Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

Featured Replies

• Απαντήσεις 7.5k
  • Εμφανίσεις 508.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• konstantinou&elenis
    konstantinou&elenis

Κορίτσια!!!!!!θετική!!!!!!256,12 Την Τρίτη έχω επαναληπτικη

• Κορίτσια μου συγκρατημένα αισιόδοξοι. 11η ημέρα με 2 κατεψυγμένα έμβρυα 3 ημερών και η τιμή 171. Μακάρι να πάνε όλα καλά . Καλή επιτυχία σε ολες

• konstantinou&elenis
    konstantinou&elenis

Ενω ειχαμε δει ενα σακο πήγαμε σημερα να ακούσουμε την καρδούλα και τελικά είδαμε 2εμβρυακια .ακουσαμε κ απ τα 2 καρδουλα ..ολα δειχνουν φυσιολογικά..βαλαμε τα κλαματα κ εγω κ ο άντρας μου...ευχομαι ο

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

παντως εγώ συμφωνώ με την πιου - πιου που συμφωνει με τη νικονα που συμφωνει με τη Γιαδικιαρογλου :P (στο θέμα γιατρών  που αναφερθήκατε)

Εσύ θα είσαι η Πετροβασιλη βεβαίως, βεβαίως. 

Δημοσίευση

@satya καλή και ανώδυνη επιτυχία!!

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η nikona είπε:

Καλημερα σε ολες!

Καλημέρα! Να έχουμε μία υπέροχη και χαμογελαστή μέρα.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου! έκανα κάτι σαν scratching αφού μου πήραν βιοψία ενδομητρίου δεν πόνεσα πολύ μόνο μια ενόχληση, βέβαια 1 ώρα πριν είχα πάρει και ένα advil, ο Νίκας λέει θέλει 1 μήνα για το αποτέλεσμα οπότε ούτε σε αυτόν τον κύκλο θα προχωρήσω σε ετ! Πάλι αναμονή, αλλά δεν πειράζει έχουμε συνηθίσει πια σε αυτά! μασαμε? 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η satya είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! έκανα κάτι σαν scratching αφού μου πήραν βιοψία ενδομητρίου δεν πόνεσα πολύ μόνο μια ενόχληση, βέβαια 1 ώρα πριν είχα πάρει και ένα advil, ο Νίκας λέει θέλει 1 μήνα για το αποτέλεσμα οπότε ούτε σε αυτόν τον κύκλο θα προχωρήσω σε ετ! Πάλι αναμονή, αλλά δεν πειράζει έχουμε συνηθίσει πια σε αυτά! μασαμε? 

Δε πειράζει satya μου ας είναι τον επόμενο με πιο καλές συνθήκες.ευχομαι να πάρεις καλά αποτελέσματα κ να προχωρησεις.

Δημοσίευση

Κορίτσιααααα δε το πιστεύω προχώρησε κι άλλο έμβρυο λέει έχω 6 κ προχωράνε τέλεια μου είπε.αυριο θα κάνουμε εμβρυομεταφορα τελικά με τρίτης μέρας.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Κορίτσιααααα δε το πιστεύω προχώρησε κι άλλο έμβρυο λέει έχω 6 κ προχωράνε τέλεια μου είπε.αυριο θα κάνουμε εμβρυομεταφορα τελικά με τρίτης μέρας.

Μπράβο μπλουμπλουκάκι ΜΠΡΑΒΟΟΟ. Τέλεια νέα. Άντε με το καλό κοριτσάκι η ετ. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

Μπράβο μπλουμπλουκάκι ΜΠΡΑΒΟΟΟ. Τέλεια νέα. Άντε με το καλό κοριτσάκι η ετ. 

Αχ ξέρεις τι άγχος με έπιασε.θα μπορούσαμε να βάλουμε βλαστοκύστες αλλά μου είπε αυτός ο εμβρυολογος ότι δε θα μπορεί το σαββατο κ αν είναι να συνεννοηθω με το γιατρό,κ είπα να μη το ρισκαρω να είναι άλλος.

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Τέλεια νέα!!!!! Με το καλό να πάρουμε μια τεράστια χοριακή!!!

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Ωωωωωω!!! Μπράβο, μαχητής από κούνια...με το καλό η ετ και υπομονή για την πιο δυσκολη περίοδο, της αναμονής.. ???

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η satya είπε:

Τέλεια νέα!!!!! Με το καλό να πάρουμε μια τεράστια χοριακή!!!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ?

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η jazz είπε:

Ωωωωωω!!! Μπράβο, μαχητής από κούνια...με το καλό η ετ και υπομονή για την πιο δυσκολη περίοδο, της αναμονής.. ???

Ευχαριστώ πολύ,να πάνε όλα καλά αύριο κ θα το απολαύσω μετά.

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Ευχαριστώ πολύ,να πάνε όλα καλά αύριο κ θα το απολαύσω μετά.

Όλα τέλεια θα πάνε αύριο. Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις στο μόνιτορ τα εμβρυακια να σκάνε σαν αστεράκια μέσα στη μήτρα.. εγώ και τις δύο φορές βουρκωσα.. 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η jazz είπε:

Όλα τέλεια θα πάνε αύριο. Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις στο μόνιτορ τα εμβρυακια να σκάνε σαν αστεράκια μέσα στη μήτρα.. εγώ και τις δύο φορές βουρκωσα.. 

Εγώ τη τελευταία φορά δεν το χάρηκα γιατί τιναχτηκα στον αέρα από το πονο κ δεν το ειδα,ελπιζω αύριο να τα καταφέρω.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια σας! Σας έχασα λίγο γιατί τρέχω αυτές τις μέρες να τελειώσω τις δουλειές μου ! Αύριο έχω υπέρηχο :))@Bloublou85 μπράβο κορίτσι μου ! Με το καλό να έχεις καλή μεταφορά και τέλεια αποτελέσματα ! 

Δημοσίευση

@Bloublou85 πολύ ωραία τα νέα σου. Θα έχεις την επόμενη θετική χοριακή. Πιστεψε με. Νομίζω ειμαι γουρλου (στους άλλους :P ) Καλή επιτυχία και σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια με τους υπερηχους και τις εξετάσεις τους.

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια όλες,μετα από τόσο άγχος ή σημερινή μέρα είναι ή πιο χαρούμενη μου αναμονη,να είστε καλά.

Δημοσίευση

@Bloublou85 καλά δεν υπάρχουν τα νέα!!! Τέλεια! Συνήθως την επόμενη μέρα σου λένε δυστυχώς χάσαμε ένα έμβρυο. Το κερδίσαμε ένα ακόμα πρώτη φορά το ακούω! Τέλεια τελειααααα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.