Μετάβαση σε περιεχόμενο

και ξαφνικα πυρετος 40.2!!!!

Recommended Posts

χαχαχαχα να βαλω κι εγω εεε???? να μου το βγαλει και εμενα???

να ρωτησω κατι τωρα επειδη δεν μου εχει τυχει μεχρι τωρα..

θα παω σε λιγο να δω αν εχει πυρετο.

ο μικρος συνυθως κοιμαται μπρουμυτα θα τον γυρισω θα πιασω κουτελο και αν ειναι ζεστος βαζω θερμομετρο και δινω ντεπον

αν δεν ειναι ποτε να τον ξανακοιταξω??? παλι σε 3 ωρες????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ εγω αγχωνομαι παρα πολυ με τον πυρετο...εγω οταν περασε 2 ιωσεις ακαθε μια ωρα τον κοιταζα.περαστικα σας...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΠΥΡΑΚΟ!!! :):):)

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ...

ΟΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΚΟΜΠΡΕΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ, ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΖΕΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΡΥΟ...

ΓΡΑΦΟΥΝ:

ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ...

ΟΤΙ ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ (ΑΙΣΘΗΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ)

ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ("ΗΑΝΣΑΠΛΑΣΤ") ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ "ΠΑΡΑΒΕΝΣ"... ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 2 ΕΤΩΝ...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΕΓΩ... ΒΟΗΘΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟΔΟΝΤΟ...

ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ("ΝΕΞΚΑΡΕ") ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΚΡΥΑ ΓΙΑ ΟΣΟ ΛΕΝΕ (4 ΩΡΕΣ) ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΩΤΑ... ΚΙ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΛΕΝΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 2 ΕΤΩΝ...

ΠΙΘΑΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΕ...

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΥΡΕΤΟ, ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΗΣΥΧΟΣ... ΗΘΕΛΑΝ ΑΛΑΓΗ ΚΑΘΕ 2-3 ΩΡΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ...

ΑΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΒΟΓΚΗΤΑ, ΜΗΝ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

ΔΩΣΤΟΥ ΚΙ ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ... :kiss: ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!

φιλεναδα αμα πια αυτο το εμβολιο εμεις καναμε 39,5 3 μερες το καλοκαιρι το θυμασαι που στο ελεγα πριν φυγουμε διακοπες;;;;;

απο διαθεση και εμεις φουλ ειμασταν θα περασουν οι μερες μην μου αγχωνεσαι

"Βρε βρε βρε αυτός ο ατιμούτσικος ο Σπυράκος μας…… ο μουργάκος μας….. μα να θέλει να βρίσκεται πάντοτε στην επικαιρότητα????"

Αναστασία μου…… χιουμοράκι κάνω αγάπη μου…… μη με παρεξηγήσεις, ναι????? Τι φοβάσαι καλή μου???? Μια χαρά θα πάνε όλα….. θα το ξεπεράσει κι αυτός ο μαχητής σου!!!!!! Είτε είναι ιωσούλα είτε είναι από το εμβολιάκι, θα κάνει τον κύκλο του και θα περάσει! Μη μου τρελαίνεσαι…… προσπάθησε να παίζεις μαζί του…… ακόμη κι αυτό θα τον ανακουφίζει…… πίστεψέ με…..

Καλή ανάρρωση…… καλή υπομονή και τα φιλιά μου!!!!!!

Καλημερα κοριτσια... !!!

Ετσι οπως τα περιγραφεις Αναστασια μαλλον το εμβολιο πρεπει να ευθυνεται για τον πυρετο, αφου το κανατε πριν απο μια εβδομαδα... κι'εμενα μετα απο μια εβδομαδα μου εκανε και ειχε για 2 μερες μεχρι 38.4 εφτασε...!!!

Περαστικα σας...! :)

Τελικα μονο το ντεπον δεχεται κοριτσια και το αλλο το σιροπι ηπιε το βραδυ και το ξημερωμα που του εδωσα παλι εκανε εναν εμετο!!!(με ελουσε )

τωρα ειναι με 39.5 και κοιμαται,κεφι μετριο ορεξη μηδεν και ολο στο κρεβατι μας θελει να ειναι να χουζουρευει

ΜΠΑΝΙΟ...ΥΓΡΑ...ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ....Α ΧΟΥΧΟΥΛΙΑΣΜΑ...ΑΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΑΓΛΑΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!!!!ΔΩΣΤΟΥ ΕΝΑ ΦΙΛΙ....[ΑΠΟ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΑΘΕ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ΄΄]...

Περαστικα στο Σπυρακο μας!!!! :)

Αναστασια μου μηπως δε θα επρεπε να τον αφηνεις με τοσο υψηλο πυρετο;;;; :dry::dry:

Εγω τη μικρη μου τη σηκωνα και μεσα στα αγρια μεσανυχτα και καναμε μπανακι!!! Το κοριτσακι μιας γνωστης μου, αλληθωρισε απο υψηλο πυρετο κι απο τοτε τον τρεμω..... :(:(

Περαστικά Αναστασία μου.

Μάλλον από το εμβόλιο είναι.

Κι εμένα ο γιός μου στο συγκεκριμένο είχε κάνει πυρετό μετά από 8 ημέρες.

Να του κάνεις και μπανάκια με χλιαρό νερό για να του πέφτει ο πυρετός.

Καλή ανάρρωση. :kiss:

κοριτσακια μου μετα απο 2 μερες πολυ μα πολυ δυνατου πυρετου ο οποιος δεν επεσε κατω απο 38 και ηταν συχνα μεχρι 40 και κατι...σημερα ο μικρουλης μου το πρωι αρχισε να βγαζει εξανθηματα σε προσωπο και σωμα(σαν μικρα μικρα μπιμπικακια)

ετσι τελικα ο σπυρακος μου περασε την πρωτη του παιδικη ασθενια!!!!

ειναι βεβαια πολυ εξαντλημενος απο τον πυρετο,χρωμος και ακεφος ακομη

αλλα σιγα σιγα θα συνελθει.

τα σπιθουρακια ειπε η γιατρος θα φυγουν μονα τους και ετσι θα περασει και αυτο.

μαζι με ολα αυτα του εσκασαν και 2 δοντακια και ειχε και τον πονο απο αυτα....

αχ τι τραβανε τα κακομοιρα

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

κοριτσακια μου μετα απο 2 μερες πολυ μα πολυ δυνατου πυρετου ο οποιος δεν επεσε κατω απο 38 και ηταν συχνα μεχρι 40 και κατι...σημερα ο μικρουλης μου το πρωι αρχισε να βγαζει εξανθηματα σε προσωπο και σωμα(σαν μικρα μικρα μπιμπικακια)

ετσι τελικα ο σπυρακος μου περασε την πρωτη του παιδικη ασθενια!!!!

ειναι βεβαια πολυ εξαντλημενος απο τον πυρετο,χρωμος και ακεφος ακομη

αλλα σιγα σιγα θα συνελθει.

τα σπιθουρακια ειπε η γιατρος θα φυγουν μονα τους και ετσι θα περασει και αυτο.

μαζι με ολα αυτα του εσκασαν και 2 δοντακια και ειχε και τον πονο απο αυτα....

αχ τι τραβανε τα κακομοιρα

ΑΧ!ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΠΟΛΥΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ!

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ! ;)

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΥΜΠΑΘΗΣΕΙ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..... :woohoo:

ΧΙ!ΧΙ!ΧΙ! :laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...