Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εχουμε θεμα με τον υπνο...


Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια. Εχουμε προβλημα με τον υπνο. Ο μικρος μου ενω απο 40 ημερων που τον ειχα παει στο κρεβατακι του στο δωματιο του, κοιμοταν κανονικοτατα (8 ωρες σιγουρα συνεχομενα) εχει 2 μηνες σχεδον που σηκωνεται. Μπορει να σηκωθει και 5 φορες. Τωρα ειναι 8 μηνων, εχω σταματησει (η καλυτερα ο μικρος σταματησε) το θηλασμο κοντα 2 βδομαδες.

Οταν σηκωνεται δε θελει να παιξει. Δε σηκωνεται πλεον με ουρλιαχτα. Τον παιρνω αγκαλια, τον κανω βολτες, τιποτα. Το κανω γαλα, χαμομηλι, δεν τα θελει. Τον νανουριζω, παλι τιποτα. Κανουμε πιο πολλα ξενυχτια πλεον απο οταν ηταν 2 μηνων!!! Και ρωταω: ειναι φυσιολογικο ολο αυτο? Τι μπορει να θελει? Με εχει εξαντλησει αυτο το πραγμα, δεν εχω ενεργεια κ δυναμη για τιποτα..

Τι να κανω???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αντιμετωπιζω το ιδιο θεμα με σενα.Απο 2 μηνων μεχρι και σημερα 6μηνων κοιμοταν συνεχομενα τουλαχιστον ενα 10ωρο.

Εδω και μια εβδομαδα ομως ξυπναει με ουρλιαχτα 2-3 φορες και ή που θα την παρω αγκαλια και θα ηρεμησει και θα κοιμηθει ή που θα γινεται τοξο στην αγκαλια μου θα κλαιει και θα ηρεμει μονο στο στηθος.

Επισης κοιμαται πολυ ελαφρια αυτη τη βδομαδα και ξυπναει με

το πεταγμα της μυγας.

Αυτο που κανω τριτη μερα σημερα ειναι να την αφηνω να κλαιει στο κρεβατι της και για να κοιμηθει εξ αρχης αλλα και οταν ξυπνησει στη διαρκεια της νυχτας.

Συνυθως κλαιει 5 λεπτα και οχι συνεχομενα και μετα αφου ειναι ηδη νυσταγμενη και κουραζεται απο το κλαμα κοιμαται.

Δεν ξερω αν σου ακουγεται σκληρο,εγω δισταζα πριν αρχισω να το εφαρμοζω αλλα βλεπω οτι πιανει...

δεν ξερω αν βοηθησα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Lenaki mhpws einai apo ta dontakia tou??

Kai h dikia mou panw katw ta idia kanei.

Mporei na einai kai fash.Polla mwrakia kserw

pou peripou se ayton ton mhna allazoun tis

synhtheies tou ypnou tous. Me ti hremei sto telos??

Ypomonh mono tipota allo...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α..ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ...Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΕΡΙ! ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΜΙΑ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ :woohoo: :blink: ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ..ΞΕΡΩ ΒΛΑΚΕΙΑ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΕΡΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια οπως βλεπετε κι εγω τα ιδια...Με ξυπνησε στις 3 και τεταρτο μια φορα μετα στις 4 και τεταρτο και τωρα δε μου κολλαει υπνος...Τι θα κανουμε? Αυτη κοιμηθηκε τελικα...εγω ομως εχω αρρωστησει με την ολη κατασταση. Ειμαι σιγουρη οτι δεν ειναι δοντακια αφου ολη την ημερα ειναι καλα...Συνεχεια στριφογυριζει μετα τον 4 ωρο - 5 ωρο υπνο.

Εφαγε στις 10.30 κοιμηθηκε στις 11 και κατι...Ηπιε 210 γραμμαρια γαλα. Λετε να μην την φτανουν? Τι αλλο να κανω κουραστηκα. θελω να κοιμηθω χωρις να ξυπναω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια επειδη το περασα κι εγω να σας πω κατι που δεν σας παει το μυαλο σας?

τα μωρακια σας ειναι σε φαση!! και τη φαση? αποχωρισμου!!!!

