston eayto mou oti thn epomenh fora pou tha eimai

ellada tha paw oposdhpote. sou eyxomai na gineis grhgora manoula!!

ELENA sas eyxomai na zhsete!! vion anthosparton! eiste poly

omorfo zeygari kai sigoura tha kanete omorfa mwrakia!

MARAKI sou eyxomai na erthei grhgora to polypothito mwraki!!

na mhn anxwnese mono.Allwste einai poly nwris akoma!! tha ta leme sigoura!

• Απαντήσεις 244
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

• 1 year later...
Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια!εγω ειμαι η κελυ 24 ετων και το σεπτεμβριο κλεινουμε 3 χρονια παντρεμενοι με τον αντρουλη μου.μενουμε μονιμα στη ναξο και προσπαθουμε για παιδακι τους τελευταιους 6 μηνες τωρα ομως πολυ πιο εντατικα!στην αρχη του γαμου μας ειχα μια βιοχημικη που ουτε εμεις δεν καταλαβαμε πως ειχα μεινει εγκυος δυστυχως ομως τοτε δεν εξελιχθηκε και τωρα πια αισθανομαι εντονα το μητρικο ενστικτο και θελω σαν τρελη ενα μωρακι!ευχομαι σε ολες μας οτι το καλυτερο στη ζωη μας!

Δημοσίευση

Άντε, να συστηθώ κι εγώ.

Είμαι η Άννα-Μαρία, και είμαι παντρεμένη με τον Μάκη. Στις 26 Δεκεμβρίου κλείνουμε 4 χρόνια γάμου, ενώ είμαστε μαζί σχεδόν 11 χρόνια. Μέχρι τον περασμένο Αύγουστο μέναμε Θεσσαλονίκη, τώρα Κύπρο. Από τον περασμένο μήνα ξεκινήσαμε προσπάθειες για παιδί, και ήμασταν πολύ αισιόδοξοι, αν και τελικά δεν έγινε τίποτα. Μπορεί όμως και να έγινε, γιατί ίσως και να είχα μια βιοχημική, για την οποία βέβαια ποτέ δεν μπορούμε να σιγουρευτούμε! Δεν έχουμε αγχωθεί ακόμα, παρ' όλο που εγώ το σκέφτομαι αρκετά. Πάντως θερμόμετρα, τεστ ωορρηξίας, ορμόνες και διάφορα άλλα, ούτε που τα έχουμε σκεφτεί ακόμα. Εύχομαι στον εαυτό μου και σε όλες τις επίδοξες μαμάδες, τα καλύτερα!!!!!!!

Δημοσίευση

γεια σας κι απο μενα κοριτσια!ειμαι η Νατασα, 27 χρονων. τον Σεπτεμβρη παντρευομαι τον αντρα με τον οποιο ειμαστε μαζι 5 1/2 χρονια.Μενουμε μαζι στην Θεσσαλονικη και εχουμε αρχισει "ατυπα" τις προσπαθειες 4 μηνες! απο οτο εχω καταλαβει δεν θελει αγχος η προσπαθεια....ολα θα γινουν σωστα και στην ωρα τους!!φιλακια πολλα!

Δημοσίευση

Γεια σε όλες σας κορίτσια...Ό,τι επιθυμεί η καθεμία σας εύχομαι γρήγορα

νΑ πραγμαοποιθεί...

Είμαι η Κατερίνα, το Σεπτέμβριο γίνομαι 28! Τον Αύγουστο θα βαφτίσουμε την Αλεξάνδρα μας, 22 Αυγούστου και 25 του ίδιου μήνα έχουμε επέτειο γάμου,

2 χρόνων,γεμάτα συγκινήσεις και αγάπη...

Δημοσίευση

:woohoo: Γεια σας!με λενε Μαρια απο θεσσαλονικη ειμαστε με τον Σπυρο μου 3 χρονια μαζι,παντρευτηκαμε 22-07-2009 και περιμενουμε το πρωτο μας παιδακι μεχρι 5 σεπτεμβριου.η μπουμπου μας θα ολοκληρωσει την ευτηχια μας!

Δημοσίευση

Καλησπέρα και απο μένα. Αν και είμαι αρκετο καιρό μέλος στο mammyland τωρα ήρθε η ώρα για να σας συστηθώ.

Το όνομα μου είναι Λινα και είμαι 29 χρονών, είμαι παντρεμένη σχεδόν 2 χρόνια και προσπαθούμε για μωρακι εδω και 3 μήνες. Είμαι δήμοσιος υπάλληλος και μένω μόνιμα στην Αθήνα.

Φιλάκια :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας!

Είμαι η Νέλλυ,20 ετών και κάτοικος εξωτερικού.Έχω σχέση με τον Στέλιο(22 ετών)2,5 χρόνια.Ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής μου ήρθε πριν 2 μήνες και 3 μέρες όταν έγινα μανούλα μιας μικρής πεταλουδίτσας,της Αννούλας:P Λατρευω το μωρό και τον σύντροφο μου...Είναι όλη μου η ζωή!

