Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεν τα πάμε καλά...

Recommended Posts

manm έγραψε:

καλησπέρα και από μένα!!!!

αχ αχ πως σε καταλαβαίνω....!!τα ίδια είχαμε και μεις σήμερα...!και για να πω την αλήθεια καβγάδες έχουμε πολλούς τον τελευταίο καιρό...έχω ακούσει ένα σορό(μην πω τι)και κάνω υπομονή..δεν λέω φταίνε και οι ορμόνες..αλλα κάποιες φορες σαλτάρω και go...

έχω καταλήξει ότι όλα θέλουν υπομονή..ακόμα περισσότερο ο γάμος και η συμβίωση..!

γενικά η "σινιρπαχι" 2 ανθρώπων ειδικά στην εποχή μας είναι πολύ δύσκολη...και ας μην ξεχνάμε ότι όλα περνάνε από τα χερια μας..αλλα λίγοι είναι εκείνοι που το εκτιμούν...!

δεν ξέρω τι φταίει..αλλα "τολομο" να πω ότι και go είμαι πολύ προβληματισμένοι...!

αχ αχ !!!!θέλω να πω και αλλα..αλλα είμαι πολύ φωτισμένη συναισθηματικά..και δεν θέλω να σας κουράσω...

νομίζω πάντως ότι μπόρα είναι και θα περάσει...

ζητω συγγνώμη για τα λάθη αλλα κάτι δεν πάει καλά με το lap..τα παίξε και αυτό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

vivianka έγραψε:

γιατί όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος!

:cheer::cheer::cheer:

Ο λαός λέγει...! :)

Vivianca ένα ακόμη σημείο επαφής... :);)

εκτός από τα ''υπαρξιακά μας ερωτήματα'' βεβαίως-βεβαίως! :lol:

Βρε χαζουλι εισαι φορτισμενη τωρα και γενικως αυτον τον καιρο. Δεν αμφισβητω τα λογια σου, ισα ισα που καταλαβαινω απολυτα τι εννοεις και πως νιωθεις.

Θες να σου πω ομως τι νιωθει ο αντρας σου? Θες μια εικονα μεσα απο τα ματια του? Και ισως ετσι καταλαβεις την συμπεριφορα του...

Ο αντρας σου λοιπον ειδε ξαφνικα το κοριτσακι του να μεγαλωνει, να κανει μωρακι και φυσικα εκει που ενιωθε ολη την προσοχη σου στραμενη πανω του καθημενος σαν πασας στα γιαννενα και απολαμβανοντας την τρυφεροτητα σου, την προθυμια σου να τον ικανοποιησεις σε οτι ζητησει πριν το ζητησει, ξαφνικα βλεπει οτι μοιραζεσαι στα δυο! Η προσοχη μιση, η τρυφεροτητα μιση, η προθυμια μιση, και γενικως οτι απολαμβανε τωρα το μοιραζεται με ενα μικροσκοπικο πλασματακι.

Προς θεου αγαπαει και υπερλατρευει το μωρο του, απλως οι αντρες ειναι ηλιθιοι και τα θελουν ολα δικα τους.

Μετα ηρθε και η δευτερη εγκυμοσυνη, και τωρα χρειαζεται εκτος απο την προσοχη που πρεπει να δωσεις στο μωρο και σ'αυτον, να προσεξεις λιγο παραπανω τον εαυτο σου. Εκει κι αν τρελενεται λες κι εμεις δεν ειμαστε ανθρωποι να εχουμε αναγκες.

Και το σημαντικοτερο... Ολα αυτα σε εχουν κανει ευαισθητη στα νευρα, δεν εχεις υπομονη, γκρινιαζεις, δεν του χαμογελας, δεν προσφερεσαι, του μιλας αποτομα κτλ (δεν σε κρινω γιατι εχω κανει χειροτερα, απλα προσπαθω να σε συμβουλεψω). Αυτος παλι απ'την πλευρα του δεχομενος μια τετοια συμπεριφορα παγωνει και δεν ξερει πως να σε αντιμετωπισει με αποτελεσμα να εχει το πλεον εκνευριστικο στυλακι του τυπου "λεγε εσυ εγω σε γραφω", να βουλωνει τα αυτια του, να κατεβαζει διακοπτη, και να καθεται σαν απολιθομα μπροστα στη θεα τηλεοραση........ Τι νιωθει? Εχει πλεον δεχτει οτι το κοριτσακι που γνωρισε και εκανε βολτες αγκαλια, που παιζαν σαν παιδακια, μεγαλωσε και μετατραπηκε σε μια γυναικα που δινει οδηγιες, κανει παρατηρησεις για τα παντα, γκρινιαζει και ειναι ολο παραπονα, και το μονο που την ενδιαφερει ειναι να μεγαλωσει τα παιδια της.