κραταει λιγακι,μερικες βδομαδες και ειναι μονο την νυχτα τις περισσοτερες φορες.

ξυπνανε αντιλαμβανονται οτι δεν ειμαστε διπλα τους και κλαινε...αυτο ειναι ολο!!

εγω προσωπικα τον ηρεμουσα μεσα στο κρεβατακι του(οσο γινοταν δηλαδη)πραγμα που σημαινε οτι μεσα στην νυχτα σηκωνομουν αρκετες φορες αλλα τι καταφερα με αυτο?? να μπορει πλεον να αποκοιμιεται μονος του αν ξυπνησει μεσα στην νυχτα.ειναι πολλες φορες που ακομη και τωρα τον ακουω μερικα βραδυα αργα να μουρμουραει και σε 1-2 λεπτα να εχει ξανακοιμηθει.

Βεβαια αν μου εκλαιγε πολυ και δεν γινοταν με τιποτα να ηρεμισει στην κουνια του τοτε τον σηκωνα και τον ηρεμουσα στην αγκαλια μου,τον κοιμηζα σε ενα μονο κρεβατι που εχουμε στο παιδικο(και ποτε στο δικο μας)και τον ξαναεβαζα στο κρεβατι του.

κρατησε αρκετα αν θυμαμαι καλα 1 μηνα,κουραστικα να σηκωνομαι καθε νυχτα 5-6 φορες αλλα με αυτον τον τροπο καταφερα να του δειξω οτι η μαμα ειναι διπλα του και οτι μπορει να κοιμαται χωρις να φοβαται τιποτα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας... Λενακι μου δεν ειναι δοντακια, τωρα που εβγαλε το πρωτο γενικα ειναι πολυ καλυτερα, εχει κοψει τις πολλες γκρινιες στη διαρκεια της μερας. Δεν ηρεμει με κατι συγκεκριμενο, αλλες φορες κοιμαται με το που πινει το χαμομηλι, αλλες στην αγκαλια μου, αλλες με το που να τον ακουμπαω στο κρεβατι μας..

Ανθη κ εγω το ιδιο κανω... Εχω κουραστει παρα πολυ, εχει δυο μηνες αυτο το πραγμα και θελω επιτελους να κοιμηθω ενα συνεχομενο 5ωρο..

Ντιελα, οσοι το εχω συζητησει μου λενε αυτο το πραγμα.. Αλλα μια φορα πηγα να το κανω κ δε μπορεσα να τον ακουω. :(

Μπεμπουλη, να σου πω μου ειχε περασει απο το μυαλο αυτο που λες για τη φαση αποχωρισμου. Ολη τη μερα δε θελει να παει σε κανεναν αλλο, μονο κοντα μου θελει, αν κανω πως σηκωνομαι να παω εστω για πιπι χαλαει ο κοσμος. Αλλα αν ηταν αυτο δε θα ηρεμουσε στην αγκαλια?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμενα που δεν κοιμαται ουτε μαζι μας τι να κανω!!!

Την νυχτα κανουμε παρελαση...περα δωθε περα δωθε απειρες φορες. Τις περισσοτερες δεν θελει να φαει , θελλει αγκαλια. Ακομα και οταν κοιμαται μαζι μας ξυπναει για να τον παρουμε αγκαλια και να ξανακοιμηθει!! Και αυτο το κανει απο την πρωτη μερα μεχρι σημερα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα φιλεναδα...

αχ τι τραβας κ συ

τι να πω...

κατι τον απασχολει..

βασικα αν θελει παιχνιδια δε νομιζω να το απασχολει τιποτα... :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα

και εγω που τον πηγα πριν απο κανα μηνα στο δωματιο με τον Θανο εχει ξεκινησει τα ιου ιου.Βεβαια εγω το βλημα τον πηγα την ιδια περιοδο που εκασαν τα 2 πρωτα δοντακια.Τι να σου πω, το εχω συνδεσει με τα δοντια τους.Οτι μπορει να πονανε και να θελουν παρηγορια, αλλα με εμας το καλο ειναι οτι ξυπναει θελει 1-2 λεπτακια αγκαλια κ μετα κοιμαται.Αυτο ομως μπορει να γινει 4-5 φορες σε ενα βραδυ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θουλη μου δε θελει παιχνιδια.. Βασικα εχω υποψιες οτι ουτε κ αυτος ο ιδιος ξερει τι θελει!!

