Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δούλευα καλοκαίρι 4βρω και πάλι έβλεπα την ζωή όπως την περιγράφεται!

Pan από όλα υγεία όμως... θα το αντέχουμε και αυτό!

DeniM όντως δεν περιγράφεσαι!!!!! Φοβερή... :laugh: Μπράβο σου για το κουράγιο σου!

Δημοσίευση

και εγω ρε κοριτσια ετσι νιωθω.

νιωθω οτι οι τελευταιοι 8 μηνες της ζωης μου, μου εχουν φυγει μεσα απο τα χερια σα νερακι.

νιωθω οτι δεν εχω δικαιωμα πια για τιποτα

ουτε να λουστω δε μπορω πια, πρεπει να καταστρωσω σχεδιο πρωτα.

και οσο βλεπω οτι η ζωη του αντρα μου δε εχει αλλαξει σε τιποτα ....

εκει τα παιρνω αγρια

να΄ναι καλα το παιδακι μου και θα συνιθησω

που θα παει?????

Δημοσίευση

Απο τη μια ανυπομονω να μεγαλωσει- να χτες τιποτα δεν εκανα, μονο τα μπιμπερο προλαβα να αποστειρωσω- και μετα παιζαμε. και ηταν το σκατιαρικο μεσα στην τρελη χαρα. Βρε να τον βαλλω στο παρκο- επειξε λιγα λεπτα με οτι παιχνιδι ηταν εκει και αρχησε να ουρλιαζει να τον παρω αγκαλια, μετα τον εβαλα στο καρεκλακι του εδοσα και ενα καροτο να μασουλησει 4 φορμακια προλαβα να σηδεροσω βαρεθηκε το καροτο. Αλλα ρε παιδια δεν γκρινιαζει, κλαι με αναφυλιτα και παθαινει κριση βηχα δεν μπορω να τον αφινω να κλαιει. Ηρθε και ο αντρας μου αργα, δυο η ωρα τελειωσα με το μαγειρεμα. Σημερα ανεθεσα στη μαμα μου να μας κανει φακιες- εκανα γεμυστα για να μη μαγειρεψω μεχρι το Σαββατο αλλα ο μικρος γκρινιαζει και εκει και δεν τη βλεπω να το προλαβαινει.

Απο την Αλλη αμα αρχησει να περπαταει- ροσο ζωηρος που ειναι καηκαμε. Το βλεμμα του ηδη ειναι που θα κανει ζημια, πως θα παρει κατι που απαγορευετε. Περιττον να σας πω οτι με το που εκανα μπανιο- ο θεος να το κανει μπανιο κατσαμε λιγο με τον αντρα μου να κανουμε μια αγκαλια στον καναπε- ο μικρος κανει καταλυχη στο κρεβατι μας, ετσι να μηλησουμε , και οση ωρα μου ελεγε τι κανανε στον Βολο με πηρε ο υπνος!!!

Αλοιμονο σε μας τις μανες. Υπαρχει ζωη μετα τη γενα- το μονο που ξερω οτι για τη μανα δεν υπαρχει

Δημοσίευση

μήπως μα ψάξεις για το άγχος του αποχωρισμού?

μήπως αυτό περνάει τώρα (από τον έκτο και μετά τα πιάνει) και "γιαυτο" κλαίει έτσι και θέλει αγκαλιά?

προσωπικά δεν ξέρω πολλά "γιαυτο" γιατί με έχει όλη μέρα και δεν περνάμε τίποτα φοβερό ούτε περάσαμε τότε .

εγώ θα σου πρότεινα μα μαγειρεύει αποκλειστικά η μαμά σου ....αμάν είναι παλούκι να μαγειρεύεις τα μεσάνυχτα!!!!

Δημοσίευση

ισσος να εχεις δικιο Αφροδιτι μου αλλα τι να πω, απο 3 μηνων που το αφηνα μια χαρα καθοταν με την μαμα μου. Αλλα αυτες τις ιστοριες τωρα αρχησε να τις κανει. Θελει η στιθος πιπιλισμα, η παιχνιδια η αγκαλια. Ολα τα βαριετε αμεσως.

Τι να πω. Δεν ξερω πως τα βγαζουν περα οι αλλες κοπελες εγω παραδινομαι!!!!

