Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 89
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μου κανεις πλακα?τα ιδια στολιδια εχουμε!!!!!!!!!!!!!!αυτο που ζουμε ειναι απιδτευτο χαχαχαχα.η κοιλια ολα τα λεφτα.....μα κρυβει το δεντρο φιλεναδα χαχαχαχαχαχαχαχα τελειο ειναι κ εσυ μια κουκλα!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

AFRODITH έγραψε:

είναι η μοναδική φωτό από τα περσινά χριστούγεννα με το δέντρο ...τις υπόλοιπες τις έσβησε κατά λάθος ο καλός μου :angry::angry::angry:PICT0024mikrh.jpg

Ο γιός σου φτυστός!

Δε πιστεύω ο μπαμπάς να πιστεύει να σε πείσει για το αντίθετο …

Να σου ζήσει!

Δημοσίευση

ΑΦΡΟΔΙΤΗ δεν καμαρώνουμε το δέντρο, αλλά την κοιλιά!!!

Πωπωπω!!! Εκεί μέσα κρυβόταν ο Μανωλάκης! :cheer:

ΒΟΥΛΑ πολύ όμορφο!

Και του χρόνου! :cheer:

"κεσιλια" να κάνω τσιγκιντιγκλον να σου στείλω λίγο από το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα?!! :P

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

μου κανεις πλακα?τα ιδια στολιδια εχουμε!!!!!!!!!!!!!!αυτο που ζουμε ειναι απιδτευτο χαχαχαχα.η κοιλια ολα τα λεφτα.....μα κρυβει το δεντρο φιλεναδα χαχαχαχαχαχαχαχα τελειο ειναι κ εσυ μια κουκλα!!!!!!!!!!

έχουμε καρμική σχέση !!!!!xaxaxa

"ιρενεβαλαδια" ο άντρας μου μου το είπε πρώτος μόλις γεννήθηκε ποσο μου μοιάζει .....ευτυχώ το χέρετε :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Αφρο πολυ ωραιο το δεντρα σου. Ιφηγενεια μεσα...ελα μπας και συνελθω!!! Ουτε τα μανταρινια δε με σφυπνησαν- εχω συνδιασει τη μυρωδια των μανταρινιων με τα Χριστουγεννα των παιδικων μου χρονων...Λιγο Χαρι Ποτερ παρακαλω!!!!

Δημοσίευση

πολυ ωραια τα δεντρακι σας!

Ιφιγενεια, παρομοιο στολισμο εχουμε κανει! :);)

Αφροδτικη, εκλεψες την παρασταση!

Γιωτα, το δεντρακι μια χαρα ειναι!

Μην το χαλασεις!

Σε λιγο βαζω και το δικο μου!

Δημοσίευση

Αχ..... υπέροχα τα δεντράκια σας..... το κάθε ένα ξεχωριστό..... με τα χρωματάκια του..... τα στολιδάκια του.....

Σήμερα θα μου κατεβάσει κι εμένα ο καλός μου το δεντράκι μας :woohoo: και τα στολίδια μας (ένα κουτσικούτσικο έχουμε!!!!) κι αύριο πρωί..... στολίζω κι εγώ..... γιούπι :woohoo: .....

Σήμερα δεν προλαβαίνω...... έχουμε άλλες δουλειές...... ;)

Δημοσίευση

sia 24 έγραψε:

κορίτσια μου πολύ όμορφα τα δεντράκια όλων σας!!! :):)

εγώ η τρελή πειδή έχω και μια τρέλα με τα χριστούγεννα έχω στολίσει εδώ και 10 μέρες!!! :woohoo: :woohoo:

σας βάζω φώτο από το δέντρο μας!!! P1000751.JPG

Πολύ μου αρέσει και ειδικά αυτό το τούλι που έχεις βάλει στη «ρίζα».

Έτσι μπράβο στείλτε κι άλλες φωτογραφίες μήπως έρθει σε εμένα και τη Σεσίλια η όρεξη να στολίσουμε επιτέλους …

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

δεν μου αρέσει το δέντρο μας καθόλου IMG000004.jpg

λοιπον το δεντρο ειναι πολυ ωραιο μην το ξεστολισεις, θα σου πω τι μου φταιει οπως το βλεπω αν και στη φωτο ισως χανει, με χαλανε οι ασπρες μπαλες δεν νομιζω οτι ταιριαζουν με τις χρυσες που εχεις βαλει, αν ηταν ασπρες με λεπτομερειες χρυσες η κοκκινες ισως να ταιριαζαν πιο πολυ ή αν ειχες βαλει χιονι, παντως μην τολμησεις να το ξεστολισεις τρελαρα παιξε μαζι του!!!

Δημοσίευση

Γιώτα , μην τολμήσεις να το ξεστολίσεις!!!!

