Μετάβαση σε περιεχόμενο

KATHUSTERISI......PALI.....

july22

Recommended Posts

Οσο δεν εχεις περιοδο μη σταναχωριεσε γιατι πολλες φορες τα αρνητικα βγαινουν λαθος.Εχουμε πολλες κοπελες εδω που το εχουν παθει....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

july22 έγραψε:

to test vgike arnitiko telika koritsia.... :blink:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΜΗΝ ΣΚΑΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΛΗΨΗ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΜΩΝΗ!!!ΠΙΟ ΕΚΑΝΣ ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΕΝΤΙΚΤΟΡ?ΦΙΛΙΑ ;)

an kai vgike arnitiko to test akoma den m exei erthei periodos....exw pou kai pou ponaw opws otan perimenw periodo...kai trexw stn toualeta na dw ti ginetai....alla tpt....mallon prepei na paw na kanw mia xwriaki na dw ti ginetai....

Κουκλιτσα,το παρακολουθω το θεμα σου,απο την αρχη..τι να πω;;μπραβο για την ψυχραιμια σου..εγω θα ειχα τρελλαθει..παντως τοσες μερες καθυστερηση,να οφειλετε σε αγχος..;;;κανε αυτο που λες,μια χοριακη θα σου δωσει την απαντηση.Σου ευχομαι τα καλυτερα,θα περιμενω να διαβασω τα νεα σου.πολλα φιλια!

Εγω μολις τωρα ανακαλυψα το ποστ :P Νιωθω την αγωνια σου απο την αρχη του μηνυματος και ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εισαι εγκυουλα.Κανε μια χοριακη σημερα κιολας να σιγουρευτεις και να δεις τελοσπαντον απο που προερχεται η καθυστερηση.Τα καλυτερα και θετικοτερα αποτελεσματα ευχομαι :)

zoumpi mou i psuxraimia mou ofeiletai sto oti eixa kai sto parelthon kathusterisi xwris na eimai egkuos ...i megaluteri eixe ftasei tis 15 meres....twra eimai stis 14....kai proxwraw....etsi ki alliws prin tin pempti logw douleias den prolavainw na paw....opote tha perimenw na dw ti tha ginei mexri tin pempti kai to t pou tha exw kai xrono tha pa na kanw....sas euxaristw polu gia tis euxes sas :) kai otan exw nea tha sas enimerwsw :)

ελα βρε κοριτσακι μου τι εγινε εκανεσ τιποτα??θα σκασουμε εδω ολες...περιμενουμε συντομα τα νεα σου...φιλακια πολλα....

koritsia den sas ksexasa apla etrexa me tn douleia...ksupnisa simera to prwi na paw gia xwriaki kai m irthe periodos...opote tsampa sunagermos gia akoma mia fora.... meta tis giortes tha kleisw kanena rantevou me tin gunaikologo na dw ti ginetai... sas euxaristw pantws oles gia to endiaferon :)

Δεν πειραζει,να εισαι καλα...πηγαινε στη γιατρο σου κ κανε οτι ειναι απαραιτητο για να φτασεις στο αποτελεσμα που τοσο επιθυμεις.Εμεις εδω θα ειμαστε παντα να τα λεμε..

