Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑ ΘΕΛΩ ΣΑΣ ΛΕΩΩΩ


Μιχαελα-Ν

Recommended Posts

ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ!!!!ΕΝΑ ΖΟΥΖΟΥΝΟΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2010 ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ.ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ;) ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ "ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΣ"ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ.ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΞΕΚΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ 2011 :( ΚΑΙ ΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΘΩ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.ΗΔΗ ΚΛΑΙΩ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ.. :blush: ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ!ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ,ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ,ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ "ΠΙΑΣΕΙ" ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΙΑ ΘΛΙΨΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΕ? ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕΙ? :blush::)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mιχαελα,στο ευχομαι ολοψυχα γλυκεια μου!!

Αν ομως ο συζυγος σου εχει αλλα σχεδια..τοτε εσυ

τι μπορεις να κανεις?? :dry:

Η καθεστε κατω κ το ξανασυζητατε η κανεις υπομονουλα..

Οπως κ να εχει σας ευχομαι με τη βοηθεια του Θεου να αποκτησετε ενα

υγειεστατο μωρακι :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ζουζου μου!!!!!!!!!!!!συγχαρητηρια!!!!!!!με το καλο να ερθει το δευτερο μωρακι σας!!!λοιπον,το εχουμε συζητησει και θελει κι εκεινος πολυ μωρακι αλλα οχι πριν το γαμο μας.μου ειπε ομως οτι εχω το λογο του οτι τον ιουνιο θα ξεκινησουμε προσπαθειες.ουφ εγω ειμαι η κουραστικη η ανυπομονη..τι να κανω ειμαι τροζη με την ιδεα και μονο...μαλλον πως δεν εχω παρα να υποχωρησω και να κανω υπομονη για ακομη 6 μηνες αλλα σας ειπα τον πονο μου κλαψ κλαψ :unsure: κρητικοπουλες μου θελω να σας γνωρισω!!θελω συναντηση!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μιχαελα μου καταρχην η ωρα η καλη σου ευχομαι και κατα δευτερον να σου πω αυτο οντας μαμα 2 ζουζουνιων το συναισθημα ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ αλλα πιστευω οτι ο αντρας σου εχει δικιο πρεπει να τον ζησεις τον γαμο σου και να τον χαρεις και μετα εχεις ολο τον καιρο μπροστα σου να γινεις μανουλα πιστεψε με δεν θα το μετανιωσεις!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απο την μία πλευρά βεβαια το μωρό δεν έρχεται με το που θα το παρεις αποφαση (σε πολλές περιπτώσεις)αλλά δεν ξέρεις -και απο την άλλη γιατί να μην χαρείς και τον γάμο σου; και σου το λέω εγώ που έχω οίκο με νυφικά και βλέπω πόσο δυσκολεύοντε οι κοπέλες που είναι έγκυες όχι μονο για να βρούν και καλά αυτό που θέλουν αλλα βαρένεις όσο να είναι στην εγκυμοσύνη και τα τρεχάματα του θρησκευτικού είναι πολλά!Βέβαια αν σου έρθει το βεβε δεν μπορείς να κάνεις και αλιός αλλά αν μπορείς να το αποφύγεις και μετά να απολάυσεις την εγκυμοσύνη σου με την ησυχία σου΄;;; :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μιχαέλα μου με το καλό να γίνει ο γάμος σας!! Εγώ θα συμφωνήσω με τον σύζυγο.. έτσι έκανα κι εγώ!! Ενώ ήθελα σαν τρελή ένα μωράκι σκέφτηκα πιο λογικά κι είπα να γίνει με το καλό ο γάμος, να πάμε αυτό το ευλογημένο ταξιδάκι σην Ιταλία με αμάξι.. και μετά κάνω και παιδάκι!! Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω αυτό το ταξίδι τώρα με το μωρό κι ούτε βέβαια υπάρχει περίπτωση να το αφήσω σε γιαγιά και να πάω!! Πέρασα υπέροχα στο γαμήλιο και 3 μήνες μετά έμεινα κι έγκυος!! Παντρεύτηκα Μάιο του 2008, πήγα γαμήλιο Σεπτέμβριο και Δεκέμβριο είχα θετικό τεστάκι!! Δεν μετανιώνω που τα έκανα έτσι, η κολλητή μου που βιαζόταν βλέπω ότι έπαθε μια φρίκη! Παντρεύτηκε άρον άρον με πολιτικό, ταξίδι δεν πήγαν πουθενά και τώρα δεν υπάρχει περίπτωση!! Τρενάρουν τον γάμο λόγω οικονομικών.. γενικά προσπαθούν να μπουν σε μια γραμμή! Ούτε καν έμεναν μαζί!