Ωχ Σεσιλια μου φαινεται θα κανετε μπρατσα!!! Τι να πω... κ αυτο ακομα χειροτερο ειναι..

Χντου πιστευωπ ως δεν εχει σχεση με τα δοντακια του..

Αυτο με τον υπνο νομιζω πως ειναι οτι χειροτερο, δεν εχω καθολου κουραγιο ολη μερα και σερνομαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ, βρε κορίτσια, κουράγιο σε όλες μας! τουλάχιστον ξέρουμε τα βράδια οτι δεν ειμαστε μόνες ξυπνιες! Εγω έχω και τον αντρα μου που όταν του λέω να τον κουνησει για να κοιμηθει, να κοιμηθω κι εγω λίγο, στο 5λεπτο σταματαει το κουνημα και τον φερνει στο κρεββατι μας! Δε θελει να ζοριστει και πολύ...τί να πώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ξερω πια τι να πω...Κοιμηθηκα τις πρωτες πρωινες ωρες τελικα 7 με 11 και η μικρη παλι κοιμοταν σπασμωδικα κατι μισαωρα και 2 ωρα αλλα εγω αγχωθηκα και ζοριστηκα.

ΥΠΟΜΟΝΗ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κι εμείς μια από τα ίδια. Ο Φοιβάκος είναι 7 μηνών και αυτό το βιολί με το βραδυνο ξύπνημα ξεκίνησε πριν μια εβδομάδα. Στα καλά καθούμενα ξυπνάει με ουρλιαχτά είτε μες τη μαύρη νύχτα είτε τα ξημερώματα (κατα τις 5.00). 1-2 φορές κατάφερα και τον κοιμισα στην αγκαλιά μου και μετά τον έβαλα στο κρεβάτι του αλλά τις περισσότερες φορές δεν σταματάει. Οπότε τον παίρνω στο κρεβάτι μου, τον θηλάζω για κανένα μισάωρο και μετά σηκώνομαι και τον πηγαίνω στο δωμάτιό του όπου κοιμάται σαν πουλάκι. Ρε παιδιά μήπως πεινάει? Από την άλλη, τα ουρλιαχτά που βγάζει και το τέντωμα αυτό (σαν τόξο) στο κορμάκι του παραπέμπουν σε πόνο, όχι σε πείνα. :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι συμπτωση πως τα μωρακια απο 7 εως 10 μηνων παθαινουν το ιδιο.

Κι εγω mamatobe ειχα την εντυπωση οτι πειναει ή διψαει ομως με το που της αλλαζω θεση η την εχω στην αγκαλια μου σταματαει. Οποτε αποκλειω την πεινα. Επισης εχω αποκλεισει και τα δοντια καθως την ημερα ειναι μια χαρουλα...ουτε γκρινια τιποτα.

Σημερα εχουμε εμβολια και θα ρωτησω ξανα την γιατρο.

Δε ρωταω τον γιατρο εδω στο Mammyland γιατι θα με γραψει κανονικα.Ως συνηθως..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οχι δεν ειναι τυχαιο τελικα που το μεγαλυτερο ποσοστο των μωρων απο ηλικια 6 μηνων αλλαζουν συνηθειες υπνου και αλλα

μεγαλωνουν βγαζουν δοντακια πονανε

πονανε πολυ με τα δοντακια

μονο λιγα ειναι αυτα τα μωρακια που βγαζουν τα δοντα χωρις πονο επειδη εχουν πιο μαλακα ουλα

το θεμα ειναι πως ξεπερναμε την αυπνια

υπαρχει λυση???????

