Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ "ΠΡΩΤΟΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ...ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ?"

ΑΧ,ΑΧ, ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΑ Κ ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ.. :blush:

ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ...Κ ΓΩ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΒΑΛΕ ΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ...ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ :blink:

ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ Κ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ ΛΙΓΟ..ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΚΤΛ...ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ!!Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ)ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 7 ΜΑΖΙ...Κ ΓΙΑ ΜΕΝΑ 7 ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ...ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΕΤΣΙ ΑΚΟΜΗ??

Κ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΓΓΥΣΩ ΕΓΩ Κ ΝΑ Κ@@@ΤΡΙΒΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ??ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!! :angry:

ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ ΣΑ 13ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ(ΧΑΛΑΡΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ,ΜΑΛΛΙΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΤΛ)ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΛΙΓΑΚΙ..

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΗ.....ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΣ ΜΟΥ Κ ΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΛΙΓΟ ΘΑΡΡΟΣ ΜΠΑΣ Κ ΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ!!!ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ..:P:P:P :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΑΑ...Κ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΔΕ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ Κ ΛΟΙΠΑ ΧΑΖΑ...ΕΝΝΟΕΙΤΕ...ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ??

ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ!!!ΑΣΧΕΤΟ ΑΝ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ.. :blink: :woohoo:

Περασα κι εγω απο αυτη τη φαση...... ;)

Στη δικη μας περιπτωση εγω δεν ηθελα...λογο καισαρικης φοβομουν πολυ!!! :S:S Δεν ηθελα, δεν ηθελα....τον ξενερωσα και τον αντρουλη μου στο τελος!!!! Τα πραγματα πηγαιναν απο το κακο στο χειροτερο μεχρι που αποφασισαμε να κανουμε κατι! Ελα μου ομως που πονουσα τοοοοσο που δε γινοταν.... :(:( κοντευα να τρελλαθω!!! νομιζα πως εχω κατι σοβαρο και γι'αυτο ποναω...και μια και δυο πηγα στο γιατρο!!! :blush::blush: Ο γιατρος δε με εξετασε καν! Μου ειπε να ηρεμησω και να περιμενω,

-"εχεις ορεξη για sex" μου λεει!

-"εεεε!!!!" του λεω!

-"ε! οταν θα εχεις ορεξη, δε θα πονας κιολας!" μου λεει ;) και ειχε απολυτο δικαιο!!!! :P

Να προσεχεις τον εαυτο σου,να ντυνεσαι να στολιζεσαι, να αισθανεσαι εσυ sexy και τοτε θα σε δει και ο αντρουλης ετσι!!! ;)

Σ'αγαπαει και σε λιγακι θα σε θελει κιολας!!!! :kiss::kiss::kiss:

Τρισευτυχυσμενη εμεις εχουμε κλεισει χρονο και βαλε.....αποτιστοι. Ορεξη απο μενα μηδεν...απο τον αντρα μου Οκ. Αλλα κανουμε πολλες αγκαλιες χαδια και φιλια. Και μου αρεσει οτι οταν εμεινα εγγυος για πλακα το λεγαμε το σεξ κομμενο απο δω και περα!!!

Στην εγκυμοσυνη φοβομασταν...μετα το μωρο δεν κοιμοταν- ουτε τωρα κοιμαται δηλαδη- και προτιμαμε να ξεκουραζομαστε. Μολισ θα αρχισει να τρωει κανονικα τα γεματα του θα τον αφισω στη μαμα κανενα ΣΚ μπας και θημηθουμε το αθλημα χιοχιχιχ αλλιως θα ξεχασουμε πως γινετε.

Παντως η μαμα μου εχει πει πολλες φορες να της τον αφισω βραδυ...εγω τη λοιπαμε γιατι ο μικρουλης δε θα αφισει κανεν να κοιμηθει.

και να ξερεις,παθαινουν και οι αντες καταθλυψη μετα τον τοκετο. Διαβασε και αυτο

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 009_382704

Cesilia έγραψε:

Τρισευτυχυσμενη εμεις εχουμε κλεισει χρονο και βαλε.....αποτιστοι. Ορεξη απο μενα μηδεν...απο τον αντρα μου Οκ. Αλλα κανουμε πολλες αγκαλιες χαδια και φιλια. Και μου αρεσει οτι οταν εμεινα εγγυος για πλακα το λεγαμε το σεξ κομμενο απο δω και περα!!!

Στην εγκυμοσυνη φοβομασταν...μετα το μωρο δεν κοιμοταν- ουτε τωρα κοιμαται δηλαδη- και προτιμαμε να ξεκουραζομαστε. Μολισ θα αρχισει να τρωει κανονικα τα γεματα του θα τον αφισω στη μαμα κανενα ΣΚ μπας και θημηθουμε το αθλημα χιοχιχιχ αλλιως θα ξεχασουμε πως γινετε.

Παντως η μαμα μου εχει πει πολλες φορες να της τον αφισω βραδυ...εγω τη λοιπαμε γιατι ο μικρουλης δε θα αφισει κανεν να κοιμηθει.

και να ξερεις,παθαινουν και οι αντες καταθλυψη μετα τον τοκετο. Διαβασε και αυτο

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 009_382704

cesilia ωραιο αρθρο! Μπραβο!

Μια φάση είναι και θα περάσει...όπως συνήθως.

Το είχα βιώσει κι εγώ όταν γέννησα το δεύτερο μου παιδί.

Άργησε να με πλησιάσει....βέβαια με δυο μικρά παιδιά που χρόνος, όμως το σκεφτόμουν και το ήθελα πολύ. Αναρωτιώμουν βρε παιδί μου, αυτός είναι άντρας γίνεται να μην το σκέφτεται?

