Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Δημοσίευση

Υπάρχει κάποια κοπέλα που ετοιμάζεται για εξωσωματικη αυτη τη περίοδο; Είναι η πρώτη φορά που κάνω και θα ήθελα να μοιραστώ τις εμπειρίες μου 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσι μου!!! Και εγώ ετοιμάζομαι για εξωσωματική έχω κλείσει ραντεβού στο νοσοκομείο Έλενα!!! Ελπίζω να είναι η πρώτη και η τελευταία μας ?

Δημοσίευση

Καλημέρα! Καταρχήν Καλή επιτυχία!

Μπορείς να γράψεις στο γκρουπ της εξωσωματικής (μανούλες με εξωσωματική 2020). Εκεί θα μας βρεις ολες που είμαστε στην ίδια διαδικασία :-)

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

Καλημέρα! Καταρχήν Καλή επιτυχία!

Μπορείς να γράψεις στο γκρουπ της εξωσωματικής (μανούλες με εξωσωματική 2020). Εκεί θα μας βρεις ολες που είμαστε στην ίδια διαδικασία :-)

Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι και εγω για το θεμα. Μπορειτε να μου δωσετε κάποιες πληροφοριες?

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Steli είπε:

Υπάρχει κάποια κοπέλα που ετοιμάζεται για εξωσωματικη αυτη τη περίοδο; Είναι η πρώτη φορά που κάνω και θα ήθελα να μοιραστώ τις εμπειρίες μου 

Καλησπέρα κορίτσι μου , εχω ξεκινήσει την πρώτη μου εξωσωματική . Αυριο εχω εμβριομεταφορα . Εχω αγχωθεί κατι που δεν πρεπει να κάνουμε. Σου ευχομαι να πανε ολα καλα , καλη επιτυχία !!! Να το πιστέψεις και να μην σταματάς 

Δημοσίευση

Όλα καλά να πάνε υπάρχει ομάδα εδώ που κεμε τα πάντα πανό στην εξωσωματική αν θες ελάτε στην όμορφη παρέα μας λέγετε μελλοντικεσ μανούλες με εξωσωματική 2020

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Steli είπε:

Καλημέρα θα ήθελες να μας πεις το ιστορικό σου και τον λόγο που πάτε με εξωσωματικη ;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Μομο είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου , εχω ξεκινήσει την πρώτη μου εξωσωματική . Αυριο εχω εμβριομεταφορα . Εχω αγχωθεί κατι που δεν πρεπει να κάνουμε. Σου ευχομαι να πανε ολα καλα , καλη επιτυχία !!! Να το πιστέψεις και να μην σταματάς 

Καλη επιτυχία ??

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Μομο είπε:

Μαζί πάμε εμείς με λίγες μέρες όλα καλά να πάνε 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Alexouli είπε:

Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι και εγω για το θεμα. Μπορειτε να μου δωσετε κάποιες πληροφοριες?

Καλησπέρα! τι ακριβώς ψάχνεις; εγώ έχω κάνει την πρώτη μου προσπάθεια κ είμαι στο στάδιο που περιμένω την εμβρυομεταφορά :-) 

μπορείς να μπεις και σε αυτό το θέμα όπου θα βρεις πολλές που είμαστε σε αυτή τη φάση:  

Μελλοντικές μανουλες 2020 με εξωσωματική 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια σας ευχαριστώ ολες για τις ευχές και το ενδιαφέρον σας. Ευχομαι σε ολες τα καλύτερα. Εγω ειμαι ακομα σε φαση καταστολής με daroda η οποία αν δε κανω λαθος κανει και διεγερση ταυτόχρονα. Κανω καθε δευτερη μερα εξέταση ε2 και κολπικο υπέρηχο.  Σημερα λοιπόν ανακαλυψαμε 4 ωοθηλακια. Ο λογος που παμε σε εξωσωματικη ειναι η ολιγοασθενοσπερμια. 

Μαλλον θα μεταφερω τη συζήτηση εκει που μου ειπαν πιο πάνω. Ειμαι καινούργια και δε ξέρω πως λειτουργεί το φορουμ.

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η karen είπε:

Καλημέρα θα ήθελες να μας πεις το ιστορικό σου και τον λόγο που πάτε με εξωσωματικη ;

Πώς είσαι κοριτσάκι μου; Έστειλες για εξέταση το εμβριο;

Δημοσίευση
στις On 5/12/2019 at 1:41 ΜΜ, ο/η Tokyo είπε:

Καλησπέρα! τι ακριβώς ψάχνεις; εγώ έχω κάνει την πρώτη μου προσπάθεια κ είμαι στο στάδιο που περιμένω την εμβρυομεταφορά :-) 

μπορείς να μπεις και σε αυτό το θέμα όπου θα βρεις πολλές που είμαστε σε αυτή τη φάση:  

Μελλοντικές μανουλες 2020 με εξωσωματική 

Εχω στειλει ερωτηση στην ενοτητα που μου υπέδειξες. Ευχαριστώ  ?

Δημοσίευση
στις On 5/12/2019 at 1:05 ΜΜ, ο/η Niki94 είπε:

Μαζί πάμε εμείς με λίγες μέρες όλα καλά να πάνε 

Καλημερα κορίτσι μου . Την έκανες την εμβριομεταφορα σου ;;; 

Δημοσίευση
στις On 5/12/2019 at 12:57 ΜΜ, ο/η karen είπε:

Καλη επιτυχία ??

Ευχαριστω πολυ κορίτσι μου . Και σε σενα ευχομαι οτι καλυτερο ♥️

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Μομο είπε:

Καλημερα κορίτσι μου . Την έκανες την εμβριομεταφορα σου ;;; 

Ναιι 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Niki94 είπε:

Ναιι 

Σου ευχομαι να πετύχει και σύντομα μια θετική χωριακη

Δημοσίευση
στις On 5/12/2019 at 12:57 ΜΜ, ο/η karen είπε:

Καλη επιτυχία ??

Ευχαριστω πολυ . Ευχομαι τα καλυτερα σε όλες μας

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.