μαλλον οχι

τι θα κανουμε εμεις κουτουλαμε ολη μερα και αυτα εκει ντουρασελ εχουν

εμενα δεν κοιμαται ουτε τη μερα

το πολυ 1 ωρα με 2 και αυτη οχι συνεχομενη

αχχ καλο κουραγιο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννιω εγω ρωτησα το γιατρο εδω στο φορουμ... επειδη εχουν πανω κατω την ιδια συμπεριφορα τα καμαρια μας, μου απαντησε να ψαξω στο δωματιο του για υγρασια, να δω αν εχει πολυ ζεστη η κρυο. Λοιπον, τραβηξα ολα τα επιπλα απο το δωματιο του και πισω απο την κουνια του ο τοιχος ηταν ΓΕΜΑΤΟΣ μουχλα!!!!! Ωραιοτατη καταμαυρη μουχλα!!! Μαλλον αυτο τον ενοχλουσε το παλικαρακι μου.... Και εχω φοβηθει μη μου παθει τιποτα και τον εχω στο κρεβατι μας απο χτες... Το ξερω ειναι λαθος αλλα προτιμω να κακομαθει κ να ταλαιπωρηθω να τον ξεμαθω απο το κρεβατι παρα να μου παθει τιποτα αλλεργικο κ ταλαιπωρειται μετα ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αυτο που λεει η Μπεμπουλης πιστευω κκ εγω γ τη δικια μου,δεν αντεχω αλλο,τωρα αποκοιμιεται μονο με τα μαλλια μου..ειναι κ κοντα...εχω στραβολεμιασει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άννα?????αχ φιλεναδα .....καλα να παθεις!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχα να δεις τι τραβαω τοσους μηνες!!!!!!!!!!!!! κ εσυ κοιμοσουν σερι!!!τωωωωωωραααα θα δεις κυρία μου!!!!φιλακια!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμενα ο δικος μου απο 2 μεχρι 3 μηνων κοιμοταν συνεχομενα ,απο τοτε ομως μου εχει αλλαξει τα φωτα. υπαρχουν περιοδοι που μπορει να ξυπνησει μεχρι και 10 φορες μεταξυ 10 το βραδυ-7 το πρωι.προσωπικα με εσωσε ο θηλασμος στο 5 λεπτο ξανακοιμαται.τελικα μηπως μεταξυ ολων των υπολοιπων προβληματων που τα απασχολουν βαριουνται τον συνεχομενο υπνο ή μεγαλωνοντας μπορει να α νακαλουν παραστασεις που τα τρομαξαν μεσα στη μερα και ζητουν απεγνωσμενα να επιβεβαιωσουν την παρουσια της μανουλας που θα τα σωσει? :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

savropinguinos έγραψε:

Άννα?????αχ φιλεναδα .....καλα να παθεις!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχα να δεις τι τραβαω τοσους μηνες!!!!!!!!!!!!! κ εσυ κοιμοσουν σερι!!!τωωωωωωραααα θα δεις κυρία μου!!!!φιλακια!!!!!!!!!!!!

Γιωτακι μου!!! Δικιο εχεις κοριτσακι με εκανες και γελασα!!! Ετσι ειναι...Εγω τα τραβηξα το 1ο διμηνο και μετα με ειχε κακομαθει η κυρια...κοιμοταν και 12ωρα! Τωρα με εχει σκοπια μην τυχον της φυγει η πιπιλα και χασει η Βενετια βελονι!! Εχτες να ειναι καλα ο αντρουλης μου με αντικατεστησε...κοιμηθηκα εναν ωραιο υπνο πηρα δυναμεις για νεα ξενυχτια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Lena_thess έγραψε:

Αννιω εγω ρωτησα το γιατρο εδω στο φορουμ... επειδη εχουν πανω κατω την ιδια συμπεριφορα τα καμαρια μας, μου απαντησε να ψαξω στο δωματιο του για υγρασια, να δω αν εχει πολυ ζεστη η κρυο. Λοιπον, τραβηξα ολα τα επιπλα απο το δωματιο του και πισω απο την κουνια του ο τοιχος ηταν ΓΕΜΑΤΟΣ μουχλα!!!!! Ωραιοτατη καταμαυρη μουχλα!!! Μαλλον αυτο τον ενοχλουσε το παλικαρακι μου.... Και εχω φοβηθει μη μου παθει τιποτα και τον εχω στο κρεβατι μας απο χτες... Το ξερω ειναι λαθος αλλα προτιμω να κακομαθει κ να ταλαιπωρηθω να τον ξεμαθω απο το κρεβατι παρα να μου παθει τιποτα αλλεργικο κ ταλαιπωρειται μετα ...