Σου εύχομαι ολόψυχα να έρθει το μωράκι σύντομα στην ζωούλα σας... κι αφού το θες πιο νωρίς απλά συζήτησε το με τον άντρα σου!! Αλλά μην τον πιέσεις αν δεν είναι ακόμα έτοιμος! Με το καλό... και πάλι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:) κοριτσακια μου ολες σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!ξερω οτι εχετε απολυτο δικιο αλλα να μωρε...δεν το θελω να γινομαι φορτικη.ειναι μονο γιατι το θελω τοοοσο :woohoo: .ξερω ομως μεσα μου πως δεν θα το μετανιωσω αν για λιγουλακι ακομα να περιμενω μιας και ο γαμος ειναι τιν ιουνιο και το ταξιδι το ιδιο.οποτε, που να τρεχω με κοιλια?αλλα κοριτσια μου οταν μεινω εγκυουλα...κερναωωωωωωω :silly: !!!!! αληθεια καλη μου φιλη με τον οικο νυφικων,που βρισκεσαι?ακομη δεν εχω κλεισει...
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μιχαελα,σ'ευχαριστω καλη μου για τις ευχες σου!

Η μονη ευχη πλεον οπου μπορω να σου δωσω,

συμφωνα με τα λεγομενα σου κ εφοσων

θελετε να χαρειτε τον γαμο αλλα μετεπειτα κ το ταξιδι σας, ειναι..

οταν με το καλο γυρισετε απο τον μηνα του μελιτος

να εισαι ηδη εγκυουλα :cheer:

Οσο για την συναντηση..ριξε για ιδεα καποια ημερομηνια ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου γλυκό...θεωρώ οτι έχει δίκαιο ο αντρας σου καλό είναι τελικά κάθε πράγμα στο καιρό του.......Εγώ έτσι οπώς εσένα σκεφτόμουν αλλά πρέπει να σκεφτείς οτι μια εγκυμοσύνη πριν τον γάμο ίσως θέλει και μεγάλη προσοχή.....

εμεινα έγκυος δυο μηνες πριν τον γάμο μου...

15 μέρες πριν τον γάμο είχα αποκόλλησει

έκατσα στο κρεβάτι..........

Στο γάμο χόρεψα αλλα οχι όσο ήθελα γιατι είχα φοβο

ταξίδι του μέλιτος αναβλήθηκε το εκανα μετα απο ένα χρόνο

Κάτσε σκέψου δεν είναι τόσο βιαστικό εφόσον θα είστε μια ζωή μαζι χαλάρωσε και απόλαυσε τις στιγμές του τωρα και τώρα σε νοιαζει οι ετοιμασίες του γάμου και πω θα περασετε καλα........αα και τελικα απο τον γαμο μονο το τραπεζι αξιζει που γινεσαι ντεφι ουτε να πιω δεν μπορεσα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι εφοσον ειναι ετσι τα πραγματα απλα κανεις υπομονη...δεν αργει ο καιρος και με του γαμου θα περασει γρηγορα...

