Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Καλησπέρα σε όλους!

Featured Replies

Δημοσίευση

Διαβάζω εδώ και καιρό τις συνομιλίες σας και ελπίζω να γίνω κι εγώ μέλος της παρέας σας. Διανύω τον πέμπτο μήνα της πρώτης μου εγκυμοσύνης και περιμένω κοριτσάκι. Λυπάμαι που δεν μπορώ να πω ότι περνάω μια ανέφελη περίοδο αφού τα προβλήματα δεν λείπουν αλλά δεν έχω σκοπό να το βάλω κάτω. Ελπίζω να χαίρεστε όλοι την αγκαλιά των μωρών σας αλλά και για όσες τα περιμένουμε, με το καλό να τα υποδεχτούμε στον κόσμο μας.

Δημοσίευση

Καλησπέρα και καλωσόρισες στην παρέα μας!

Με το καλό το μπεμπάκι σου

Εύχομαι να ξεπεράσεις σύντομα οποιασδήποτε μορφής πρόβλημα έχεις και να σκέφτεσαι πως το σημαντικότερο είναι να έχουμε υγεία. :)

Όλα μα όλα τα υπόλοιπα περισσεύουν,ξεπερνιούνται και είναι πολύ...μικρά μπροστά σε αυτό! ;)

Στο λέω εγώ που έχω και είχα πάντα πολλά προβλήματα

Θα χαρώ να τα λέμε! :kiss:

Καλωσήρθες και πάλι...

Δημοσίευση

καλησπερα και σου ευχομαι οτι καλητερο και μην ανουσηχεις πιστευω οτι σε 1 μηνα το πολυ θσ εχεις υρεμηση.σου ευχομαι καλες μερες στο mammy και θα σε βοηθησει πολυ θα το δεις. ;);):):):):kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για το καλωσόρισμα, την συμπαράσταση και το θάρρος που μου δίνεται. ;)

Έχεις δίκιο hope_89 λέγοντας πως πρώτα από όλα είναι να έχουμε υγεία απλά μερικές φορές χρείαζόμαστε κάποιον να μας το θυμιζει. Ελπιζω και για σένα να αποδειχτούν όλα μικρά και περαστικά. :)

Και φυσικά θα χαρώ κι εγώ πού να τα λέμε. :):):)

Δημοσίευση

Γεια χαρα σου κοριτσακι :) καλως μας βρηκες και με το καλο να δεχτεις το κοριτσακι σου.Ειμαι και εγω μανουλα,νεα μανουλα γεννησα πριν 3μιση μηνες την μπουμπουλα μου.Σου ευχομαι να ξεπερασεις οτι σε στεναχωρει και να μπορεσεις να ζησεις χωρις προβληματισμους το μεγαλειο της μητροτητας.

Δημοσίευση

Kαλώς ήρθες! Με το καλό να έρθει το κοριτσάκι σου!

Να ξέρεις πως εδω έχουμε η μία την άλλη και αυτό βοηθάει πολυ...!

Δημοσίευση

vevi έγραψε:

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για το καλωσόρισμα, την συμπαράσταση και το θάρρος που μου δίνεται. ;)

Έχεις δίκιο hope_89 λέγοντας πως πρώτα από όλα είναι να έχουμε υγεία απλά μερικές φορές χρείαζόμαστε κάποιον να μας το θυμιζει. Ελπιζω και για σένα να αποδειχτούν όλα μικρά και περαστικά. :)

Και φυσικά θα χαρώ κι εγώ πού να τα λέμε. :):):)

Vevi,πρώτα απο όλους και απο όλα θα σου το θυμίζει το παιδάκι που έχεις μέσα σου.Πάντα η μπουμπού σου θα σε κάνει να ξεχνάς τα προβλήματα,να προσπαθείς για κάτι καλύτερο με νύχια και με δόντια και να είσαι χαμογελαστή μόνο και μόνο που υπάρχει στη ζωή σου! :):kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.