Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Λοιπόν χτες πήγα τουαλέτα και είδα καφέ υγρά και λίγο αίμα. ..είμαι στην 7η βδομάδα και απλά σοκαρίστηκα. .πήγα στην γιατρό μου είδε ότι δεν έχω αποκόλληση και μου είπε να κάνω σήμερα β χ οριακή και άλλη μια το Σάββατο και από χτες μου έδωσε τα ουτροτζεσταν να τα περνω τρεις φορές την μέρα. ..Αυτό που με έχει τρέλανει είναι που συνεχίζει το καφέ υγρό ακόμα και φοβάμαι πολύ μην γίνει το κακό. .Επίσης μου είπε να κάτσω στο κρεβάτι μέχρι και την Κυριακή. ...ξέρει καμιά τι πιθανότητα έχω να κρατηθεί το μωράκι? 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω αυτο το ειχα παθει ολο τ πρωτο τριμηνο..κ τ επαθα στην 6 εβδομαδα...με λιγα λογια με τ που πηρατην χαρα   μην ανγχωνεσαι..κατσε απλα ξαπλα κ ακινησια μην κανεις τπτ...παιρνε τα ουτρατζεσταν κ θα δεις π ολα θα πανε καλα.....κ αντι γ καφε κοκκκινο θα γινει σχετο καφε μετα καφεσκουρα κ παει λεγοντας...αυτα οταν εισαι στ πρωτο τριμηνο δν ξερεις ποσο σ κρατανε.. αλλα εγω μολις μπηκα στν 5ο και τους πρωτους 3 μηνες ημουν σ ακινησια γ τν ιδιο ακριβως λογο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειρηνη κ εγω το ειχα παθει κ δεν ειχε δει αποκολληση γτ ηταν πολλη μικρη προφανως! ωσπου μια μερα ειχα λιγο περισσοτερο καφε κ πηγα να με δει κ ηταν αποκολληση μικρη βεβαια.. εκατσα 10 μερες σε πληρη ακινησια! μονο για τουαλετα κ αυτο πολυ αργα! πηρα ουτρογεσταν γτ υποτιθεται βοηθανε το εμβρυο να μην αποβληθει! 

κατσε ξαπλα κ ολα καλα θα πανε! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω κοριτσια το ειχα αλλα το πρωτο τριμηνο..στην καθε υναικα ειναι τελειως διαφορετικο.αλλα σ ευχομαι να σ κρατησει πολυ λιγοτερο απ οτι σ μενα κ να μην ειναι τπτ. .γτ καθε μερα εγω νομιζα πως θα χασω τ παιδι....ως πρωτη εγκυμοσυνη π δν ηξερα απ αυτα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 months later...

Καλησπέρα σας! Το ίδιο έπαθα και εγώ την Κυριακή (7η εβδομαδα κύησης) και η γιατρός μου έδωσε το utragestan αλλά δεν μου είπε τίποτα για αποκόλληση ή να κάτσω στο κρεβάτι...μάλλον για να μην με τρομάξει!!! Στο μυαλό μου όμως το συσχέτισα με τον κύκλο της περιόδου δλδ σε κανονικές συνθήκες αυτές τις μέρες θα είχα περίοδο οπότε υπέθεσα ότι το σώμα δίνει αυτές τις ενδείξεις. Όταν αποβάλεις έχεις πόνο, εκτός από αιμοραγία? Ξέρει καμιά σας?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...