και εγω ημουν εγκυος στο γαμο μου..βεβαια το εδωσα και καταλαβε στο χορο..ημουν 4 μηνων...ευχομαι ολα να πανε καλα και τον ιουνιο πρωτα ο θεος να αντικρισεις το πρωτο σου θετικο τεστ :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μιχαέλα συγνώμη για την αργοπορία αλλά από χθες το πρωί είχα να μπω στο ιντερνετ! Είμαι από περιφέρεια κοντά στην Θεσσαλονίκη, αν είσαι από κάπου εδώ κοντά μπορούμε να επικοινωνήσουμε κάποια στιγμή τηλεφωνικός, αν πάλι είσαι από μακριά ευχαρίστως να σε συμβουλέψω για ότι χρειασθείς! Ειδικά αν είσαι από Αθήνα πρόσεχε λίγο παραπάνω γιατί έχω διαπιστώσει μία αρκετά μεγάλη διαφορά στις τιμές! :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου κι από μένα!Δυστυχώς και γω θα σου πω να κάνεις λίγη υπομονή!Ήμουν κι εγώ σαν και 'σένα και ήθελα σαν τρελή ένα μωρό!!Παντρεύτηκα τον Ιούλιο και ευχαριστήθηκα το γάμο μου αλλά και το ταξίδι μου όσο τίποτα άλλο!!!!Αυτό σε συμβουλεύω να κάνεις κι εσύ!Ζήσε την κάθε στιγμή της προετοιμασίας του γάμου σου και του ταξιδιού σου χωρίς το φόβο μην πάθει τίποτα το μωράκι σου και ίσως , λίγο καιρό μετά μάθεις ότι είσαι εγκυούλα....Εγώ το έμαθα πριν τρεις μέρες και κοντεύω να τρελαθώ που έχω να περιμένω για κάποια άλλη υπέροχη στιγμή στη ζωή μου!!!!Εύχομαι ολόψυχα του χρόνου να έχεις κι εσύ ένα τέτοιο Χριστουγεννιάτικο δώρο σαν και το δικό μου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και από μένα.

Περίμενε λίγο και ξεκινας αμέσως μετα το γάμο.

Έτσι και εγω πριν το γάμο πρόσεχα πολύ

αλλα μετά ...... :blush:

έμεινα έγκυος αμέσως (στο πρώτο μήνα) αν και μου ήρθε ξαφνικό το πως έμεινα (όχι για τον τρόπο ;) ) αλλα για το πόσο γρήγορα.

Τώρα αν και δεν το αλλάζω με τίποτα το μπεμπάκι μου θα ήθελα να είχα μείνει έστω 2 μήνες παραπάνω μόνη με τον άντρα μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου πω και εγω που το εχω ζησει???

το σεπτεμβρη που μας περασε εκανα το γαμο και τη βαφτηση της μικρης μαζι

δυστυχως δε το χαρηκα οσο θα ηθελα

δε χαρηκα τις προετοιμασια του γαμου γιατι με τη μικρη ηταν δυσκολο να βγαινω στα μαγαζια οποτε ηθελα

μια πεινουσε, μια νυσταζε, μια γκρινιαζε

ξερεις ποσες φορες ακυρωσα ραντεβου και γυρισα σπιτι απο τα μισα του δρομου??

τελευταιες μερες και ημουν μεσα στο αγχος με ενα σωρο εκρεμμοτητες

οσον αφορα το να ημουν εγκυος και να ετοιμαζα γαμο ουτε να το σκεφτομαι

ειχα δυσκολη εγκυμοσυνη με εμετους και ζαλαδες στην αρχη

αντε να κανονισεις στολισμο και νυφικο σε αυτη τη κατασταση

επεισης με φανταζεσε νυφη την ωρα του μυστηριου να σωριαζομαι και να κανω εμετους??

