Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερούδια σας!!!

Τελικά ναι, τα καταφέραμε!! Η χοριακή ήταν 394 (50-400 δίνει το εργαστήριο) και ο γιατρος είδε την κουκιδιτσα μου! Φυσικά υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία αλλά και πολλή θετική ενέργεια! Σήμερα ξεκινάω ηπαρίνη, αύριο ξανα μια χοριακή και την άλλη Πέμπτη παω για αντι-χα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και μήν έχουμε πάλι ατυχίες. Λέτε νά'ναι το 10 το καλό??? Γιατι πολλές εγγυούλες βλέπω αυτές τις μέρες!! Συγχαρητήρια σε όλες μας!! Ε ρε τι έχει να γίνει!!!

Δημοσίευση

χαχα την ιδια κουκιδιτσα ειχα δει κι εγω με 315 χοριακη χαχα και εχω ενανα παιδαρο τωρααααααααα

ετσι ημασταν και εμεις συγκρατημενοι αλλα μονο για 1-2 βδομαδες μετα το καψαμε απο την χαρα μας!!!!

συγχαρητηρια και με το καλοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!1

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια happy bebaki! Εύχομαι πραγματκά αυτή τη φορά να πάνε όλα τέλεια! Είχα κι εγώ 2 ατυχίες και τώρα είμαι στις προσπάθειες οπότε καταλαβαίνω γιατί είσαι συγκρατημένα αισιόδοξη. Να έχεις μια καλή και ήρεμη εγκυμοσύνη! :cheer:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...