Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τα πήρα κρανίο!!!

Recommended Posts

stasa_mich έγραψε:

η δικιά μου είνα 60 αλλα με μάνα που ζει και είναι 93 και γιαγιά που πεθανε στα 105! ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ!!!!!

σε λυπαμαι...στα 105...κ αν παρουμε οτι οι καινουργιες γεννιες ζουν κ παραπανω.....105....δεν το κοβω....βαλε 110....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 69
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

skastras έγραψε:

καλα εγω να δειτε

τωρα ξεκινησα την προσπαθεια και με εχει αγχωσει "γιατι δεν εμεινες εγκυος ακομα?λες να εχεις τιποτα?να αλλαξεις γιατρο γιατι η φιλη μου μου ειπε ...."και αλλα τετοια που μου προκαλουν τεραστιο αγχος

ειναι 53 και κοτσονατη και μου σπαει τα νευρα

εεεε δεν αντεξα και γω "αν βιαζεσαι για παιδι κανε ενα εσυ "της ειπα

αμα πιαααααα

οτι του φανει του λωλοστεφανη

Το κορυφαιο να χαιδευει την κοιλια σου ενω εισαι αδιαθετη....κ να νομιζει οτι εισαι εγκυος...αλλες κανουν κ ταματα...

Το καλυτερο ομως αυτης της υποθεσης ειναι ενω ειναι σκυλες πεθερες, οταν η κορη τους παντρευεται πεφτει σε μεγαλυτερη σκυλα πεθαρα...και εκει γελας με το παθημα τους εσυ....

Εγω εχω να πω μονο πως σε ενα πραγμα εχει δικιο η πεθερα σου, 21 βαθμοι σε ενα σπιτι με μωρακι ειναι παγωνια. :S:S:S τουρτουριζω εγω που ειμαι εγκυος οχι το μωρο.... :silly:

πραγματικα πρεπει να ανεβασεις τη θερμοκρασια λιγακι.

οσο για τα χαζα και τις συμβουλες της ,ακου τες και αμα ειναι βλακιες λεγε ναι και γραφε την...κανονικ;α και με το νομο...αμα λεει σωστα πραγματα οκ ακου τα και πραξε οπως νομιζεις εσυ σαν μανα.

Εσυ αγαπας πολυ περισσοτερο το παιδι σου και ξερεις τι ειναι το καλυτερο για αυτο.

Το άλλο πρήξιμο είναι που δεν παίρνω ρουχαλάκια από έναν ανιψιό της που έκανε 2 παιδάκια. Δεν λέω, μια χαρά τα παιδιά κι η γυναίκα του πολύ καθαρή, αλλά κι αυτή είχε πάρει πόσα ρουχα από της αδερφής της τα παιδιά! Ε σόρυ, πρώτο παιδί έκανα, δόξα το Θεό λεφτά έχω.. θέλω να του τα πάρω όλα καινούρια! Ακόμα και για τα παιχνίδια, για το πάρκο τη στράτα όλα!! Δεν θέλω ρε γαμώτο μας έπρηξες πια!! :angry::angry::angry:

Αυτο το κουλό με τα ρούχα το έκανε και η δικιά μου αλλα χειρότερα,ρε παιδιά το πρώτο της εγγόνη και ήξερε οτι θα το βάζαμε και το όνομα της!Μου λέει εγώ είπα να σου δώσω λεφτά να πάρεις οτι ρούχα θες αλλα η μαρία(αδερφή της) μου είπε οτι έχει τα πάντα της κόρης της και είναι "ολοκαίρουρια" αν είναι να τα δεις....ε όχι ρε παιδιά το κοριτσάκι ήταν πάνω απο 10 χρονών και φυσικά τα ρούχα τα είδα χιλιοφορεμένα!!Εκανα οτι τα είδα είχα και κάτι μουτρα :S και τελικά πήρα δύο ζευγάρια κάλτσακια τα οποία μετά τα πέταξα και δεν ξαναείπε τίποτα γιατι κατάλαβε μάλλον οτι σπάστικα αλλα φυσικά δεν έδωσε ούτε χρήματα!(οχι οτι τα ήθελα κι΄ολας απλά μόνη της το είχε πει)

thaumatheo Το άλλο πρήξιμο είναι που δεν παίρνω ρουχαλάκια από έναν ανιψιό της

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΕΜΕΝΑ ΜΑΖΕΨΕ ΑΠΟ 1 ΕΓΓΟΝΙ ΜΙΑΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑΣ Κ ΜΟΥ ΦΕΡΕ 1 ΣΑΚΟΥΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΝΑ ΤΑ ΑΡΝΗΘΕΙ !!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΄΄ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ , ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΦΤΩΧΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ 8Α ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ8ΟΥΝ , ΕΓΩ ΔΟΞΑ ΤΟ 8ΕΟ 1 ΠΑΙΔΙ ΕΧΩ Κ ΤΟΥ ΠΑΙΝΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΠΡΩΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΣΤΟ ΣΟΙ Κ 8Α ΠΑΡΕΙ Κ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ !

