Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σ Ο Σ!Μπορω να ξαναπαρω το χαπι??

Recommended Posts

καλα εκανες και το συζητησες με την μητερα σου.

εφοσο πλεον εχεις σεξουαλυκες σχεσεις καλο θα ειναι να εχεις και γυναικολογο να κανεις που και που εξετασεις,να φροντιζεις παντα την αντισυλληψη και να μαθαινεις για τις αποριες που τυχον θα εχεις

και κατι αλλο..μην φοβασαι ποτε να ρωτας!!! ρωτα ψαξου ενημερωσου

εχεις μπει σε εναν κοσμο πολυ νωρις και πρεπει να εισαι ενημερωμενη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πάντως κορίτσια θα συμφωνήσω και εγώ με την "βαρκελονιτα", στο ότι μια από τις φορές που χρειάστηκε να το πάρω, ο φαρμακοποιός δεν μου το έδινε γιατί λέει ήθελε συνταγή γιατρού. Και δεν ήμουν μικρή! Ήμουν 29 χρονών!

Δεν ήμουν σίγουρη, και το είπα άλλωστε. Νόμιζα, όμως, ότι μετά το χάπι της επόμενης ημέρας δεν υπήρχε καμία περίπτωση για εγκυμοσύνη. Αν δηλαδή η σύλληψη γίνει πριν τη λήψη του χαπιού, το χάπι δεν μπορεί να κάνει τίποτα και η εγκυμοσύνη συνεχίζεται κανονικά;

Εγω παντως οταν ειχε χρειαστει να το παρω δε μου ζητησαν συνταγη γιατρου...παντως μου ειχε αλλαξει τον κυκλο και ειχα αδιαθετησει 2 φορες μεσα σε ενα μηνα...σε καμια περιπτωση το χαπι δεν ειναι εκτρωτικο. δε σκοτωνει εμβρυο, απλα εμποδιζει τη συλληψη πριν γινει.

Οκ, ευχαριστώ!

Βρήκα και ένα σχετικό άρθρο εν τω μεταξύ, αλλά δεν αναφέρει τίποτα για εξωμήτριο. Λέει και ότι δε χρειάζεται συνταγή γιατρού.

ΟΛΓΑ ΚΟΚ έγραψε:

Πάντως κορίτσια θα συμφωνήσω και εγώ με την "βαρκελονιτα", στο ότι μια από τις φορές που χρειάστηκε να το πάρω, ο φαρμακοποιός δεν μου το έδινε γιατί λέει ήθελε συνταγή γιατρού. Και δεν ήμουν μικρή! Ήμουν 29 χρονών!
Και εμενα το ιδιο!

Δεν μου το εδινε ο φαρμακοποιος χωρις συνταγη!

κανονικά δίνεται χωρίς συνταγή ιατρού,δεν καταλαβαίνω gt δεν στο έδωσε ελένη μου ο φαρμακοποιός,μπορεί να είχε διαφορετικές προσωπικές αντιλήψεις,και εμενα μου είχε ταράξει τον κύκλο

Ρε κορίτσια να σας πω κάτι;;; Εχω νευριάσει πολύ με αυτήν την ηλίθια γιαγιά στο φαρμακείο που πριν 2 χρόνια μου ζητούσε χαρτί γιατρού!!!! Και να πω ότι ήμουν και μικρή! 29 χρονών ήμουν! 'Έτσι μου έρχεται να πάω ξανά στο φαρμακείο και να της το πω! Αλλά τώρα, μετά από 2 χρόνια... και ενώ είμαι ήδη έγκυος... θα πει, πάει τρελάθηκε αυτή!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...