Η στηριξη,εστω κ απο ενα site στο intenet,χρειαζετε στα δυσκολα..πολλα φιλια..θα τα λεμε.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τι λες ρε συ!!!!! Πότε πέρασε ένας μήνας;!!!! Φτου φτου φτου το μωράκι σας!!!!! Αχχχχχ δε το πιστεύω!!! 😍😍😍😍😍 Προχθές δε βγήκες από το μαιευτήριο;!!! 🤪😅😅 Σα ψέμα μου φαίνεται πόσο γρήγορα πέρασε...🙄 Χαίρομαι βρε κοριτσάκι μου που βρήκατε και ένα ρυθμό με το θηλασμό που σας βοηθάει!! Και γενικά αν δείς ότι κάπου δυσκολεύεται το μωράκι ή εσύ, μη διστάζεις να ζητάς βοήθεια! Όλες οι μανουλες που μιλάω το ίδιο λένε, καμία σχέση το κάθε παιδί μεταξύ τους.. ακόμα και σε δίδυμα!! Και επειδή είσαι και στα λοχεια και η ψυχολογία είναι περίεργη, να μας γράφεις και το παραμικρό που σε βασανίζει.. εμείς είμαστε εδώ!! ❤️❤️❤️ Και σε παρακαλώ!! Δεν είσαι "ανίκανη"!!! Απλά βρήκες έναν διαφορετικό τρόπο που βολεύει εσένα! ❤️❤️❤️ Για τον μεγάλο τώρα.. δεν έχω και εμπειρία να σου πω κάτι παραπάνω.. μια φίλη μου όμως απευθύνθηκε σε παιδοψυχολογο για να βρει τρόπους στο πώς να βοηθήσει το παιδί να διαχειριστεί τα συναισθήματα του και τα κατάφεραν πολύ καλά με άμεσα αποτελέσματα! Αν δηλαδή δεν δείτε βελτίωση στο παιδί, μήπως βοηθήσει.. Ένα από αυτά που της είπε και έκανε ήταν να δηλώσει στο παιδί ότι θα αφιερώσει συγκεκριμένη ώρα μέσα στη μέρα για να κάνουν πράγματα που θέλει το ίδιο μόνο μαζί και να το τηρεί καθημερινά..! Τώρα δε θυμάμαι τι άλλο έκανε.. και κάθε παιδί είναι διαφορετικό.. ίσως με μια ερώτηση στο φόρουμ ξέρουν μανουλες μερικά τρικ να βοηθήσουν..
    • @Σοφία21 κοπέλα μου κανε και ένα τεστ εγκυμοσύνης! Μου έτυχε να έχω περίοδο κανονική να ψάχνω ωορρηξια να μην βρίσκω πικ, μετά τις επαφές είχα υγρα ωορρηξιας με ροζ αίμα και 2-3 μέρες μετά με πόνεσε η κοιλιά μου λες και μου ερχόταν περίοδος και μου κατέβηκε λίγο αίμα..το ίδιο απόγευμα έκανα τεστ εγκυμοσύνης και ήταν θετικό..
    • Εγώ έχω κάνει λίστα να έχω 3-4 από το καθένα.. γτ σκέφτομαι  1/ μπορεί να μας φέρουν 2/ θα μεγαλώσει και για,πόσο θα,του. Κάνουν 3/Μάρτιο που είμαστε αλλάζει η εποχή σύντομα.. Και σε ένα,μάθημα  που παρακολούθησα μας είπαν είδη αλλά για τις ποσότητες  είπαν ότι βολεύει  τον καθένα..μπορεί πχ κάποιος βα μη θέλει να βάζει συνεχώς πλυντήριο.μθα,πρέπει να έχει πχ 7 η παραπάνω..αν δεν έχει πρόβλημα με το πλυντήριο θα έχει λιγότερα.. Βσκ δεν ξέρω ακόμα,κ τι βάρος μέγεθος θα έχει.. οπότε δεν τα πήρα ακόμα.. μετά είναι κ το θηλασμος/ξένο γάλα.. με ξένο παιρνουν βάρος πιο γρήγορα/εύκολα..  αγορές  για ρουχα τα άφησα πιο μετά..  Επίσης εμένα  οι δικοί μου τουλάχιστον με ρωτάνε τι θέλω να πάρουν.. και θα οω χρειάζομαι πχ κουβερτα, υπνοσακο κλπ για να μη τα έχω δίπλα τριπλά..μη ντραπεις να ζητήσεις.. 
    • Σου εύχομαι ολόψυχα να βρεις τη γυναίκα που θα κυοφορήσει το μωράκι σας! 🙏🏼☺️❤️  Καλές γιορτές! 
    • Πολύ αισιόδοξη σε βρίσκω 🤣🤣🤣🤣 Να περάσετε όλοι όμορφα και να απολαύσετε τις άγιες αυτές μέρες με τις οικογένειες σας! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...