Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σήμερα ο ήλιος έλαμπε στον ουρανό και είπαμε να αδράξουμε την ευκαιρία να πάμε μια βόλτα με τα μωρά. Ντυνόμαστε και ξεκινάμε. Ο άνδρας μου σπρώχνει το καρότσι με τον μεγάλο μου γιο κι εγώ το διδυμοκαρότσι με τα δίδυμα. Περπατάμε στη μέση του δρόμου, άντε λέμε στη γειτονιά είμαστε δεν έχει πεζοδρόμια. Σιγά σιγά φτάνουμε στον κεντρικό δρόμο του Χαϊδαρίου. Πώς να περνούσαμε και από πού. Στον πάνω πεζόδρομο με τις καφετέριες ο δήμος έχει βάλει μπάρες για τα μηχανάκια και καλά, και όλα τα μηχανάκια ήταν παρκαρισμένα στον πεζόδρομο ενώ το διδυμοκαρότσι δεν χωρούσε να περάσει. Κάθε τόσο άφηνε ο άνδρας μου το μεγάλο γιο μόνο του και σηκώναμε το διδυμοκαρότσι. Αν δεν υπήρχαν μπάρες υπήρχαν παρκαρισμένα φορτηγά κι αυτοκίνητα. Μέχρι και το αυτοκίνητο της Δημοτικής Αστυνομίας μέσα στον πεζόδρομο έκανε βόλτες. Να επισημάνω ότι δεν είναι ακριβώς πεζόδρομος, απλά είναι μεγάλο πεζοδρόμιο.

Πάμε να περάσουμε απέναντι και όπου υπήρχε πεζοφάναρο δεν υπήρχε ράμπα για το καρότσι παρά μόνο σκαλοπάτια. Στη μοναδική ράμπα είχαν βάλει πάλι μπάρα και δεν χωρούσαμε να περάσουμε.

Οι οδηγοί που μας έβλεπαν με 3 μωρά ούτε έκαναν τον κόπο να πατήσουν λίγο το φρένο τους. Με την ψυχή στο στόμα, τρέχοντας και με πολλούς ελιγμούς, περάσαμε τελικά απέναντι. Απέναντι όπου όλοι παρατούσαν το αυτοκίνητό τους όπου να'ναι "για 2 λεπτά". Γυρίσαμε σπίτι και κάθε τόσο χωνόμασταν ανάμεσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα για να περάσουν αυτά που έρχονταν.

Φτάσαμε σπίτι ιδρωμένοι, ζαλισμένοι και πολύ τσατισμένοι.

Συγχαρητήρια κύριοι Δήμαρχοι. Μιλάτε συνεχώς για μια ανθρώπινη Αθήνα και μόνο ανθρώπινη δεν είναι.

Και οι γιοι μου θα μεγαλώσουν ευτυχώς και θα μπορούν να πηγαίνουν μια βόλτα. Αυτοί οι ταλαίπωροι ανάπηροι και οι άνθρωποι χωρίς όραση τί πρέπει να κάνουν; Να κλειδωθούν μέσα;

Έλεος δηλαδή. Τί ρατσιστική πόλη είναι αυτή.

ΝΤΡΟΠΗ σας. Ελάτε να μας ζητήσετε πάλι την ψήφο μας! :angry:

Δημοσίευση

Πες τα χρυσόστομη!! Κι εμείς τα ίδια λέμε!! Πάμε μια βόλτα με το καρότσι στην Γλυφάδα, που υποτίθεται έχουν κάνει πεζόδρομο!! Με βλέπει ο μαλ@κας με το καρότσι να θέλω να περάσω και να το αφήνει πάνω στην μπάρα πεζοδρομίου! Τον κοιτάς στραβά, παρόλα αυτά το αφήνει!! :angry::angry::angry: Ποιος δήμαρχος;; Όσα αρπάξουν κι αυτοί! Έλεος!! Μόνο ανθρωπιά δεν υπάρχει!! Εδώ μεταξύ μας οι ελληνάρες και δεν δείχνουμε αλληλεγγύη!!Τι να πεις...