Τελικά όλες τα ίδια σκεφτόμαστε.

Αυτό όμως που πιστεύω είναι πως κι αυτοί περνάνε ένα σοκ και αλλάζουν μετα τον ερχομό ενός παιδιού. Η καλύτερη λύση είναι ο διάλογος.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟ! ΤΕΛΙΚΑ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΛΙΓΑΚΙ. ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΨΙΛΟΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΒΑΣΙΚΑ... ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ. ΦΕΥΓΩ. ΠΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!!!

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΑΜΜΥΛΑΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ & ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...

Κ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΛΕΣ!!!!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΠΩΣ ΠΗΓΕ..

Αχ μη βιάζεσαι!

Εγω εχω γεννήσει εδω και 8 μήνες και τώρα μπάινουμε σε μια σειρα, μια ειχα παθει επιλοχεια κατάθλιψη, που τωρα άρχισε να μου περναει με πολύ βοήθεια. Έμεινα αρκετο καιρο στη μάνα μου και γενικώς ημασταν κάπως. Σεξ κάναμε γύρω στις 20 μέρες αφού γέννησα αλλα οπως είπε και ο γιατρός στις αρχες θα αισθανομαι πολύ στεγνή και δεν μπορω να πω οτι το ευχαριστήθηκα! Και φυσικά με τα ξενύχτια σιγά μην εχω και όρεξη και ο δικός μου μπορεί να ήθελε αλλα δεν το ζήταγε γιατι φοβόταν μην του φέρω τίποτα στο κεφάλι!! χαχα! εδω εγω τα είχα παίξει ήθελε και σεξ!

και οι άντρες θέλουν χρονο για να καταλαβουν τι συνέβει.

Εμενα ο δικός μου επειδη εμεινα και καιρο στη μάνα μου δε συνέιδητοποίησε ότι είχε παιδι! παθαίνουν ενα σοκ και αυτοι. Και γω άκουγα τα γνωστα ότι μολις έρθει ένα παιδι έιναι η απόλυτη ευτυχία! δεν νομίζω ότι ισχυει αυτό. Εγω τουλάχιστον στην αρχη αν εξαιρέσεις τις πρώτες μέρες μάλλον έγινε η ζωή μας ανω κάτω και σαν ζευγάρι ειχαμε καυγάδες ενω πριν δεν είχαμε τσακωθεί ποτέ!

Χρειάζεται χρόνος σε άλλους λιγότερος σε άλλους περισσότερος.

Τωρα η σεξουαλική μας ζωή ειναι σούπερ!

Υπομονη όλα θα φτιάξουν!

Kαι εγώ θα έλεγα

ότι κάτι πιο σέξυ θα τον ανεβάσει.....

Επίσης, Μπορείς να του ετοιμάσεις ένα πολύ ώραίο δείπνο με κάποιο δωράκι, ωραία μουσικούλα κτλ...

Όλα αυτά δεν πρέπει

να τα ξεχνάμε ποτέ,

γιατί ανεβάζουν την διάθεση και των δύο :laugh:

Άντε περιμένουμε νέα σου....

ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ??? :laugh: :laugh: ΤΟ ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΜΟΛΙΣ ΠΑΩ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΙ!!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΚΑΝΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ??? :laugh: :laugh: ΤΟ ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΜΟΛΙΣ ΠΑΩ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΙ!!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΚΑΝΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..

χαχα οπως τα λες!!!Λες και το καταλαβαινουν και το κανουν επιτιδες τα καθαρματακια!! :lol: :woohoo:

τρισευτιχισμενη ολεσ τα εχουμε περασει αυτα.εγω τι να πω που μενουμε μακρια απο μαμα-πεθερα και δεν μπορω να αφησω τι μικρη πουθενα!αλλα βρισκουμε χρονο και για να μεινουμε τα δυο μασ..το βραδυ που κοιμαται η μικρη η μεσημερι...ολα θα φτιαξουν θα το δεισ!μη στεναχωριεσαι.εσυ κοιτα απο τη μερια σου να κανεισ οτι καλυτερο μπορεισ να τον προσεγγισεισ..τα αλλα θα ρθουν απο μονα τουσ!φιλια και καλη επιτυχια

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΕΤΥΧΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ? ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΣΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ ? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ? ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 3,5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΚΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΣΤΕΡΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ !!!!! :blink::blink::blink::blink:

φαση ειναι που θα περασει!!!

εμεις ειχαμε να κανουμε σεξ..μισο λεπτο να μετρησω....περιπου 10 μηνες συνολικα!!!

παρολο που ειχα την κουραση με το μωρο το ζητουσα και οταν εγινε ηταν χαλια..ενιωθα τελιως διαφορετικη πλεον και δεν μου αρεσε καθολου!!!!

ο αντρας μου ειναι στο στυλ του δικου σου αν δεν τον ταρακουνισω εγω και δεν θελει και εκεινος δεν γινεται τιποτα.

περασαν μηνες και εγω ημουν αποροφημενη με το παιδι,κουρασμενη,αυπνη που μυαλο για σεξ...θα το πιστεψεις οτι τους φυσιολογικους παλιους ρυθμους μας τους βρικαμε τωρα που ο μικρος ειναι πια 17 μηνων??????

υπομονη λοιπον και σιγα σιγα ολα θα ξαναρθουν στα φυσιολογικα τους

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...