Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 93
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Mπραβο κουκλιτσα μου!!!!!!!Συγχαρητηρια..ειδατε τελικα ρε κοριτσια που το ενστικτο της ΜΑΝΑΣ :cheer::cheer: ,δεν πεφτει εξω;;;;

Απο την αρχη μας ειχες πει οτι νοιωθεις εγκυος κ ειχες απολυτο δικιο παρ'ολο το αρνητικο τεστ.

Σου ευχομαι ολα τα καλα του κοσμου,να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη κ να γεννησεις ενα ροδαλο,ομορφουλικο,παχουλο μωρακι.

Οσο για την τιμη της χοριακης..ειναι μια χαρα.Ο γυναικολογος μου μου εχει πει πως απο 5 κ πανω ειναι εγκυμοσυνη,απλα εισαι λιγων ημερων κ ειναι χαμηλη.Μην σε πτοει τιποτα,μην εχεις αγχος για τιποτα..

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! :cheer::cheer::cheer:

Δημοσίευση

συγχαρητηριαααααααααααα

το ωραιοτερο δωρο που θα μπορουσε να σου φερει

ο αγ.βασιλης χιιχιχιχι

ευχομαι μια ηρεμη κ καλη εγκυμοσυνη

κ με το καλο να ερθει το μαναρακι σου στον κοσμο

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :D :D :D

Δημοσίευση

Μπράβο κοριτσάκι! Είδες, η Αγία Ειρήνη; τη ζώνη τη φοράς; εγώ φαντάσου είμαι στον 5ο και τη φοράω ακόμα. Και είχα μια πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη! Είναι μεγάλη η Χάρη της.

Και πάλι συγχαρητήρια!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!!ΠΕΠΙΤΑ,Η ΧΑΖΗ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ..!ΣΤΑΥΡΩΝΟΜΑΙ ΟΜΩΣ,ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΛΑΔΑΚΙ!ΑΠ'ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ!ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ!ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΑΠ'ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΚΥΒΕΙΣ ΑΠΟΤΟΜΑ,ΓΡΗΓΟΡΑ..ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ..

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ,ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΜΑΣ...ΕΧΩ ΓΕΝΕΘΛΙΑ,ΓΙΟΡΤΗ,ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗΚΑΜΕ,ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ...ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΕΤΑΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια αυτο ειναι υπεροχο!!!Ευχομαι ολα να πηγαινουν καλα!!!Με το καλο να κρατησεις και ενα υγιεστατο νινακι στην αγκαλια σου!!!Μην αγχωνεσαι να σκεφτεσαι θετικα!!!Φιλακια να εχεις μια πολυ καλη συνεχεια!!!

Δημοσίευση

Μπραβο κοριτσακι!!!!! Συγχαρητηρια!!!!! :woohoo:

Πολυ ωραια νεα!!!!!

Η χοριακη σου προφανως ειναι χαμηλη ακομα γιατι ειναι ακομα νωρις...

Μην ανησυχεις για τιποτα και να εχεις θετικη σκεψη!!!!!

Ολα καλα να σου πανε!!! :kiss:

Δημοσίευση

μαρακι μου γλυκο μου κοριτσι ποσο χαιρομαι για σενα...ελπιζω και ευχομαι αυτη τη φορα ολα να πανε κατε ευχην και σε 9 μηνες να αντικρυσεις το αγγελουδι σου...με το καλο και παλι...μια τελεια και υπεροχη εγκυμοσυνη :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...