Δημοσίευση

Έχεις δίκιο! Ωρες ωρες λεω γιατι να μην δουλευω στην τροχαια να ριχνω κλησεις κάργα! :P :laugh: Εδω βλεπεις οτι υπαρχει ραμπα στη διάβαση για καροτσάκια και για ατομα με ειδικες αναγκες και πανε και παρκαρουν πανω εκει. Μετα σου λεει γιατι πας απο το δρομο και δεν ανεβαινεις στο πεζοδρομιο. Περναει η αστυνομια βλεπει οτι το αμαξι εχει κλείσει τη διαβαση και δεν σταματαει να κόψει κληση. Γιατι να δωσει αφου μεχρι και οι ιδιοι πολλες φορες της κλεινουν! Ντροπή!

Το θεικο παντως που ειχε γινει ειναι τοτε που εβαζαν αυτα τα ειδικά πλακακια για του τυφλους που περνουσαν μεσα απο τα καρτοτηλεφωνα με αποτελεσμα να πεφτουν επανω τους. Πως εγινε αυτο? Ξηλωσαν τα καρτοτηλεφωνα εβαλαν τα πλακακια αλλα οταν ξανατοποθετησαν τα καρτοτηλεφωνα δεν παρατηρησαν οτι τα κουμπωσαν πανω στο διαδρομο με τα ειδικά πλακάκια για τους τυφλους. Τοσο μυαλο!

Δημοσίευση

Κορίτσια στο Χαϊδάρι έχει βάλει ο δήμος πάνω στις ράμπες μπάρες για να μην μπαίνουν τα μηχανάκια. Τώρα πώς τα μηχανάκια είναι πάνω στο πεζόδρομο και το διδυμοκαρότσι δεν μπαίνει αυτό είναι απορίας άξιο. :dry:

Δημοσίευση

Α!!!

εσεις εκει περα εχετε κακους γειτονους

εμεις εδω στο ΙΛΙΟΝ δεν μπορω να πω

πεζοδρομια μπορει να μην εχουμε

αλλα οταν βγαινουμε βολτα και φυσικα το καροτσι το βαζουμε μεσα στη μεση του δρομου

γιατι αλλου φυσικα δεν χωραει (πεζοδρομιο δεν ξερουμε τι παει να πει - απλα δεν υπαρχουν καθολου)

μεχρι στιγμης δεν μας εχει κορναρει κανεις

ολοι ευγενικοι ειναι

αυτο ελλειπε δηλαδη - θα τους εκανε με τα κρεμμυδακια ο αντρας μου

η μονη λυση:

το λεω και το ξαναλεω στον αντρα μου

ΜΕΤΑΚΟΜΟΙΣΗ

ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

βρε ποιο ωραια απο τον κηπακο μας υπαρχει;

τον καθαρο αερα;

και σιγα δουλεια θα βρουμε

ουτος η αλλιως φυσικοθεραπευτης ειναι θα ανοιξει αλλο

σιγα τα λαχανα.

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΠΑΡΧΕΙΑ

ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

marker μου συμφωνώ και επαυξάνω! Είναι το όνειρό μου! ;)

Παντως ουτε και εμεις εδω ξερουμε τι ειναι πεζοδρόμιο! Να φανταστείτε οτι ενας γείτονας εχει κλείσει το πεζοδρόμιο με κάγκελα και το εκμεταλλεύεται ως ιδιωτικό χώρο!Ο καθένας οτι θέλει! :P :laugh:

Δημοσίευση

Αχ αυτή η επαρχία κι εμένα μ'αρέσει. Και είμαι και διορισμένη σε νησί που όμως δεν πρόκειται να πάω καθόλου αφού παίρνω μετάθεση.

Να ανοίγεις το παράθυρο σου και να βλέπεις τη θάλασσα. Αν δεν έκανα τα δίδυμα τώρα εκεί θα ήμουν.

Μάρκερ ποιο καρότσι έχεις; Εγώ μου φαίνεται θα πάρω ακόμα ένα μονό και θα κρατάω τον μεγάλο από το χέρι.

Δημοσίευση

ελατε πατρα

εδω δεν εχουμε τετοια προβληματα

εγω με το καροτσι κυκλοφορω πολυ ανετα στη πολη

υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια

αλλα πιστευω οτι ειμαστε μια χαρα

εμενα με ενοχλουν τα δυοροφα καταστηματα που δεν εχουν ασανσερ

πως θα ανεβω κυρα μου με το καροτσι??

"αφηστε τη μικρη να τη προσεχω εγω" μου λεει μια μια μερα

σιγα μην αφηνα το παιδι μου με μια ξενη

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

και η Θεσσαλονικη τα ιδια χαλια ειναι.....αλλα....μην εχουμε παραπονο....ποδηλατοδρομο φτιαξανε.....κ τα καροτσακια στο δρομο!!!!