Είναι μια χαρούλά.... :laugh:

Θα συμφωνήσω με τις κοπέλες που σου είπανε να πάρεις μπάλες να γεμίσεις

τα κενά ή καποια στολίδια οχι σε άσπρο ,δώσε λίγο χρωματάκι.

Είναι πολύ γλυκό , κάνε απλα αλλαγές!!!

Αφροδίτη , το δεντράκι σας είναι κουκλίστικο αλλα εμένα πιο πολύ μου άρεσε

η μεγάλη μωβ μπαλίτσα!!!!!!!

Ιφιγένεια, πάρα πολύ ωραίο το δέντρο και ειδικό για προσχολικές ηλικίες!!!!!!

Δεν πτοείται από χτυπήματα και πτώσεις!!!! ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Κι εγω τα ιδια… Οταν επιτελους μειωθηκαν τα αντισωματα ενεργης λοιμωξης, προσπαθουσαμε ενα χρονο και δεεεν… Μας ειχανε βγει διαφορα θεματα. Καναμε με εξωσωματικη ενα παιδακι που κοντευει τα 6… και τωρα ειμαι ξανα εγκυος με εξωσωματικη σε διδυμακια. Ειμαι στην 34η σχεδον. 🙏🏻🙏🏻
    • Καλημερουδια. @Diwni μου εσυ που εχεις τρια παιδακια ευτυχως που σου κοιμαται μεσα στην ημερα να κανεις και καμια δουλεια. Αλλιως με το μαρσιπο θα κοψομεσαστουμε καμια ωρα. Ειναι σουπερ η μπεμπα σ ετσι και μενα στην ηλικια της κοιμοταν λιγο παραπανω μετα τον εκοψε τον υπνο. Περνατε ωραια στις διακοπες σας;; @Eirinistz να μην αγχωνεσαι καθολου. Εμενα στο bexero για τη μυνηγγιτιδα εκανε κατι δεκατακια αλλα υποχωρησε με ντεπονακι αλλα της φιλης μ ειχε σηκωσει πολυ πυρετο. Επισης στο ποσιμο εκανε πολλα κακα με λιγες βλεννουλες αλλα ηταν φυσιολογικο κατα την παιδιατρο. 
    • Ναι Μαρία μου δυστυχώς το πιάσαμε Τζόκερ..Ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη απο φυσική σύλληψη κ μετα παιδευτηκα να μείνω έγκυος. Δεν ερχόταν φυσικά κ προχώρησα σε εξωσωματικη.Έχω μια κορούλα 14 μηνων. Και ναι ημουν σχεδον σε καραντίνα γιατι οποιος καει στο χυλο, φυσαει και το γιαουρτι. Εσυ ; 
    • Καλος ηρθες και με το καλο το μωρακι ❤️ υπομονη με τα συμπτώματα στον 4ο μηνα σταματανε.
    • Γιατι δεν κανετε περιδεση ; Μπορει να εισαι σε βδομαδες οριακες (26, σωστα;); αλλα τωρα πρεπει ο γιατρος να ζυγισει τα υπερ και τα κατα και νομιζω πως τα οφελη ειναι περισσοτερα απ τις πιθανες παρενεργειες. Επισης υπαρχει κι η λυση του πεσσου, που τοποθετειται οποιαδηποτε στιγμη ως και τις 34 βδομαδες. Δεν εχει τα ιδια αποτελεσματα, αλλα κι αυτος βοηθαει σε μεγαλο βαθμο. Προσωπικα θα επεμενα αρκετα σε καποια πιο ασφαλη λυση. Γιατι να αντεξεις πχ μονο ως τις 28-30 βδομαδες, αν υπαρχει δυνατοτητα να κρατησει παραπανω; Μηπως να παρεις και μια ακομα γνωμη; Αθηνα εισαι; Ποιον εμβρυομητρικο εχεις; Παντως εχω την αισθηση οτι εκει κοντα στο 1 δεν το αφηνουν μονο με κατακλιση. Γιατι και στο νοσοκομειο να μπεις, τι ακριβως σου εξηγησε πως θα κανουν; Παλι προγεστορενη θα λαμβανεις και σε περιπτωση ενδειξεων τοκετου θα κανεις τις ενεσεις κορτιζονης και θα σου χορηγησουν τοκολυτικα (υποθετω). Αλλα κι αυτα καποιες μερες δινουν παραταση. Εμενα προσωπικα μου εχουν πει για πεσσο ως τις 34 σε περιπτωση που πεσει κατω απο 1,8-2,00. Ρωτα κι αυτη την εναλλακτικη. Φαντασου τοποθετειται στο ιατρειο (οπως το σπιραλ), ουτε αναισθησια ουτε τιποτα δεν θελει. Επισης, πιστευω πως ηδη εχεις κανει καλλιεργεια να βεβαιωθεις οτι δεν υπαρχει λοιμωξη. Αν οχι, πρεπει να κανεις οσο πιο αμεσα. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...