Εσυ εισπρατεις αδιαφορια απ'αυτον γιατι εσυ αδιαφορησες, κι εσυ αδιαφορησες γιατι ειχε αδιαφορησει αυτος... Μην το ψαχνεις ποιος φταιει, ειναι φαυλος κυκλος. Μαλλον ουτε εσεις δεν θα θυμαστε ποιος αρχισε πρωτος.

Και πας μετα και του λες δεν με ελκυεις..... Τι περιμενεις μετα απο αυτο?

Σε καταλαβαινω γιατι οντως αυτη ειναι μια συμπεριφορα που σπαει τα νευρα, αλλα τετοιες κουβεντες δεν τις ξεστομιζουμε...

Συγνωμη που στα ειπα ετσι απλα επειδη λιγο ή πολυ ολες εχουμε νιωσει σαν κι εσενα γι'αυτο πηρα το θαρρος.

Κοιτα λιγο και την δικη σου συμπεριφορα ανεξαρτητα αν ειναι δικαιολογημενη ή οχι...

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! (και οταν λεω αμεριστη εννοω οτι δεν θελουν με τιποτα να την μοιραστουν)

ΟΛΕΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΦΑΣΕΙΣ!!! ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕΞ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΜΑΣ!! :( ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ? ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΒΑΡΗ. 2 ΠΑΙΔΙΑ? ΕΙΝΑΙ ΑΓΧΟΣ.. ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΑΚΙ. ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑΡΑΖΕΣΕ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ, ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ Η ΕΝΩΝΕΙ Η ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΑ ΧΩΡΙΖΕΙ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ κρίστι. ΔΕΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΙ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. :)

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

ΟΛΕΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΦΑΣΕΙΣ!!! ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕΞ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΜΑΣ!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΑ ΧΩΡΙΖΕΙ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ κρίστι.

Δυστυχώς όλες περνάμε την φάση της απόγνωσης...

Το άθλημα ολίγον εώς πολύ παραμελημένο...

Όμως Τρισευτυχισμένη μου(μ'αρέσει) σε κοντινό διάστημα θα επανέλθετε...

Θέμα χρόνου και τότε όλα θα είναι μία ανάμνηση!

Δεν χωρίζει...δοκιμάζει...και το είδος έγκειται στη σχέση που προϋπάρχει, στον πρότερο βίο του ζευγαριού...

Υπομονή χρειάζεται και αλληλοκατανόηση με πολλή-πολλή αγάπη...!!!

Εξάλλου αυτήν δημιούργησε τα μωρά μας!!! :cheer:

βρε τιρογαριδακι μου τι πραγματα ειναι αυτα αντι να χαρεις ηρεμα κ ωραια την εγκυμοσυνη σου καθεσαι κ στεναχωριεσαι;;;;θα σε μαλωσω!!!!!!αντρεσ αγαπη μου τι περιμενεις!!!ευτυχως εμενα δεν βλεπει ποδοσφαιρο κ ετσι εχουμε ηρεμια!!!πολλες φορες εγω αρχιζω καβγα μαζι του για ασημαντα πραγματα κ εκεινος αρχιζει τα καλοπιασματα με φιλακια κ αλλα τετοια!!!αφου πολλες φορες για πλακα του λεω οτι θα σε χωρισω κ θα φυγω κ μου λεει οτι αλοιμονο σου θα σε σκοτωσω μετα !!!!!σκορπιος ονομα κ πραγμα ειναι ο δικοσ μου!!!κανε υπομονη κ συζυτηστε μαζι κ προπαντων ΜΗΝ μαλωνετε μπροστα στο παιδι!!!ειναι κριμα να ζει σε τετοιες καταστασεις!!!!κοιτα να ηρεμησεις γιατι αντε ε;;;;το μωρακι στην κοιλιτσα δεν το σκεφτεσαι;;;μπορα ειναι θα περασει!!!σκεψου θετικα!!!!