Και εχω και την πεθερα να μου σπαει τα νευρα. Μεχρι προσφατα δεν εδινα σημασια αποτο ενα αυτη εμπαινε απο το αλλο ευγενε. Τωρα ομως ....δε μου φτανουν ολα τα αλλα, θα μου κανει και παρατηρησεις μη χε...ω. Αχ τα νευρα μουυυυυυυυυ.

Δημοσίευση

έκανα ένα γρήγορο ψαχτιρι και δεν βρήκα τίποτα ιδιαίτερο όλοι λένε υπομονή και παιχνίδια όπως κούκου τζα και να μην δείχνεις αγχωμένη όταν το αφήνεις για να πας στην δουλεία .

δεν έχω κάτι να πω πάνω σε αύτο από αυτά που ηδη κάνεις ,να τον έχεις δίπλα σου ότι και να κάνεις ,να του μιλάς και όλα αυτά για να μην νιώθει παραμελημένος .

πρώτα απολα πρέπει να ηρεμίσεις ,σκέψου ότι μια φάση είναι και για να περάσει γρήγορα πρέπει αν σε βλέπει ήρεμη .βαλε για την ώρα πίσω το μαγείρεμα ,το σιδέρωμα και ότι μπορεί να μείνει λίγο πίσω .δεν θα είναι για πάντα έτσι αυτό είναι το μόνο σίγουρο .παίζει ρόλο που τώρα πάνω σαυτην την περίοδο επέστρεψες και στη δουλεία ,διακόπηκε κάπως και ο θηλασμός ,σε βλέπει και μετά στο σπίτι πελαγωμένη και δεν νιώθει ασφάλεια .

ζητά από την μανούλα σου μια λίγο περισσότερη βοήθεια για αυτό το διάστημα και ξεπλήρωσε την όταν αποκατασταθούνε όλα (κανένα διήμερο ταξιδάκι ;) )

την πεθερά τώρα τι να σου πω χ..στην .σε καταλαβαίνω ότι τώρα είναι δύσκολο γιατί είσαι ευάλωτη αλλά κάντο .

πρώτα απολα ηρέμισε λίγο εσύ γιατί αν σε νιώσει πιο ήρεμη σίγουρα θα νιώσει ότι μπορεί να σε εμπιστευτεί (ο μικρός εννοώ) και να σε περιμένει .

πιστεύω ότι αυτό είναι το κομβικό σας σημείο το να ηρεμίσεις και να χαλάρωσης για να του το μεταδόσεις .

το βλέπω και σε μας τις μέρες που είμαι χάλια ψυχολογικά τότε κολάι πάνω μου ...και πνίγομε περισσότερο .όταν είμαι καλά παίζει και 1,5 ώρα μόνος του και δεν μου δίνει σημασία !!!!

Δημοσίευση

Αχ αυτη η μαμα ...τι αλλο να κανει η καημενη!!! Την εχω ηδη πρηξει. Και μου λεει η καημενη....τωρα που ειμαι νεα κανε αλλο ενα να μπορω να το κοιταω. Ναι της λεω ...και μετα θα με κελισουν στο ψυχιατρειο. Ελπιζω τωρα στις γιορτες να χαλαρωσουμε λιγακι και ο μικρος και εμεις!!!

Παντως απο δουλιες οτι ειναι να παει πισω πηγε...δεν παει αλλο...μετα αυτο το σπιτι δεν θα ειναι πια κατοικησημο απο ανθρωπους...μονο απο κατσαριδες.

Δημοσίευση

"κεσιλια" έγραψε:

Απο το σπιτι φευγω στις 7:30 αλλα ξυπναω απο τις 5:30 για να αντλυσω γαλα, να φτιαξω ενα στοιχειοδες προινο- που δεν τροω σχεδον ποτε- να ταισω το μωρο να τον αλλαξω να τον ντησω αν και πολλες φορες το αλλαγμα και ντισυμο τα αναλαμβανει ο καλος μου, να ξανααποστειρωσω το θηλαστρο, μετα αδυγω- ευτυχως ειναι σχετικα κοντα. Τον παρκαρω στη μαμα- η καημενη παντα φτιαχνει καφεδακι πριν ερθω, πινω δυο γουλιες βαφομαι χτενιζομαι και φευγω γιατι στις 9 πιανω δουλεια και η μαμα μου ειναι 20 λεπτα χωρις κινιση απο το γραφειο. Μολις γυρησω ξανααντλυση και σπιτι. Ειμαι σπιτι γυρω στις 5 σχεδον παντα.

