Πρώτη φορά θα κάνω προεμφυτευτικο ναι!! Έχω αρκετό άγχος και με αυτό... Την πρώτη φορά είχα 13 ωάρια, ήταν τα 11 ώριμα, είχαμε 9 γονιμοποιήσεις και 5 βλαστοκυστες.. έκανα κ ένα κύκλο με φεμαρα (φυσικό τροποποιημένο) όταν μ είχε μείνει μόνο μια βλαστοκυστη και πήρα άλλη μια..πάντα έβαζα δύο γι αυτό.. Στην δεύτερη διέγερση πήραμε 14 ωαρια, 13 ωριμα, 11 γονιμοποιήσεις και 6 βλαστοκυστες..δηλαδή στην ουσία αν δεις τα νούμερα ήταν τα ίδια ποσοστα..βέβαια συζητάμε και 12.2021 (35 ετών) και 05.2024 (4 μήνες πριν τα 38)..τώρα κλείνω τα 40 σε ένα μήνα οπότε δε νομίζω να έχω την ίδια πορεία.. συνολικα έχω 3 παλινδρομες, 2 βιοχημικές και μια μηδενική χοριακή.. Εφόσον μπορείς να μαζεύεις και να στείλεις για έλεγχο αυτο να κάνεις..να μαζέψεις όσα σου προτείνει κ ο γιατρός..έχεις αλλάξει πρωτόκολλα και φάρμακα ή έκανες πάντα πανομοιότυπες διεγέρσεις?μήπως κάτι σου ταιριάξει καλύτερα..από την άλλη ένα καλό θέλουμε απλά στον προεμφυτευτικο δυστυχώς δεν συμφέρει να στέλνεις στέλνεις ένα ένα οπότε ζύγισε τα κόστη και δες..γτ υποθέτω και τα κόστη για τις ωοληψιες θα είναι κ αυτά αρκετά..ίσως αξίζει δηλαδή να στείλεις κ 2 ή 3 εμβρυα για προεμφυτευτικο..άλλωστε μπορεί εκεί ανάμεσα να είναι το παιδάκι σου...όπως είπαν κ τα κορίτσια με τα δεδομένα που έχεις θα πορευτείς..
Από
terry1986 , · Δημοσίευση πριν 3 ώρες 3 ωρ
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.