Λενα μου σε ευχαριστω για τον κοπο σου!

Παλι καλα που βρηκες το προβλημα και ειδες τι φταιει...Εμεις εχτες πηγαμε στην γιατρο και μου ειπε περιπου τα ιδια. Σημερα θα μετακινησω το κρεββατι της απο την αλλη πλευρα του δωματιου που δεν ειναι βορινη να δω μηπως και κρυωνει. Επισης σκεφτομαι να ξαναβαλω τα ροδακια με το στοπ για να μην κουνιεται δεξια αριστερα λεω μηπως ξυπναει απο το κουνημα...

Η αληθεια ειναι ομως οτι αμφιβαλλω.Ουτε μουχλα εχω ουτε υγρασια...

Αληθεια πως μετραμε την υγρασια σε εναν χωρο?

Κοριτσια ξερετε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Υπαρχουν κατι μπαρμπαδελακια που ειναι σα θερμομετρα κ δειχνουν την υγρασια. Μια γνωστη μου ειχε παρει κ ηταν μαζι με ρολοι. Θελω κ εγω να παρω αλλα δεν ξερω που πουλανε..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σήμερα κλείνουμε την 6η εβδομάδα 🥰🥰🧿🧿.. Όχι όχι ξυπνούσε ανά 3ωρο για φαγητό...οι κολικοί μας συνήθως κρατάνε από τις 7 μέχρι τις 11 το βράδυ!!
    • Αχ τέλεια! Εύχομαι να παραμείνει έτσι. Τα προηγούμενα βραδιά ξυπνούσε για να φαει? Η από κολικούς? Αντε ελπίζω να μειώθηκε η ένταση τους κάπως τώρα.
    • μακάρι κορίτσι μου να συνεχίσει ετσι.. τουλάχιστον να ξεκουράζεσαι! μεγαλώνουν μωρέ και ηρεμούν και αυτά..ποδο είστε εσείςς;
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🩷🦋🩷 Πώς είστε??εμείς χθες το βράδυ κάναμε το πρώτο μας σερί 6ωρο και η αλήθεια ξεκουραστήκαμε αρκετά 😍👣..τις προηγούμενες 2 μέρες περνούσαμε πάλι δύσκολα με τους κολικούς αλλά χτες ήταν άλλο μωράκι...💙💙🧿🧿
    • Εγώ πάντως παρατήρησα το εξής. Εγώ κανονικά κάνω πολύ απότομο πικ. Τα τεστ μου βγαίνουν ολόλευκα, ξαφνικά τη 12η αρχίζει αχνό, 13η ξαφνικό μπαμ θετικό και από 13η το βράδυ γίνονται λευκα. Στον προηγούμενο κύκλο που έψαχνα θετικό ωορρηξιας ενώ είχα ήδη το εξωμήτριο κ δεν το ήξερα, άρχισα τεστ από την 8η κ μέχρι 16η που σταματησα τα έβλεπα πολύ έντονα όλα. Τοτε δεν ψιλιαστηκα τι γίνεται, απλα ειχα σκοπο να ρωτησω τ γυναικολογο πως γίνεται απο το πουθενά να εχω θετικα τοσες μερες ! Δηλαδή σ εμένα ίσχυσε αυτό που βγαίνουν θετικά τα ωορρηξιας στην εγκυμοσύνη. Αλλά αν βγάζεις θετικό ωορρηξιας, θα βγάλεις και θετικό εγκυμοσύνης. Το τεστ μπερδεύει τις ορμόνες απλά. Είναι αδύνατο να σου βγάζει έντονα σχεδόν θετικά ωορρηξιας κ η χοριακη να μη φανεί καν. Έτσι λέω εγώ...  Σου δείχνω φώτο μου με μερικά από κείνα τα τεστ, δεν τα έβαζα όλα στην εφαρμογή, μόνο λίγα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...