Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλα εκανες και το συζητησες με την μητερα σου.

εφοσο πλεον εχεις σεξουαλυκες σχεσεις καλο θα ειναι να εχεις και γυναικολογο να κανεις που και που εξετασεις,να φροντιζεις παντα την αντισυλληψη και να μαθαινεις για τις αποριες που τυχον θα εχεις

και κατι αλλο..μην φοβασαι ποτε να ρωτας!!! ρωτα ψαξου ενημερωσου

εχεις μπει σε εναν κοσμο πολυ νωρις και πρεπει να εισαι ενημερωμενη

Δημοσίευση

Πάντως κορίτσια θα συμφωνήσω και εγώ με την "βαρκελονιτα", στο ότι μια από τις φορές που χρειάστηκε να το πάρω, ο φαρμακοποιός δεν μου το έδινε γιατί λέει ήθελε συνταγή γιατρού. Και δεν ήμουν μικρή! Ήμουν 29 χρονών!

Δημοσίευση

Δεν ήμουν σίγουρη, και το είπα άλλωστε. Νόμιζα, όμως, ότι μετά το χάπι της επόμενης ημέρας δεν υπήρχε καμία περίπτωση για εγκυμοσύνη. Αν δηλαδή η σύλληψη γίνει πριν τη λήψη του χαπιού, το χάπι δεν μπορεί να κάνει τίποτα και η εγκυμοσύνη συνεχίζεται κανονικά;

Δημοσίευση

Εγω παντως οταν ειχε χρειαστει να το παρω δε μου ζητησαν συνταγη γιατρου...παντως μου ειχε αλλαξει τον κυκλο και ειχα αδιαθετησει 2 φορες μεσα σε ενα μηνα...σε καμια περιπτωση το χαπι δεν ειναι εκτρωτικο. δε σκοτωνει εμβρυο, απλα εμποδιζει τη συλληψη πριν γινει.

Δημοσίευση

ΟΛΓΑ ΚΟΚ έγραψε:

Πάντως κορίτσια θα συμφωνήσω και εγώ με την "βαρκελονιτα", στο ότι μια από τις φορές που χρειάστηκε να το πάρω, ο φαρμακοποιός δεν μου το έδινε γιατί λέει ήθελε συνταγή γιατρού. Και δεν ήμουν μικρή! Ήμουν 29 χρονών!
Και εμενα το ιδιο!

Δεν μου το εδινε ο φαρμακοποιος χωρις συνταγη!

Δημοσίευση

κανονικά δίνεται χωρίς συνταγή ιατρού,δεν καταλαβαίνω gt δεν στο έδωσε ελένη μου ο φαρμακοποιός,μπορεί να είχε διαφορετικές προσωπικές αντιλήψεις,και εμενα μου είχε ταράξει τον κύκλο

