Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η bebe2 είπε:

Κορίτσια μου 104 !!!! Είμαι τόσο χαρούμενη !!  Ευχαριστω παρά πολύ για την δύναμη που μου δώσατε !!! ❤️❤️❤️❤️

Μπεμπούλα μου μπράβο!!!!! Είσαι εγκυούλα κοριτσάκι μου!!!! Τι χαρά είναι αυτή!!!!!!

• Απαντήσεις 7.5k
  • Εμφανίσεις 507.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• konstantinou&elenis
    konstantinou&elenis

Κορίτσια!!!!!!θετική!!!!!!256,12 Την Τρίτη έχω επαναληπτικη

• Κορίτσια μου συγκρατημένα αισιόδοξοι. 11η ημέρα με 2 κατεψυγμένα έμβρυα 3 ημερών και η τιμή 171. Μακάρι να πάνε όλα καλά . Καλή επιτυχία σε ολες

• konstantinou&elenis
    konstantinou&elenis

Ενω ειχαμε δει ενα σακο πήγαμε σημερα να ακούσουμε την καρδούλα και τελικά είδαμε 2εμβρυακια .ακουσαμε κ απ τα 2 καρδουλα ..ολα δειχνουν φυσιολογικά..βαλαμε τα κλαματα κ εγω κ ο άντρας μου...ευχομαι ο

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσιιιιιι!!!!!Εύχομαι α έχεις μια πανέμορφη εγκυμοσύνη!!!!

στις πριν 31 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

μπράβο κορίτσι μου!!! Αντε και ενα καλο νεο να παιρνουν δυναμη και οι αλλες! γινονται ΚΑΙ ΚΑΛΑ.

@Zeta.  Σας ευχαριστώ πολύ !!!;)))

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η nikona είπε:

Ολα καλα κι εμεις! Το επιβεβαιωσαμε κιολας οτι ειναι μπεμπούλης.

Αχ τέλεια! ❤️❤️

Δημοσίευση

Τι βλέπω εδώ;;;; Παναγίτσα μου @bebe2 συγχαρητήρια κοριτσάκι μου τι χαρά είναι αυτή,ευχομαι να πανε όλα καλά κουκλιτσα μου!

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Τι βλέπω εδώ;;;; Παναγίτσα μου @bebe2 συγχαρητήρια κοριτσάκι μου τι χαρά είναι αυτή,ευχομαι να πανε όλα καλά κουκλιτσα μου!

❤️❤️ Και στα δικά σου ???

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Bloublou85 είπε:

Άντε στη black friday γυρνάς; Πού είσαι σε περίμενα να ανοίξουμε τις σαμπάνιες; Και στο λέω αν κάνει η bebe κόρη, εγώ δηλώνω υποψηφιότητα σε περίπτωση που κάνω αγόρι, γιατί δεν ξέρεις η κατ μπορεί να κάνει και αυτή γιο και εγώ δε μένω χωρίς νύφη!:D

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

Άντε στη black friday γυρνάς; Πού είσαι σε περίμενα να ανοίξουμε τις σαμπάνιες; Και στο λέω αν κάνει η bebe κόρη, εγώ δηλώνω υποψηφιότητα σε περίπτωση που κάνω αγόρι, γιατί δεν ξέρεις η κατ μπορεί να κάνει και αυτή γιο και εγώ δε μένω χωρίς νύφη!:D

νιωθουμε βαθια αγορομανες!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Kat-Cat είπε:

νιωθουμε βαθια αγορομανες!

Εγώ κοριτσομάνα νιώθω, άλλωστε τη νύφη της την έχω τάξει της μπλουμπλου και είπαμε το λόγο μας τον κρατάμε. Αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις, κάτσε να καβατζώσουμε και μια νυφούλα! Τώρα όποια θέλει ας μου την κάνει. Απλά το λέω γιατί η συμπεθέρα μου μπορεί και να μου την προλάβει για το δεύτερο γιο ή και για τον πρώτο αν δεν της την κάνω εγώ. :D 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Πιου-πιου είπε:

Εγώ κοριτσομάνα νιώθω, άλλωστε τη νύφη της την έχω τάξει της μπλουμπλου και είπαμε το λόγο μας τον κρατάμε. Αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις, κάτσε να καβατζώσουμε και μια νυφούλα! Τώρα όποια θέλει ας μου την κάνει. Απλά το λέω γιατί η συμπεθέρα μου μπορεί και να μου την προλάβει για το δεύτερο γιο ή και για τον πρώτο αν δεν της την κάνω εγώ. :D 

για καποιο λογο αν και λατρευω τα κοριτσάκια και τρελαινομαι που ειναι σαν κουκλάκια, πιστευα οτι θα κανω αγορι. Βεβαια δε με νοιαζει ΚΑΘΟΛΟΥ εννοειται, αλλα ετσι κουβεντα να γινεται. :P

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Πιου-πιου είπε:

Τι ειπες τέκνον βρουτε πας να κάνεις συμπεθεριο με άλλη;θα κάνω εγώ απ όλα,αφου θα πετάξω τρία σου λέω την επόμενη φορά.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Bloublou85 είπε:

Τι ειπες τέκνον βρουτε πας να κάνεις συμπεθεριο με άλλη;θα κάνω εγώ απ όλα,αφου θα πετάξω τρία σου λέω την επόμενη φορά.