Διστυχωσ δεν κοιμαται σχεδον ποτε. Τοθεμα μου ειναι κοιμαται- δεν μπορω να κανω δουλιες- ξυπναει δεν μπορω να κανω δουλιες. Κανω κατι ψιλοπραγματα γιατι θελει αγκαλιες και πιπιλισμα στηθους. Μολις ερθει ο αντρας μου με το μπανιο και φαη τελειωνει γυρω στις 7 και αυτο εαν δεν αργυσει. Τον αναλαμβανει. Τοτε μαγειρευω για δυο ημερες δυο φαγητα- ενα στεγνο για να παιρνουμε στην δουλεια, και ενα πιο "ζουμερο" γι ανα φαμε στο σπιτι, και εναλαξ, σφουγγαρισμα ξεσκονισμα, σιδερομα. Πλυντηια βαζω μονο το ΣΚ. Δεν με νιαζουν οιδουλιες. Το εχω παρει αποφαση οτι το σπιτι δεν θα ειναι στην μρο μωρου κατασταση, με νιαζει να μην εχει σκονες και χνουδια για τον μικρο, και αυτο ειναι εξερετικα χρονοβορο!!!

Κουράστηκα μόνο που το διαβασα..... Παπαπαπαπα!!!!

Εγώ παρκάρω τη μεγάλη στον παιδικό σταθμό και έχω τα πρωινά με ένα παιδι. Κάνουμε τα ψώνια παρέα, αλλά βόλτες σε μαγαζια εχω να κάνω πολύ καιρό. Όσο για τις δουλειές του σπιτιού, έρχεται κοπέλα 2 φορές την εβδομάδα. Τα ρούχα τα απλώνω πολύ προσεκτικά και έτσι δεν σιδερώνω. Και μπάνιο κάνω μόνο όταν είναι ο μπαμπάς στο σπίτι...

Όχι ότι προλαβαίνω να κάνω και πολλά, αλλά είμαι σε πιο ηρεμη φάση. Χτες έλιωσα στον πυρετό και τον πονοκέφαλο. Τρέχαμε πάλι στο νοσοκομείο με υποψία μαστίτιδας που επαληθευτηκε και είμαι πάλι με αντιβίωση. Πονάω ακόμα πάρα μα πάρα πολύ και δεν μπορώ να σηκώσω το παιδί μου. Φρίκη... Τι κατάλαβα; Ότι είναι κρίμα να χάνουμε τον χρόνο μας με πράγματα που μας αναλώνουν. Κάθε στιγμή μετράει και πρέπει να τη ζούμε με τον πιο όμορφο τρόπο...

Δημοσίευση

Αχ Αθηνα, εσυ με δυο πως τα καταφερνεις;;;;;

Οπως ειπα ειμαι τεζα..στα ορια μου. Απο τι μια πρεπει καποια πραγματα να γθνουν για την υγεια του μωρου μου...απο την αλλη νιοθω απιστευτες τυψεις. Το μωρο μου θελει να παιζουμε- κανει κατι χαμογελα...βουτυρω γινομαι...και απο την αλλη αμα δεν γινονται καποιοες δουλιες θα αρρωστησει.

Καλα μη νομιζεις σηδερονω μονο τα ρουχα που φοραμε εξω απο το σπιτι και τα ρουχα του μωρου. Εκει που παλια σιδερωνα και τις καλτσες. Αχ ο αντρας μου θα με παρατησει...θα πει εγω παντρευτηκα ποντια νοικοκυρα ...και εχει γινει χειροτερη και απο Αγγλιδα!!! Πλακα κανω.

Σημερα δεν μπρουσα να συκοθω με τιποτα!!!

Δημοσίευση

Είναι τοσο fast που δεν προλαβαίνω ούτε να σου γράψω. :woohoo: :woohoo:

Και σκέψου ότι ακόμη δε δουλευω.Είμαι πολύ περίεργη να δω τι θα γίνει τον Ιούνιο που επιστρέφω.

Ρε γμτ αν δεν κοιμάται το μωρό είναι πρόβλημα.αυτό έχω καταλάβει.