Φανουλα και γω οταν θελω να παρακολουθησω κατι που με ενδιαφερει με εκνευριζει να μου αποσπουν την προσοχη...καλο ή κακο ετσι ειναι."Χαρισε" του αυτα τα 90' μπαλας,παρε τον μικρουλη και περαστε 90' μαμα-γιος, δεν ειναι αναγκη εκεινη την ωρα να κανετε αγαπουλες με τον μπαμπα. Φασεις "αντισεξουαλικες" (επιστημονικος ορος :P ) ειδικα μετα απο ενα παιδι και εγκυες στο 2ο τις περναμε οι περισσοτερες. Να σου πω κ κατι τελευταιο,μην του λες χοντραδες εκτος αν τις εννοεις :laugh:

σημερα και εμενα με επιασε να ανοιξουμε συζητηση περι σχεσης την ωρα του αγωνα,με κοιταγε ο ανθρωπος με ενα υφος περιλυπο "τωρα θα το συζητησουμε?",ε ναι δεν ηταν καταλληλη στιγμη, ειχε το δικιο του!

Καλησπέρα κορίτσια..ευτυχώς σήμερα η μπόρα έδειχνε και δείχνει να έχει περάσει..γυρω στα μεσάνυχτα τον ένιωσα στο δωμάτιο να ψάχνει κουβέρτα γιατί όπως σας είπα τον έδιωξα..τον έστειλα στο σαλόνι στον κάτω όροφο να κοιμηθεί..αφου τον κατάλαβα του λέω <<κάνε μου παρέα>> και ήρθε και ξάπλωσε μαζί μου...νομίζω περίμενε πως καιπως να ακουσει κάτι απο μένα..χεχεχε...το πρωί βρεθήκαμε αγκαλιά..δεν ξέρω πως ..υποτίθεται ότι κρατουσα μουτρα!!Και του ψιθυρισα αν με αγαπαει ..μου είπε ναι και μου ζήτησε συγγνώμη για την προηγουμενη μέρα..είπαμε κι άλλα...η αλήθεια είναι ότι νιώθω καλύτερα ξέροντας ότι δεν έχουν αλλάξει τα συναισθήματά του για μένα..αν και ...για να πω την αλήθεια..νιώθω πως όσο νάναι κάτι έχει αλλάξει...σαν τα ζευγάρια που είναι χρόοοονια μαζί..κι έχουν χάσει αυτό το κάτι..αυτό με πειράζει...

είδες χαζούλι που σε λατρεύει? αντε τζάμπα στεναχωρέθηκες και στεναχωρείς και το μικρουλίνι σου.Μόνο αγκαλιές απο δω και πέρα...

Α ρε Φανη!!! και αντε οι δικεςσου ορμονες κανουν παρτι...οι δικες του!!!! - παιζουν μπαλα!!! Οι δικες μου οι ορμονες που θα επρεπε να ημερισουν!!! Ο Αντρας μου λεει οτι οταν ημουν εγγυος ειχα λιγοτερα νευρα!!! Τωρα εχω γινει πολυ στριμμενη...ο σκρουτζ ενα πραμα.

Παντω ειδες,....εριξε τα μουτρα του και σου ρθε. Αρα σ'αγαπει τρελλα!!! Αλλιως οι ανρες αοιεγωησμο κοιμουνται στον καναπε χωρις κουβερτα!!!

Το θέμα ειναι ότι οι γλύκες ακολουθούν συνήθως τον καυγά..τι ανάποδοι άνθρωποι που είμαστε...και κυρίως εκείνος λειτουργεί έτσι...Σεσίλια..σε καταλαβαίνωωωω...ο μικρός μπιρι μπιρι όλη μέρα μες στα αυτιά μου..έρχονται στιγμές που σκάω σαν μπαλόνι από τα νεύρα μου από ψυλλου πηδημα!!!!:) Πάντως έπρεπε να τον αφήσω να παγώσει στον καναπέ..έτσι να πάρει ένα μάθημα..τώρα ξέρει ότι λυγίζω εύκολα!!!!

katrina έγραψε:

Τιρογαριδάκι μάλλον τα κοσκινίζεις πολύ!