Εγώ τη νύφη στην έταξα. Πάει τελείωσε. Αν όμως κάνω γιο; Να μην το καβατζώσω το παιδί; Αφού μου είπες εσύ είσαι αγορομάνα που λέει και η κατ. Και άμα κάνω κορίτσι και σου το δώσω, μετά άμα σκάσει και κανένα αγοράκι πάλι από σένα δεν κάνει να πάρουμε. Άσε να κλείσω μια νύφη από την μπεμπεκα, γιατί βλέπεις έχασα και τις ελπίδες μου από την κατ και αυτή αγόρια θέλει. :D.

@bebe2. Από όλα κάνε μας εσύ κουκλίτσα μου. Ζήτηση υπάρχει όπως βλέπεις [smilie=love9.gif]. Όλες θα τα θέλουμε. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

Εγώ τη νύφη στην έταξα. Πάει τελείωσε. Αν όμως κάνω γιο; Να μην το καβατζώσω το παιδί; Αφού μου είπες εσύ είσαι αγορομάνα που λέει και η κατ. Και άμα κάνω κορίτσι και σου το δώσω, μετά άμα σκάσει και κανένα αγοράκι πάλι από σένα δεν κάνει να πάρουμε. Άσε να κλείσω μια νύφη από την μπεμπεκα, γιατί βλέπεις έχασα και τις ελπίδες μου από την κατ και αυτή αγόρια θέλει. :D.

@bebe2. Από όλα κάνε μας εσύ κουκλίτσα μου. Ζήτηση υπάρχει όπως βλέπεις [smilie=love9.gif]. Όλες θα τα θέλουμε. 

Ας το δεχτώ λοιπόν,θελει κι ή @Kat-Cat αγόρι; Θα φάμε τα μουστάκια μας.τωρα τι γίνεται;έσπασε ή γκαντεμια μπορούμε να ξανά ξεκινήσουμε όλες άφοβα;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Bloublou85 είπε:

Ας το δεχτώ λοιπόν,θελει κι ή @Kat-Cat αγόρι; Θα φάμε τα μουστάκια μας.τωρα τι γίνεται;έσπασε ή γκαντεμια μπορούμε να ξανά ξεκινήσουμε όλες άφοβα;

Άφοβα, ξεάφοβα μας βλέπω με το νέο έτος να μαζευόμαστε πολλές. Και ας ελπίσουμε ότι έσπασε μονίμως.  

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Πιου-πιου είπε:

Άφοβα, ξεάφοβα μας βλέπω με το νέο έτος να μαζευόμαστε πολλές. Και ας ελπίσουμε ότι έσπασε μονίμως.  

Τώρα δεν έχουμε άλλη ε;;

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Τώρα δεν έχουμε άλλη ε;;

Έχουμε και την @ΕΜΜΑΝΟΥΗΛαλλα δε μας έχει πει νέα 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η bebe2 είπε:

Έχουμε και την @ΕΜΜΑΝΟΥΗΛαλλα δε μας έχει πει νέα 

Ναι ή αλήθεια είναι πως ανησυχω είναι εξαφανισμενη,ελπιζω να έχει κάνει την εμβρυομεταφορά κ να είναι όλα καλά.

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η bebe2 είπε:

Αχ κορίτσια δεν το πιστεύω ! Είμαι τόσο συγκινημένη !!! Ελπίζω αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά ! 

Συγχαρητήρια ομορφιά μου!!!!! Όλα θα πάνε καλά.. μια όμορφη ήρεμη και τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η jazz είπε:

Συγχαρητήρια ομορφιά μου!!!!! Όλα θα πάνε καλά.. μια όμορφη ήρεμη και τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Ευχαριστώ ❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση

@bebe2 το τσουξαμε μπεμπεκι για παρτυ σας απόψε! Να συνεχίσουμε με χαρές!!!

@nikona μπράβο ρε παιδιά! Και από σας θετικά τα νέα? όλα βαίνουν καλώς!!!

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Bloublou85 είπε:

γερο να ναι και ο,τι να ναι!! αχαχαχαχ. Δεν εχω κανενα τετοιο θεμα. Οποτε δωστε μου ο,τι υπάρχει!! ιχιιχιχ

Δημοσίευση
στις On 24/11/2018 at 5:48 ΜΜ, ο/η nikona είπε:

Ολα καλα κι εμεις! Το επιβεβαιωσαμε κιολας οτι ειναι μπεμπούλης.

τι ωραια .....με το καλο..!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η antzy9 είπε:

τι ωραια .....με το καλο..!!!!

Ευχαριστω αντζυ μου.

Εσυ? Αδιαθετησες τελικα? 

Δημοσίευση

Κορίτσια έχω λίγο ροζ :( πηρα τον ιατρό μου είπε να μην κάνω τπτ να ξεκουραστώ και να δούμε αύριο αν ανεβαίνει η χοριακη ! Ελπίζω να μη μου πάρουν τη χαρά πίσω πάλι :(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.