Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ανσατσια μου Χρονια πολλα!!

Να χαιρεσαι τον παιδαρο γερο δυνατο!!!

Να ειστε και εσεις καλα

Οπως και οτι επιθυμειτε...και να του χαρησεις -αν και εφοσον θες φυσικα- αλλο ενα υπεροχο αδελφακι!!!

Δημοσίευση

Χρόνια πολλα και από εμενα Αναστασία!!!

Να είσαι γερή και ευτυχισμένη και να καμαρώνεις πάντα

τον μονάκριβο γιοκα σου....

Σου ευχομαι να παίρνεις πάντα χαρές και αγάπη στη ζωή

σου και ο,τι πραγματικά αγαπάς και λαχταράς να το

βρίσκεις στο σπίτι σου!

Χαρούμενες γιορτές!

Δημοσίευση

Αναστασία μου να δω σε πόσες μεριές ακόμα θα σου ευχηθώ! :P χεχε..

Χιλιόχρονη αγάπη μου, να είσαι γερή και ευτυχισμένη πάντα με την οικογένειά σου! Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούνε και εμείς βεβαίως βεβαίως... Οι μαμμιδοφιλενάδες σου! :cheer:

Και του χρόνου με υγεία!

Δημοσίευση

χρονια πολλα κυρια μπεμπουλης!!! ;);)

ΥΓΕΙΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ παντα στην ζωη σου!!!!

Επειδη στα γενεθλια βαζω τουρτες και σφηνακια

τωρα που ειναι ονομαστικη εορτη και ειμαι και βλαχα

βαζω κατι να τσιμπησουμε!!! Οχι για μενα

για την φουκαριαρα ξέρετε.....

Κοπιαααστεεεεε ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑΑΑ...εεεεε λαθος

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑαα κοριτσακιιιιιιιιι :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κ εμένα στα 32 το ανακάλυψε κ όντως ΄κάνουμε σωστή διατροφή κ ούτε καπνίζουμε, ούτε τπτ, κ βλέπεις κάτι άλλους με πολλά κιλά ή χρήστες ουσιών κ πιάνουν με τον αέρα....τώρα τι να πω εμείς κάναμε την εγχείρηση κ θα δείξει!!! Γιατί δεν μπορούσα να φανταστώ να "φταίει" αυτό κ να ξαναμείνω έγκυος κ αποβάλλω Ναι γι αυτό σου είπα ότι δεν αποκλείεται η φυσική σύλληψη απλά είναι θέμα τύχης ποιο σπερματοζωάριο θα πάει 😉  Εύχομαι την άλλη φορά να πάει το σωστό σπερματοζωάριο για όλες τις κοπέλες που προσπαθούν 🙏
    • δε λες να μη δεις διαφορά; καλύτερα που είναι ήρεμη η μπουμπου! 
    • Καλημερα! σε ευχαριστω για τις πληροφοριες.. ειμαι ανθρωπος που αγχωνομαι με τις λεπτομεριες και δεν ρωτησα..αλλα επειδη εχουμε υπερηχο την Δευτερα 24 ειπαν θα μας πουνε τοτε τις λεπτομεριες.. και μια γνωστη μου που γενναει αυριο στο ιασω σημερα το βραδυ θα μπει.. οποτε λογικα για ολους ισχυει.. Οποτε λογικα και εμας κατι τετοιο θα μας πουνε.. εγω ρωτησα μονο την αναισθησια που την φοβαμαι..και τα αλλα ειπαμε θα τα πουμε την Δευτερα.
    • τα αφησα για Δευτερα αυτά.. εχω μερες να αγχωθω ακομα..χαχα
    • Ναι δεν έχει κιρσοκηλη δεν έχει τίποτα! Είναι κ μικρός! 32! Ούτε καπνίζει,προσέχει τη διατροφή του..του κάνει εντύπωση του γιατρού πως γίνεται να είναι τόσο το dna και γιατί... Αυτό μας είπε ότι πολλές έχουν κάνει κ ο ανδρας έχει υψηλό κατακερματισμο.εσεις είχατε χαμηλό σκέψου κ με κιρσοκήλη κ εμείς δε έχουμε τίποτα κ είναι τόσο. Επίσης μας είπε ότι δεν κάνουν το μεγαλύτερο ποσοστό των ανδρών αυτήν την εξέταση κ είτε θα έχουν αποβολες κ ίσως φταίει αυτό ναι είτε θα έχουν 5 παιδιά κ θα έχουν υψηλο(σχεδόν όλοι) κ δε θα χουν πάρει χαμπάρι...άστα όλα είναι ρίσκο.... Μα από τα εκατομμύρια σπερματοζωαρια πρέπει τα κακά να μας κάθονται? Υπάρχουν κ καλά...ας πάνε τα καλά!!!! Σύλληψη γίνεται εύκολα εγώ δε έχω κανένα θεμα κ ο σύντροφος έχει πολύ κινητικότητα κ πολύ καλά άλλα που παίζουν ρόλο....
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...