Κουράγιο σε όλες μας. ;);)

Θέλω και δεύτερο τρομάρα μου. :ohmy::huh::blink:

Βρε συ Αθηνούλα 5η μαστίτιδα;;Περαστικά κοριτσάκι μου.

Δημοσίευση

Αχ Παναγιωτα να σου πω...οταν θα βγεις απο το σπιτι ειναι ισσος ελαφρος καλυτερα. Γιατι ξεφευγεις λιγω απο τα ουαααααα!!! Και λεω ελαφρος γιατι μου λειπει αφανταστα.

Οντως ρε Αθηνα 5η μαστιτιδα πως τα καταφερνεις ρε θυριο

Δημοσίευση

"αθινακ" έγραψε:

Όχι ότι προλαβαίνω να κάνω και πολλά, αλλά είμαι σε πιο ηρεμη φάση. Χτες έλιωσα στον πυρετό και τον πονοκέφαλο. Τρέχαμε πάλι στο νοσοκομείο με υποψία μαστίτιδας που επαληθευτηκε και είμαι πάλι με αντιβίωση. Πονάω ακόμα πάρα μα πάρα πολύ και δεν μπορώ να σηκώσω το παιδί μου. Φρίκη...

Περαστικά Αθηνά μου! :kiss:

"κεσιλια" μη νομίζεις, όι περισσότερες κοπέλες κάπως έτσι τα βγάζουν πέρα. Μην πτοέισαι! Και ειδικά όσες δουλεύουν...

Μην τρελαίνεσαι πάντως για το σπίτι. Στη φάση που είσαι με το παιδί, όλα είναι επιτρεπτά. ;)

Δημοσίευση

Το ξερω Φροσακι μου!! Γι'αυτο πρεπει τα κεντρα ΣΠΑ να θεσπισουν δωρεαν μασαζ και οχι μονο για τις μαμαδες. και οσο πιο πολλα παιδια τοσο περισσοτερες δωραν υπηρεσιες. Ετσι σαν ανταμοιβη για την συμβολη μας στο δημογραφικο προβλημα της χωρας....

Δημοσίευση

Κορίτσια μου γεια σας!!!είμαι 19 και θέλω τόσο πολύ να κάνω οικογένεια και παιδάκι!!!!ξέρω ότι είναι ζόρι αλλά δεν ήξερα όλα αυτά!!!καταλαβαίνω πολύ πίεση κορίτσια αλλά κάντε υπομονή κάποια μέρα θα μένουν μόνα τους κ θα υπάρξει ελευθερία και χρόνος για όλες!!!!εγω αν είμαι έτσι όταν πρώτα ο Θεός εκπληρωθούν οι επιθυμίες μου ευχομαι συντωμα!!!θα τρελαθω!!!!ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗ!!!!

Δημοσίευση

Ελερια μακαρι να γινει μανουλα συντομα. Οχι δεν ειναι ολα τα μωρακια ετσι..αλλα ειναι ολες οι μανουλες. Ολες βαζουμε στην ακρη παρα πολλα πραγματα αλλα ενα χαμογελο, ενα βλεμμα απο τα ζουζουνια μας, μας κανουν να ξεχναμε τα παντα...μα τα παντα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Στην εβδομάδα που είσαι είχα τσιμπήματα και πιο έντονες καούρες!Τώρα και τα δύο έρχονται και φεύγουν ανά διαστήματα!! Πόνους νιώθω σε διάφορες μορφές,σαν περιόδου,λίγο στη μέση και μέσα στην κοιλιά πιέσεις και τραβήγματα.Γενικα σήμερα δεν έχω περάσει πολύ όμορφα!!😛
    • Εγώ φοβάμαι μην μου την κάνει πριν την 38η αν και ξέρω πως ειδικά οι πρωτοτοκες δύσκολα πάνε νωρίς.Ετσι θα πονάμε δηλαδή από εδώ κ πέρα??Άσε που κάθε φορά που γυρίζω πλευρό είναι σα να έχω πέτρες μέσα στη κοιλιά.
    • Περίπου 22:00-23:00 κοιμάται για βράδυ  ανάλογα και με το πρόγραμμα μας εμείς όλοι μαζί ξαπλώνουμε στο κρεβάτι για ύπνο αλλιώς δεν κοιμούνται 😅
    • Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...