κανε το γαμο σου πρωτα

ειναι ενα γεγονος που πρεπει να το χαρεις σε ολο του το μεγαλειο

πηγαινε το ταξιδακι σου

ειναι κατι που θα το θυμασε μια ζωη

δε μετανιωνω για το παιδακι μου ,προς θεου!!!

αλλα αν μπορουσα να το ξαναζησω θα εκανα το γαμο μου πριν 2 χρονια πριν μεινω εγκυος

καλο ειναι να γινονται τα πραγματα με τη σειρα τους

και το κερασακι???

ντυθηκα νυφη με 10 κιλα επιπλεον της εγκυμοσηνης.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου κι απο μενα. Κανε λιγη υπομονη βρε χαζουλι. Κι εγω παντρευτηκα τον Ιουνιο και ηθελα σαν τρελη κι εγω και ο αντρας μου να κανουμε μωρο. Δεν μπορουσαμε να περιμενουμε. Αλλα καναμε υπομονη για τον ιδιο λογο που σου λεει ο αντρας σου. Περασαμε τελεια στο ταξιδι και δεν ειχαμε καθολου αγχος μην παθω τιποτα. Ευχαριστησου το γαμο σου και το ταξιδι και θα ερθει και το μωρο. Ακομα και τωρα που δεν εχουμε καταφερει να κανουμε μωρακι δεν το εχουμε μετανιωσει που δεν προσπαθησαμε νωριτερα. Ασε που το νυφικο δεν θα εχει και πολλα περιθωρια αλλαγης.... ;) : :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΡΟΖΟ ΜΟΥ ΚΡΗΤΙΚΑΤΣΙ.. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΒΙΑΣΥΝΗ?ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ,ΟΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ,ΟΙ ΤΣΑΚΩΜΟΙ(ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ)ΤΟ ΑΓΧΟΣ Κ.Α ΠΟΥ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ(ΧΩΡΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΛΟΘΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΤΑΡΑΖΑΝ!!! :blink::blink: )!!ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ???ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΣΕ ΣΥΝΕΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ,ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ....ΤΣΟΥΠ..ΤΕΣΤΑΚΙ ΘΕΤΙΚΟ!ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΟΥ!!ΑΝΤΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΥ Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια μου χιλια συγνωμη που καθυστερησα τοοοοσο πολυ αλλα δεν εχω η/υ σπιτι και αναγκαστικα, η στη δουλεια( που τωρα εχω αδεια) η στης μαμας μου το σπιτι πηγαινω για να μπαινω στο μαμυ..σας ευχαριστω ολες σας πααααρα πολυ για τις απαντησεις σας!σας εμπιστευομαι και ας μη σας γνωριζω και σας εχω αγαπησει!!! :) thaumatheo μου ειμαι απο χανια αλλα οτι χρειαστω θα σε ρωτησω να μου πεις τη γνωμη σου!κοριτσια μου μπορειτε οσες θελετε να με βρειτε στο facebook πολυ θα χαρω να τα λεμε απλα οσες μου κανετε αιτημα φιλιας αφηστε μου και μηνυματακι με το ψευδονυμο που εχετε εδω στο μαμυ για να σας γνωρισω..θα με βρειτε mixaela xatzidaki.ευχαριστω ολες σας!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 5 weeks later...

Μιχαέλα συμφωνώ κι εγώ...όλα στον καιρό τους.

Να χαρείς τον γάμο σου,να μπορείς να χορέψεις με την καρδιά σου(γιατί οι γάμοι στην πατρίδα δεν είναι και εύκολο πράμα :P ) ,να περάσεις και υπέροχα στο ταξίδι και ξεκινήστε με ηρεμία τις προσπάθειες μετά.Για σκέψου να μείνεις εγκυούλα στο ταξίδι του μέλιτος.Υπάρχει κάτι πιο ρομαντικό?

Εισαί και μικρούλα ακόμα...να πώ οτι σε πήραν τα χρόνια.Με το καλό :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...