Ο δικός μου πολλές φορές με φωνάζει γρουσούζα... :angry:

Λες και φταίω εγώ που ο Άρης όλο χάνει παταγωδώς!!! :laugh:

Ναι το ποδόσφαιρο είναι δυστυχώς κακό αγκάθι αλλά εγώ έχω πολλά περισσότερα... :laugh:

Μην ξεχνάς όλοι έχουμε ανάγκη για χρόνο αποκλειστικά δικό μας...!

Επίσης είσαι και εγκυούλα και ίσως τα μεγενθύνεις λιγάκι...

Θυμάμαι τον εαυτό μου...όλο ζήλεια ήμουν και παράπονα... :blush:

Για το άλλο;;;1μία και έχεις παράπονο;;; :woohoo:

Εμείς 9 μήνες πλατωνικά...άντε είχαμε όλα τα υπόλοιπα... :P

Ωστόσο ήταν 1μία εμπειρία και αυτή... ;)

ΥΣ.οι άντρες είναι σαν παιδάκια...οπότε λάβε σχετική δράση! ;)

Σοκολάτες...και άλλα...! ;););):kiss:

;)

Κατερινακι και εμενα ο αντρας μου Αρειανος ειναι!!!

Ασχετο!

Παντως ρε κοριτσια οι αντρες ειναι πιο ανεξαρτητοι και δεν καταλαβαινουν την εννοια της μιας μοναδας που ονομαζεται οικογενεια.

Θελουν το φαγητο τους, τον υπνο τους, τα χαδια τους και τα μπραβο τους.

Τι σας θυμιζει?

Ενα μωρο...

Οταν συγκατοικησα με τον αντρα μου (τοτε ειχαμε απλα σχεση) οταν με ρωτουσανε πως τα πατε με τον κοινο βιο στο ιδιο σπιτι ελεγα:

Ειναι σα να εχω ενα παιδακι της 2ας γυμνασιου να με περιτρυγιριζει.

Πεταμενες καλτσες, ρουχα, μπανιο μεσα στα νερα, τριχες στο νιπτηρα...(αληθεια ξυριζονται τα αγορια στο γυμνασιο :laugh: ?), αδεια μπουκαλια κοκα κολας στο τραπεζακι...και αλλα πολλα "ωραια" δειγματα οτι ειχα να κανω με ενα "παιδι".

Τωρα που εγινε πατερας εχει παρει προαγωγη και εγινε της 2ας Λυκειου :laugh: !!!

Κορίτσια έτσι είναι οι άντρες με το ποδόσφαιρο! Αυτό δε σημαίνει κάτι!!

Φαντάσου Φάνη να άρχιζε και αυτός να σου ζητάει προσοχή όταν βλέπεις τα φιλαράκια η το Grey'σ Anatomy η το SEX and the city. Εμενα μου τι σπάει ακόμα και να μου μιλάει όταν βλέπω Παπακαλιάτη.

Φαντάσου πως είναι για έναν άντρα και μάλιστα γαύρο να τον απασχολείς την ώρα που παίζει μπάλα η ομάδα!!

Ο δικός μου είναι άρρωστος! Βλέπει ακόμα και το πρωτάθλημα 4is εθνικής Φινλανδίας!!! Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό?!?!?

Ευτυχώς που από μικρή παρακολουθώ ποδόσφαιρο μου αρέσει και καταλαβαίνω κάποια πράγματα!

Το Σάββατο που είχε το Derby φώναζε σαν παλαβός! Το παιδί έβαζε τα κλάματα και εγώ τον έβριζα κάθε 3 λεπτά, χοντρά όμως και τσαντίστηκε!

Το θέμα sex δεν το σχολιάζω, θα πω μονο ότι όλοι περνάμε φάσεις. Ένα ζευγάρι δεν το προσδιορίζει μονο το sex, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι upovivazo τι σημασία του.