Τουλάχιστον κυκλοφορούν ποδήλατα ή τσάμπα ο δρόμος;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κοριτσια ειπα να κανω σημερα ενα για πλακα τεστακι. Κι βλεπω αυτο. 🙃 Τι να πιστεψω τωρα;; Δεν ειχα κανενα συμπτωμα ωορρηξιας. 🫠 Ολα τα προηγουμενα εβγαιναν πολυ αχνα (αρνητικα).  
    • Άντε να σας πω και γω το δικό μου love story 😂😂 Πολλά χρόνια κολλημένη με έναν άνθρωπο που γνώρισα στα 22. Χωρίζαμε, τα ξαναβρίσκαμε τοξική σχέση αλλά γεμάτη πάθος και έρωτα. Ξεκιναω ψυχοθεραπεία και τον χωρίζω οριστικά!  Ζω όλη μου τη ζωή στην Αθήνα, το λέω για να καταλάβετε ότι είχα άπειρες ευκαιρίες. Έπεφτα από τον έναν ακατάλληλο στον άλλον. Πάντα ήθελα οικογένεια όμως, αλλά αυτό δεν θα με έκανε να μείνω με τον οποιονδήποτε που δεν μου άξιζε.  Στα 30 μέσω εφαρμογής γνωρίζω τον τωρινό σύζυγο. Έναν άνθρωπο που ακόμα κάνω τον σταυρό μου που βρέθηκε στον δρόμο μου. Το 2020 τον γνώρισα, το 2022 κάναμε την πρώτη προσπάθεια για παιδί. Τώρα έχουμε ένα κοριτσάκι 19 μηνών και είμαι έγκυος στο 2ο κοριτσάκι μας.  Και να σας πω το καλύτερο; Αυτός ο "μεγάλος έρωτας" του παρελθόντος, έκανε δική του οικογένεια και παρόλαυτα μου στέλνει που και που (κρύβοντας μου ότι παντρεύτηκε και η σύζυγός ήταν έγκυος, το έμαθα από τρίτους). Και το ίδιο και ένας άλλος πρώην που μόλις έκανε παιδί που έστελνε συνεχώς να βρεθούμε μέχρι που τον μπλόκαρα. Γι αυτό λεω ότι συμφωνώ με την Ελπίδα, κοιτάω πίσω και λέω Παναγία μου, γλίτωσα!!Τότε βέβαια, ήμουν στα πατώματα, κλάμα και κακο. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα χωρίσει, δεν θα είχα γνωρίσει αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο που κάναμε οικογένεια μέσα σε 2 χρόνια γνωριμίας με μια σχέση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχω!!
    • Ο επομενος κυκλος ειναι η διεγερση. Σημερα ειμαι 22η μερα του κυκλου. Δεν ελπιζω σε πολλα.
    • Να μην στεναχωριέσαι καθόλου χαλάρωσε για να σου έρθει η περίοδος και δώστε πόνο στον επόμενο κύκλο,δεν ξέρω τι θα δούμε 5+2 δυσκολακι να δούμε κάτι 
    • Καλησπέρα κορίτσια, χαίρομαι που είναι όλα καλά με τα μωράκια σας.  Εμείς δυστυχώς νοσηλευτήκαμε για 2 μέρες. Σταμάτησε ξαφνικά να τρώει και γκρίνιαζε πολύ όταν της έδινα γάλα. Ωστόσο ήταν πολύ ευδιάθετη και δεν είχε άλλο σύμπτωμα. Τελικά την πήγαμε στο νοσοκομείο και μας βρήκαν πολύ χαμηλό νάτριο και πολλή αφυδάτωση. Πήρε όρο και ευτυχώς συνήλθε. Μετά από πολλές εξετάσεις στο ενδιάμεσο μας βρήκαν και πολύ χαμηλές τρανσαμινες με αποτέλεσμα τώρα να οδηγούμαστε σε άλλες εξετάσεις (υπέρηχο ήπαρ και αιματολογικές).  Μας είπαν πως ίσως πέρασε κάποια ίωση ή γαστρεντερίτιδα γιατί μας έκανε και λίγες διάρροιες.  Ευτυχώς τώρα είμαστε σπίτι και κοιμάται σαν πουλάκι γιατί ταλαιπωρήθηκε πολύ.  Αυτά τα νεα μας !!!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...