Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τα αποτελέσματα της αυχενικής δίνονται αμέσως! Ο υπέρηχος θα κρατήσει 20 λεπτά περίπου και μέσα σε 10 λεπτά θα πάρεις τα αποτελέσματα των μετρήσεων (δηλ. τις αναλογίες για πιθανότητα τρισωμιών και το πάχος της αυχενικής μοίρας, δηλαδή το υγρό που υπάρχει κάτω από το δέρμα του στον αυχένα - έως 2 mm είναι πάρα πολύ καλά). Ωστόσο, τα πιο πάνω ποσοστά θα συνδυαστούν με την αιματολογική papp-a για το τελικό αποτέλεσμα που βγαίνει σε 5-7 ημέρες. Συνήθως όμως η αιματολογική εξέταση είναι ακόμη πιο θετική από τον υπέρηχο. Όλα καλά θα πάνε!

Δημοσίευση

Ρουμπέλα μου η αυχενικη σε μενα τουλάχιστον κρατησε γυρω στο τεταρτο..αμεσως εκεινη τη στιγμη σου λεει τι ακριβως βλέπει και τα αποτελεσματα του παρ a τα πήρα μετα από 10 εργασιμες!!!

με το καλοοοοοο!!!

Δημοσίευση

λοιπον τα αποτελεσματα του υπερυχου τα περνεις αμεσως...τωρα για τις εξετασεις αιματος...αν τις κανεις στο λητω βγαινουν αμεσως,στο μητερα μεχρι το απογευμα και στο ιασω αργουν κανουν καποιες μερες ;)

καλη επιτυχια :)

Δημοσίευση

rubella καλημέρα!

Εγώ έκανα την τεταρτη αιματολογική και σε 15 μέρες θα βγούν αποτελέσματα.όταν πας θα δεις ότι έχει αποχτήσει χεράκια,ποδαράκια και θα κουνιέται πάνω κάτω.Εμενα μου ήρθε να τσιρίξω από την χαρά μου είναι θεϊκό!!!!!!!

Δημοσίευση

ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΧΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟ ΜΩΓΙΟ ΜΟΥ!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ΑΛΛΑ ΚΛΩΤΣΑΓΕ ΚΙΟΛΑΣ... :silly: :laugh:

ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ! ;)

Δημοσίευση

Κοριτσια εμενα ο γυναικολογος μου με ειχε στειλει σε εναν καταπληκτικο ειδικο για την αυχενικη κ ξεψαχνιζε εμενα κ τη μικρη μου επι μιαμιση ωρα :cheer::cheer: !!!!!!!!Ετσι κανει με ολες!!Τρελλαθηκα που εβλεπα το αγγελουδι μου ετσι!Ηταν τελεια!Στα λεει εκεινη την ωρα ολα,οι αιματολογικες βγαινουν αργοτερα.Με το καλο το μωρακι σου κοπελα μου :):):):) !!!Καλη εγκυμοσυνη μεχρι το τελος!!!!!!! :):):) :Θα τρελλαθεις κ εσυ την τριτη :lol::lol: !!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...