Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SOS ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΑΣ!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Φιλενάδες ένα μέλλος του forum χρειάζεται την βοήθεια μας!

Θα γίνει για 2η φορά μανούλα και λόγω οικονομικού προβλήματος έχει απογοητευτεί σχετικά με τον τοκετό της.

Σκεφτήκαμε λοιπόν να την βοηθήσουμε όσο μπορούμε!

Μια ιδέα είναι να ανοίξουμε ένα λογαριασμό και να συνεισφέρουμε οτι μπορούμε.

Τι λέτε???

Οποια συμφωνεί, ας δηλώσει την άποψη της...

Ευχαριστούμε πολύ!!!

:kiss: :kiss:

• Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 7.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ "ΜΕΣΑ".ΜΑΡΑΚΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!

Δημοσίευση

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ "ΜΕΣΑ".ΜΑΡΑΚΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Ποιο ειναι βρε παιδια το κοριτσι?

Να το βοηθησουμε με καθε τροπο, μπορουμε να την βοηθησουμε και μετα τον τοκετο, φυσικα, με καθε δυνατο τροπο!

Δημοσίευση

Να το βοηθησουμε με καθε τροπο, μπορουμε να την βοηθησουμε και μετα τον τοκετο, φυσικα, με καθε δυνατο τροπο!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

μαρακι να κανουμε οτι μπορουμε! καλη η σκεψη σου! ποια ειναι? εγω θα της ελεγα οτι ενα μικρο ειναι ευλογια και να μην στεναχωριεται! ο Θεος ειναι μεγαλος!!! χχχχχχχχχχχχ

Δημοσίευση

μαρακι να κανουμε οτι μπορουμε! καλη η σκεψη σου! ποια ειναι? εγω θα της ελεγα οτι ενα μικρο ειναι ευλογια και να μην στεναχωριεται! ο Θεος ειναι μεγαλος!!! χχχχχχχχχχχχ

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Εννοειται πως θα βοηθησουμε κοριτσια!! Ενημερωσε μας Μαρακι συντομα για το τι μπορουμε να κανουμε! Ευχομαι στην φιλη μας να πανε ολα καλα και να μην στεναχωριεται!!Τα λεφτα δεν φερνουν την ευτυχια...τα παιδια ομως:cheer::kiss: Φιλακια!!

Δημοσίευση

Εννοειται πως θα βοηθησουμε κοριτσια!! Ενημερωσε μας Μαρακι συντομα για το τι μπορουμε να κανουμε! Ευχομαι στην φιλη μας να πανε ολα καλα και να μην στεναχωριεται!!Τα λεφτα δεν φερνουν την ευτυχια...τα παιδια ομως:cheer::kiss: Φιλακια!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Φυσικά Μαράκι και θα βοηθήσουμε. Ευτυχώς είμαστε και πολλές... Η Ισχύς εν τη ενώσει!;)

Δημοσίευση

Φυσικά Μαράκι και θα βοηθήσουμε. Ευτυχώς είμαστε και πολλές... Η Ισχύς εν τη ενώσει!;)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.