Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

χαχαχαχα να βαλω κι εγω εεε???? να μου το βγαλει και εμενα???

να ρωτησω κατι τωρα επειδη δεν μου εχει τυχει μεχρι τωρα..

θα παω σε λιγο να δω αν εχει πυρετο.

ο μικρος συνυθως κοιμαται μπρουμυτα θα τον γυρισω θα πιασω κουτελο και αν ειναι ζεστος βαζω θερμομετρο και δινω ντεπον

αν δεν ειναι ποτε να τον ξανακοιταξω??? παλι σε 3 ωρες????

Δημοσίευση

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΠΥΡΑΚΟ!!! :):):)

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ...

ΟΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΚΟΜΠΡΕΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ, ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΖΕΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΡΥΟ...

ΓΡΑΦΟΥΝ:

ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ...

ΟΤΙ ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ (ΑΙΣΘΗΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ)

ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ("ΗΑΝΣΑΠΛΑΣΤ") ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ "ΠΑΡΑΒΕΝΣ"... ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 2 ΕΤΩΝ...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΕΓΩ... ΒΟΗΘΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟΔΟΝΤΟ...

ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ("ΝΕΞΚΑΡΕ") ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΚΡΥΑ ΓΙΑ ΟΣΟ ΛΕΝΕ (4 ΩΡΕΣ) ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΩΤΑ... ΚΙ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΛΕΝΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 2 ΕΤΩΝ...

ΠΙΘΑΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΕ...

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΥΡΕΤΟ, ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΗΣΥΧΟΣ... ΗΘΕΛΑΝ ΑΛΑΓΗ ΚΑΘΕ 2-3 ΩΡΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ...

ΑΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΒΟΓΚΗΤΑ, ΜΗΝ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

ΔΩΣΤΟΥ ΚΙ ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ... :kiss: ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!

Δημοσίευση

φιλεναδα αμα πια αυτο το εμβολιο εμεις καναμε 39,5 3 μερες το καλοκαιρι το θυμασαι που στο ελεγα πριν φυγουμε διακοπες;;;;;

απο διαθεση και εμεις φουλ ειμασταν θα περασουν οι μερες μην μου αγχωνεσαι

Δημοσίευση

"Βρε βρε βρε αυτός ο ατιμούτσικος ο Σπυράκος μας…… ο μουργάκος μας….. μα να θέλει να βρίσκεται πάντοτε στην επικαιρότητα????"

Αναστασία μου…… χιουμοράκι κάνω αγάπη μου…… μη με παρεξηγήσεις, ναι????? Τι φοβάσαι καλή μου???? Μια χαρά θα πάνε όλα….. θα το ξεπεράσει κι αυτός ο μαχητής σου!!!!!! Είτε είναι ιωσούλα είτε είναι από το εμβολιάκι, θα κάνει τον κύκλο του και θα περάσει! Μη μου τρελαίνεσαι…… προσπάθησε να παίζεις μαζί του…… ακόμη κι αυτό θα τον ανακουφίζει…… πίστεψέ με…..

Καλή ανάρρωση…… καλή υπομονή και τα φιλιά μου!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια... !!!

Ετσι οπως τα περιγραφεις Αναστασια μαλλον το εμβολιο πρεπει να ευθυνεται για τον πυρετο, αφου το κανατε πριν απο μια εβδομαδα... κι'εμενα μετα απο μια εβδομαδα μου εκανε και ειχε για 2 μερες μεχρι 38.4 εφτασε...!!!

Περαστικα σας...! :)

Δημοσίευση

Τελικα μονο το ντεπον δεχεται κοριτσια και το αλλο το σιροπι ηπιε το βραδυ και το ξημερωμα που του εδωσα παλι εκανε εναν εμετο!!!(με ελουσε )

τωρα ειναι με 39.5 και κοιμαται,κεφι μετριο ορεξη μηδεν και ολο στο κρεβατι μας θελει να ειναι να χουζουρευει

Δημοσίευση

ΜΠΑΝΙΟ...ΥΓΡΑ...ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ....Α ΧΟΥΧΟΥΛΙΑΣΜΑ...ΑΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΑΓΛΑΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!!!!ΔΩΣΤΟΥ ΕΝΑ ΦΙΛΙ....[ΑΠΟ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΑΘΕ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ΄΄]...

Δημοσίευση

Περαστικα στο Σπυρακο μας!!!! :)

Αναστασια μου μηπως δε θα επρεπε να τον αφηνεις με τοσο υψηλο πυρετο;;;; :dry::dry:

Εγω τη μικρη μου τη σηκωνα και μεσα στα αγρια μεσανυχτα και καναμε μπανακι!!! Το κοριτσακι μιας γνωστης μου, αλληθωρισε απο υψηλο πυρετο κι απο τοτε τον τρεμω..... :(:(

Δημοσίευση

Περαστικά Αναστασία μου.

Μάλλον από το εμβόλιο είναι.

Κι εμένα ο γιός μου στο συγκεκριμένο είχε κάνει πυρετό μετά από 8 ημέρες.

Να του κάνεις και μπανάκια με χλιαρό νερό για να του πέφτει ο πυρετός.

Καλή ανάρρωση. :kiss:

Δημοσίευση

κοριτσακια μου μετα απο 2 μερες πολυ μα πολυ δυνατου πυρετου ο οποιος δεν επεσε κατω απο 38 και ηταν συχνα μεχρι 40 και κατι...σημερα ο μικρουλης μου το πρωι αρχισε να βγαζει εξανθηματα σε προσωπο και σωμα(σαν μικρα μικρα μπιμπικακια)

ετσι τελικα ο σπυρακος μου περασε την πρωτη του παιδικη ασθενια!!!!

ειναι βεβαια πολυ εξαντλημενος απο τον πυρετο,χρωμος και ακεφος ακομη

αλλα σιγα σιγα θα συνελθει.

τα σπιθουρακια ειπε η γιατρος θα φυγουν μονα τους και ετσι θα περασει και αυτο.

μαζι με ολα αυτα του εσκασαν και 2 δοντακια και ειχε και τον πονο απο αυτα....

αχ τι τραβανε τα κακομοιρα

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

κοριτσακια μου μετα απο 2 μερες πολυ μα πολυ δυνατου πυρετου ο οποιος δεν επεσε κατω απο 38 και ηταν συχνα μεχρι 40 και κατι...σημερα ο μικρουλης μου το πρωι αρχισε να βγαζει εξανθηματα σε προσωπο και σωμα(σαν μικρα μικρα μπιμπικακια)

ετσι τελικα ο σπυρακος μου περασε την πρωτη του παιδικη ασθενια!!!!

ειναι βεβαια πολυ εξαντλημενος απο τον πυρετο,χρωμος και ακεφος ακομη

αλλα σιγα σιγα θα συνελθει.

τα σπιθουρακια ειπε η γιατρος θα φυγουν μονα τους και ετσι θα περασει και αυτο.

μαζι με ολα αυτα του εσκασαν και 2 δοντακια και ειχε και τον πονο απο αυτα....

αχ τι τραβανε τα κακομοιρα

ΑΧ!ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΠΟΛΥΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ!

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ! ;)

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΥΜΠΑΘΗΣΕΙ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..... :woohoo:

ΧΙ!ΧΙ!ΧΙ! :laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...