Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ήρθαμε και εμείς!!

Featured Replies

• Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 3.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλώς όρισες Θεοδοσία! Να σου ζήσουν τα μπουμπουκάκια σου! Είναι πανεμορφα! Χαιρόμαστε πολύ που ήρθες στην παρέα μας!

Δημοσίευση

Καλώς όρισες Θεοδοσία! Να σου ζήσουν τα μπουμπουκάκια σου! Είναι πανεμορφα! Χαιρόμαστε πολύ που ήρθες στην παρέα μας!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!!! ΕΙΜΑΙ Η ΓΙΩΤΑ 29Χ. Κ ΕΧΩ ΕΝΑ

ΓΙΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ, ΕΙΜΑΙ Κ ΓΩ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΧΩΡΟ.

Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΚΛΙ!!!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Δημοσίευση

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Δημοσίευση

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Δημοσίευση

Θεοδοσια μου,1293967ub2cvh4f9g.gif

......και καλως μας ηρθες!!!

Να χαιρεσαι την οικογενεια σου!! Η κορη σου δε,ειναι μια πανεμορφη κουκλα!!! Φτου της!

Ελπιζω να τα λεμε συχνα εδω στην ομορφη παρεα μας!

Δημοσίευση

Να χαιρεσαι την οικογενεια σου!! Η κορη σου δε,ειναι μια πανεμορφη κουκλα!!! Φτου της!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Κορίτσια η Θεοδοσία είναι η νύφη μου που μένη στη Λάρνακα ( το λέω γιατί την έχω αναφέρει πολλές φορές ).

Ο κύριος στη φωτογραφία δίπλα είναι ο Αδερφός μου …… δεν είναι κούκλος ;) ;) ;) !!!!!!! εεεεεεεε !!!!!! αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει ………. να πώ όμως, πως και η νύφη μου είναι μια κούκλα:) …….αλλά το κυριότερο είναι πως αγαπάει τον αδερφό μου και τον προσέχει……αυτό για μένα είναι το πάν ……:kiss: .

Θεοδοσία μου να είστε πάντα καλά και αγαπημένοι …..Φιλιά θα τα πούμε

Δημοσίευση

Κορίτσια η Θεοδοσία είναι η νύφη μου που μένη στη Λάρνακα ( το λέω γιατί την έχω αναφέρει πολλές φορές ).

Ο κύριος στη φωτογραφία δίπλα είναι ο Αδερφός μου …… δεν είναι κούκλος ;) ;) ;) !!!!!!! εεεεεεεε !!!!!! αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει ………. να πώ όμως, πως και η νύφη μου είναι μια κούκλα:) …….αλλά το κυριότερο είναι πως αγαπάει τον αδερφό μου και τον προσέχει……αυτό για μένα είναι το πάν ……:kiss: .

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Θεοδοσια μου καλώς ήρθες και απο εμενα καλε τι ομορφη που ειναι η κορουλα σου?να ειστε ευτυχισμενοι και παντα καλα...με την οικογενεια σου.....φιλακια πολλα.....θα τα πουμε..

Δημοσίευση

Θεοδοσια μου καλώς ήρθες και απο εμενα καλε τι ομορφη που ειναι η κορουλα σου?να ειστε ευτυχισμενοι και παντα καλα...με την οικογενεια σου.....φιλακια πολλα.....θα τα πουμε..

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ!!!(ΑΝΤΡΑΣ,ΣΠΙΤΙ,2 ΠΑΙΔΙΑ,ΔΟΥΛΕΙΑ!!)ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ!!! Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.

Δημοσίευση

ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ!!!(ΑΝΤΡΑΣ,ΣΠΙΤΙ,2 ΠΑΙΔΙΑ,ΔΟΥΛΕΙΑ!!)ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ!!! Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

kalosirthes sthn parea mas theodosia.tha peraseis poly omorfa...tha deis.na xerese ta kouklakai sou.filiaaa!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.