Είμαι πολύ ευτυχισμένη!!!:kiss:

Δημοσίευση

Κοριτσια γεια σας!!!!Ειστε ολες κουκλες!!Εγω ειμαι η Ιωαννα81ειμαι 28 χρονων και εγκυος στο τριτο μου κοριτσακι (7 μηνων)!!!Μενω στην Κω πρωσορινα λογο του επαγγελματος του αντρουλη μου,(στρατιωτικος).Ειμαι 8 χρονια παντρεμενη ,και η καταγωγη μου ειναι απο Βορεια Ευβοια.Θα τα λεμε!!!!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΙΜΑΙ Η ΑΘΗΝΑ 26 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΒΟΛΟ. ΕΙΜΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ.ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΜΗΝΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ(ΦΩΤΟ ΔΙΠΛΑ) ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ.

Δημοσίευση

ειμαι η αγγελικη θα γινω 29 στης 2 σεπτεμβριου ειμαι παντρεμενη 1 χρονο και 14 μερες χι χι χι και εχω εναν μπεμπακο 7,5 μηνων που μου εχει κλεψει την καρδια μενω στον αγιο δημητριο και θελω πολυ να γινω ξανα μανουλα συντομαααααααααααααααα:laugh:

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΝΑ, 30 ΕΤΩΝ, ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΖΩΣ ΜΟΥ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 22 ΜΗΝΩΝ. ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΓΙΑ 2ο ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μια από τα ίδια θα πω εγώ.. η όλη περίοδος της προσπάθειας για παιδί μέχρι να φτάσουμε στην εξωσωματική ήταν ένας Γολγοθάς, κυρίως για μένα γιατί ο σύζυγος δεν συνεργαζόταν εύκολα και είχε και το πρόβλημα, οπότε δεν μπορούσα να κάνω και κάτι άμεσα, να τον σέρνω από τα μαλλιά πχ για να πάει να κάνει εξετάσεις και τα λοιπά.. μας πήρε ένα χρόνο όλη αυτή η ιστορία με πολύ κλάμα, πολλά νεύρα, πολλά ξεσπάσματα και γενικά όλα στον υπερθετικό βαθμό. Ως που φτάσαμε εδώ, ένα βήμα πριν την ετ... και υπάρχει πλέον ηρεμία μεταξύ μας, χωρίς νεύρα, χωρίς μούτρα, χωρίς εντάσεις.
    • @elbeεντωμεταξυ πως έκοψες να τον κοιμίζεις στα χέρια και κοιμάται μόνος του; Έτσι ξαφνικά; Και δεν έκλαιγε..; Εμένα κοιμάται μόνο στο στήθος ή άμα την έχω αγκαλιά όρθια.. τα χέρια μου δεν είναι στα καλά τους..😂
    • @annie!κοριτσι μου να τα χαιρεσαξ τα παιδακια σου! Γερα και τυχερά να είναι! @Σοφία21 αυτά πρέπει να μοιραζόμαστε. Απο εκεί ξεκινανε οι βάσεις για να κάνουμε οικογενεια με κάποιον κ καλά έκανες κ τ μοιράστηκες. Εννοείται πως για να κάνεις ένα γάμο, ένα σύμφωνο κτλ πρέπει να είναι κοινή απόφαση κ των 2 και το να μην κάνεις τ ιδιο. Με συζήτηση κ ανάλογα τ πιστεύω τ καθενός. Η κουμπάρα μ είναι 18 χρόνια με τ κουμπάρο μου, έχουν ένα παιδί, είναι αγαπημένοι πολυ αλλά μένουνε Ελβετία και εκεί αν παντρευτούν η φορολογία τους θα ανέβει στα 5000 τ χρόνο. Άλλο να τ έχεις συζητήσει κ άλλο να μην ξέρεις τι σου γίνεται. Θα σου πω τι ακουσα από αντρα συνάδελφο κ μ ήρθε να τον φτυσω. Μ ελεγε ότι ειναι με μια κοπέλα 4 χρόνια, μ την έδειξε φωτο κτλ, οτι περνανε σχετικά καλά. Ρε συ του λέω είναι μοα κουκλα η κοπέλα, κ αν περνατε καλά γτ δ τ πατε παρακάτω? 36 χρονων εφτασες. Και  τι γυρναει κ μ λεει? Άμα δεν την γκάστρωσω δ την παιρνω. Το διανοεισαο?? Δ λέω σε καμία περίπτωση ότι ο δικός σ σκεφτεται έτσι. Αλλα μ χτυπήσει τοσο ασχημα σαν έκφραση. Π ηθεκα να τον φτυσω. Παρόλα αυτά αν τώρα νιωθεις μια φορα μονη μετά τ παιδί θ νιωθεις 10. Έρχονται τοσες αλλαγές που κάνεις δ σε προετοιμάζει γι αυτό. Δημιουργούνται εντάσεις από τ πουθενα και θέλει προσπάθεια πολυ για να βρεις εκ νέου ισορροπιες. Και συνεχή προσπάθεια. Όσο ομορφη είναι η γονεικοτητα τόσα ρήγματα μπορεο να φερει στο ζευγάρι. Σιγουρέψου ότι θα είναι εκεί για σένα σαν άνθρωπος πανω απ όλα ανεξαρτήτως είδος δέσμευσης.
    • Για πορτοκάλι,φράουλα,ακτινίδιο ξέρω...
    • @Raf123 επίσης τι είναι το ραιβοκρανο; Δεν το έχω ξανακούσει.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...