καταρχας οι 24 βαθμοι Too Much. με το φανελακι θελει να το εχει το παιδι η μουρλη. 22 βαθμους περιπου και αναλογα με το σπιτι πρεπει να εχετε. Το μωρο να μην κρυωνει αλλα και να μην ζεστενεται. τωρα για τις παρατησρηγσεις θα κανεις εισπνοη- εκπνοη...τι ποτα αλλο, θα λες υπομονη....και θα χαιδευεις το στερνο σου.

Αμαν πια ολες οι στριμενες πεθερες...και συνιφαδς...κανεις δε θα σου πει πως θα μεγαλωσεις το παιδι σου...περισσοτερο απο εσενα κανενας δεν το ποναει

Τι ωραίο και τι επίκαιρο θεματάκι που μας αφορά όλες! Εμένα δεν μου δίνει συμβουλές αλλά κάνει το άλλο, το πιο εκνευριστικό ακόμα. Συνέχεια μιλά για το τι κάνει η συνυφάδα και ο κουνιάδος μου που έκαναν παιδί πριν 2 χρόνια. Δεν λέω, πρώτο εγγόνι είναι αλλά όχι κι έτσι. Όσο για τη συνυφάδα μου, πάντα κάνει τα καλύτερα φαγητά, τα καλύτερα γλυκά, έχει τα καλύτερα έπιπλα, πήρε το καλύτερο νυφικό κοκ. :angry: Σε λίγο κομπλεξικια θα με καταντήσει.

Οπως καταλαβες αγγιξες ευαισθητα σημεια :laugh:

Εγω αμα αρχιζω να γραφω θα γινω platinum boarder :woohoo:

Eμενα με νευριαζει που δεν βοηθανε πουθενα ααλα εχουν αποψη

για τα παντα καιΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ......

Το Σαββατο γιορταζει ο αντρας μου και με εχουν πλακωσει στα τηλ

αν θα κανω τραπεζι :angry:

Εγκυος-τραπεζι

Ασαραντιστη-τραπεζι

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΡΑΠΕΖΙ :angry:

Συγχιστικα παλι :silly: :blink::angry:

ΑΧ ΒΑΧ. ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΙΧΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. ΕΛΕΓΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ. ΒΑΛΕ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ. ΚΟΥΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ!! :laugh: :laugh: ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΚΟΜΑΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΓΚΑΛΙΑ. ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΝΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΚΟΜΑΘΕΙ. ΣΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΚΟΜΑΘΕΙ? ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ? ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΤΕ? ΣΤΗΝ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ? Ε ΑΣ ΚΑΚΟΜΑΘΕΙ... :angry: ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΡΙΣΩ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ!!!

skastras έγραψε:

καλα εγω να δειτε

τωρα ξεκινησα την προσπαθεια και με εχει αγχωσει "γιατι δεν εμεινες εγκυος ακομα?λες να εχεις τιποτα?να αλλαξεις γιατρο γιατι η φιλη μου μου ειπε ...."και αλλα τετοια που μου προκαλουν τεραστιο αγχος

ειναι 53 και κοτσονατη και μου σπαει τα νευρα

εεεε δεν αντεξα και γω "αν βιαζεσαι για παιδι κανε ενα εσυ "της ειπα

αμα πιαααααα

οτι του φανει του λωλοστεφανη

ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕΣ. ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ... ΜΙΑ ΔΥΟ ΤΗΣ ΛΕΩ- ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ... :laugh: :laugh: ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ. ;)

καλα όλες ίδιες είναι....και εμένα όταν γιόρταζε ο αντρας μου φαγώθηκε γιατί να μήν τον γιορτάσω ενώ ήμουν στον 3ο μήνα. Να ξεπατωθώ εγω στις δουλειές και αυτή όπως πάντα να το ξύνει, οχι πως θέλω την βοήθεια της. Όταν έμαθε οτι θα βγαίναμε σε ταβέρνα μόνο με τους κουμπάρους μας και μια φίλη κοκκίνησε απο το κακό της. :P:P:P:P:P:P

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

ΑΧ ΒΑΧ. ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΙΧΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. ΕΛΕΓΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ. ΒΑΛΕ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ. ΚΟΥΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ!! :laugh: :laugh: ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΚΟΜΑΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΓΚΑΛΙΑ. ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΝΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΚΟΜΑΘΕΙ. ΣΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΚΟΜΑΘΕΙ? ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ? ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΤΕ? ΣΤΗΝ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ? Ε ΑΣ ΚΑΚΟΜΑΘΕΙ... :angry:

Το αν θα το κακομάθεις είναι δικό σου θέμα. Εσύ θα το έχεις καθε φορά που κλαίει αγκαλιά οχι αυτη.

ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΡΙΣΩ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ!!!

:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

εγω τι να πω που προσπαθει να διξει στον κοσμο οτι ειναι η πιο καλη γιαγια αλλα μονο λογια ειναι?

ειχα το μωρο στο νοσοκομειο και ενα φαγητο στον αντρα μου που μενουμε απο πανω δεν εκανε..ημουν αρρωστη και δεν μου ειπε να σου κανω μια σουπα η να κρατησω το μωρο για λιγο

το μωρο το εχει μονο για να παιζει στα δυσκολα γινεται λουης....στα δυσκολα μονο η μαμα μου τρεχει

Ενταξει, δεν μπορώ να πω, σε όλα τ'αλλα καλή είναι. Και βοηθαει και μαγειρευει. Αλλα μεχρι εκει. Κανουν δυο δουλειες αρεα και που και μετα νομιζουν οτι μπορουν να λενε οτι θελουν...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΡΑΦΑΕΛ ! ΜΙΑ ΖΩΗ 8Α ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ??? Ε ΟΧΙ , ΠΑΡΤΑ ΝΑ ΧΕΙΣ , ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ Η ΦΟΡΑ ...ΟΧΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ 1 ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 8Α ΧΕΙ Κ ΑΠΟΨΗ...

ΔΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΝΩΕ ... ΕΔΩ ΚΑ8Ε 5 ΨΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ , 8ΥΜΑΤΑΙ Η ΓΡΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ...ΗΜΑΡΤΟΝ !!!

stasa_mich έγραψε:

AthinaK έγραψε:

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ!!!! Ναι, ναι, ναι!!! ΓΙΑ ΟΛΑ! Που δεν τρώει, που δεν κοιμάται, που ξυπνάει μέσα στη νύχτα, κλπ, κλπ!

αυτό είναι η μεγαλύτερη χαζομάρα που άκουσα ποτέ μου.Δηλαδή είναι καλύτερο να μην το θηλάσεις και να το δώσεις ξενο γάλα?????? Αν είναι δυνατον τι θα ακούσουμε ακόμα????

Θηλάζω σχεδόν 11,5 μήνες. Είχα πει ότι θα θηλάσω 1 χρόνο και μου απάντησε η μητέρα μου ότι λέω βλακείες. Τώρα που πλησιάζει ο χρόνος μου την είπε ο πατέρας μου που δεν έχω σκοπό να το κόψω...

Πριν από λίγο είχαμε μια έκρηξη ζήλιας στο σπίτι και μιλούσα με τη μητέρα μου στο τηλέφωνο. Μου έλεγε τι πρέπει να τους λέω και τι πρέπει να κάνω με αποτέλεσμα να ειμαι ιδιαιτερα νευρικη και να κλιμακώνεται η κατάσταση. Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο, πήρα μια βαθιά ανάσα και έβαλα τα πραγματα στη θεση τους.

Με λίγα λόγια

ο ρόλος της πεθεράς είναι δύσκολος. :S

Σίγουρα κάποια απο αυτά που μας ενοχλούν

θα τα κάνουμε και εμείς αύριο μεθαύριο γιατί απλά

δεν είμαστε ούτε και εμείς τέλειες.

Εύχομαι

όλες να γίνουμε μανούλες και όσες είμαστε ήδη

να θυμόμαστε όλα αυτά που μας ενοχλούν ώστε να γίνουμε καλύτερες!!! :blush::kiss:

κλείνουμε αυτάκια και προχωράμε μπροστά... :)

αν μπορείς να βρεις άλλη λύση μην αφήνεις και το μωράκι σου να σου το προσέχει η πεθερά σου, λέω αν....

οι πεθερές δεν νομίζω να σταματήσουν ποτέ να μας τη λένε για τα μωράκια μας. ήθελα να ήξερα οι μαμάδες μας γιατί δεν τα κάνουν αυτά? και αυτές μεγάλωσαν παιδιά, εμάς αλλά... :silly:

ΚΑΛΕ ΠΡΙΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ....ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΙΩΣΕΙΣ...

ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΤΑ ΠΕΡΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΟΜΩΣ....

ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ...ΚΑΛΕ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΣΑΡΑΝΤΙΣΤΗ?ΔΕΝ ΔΕΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΟΣΜΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ....

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

skastras έγραψε:

ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕΣ. ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ... ΜΙΑ ΔΥΟ ΤΗΣ ΛΕΩ- ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ... :laugh: :laugh: ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ. ;)[/quote:1g4hvrwk]

xaxaxxaxa kalooooooooooo

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

ΧΤΥΠΗΣΕΣ ΦΛΕΒΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ!!!!!!!!!!

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ

ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΙΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ

ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΠΩ ΟΥΦ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΘΕ 1-2 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΟΝ 1 ΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ

ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΘΑ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙΣ

ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ

ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑ ΜΕ ΜΗΝ ΟΡΜΗΣΩ

ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΤΙ ΛΕΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΛΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...