Χαλάρωσε και μη δίνεις τόσο πολύ σημασία! :)

Sissio έγραψε:

Βλέπει ακόμα και το πρωτάθλημα 4is εθνικής Φινλανδίας!!!

:laugh:

Συμπάσχουσα...Όμως πολλές φορές εκρήγνυμαι! :woohoo:

Το χειρότερο είναι ότι ακολουθεί και ανάλυση δια τηλεφώνου και τηλεοράσεως!!! :woohoo:

Την διαφήμιση με τον άντρα στην ντουλάπα τί θυμάστε;;; :laugh:

Την υπενθυμίζω που και που... :P

Κατερίνα μου ποσο σε νιώθω!! Την Κυριακή τον είχα άχτι από το πρωί!! Μίλαγε στο κινητό με τον κολλητό-κουμπάρο μας για μπάλα φυσικά, και έριξε το μπρίκι με τον καφέ ΠΑΝΤΟΥ!!!! Gkrrrrrrrr!!

Βεζούβιος το Σισσάκι!!

εμενα πάλι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ Ο ΓΛΥΚΑΣ ΜΟΥ!! :lol: :woohoo: πόσοι καυγάδες!!!!!!!

ντε και καλά να βλέπουμε κάθε mats που παίζει η παοκάρα!!!

ναι και εγώ είμαι παοκ αλλα δεν θέλω να βλέπω μπάλα οποτε παίζει!!!

δεν "μαρεσει" το ποδόσφαιρο πολύ!!! :ohmy:

Αιτία διαζυγίου το ποδόσφαιρο...!!! :laugh:

Μαρινιώ εμένα καθόλου δεν μου αρέσει! :angry:

Παόκια... :laugh: :P

Εγώ είμαι παιδί του Ηρακλή!!! :)

Χρόνια ήμουν κολυμβήτήρια...αγώνες κολύμβησης παρακολουθώ συχνά και έτσι λίγο κατανοώ και τον σύζυγο...! :);)

σκηνη 1η: εγω στο σαλονι,ο αντρας μου στην κουζινα και καλα μπροστα στον υπολογιστη να ψαχνει για καθισματα αυτοκινητου για τον μικρο,αρχιζω και του μιλαω,δειχνει να με ακουει...και συνειδητοποιω οτι εχει το hands free στο αυτι και ακουει ποδοσφαιρο απο το ραδιοφωνο του κινητου (αρα ουτε μ ακουει αλλα ουτε για καθισματακι κοιταει)....

σκηνη 2η: στο γαμο της κολλητης μας κ κουμπαρας μας,επισης μιλαμε (μιλαω μαλλον) και παλι εχει το hands free απο το αλλο αυτι (που δεν βλεπω εγω) και ακουει αγωνα.

:laugh: :laugh: :laugh: ενταξει μου φανηκε τοσο γελοιο που γελαγα μονη μου. :laugh:

και μιας και διαλεγουμε στρατοπεδα: παναθηναϊκος ο αντρας μου (γκαγκαρος γαρ), ΑΕΚ η μανα (και ολο μου το σοϊ!!!)

υγ η ομαδα "ανεβαστε το καρμα της katrinas" σου δινει ενα καρματακι!γιουχου!

Καλά ε;;;; Φοβερή κατάσταση το ποδόσφαιρο!!!χαχαχαχαχαχχα...ΗΓ πλάκα ποια είναι;; Αφου τσακωθήκαμε την Κυριακή για το ποδόσφαιρό εχθές μου ζητάει να πάει να παίξει στις 10 το βράδυ ποδόσφαιρο με τα φιλαράκια...και ήρθε στις 12 παρακαλω!!!Τι να πω...δεν είπα τίποτα..το πκατάπια!!! Κι εμείς βάζελοι είμαστε...αφου έχουμε και καρεκλάκι αλλά και χαλάκι για το δωμάτιο του μικρου..από την άλλη οι παππουδες ολυμπιακοι!!!!Εχουμε μια μάχη μεσα στην οικογένεια!!!χαχαχαχαχαχα...ας είναι..τουλάχιστον δεν παίζει άλλη γυναίκα!!!ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...