Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΧΩ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ

Featured Replies

Δημοσίευση

Δυστυχώς έχω ξενερώσει απίστευτα με το νέο mammy. Έχω χάσει τον μπούσουλα. Δεν μπορώ να βρω τις νέες δημοσιεύσεις, εξαφανίστηκε η εικονίτσα που είχα στο προφίλ μου, εξαφανίστηκε το τικεράκι (άντε να τα ξαναβάλω όλα αυτά), άλλαξε ο κωδικός μου και δεν μπορώ να τον αλλάξω, γενικώς έχω ξενερώσει. Μου ήρθε mail ότι υπάρχει μια νέα δημοσίευση σε ένα θέμα που με ενδιαφέρει. Πού είναι όμως ΟΕΟΟΟΟΟΟΟ;;;; Μπορεί να φταίει και η ασχετοσύνη μου αλλά δεν μου κάνει κέφι να μπαίνω πια στο mammy :( ...Μόνο εγώ το έχω πάθει αυτό :roll: ;;;;;;

Δημοσίευση

Ανθή καταλαβαίνω οτι έχεις δυσκολίες. Κάθε τί καινούργιο στην αρχή μας ξενίζει...δεν είναι όμως τόσο δύσκολο όσο φαίνεται...άλλωστε απο τις δημοσιεύσεις των post βλέπω οτι οι περισσότερες τα καταφέρνουν μια χαρά.

Για να σε βοηθήσω λίγο και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο δες αυτό το link

http://www.mammyland.com/forum/53

θα βρεις πολλές απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Φυσικά μπορείς να ρωτήσεις ότι θέλεις είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε. ;)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Λένα μου :) . Θα το παλέψω :roll: .......Προς το παρόν προσπαθώ να βάλω εικόνα στο προφίλ μου :D

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Έβαλα μια εικόνα που βγαίνει στην αρχική σελίδα αλλά όχι στις δημοσιεύσεις μου :roll: .....Επίσης που είναι η υπογραφή όπου μπορώ να βάλω το τικεράκι;;;;

Χίλια ευχαριστώ!

Δημοσίευση

Για την υπογραφή θα πας. πίνακας ελέγχου μέλους- υπογραφή

Όσο για την εικόνα, θα πρέπει να την κατεβάσεις και να την ξανανεβάσεις. Λογικά θα εμφανίζεται μετά και στο φόρουμ.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ουφφφφφφ...Πολύ άσχετη είμαι τελικά :( ...Αντί για τικεράκι εμφανίστηκαν κάτι γραμματάκια.....Όσο για τη φωτό φαίνεται παντού αλλά όχι στις δημοσιεύσεις....Μη σε ζαλίζω Λένα μου...Θα τη βρω την άκρη..Ευχαριστώ πολύ πάντως!

Δημοσίευση

Θα κοιτάξω να το διορθώσω εγώ Ανθή μου. Προφανώς κάτι δεν έκανες σωστά..θα βάλω και την φώτο και το τικεράκι. ;)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αχ βρε Λενάκι..Είσαι άψογη!!!!!!! Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!!!! Με το καλό να υποδεχτείς τα σποράκια σου!!! Καληνύχτα!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Σε λίγο θα έχεις και το avatar! Πώς για; Μπρίκια κολλάμε;;;;; [smilie=nike.gif]

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αχ βρε Λένα, αστέρι είσαι!!!!!!!!!!!!!! Να συναντηθούμε καμιά μέρα να μου μεταδώσεις τις γνώσεις σου :D:P !!!!!! Και πάλι ευχαριστώ!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.