Δημοσίευση

Ρε κορίτσια να σας πω κάτι;;; Εχω νευριάσει πολύ με αυτήν την ηλίθια γιαγιά στο φαρμακείο που πριν 2 χρόνια μου ζητούσε χαρτί γιατρού!!!! Και να πω ότι ήμουν και μικρή! 29 χρονών ήμουν! 'Έτσι μου έρχεται να πάω ξανά στο φαρμακείο και να της το πω! Αλλά τώρα, μετά από 2 χρόνια... και ενώ είμαι ήδη έγκυος... θα πει, πάει τρελάθηκε αυτή!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Φτου φτου φτου κορίτσι μου γλυκό!!! Καλούς διπλασιασμούς! Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις με ένα γερό μωρό στην αγκαλιά! Τελικά σου έφερε γούρι που άνοιξες εσύ το θεματάκι!
    • Καλά 37 σιγά το μεγάλη. Μικρή είσαι! Και πιο μεγάλη να μου έλεγες δηλαδή δεν το θεωρώ λόγο να μην πας φυσιολογικά, αλλά 37 να πας καισαρική λόγω ηλικίας; Πού ακούστηκε;😅 Τωρα αν βλέπει κάτι άλλο οκ, αυτός ξέρει. Αν είναι όντως υπέρ του φυσιολογικού και καλός όπως λες, εμπιστέψου τον. Ούτως ή άλλως αυτός θα σε ξεγεννήσει όπως λες. Ξέρεις κάποιοι είναι όντως περίεργοι έτσι δεν εξηγούν πολλά, αλλά ξέρουν τι κάνουν. Επισης μέχρι τότε δε θα έχει περάσει το μικρόβιο;
    • Εννοείται θέλω το Σάββατο το έχω πει από την αρχή της εγκυμοσύνης ! 😁 Και μάλιστα κορίτσι μιλήσαμε σήμερα με το γιατρό αφού δε γέννησα μέχρι τώρα, και μου έκλεισε ήδη ραντεβού για το Σάββατο! 14/02 8 το πρωί πάω στο μαιευτήριο για την πρόκληση!  Τι με πειράζει αν έχει κίνηση; Στο ίδιο δωμάτιο θα γεννάμε; Ούτως ή άλλως το μαιευτήριο πάντα έχει κόσμο. 😅 Οπότε γεννάω το Σάββατο εκτός απροόπτου!! Ευχομαι κι εγώ να σου περάσει το κρύωμα μέχρι την άλλη εβδομάδα γιατί δε μπορώ να φανταστώ τον πόνο αν φτερνιζεσαι μετά την καισαρική.  Τι ωραία που θα κάνεις και φωτογράφιση! 💕 Το σκεφτόμουν κι εγώ ότι δεν έκανα σε καμία εγκυμοσύνη! @Pinacolada για 14/02 τι λέει η αστρολόγος σου;;
    • Κοίτα... ή αυτό ισχύει ή θέλει να κάνει την περίπτωση να φαίνεται δύσκολη ούτως ώστε όταν έρθει η ώρα να με πάει φυσιολογικά, απλά να βγει μετά από πάνω ως ο σούπερ ντούπερ γιατρός που ενώ ήμουν δύσκολη περίπτωση αυτός τα κατάφερε. Δεν ξέρω! ειλικρινά δεν έχω άλλη εξήγηση.. ή... αν όντως είναι τόσο τρελαμένος με τα ποσοστά του στους φυσιολογικούς τοκετούς και δεν θέλει να το χαλάσει, να με πηγαίνει βδομάδα με τη βδομάδα για να δει αν μπορεί στο τέλος να με καταφέρει φυσιολογικά, απλά αν δεν συμβεί αυτό, να έχει το πάτημα να πει ότι εγώ ξέρεις σου τα έλεγα ότι θα πάμε με καισαρική από την αρχή. Αν τύχει κάποια αναποδιά εννοώ.  Με την γυναικολόγο που με παρακολουθεί από την αρχή, δυστυχώς δεν μπορώ να γεννήσω μαζί της γιατί πολύ απλά δεν είναι μαιευτήρας, δεν κάνει γέννες αυτή. Έχει ιδιωτικό ιατρείο, ασχολείται κυρίως με εγκυμοσύνες και ότι αφορά αυτό.. Αυχενική διαφάνεια, β επιπέδου και τέτοια και μέχρι εκεί.. δεν συνεργάζεται με κάποιο νοσοκομείο ή κάποια κλινική που να ξεγεννάει κι όλας. Γι' αυτό και αναγκάζεσαι να τρέχεις στα νοσοκομεία σε άλλους γιατρούς. 
    • Άσε με το καλό να ρθει και αυτή η Τρίτη, από βδομάδα δηλαδή που έχουμε πάλι ραντεβού μαζί του και βλέπουμε.. θα δούμε πως θα μας το πάει.. Απλά υπομονή και όπως μας πάει θα το πάμε.! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...