Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μη μου πεις οτι ακομα καθεσαι εκει!!!

Δηλαδη τοσες που καηκαμε να καεις και εσυ.

Διαβασε τι σου λενε τα κοριστια, και βαλτα καλα στο μυαλο σου. Ειδικα εμεις που ειμαστε καμενες απο χερι.

Η δικια μου πεθερα ειναι καλη- σε σχεση με αλλες. Πιστεψε μας η ψυχικη σου ηρεμια ειναι πανω απ'ολα. Θα εχεις προβλημα με τον αντρα σου μελλοντικα και θα μετανιωνεις που παντρευτηκες. Εγω ειμαι μονο δυο χρονια παντρεμενη, και να σου πω...θα προτιμουσ ανα παρω το παιδι μου και να παω στη μαμα μου. Μερικες φορες οταν ειμαι αρπαγμενη με του;ς απο κατω λεω στον αντρα μου οτι το μοναδικο σωστο πραγμα που εκανε ειναι το παιδι μας και οτι μονο αυτος ειναι ο λογος που ειμαι παντρεμενη μαζη του.

Το πως θα το χειρηστεις ειναι δικο σου θεμα, να μην το αφινεις να λυμνασει κι'αλλο.

Δεν ειναι κανο ουτε ντροπη να θες να παντρευετεις, ειναι μια φυσιολογικη εξελυξη μιας καλης υγηεις σχεσης. Και πιστεψε με - το λεω απο πειρα- ενας αντρας που λεει οτι δεν θελλει να παντρευτει δεν θελλει να παντρευτει ΕΣΕΝΑ. Πιστεψε με καποια στιγμη θα παντρευτει, καποια που θα ειναι πιο τσαουσα απο σενα, που θα σεβετε περισσοτερο τον εαυτο της( με συγχωρεις κι'ολας)Φτανει τοση αναβολη. Τον αγαπας, θελεις να ειστε μαζι, ακου εμας, παρτον απο την μαμακα του και δρομο, να ζησετε και να χαρειτε την ζωη σας, αλλιως αστον να κοιμαται με την μαμακα του, λιγο να κουνησεις την ουριτσα σου ΝΑ ουρα θα κανουν...

• Απαντήσεις 74
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

γεια σου κουκλα!εγω ειμαιυπερ στο να φυγεις απ αυτον τον αρραβωνα!τοσα χρονια.. κ συνεχεια το τρεναρει??συμφωνω με οσα ειπε η βανα με καλυψε!

ο καλος σου ειναι με τη μαμα μου κ πιστεψε με αυτο ειναι πολυ δυσκολο εχω περασει κ ργω απ αυτη τη φαση κ το ξερω πολυ καλα!

3 χρονια αρραβωνα κ χωρισαδεν εχω μετανιωσει κ ειμαι στα καλυτερα μου!

απλα θελει δυναμη γαι να φυγεις!εγω εχω κ δυναμη κ εγωισμο κ γονεις που με στηριζουν με το παραπανω!

μπορει να ακουγομαι καπως..αλλα θα στο ξαναπω καντο τωρα που ειναι νωρις.

η ζωη ειναι ομορφη κ πολυ μικρη πρεπι να περναμε ομορφα!

φιλικα,αννα

Δημοσίευση

Κοριτσάκι δεν πρέπει να σε επηρεάζουμε....

Δεν είμαστε μέσα στην σχέση του καθενός για να τα γνωρίζουμε όλα....

Η αλήθεια όμως είναι ότι είστε πολλά χρόνια μαζί.

Πιστεύω και έγω όπως σου είπαν και άλλα κορίτσια

ότι αν είναι να καθηστερείτε για το σπίτι

ας ενοικιάσεται κάπου να μείνετε...γιατι το σπίτι μπορεί να πάρει πολύ καιρό.Βέβαια απο οικονομικής άποψης εσένα και του άντρα σου είναι εφικτό?

Μετέπειτα μπορείτε να κάνετε για αρχή πολιτικό γάμο. Τώρα άν τα πεθερικά και οι γονείς σου δεν θέλουν...τι να πω....

Το γεγονός ότι μένεις μαζί του θεωρώ ότι έτσι είναι το σωστό καθώς είστε αρραβωνιασμένοι και δεν θα ήταν ωραία εικόνα να μένετε χώρια....απλά καλό είναι να μην εμπλέκονται και άλλοι στην σχέση σας γιατί σίγουρα αυτό προκαλέι προβλήματα....Μακρια και αγαπημένοι που λένε.....

Προσπάθησε πάντως να πλησιάσεις με αγάπη τον άντρα σου

και να του πεις τι αισθάνεσαι.

Ότι τον αγαπάς και θέλεις να προχωρήσετε και στο επόμενο βήμα..

και δεν θέλεις να περάσουν και άλλα χρόνια...δλδ αν μείνεις έγγυος δεν θα παντρευτείτε αμέσως? Μην τον πιέζεις γιατί αυτό δεν θα έχει καλό αποτέλεσμα...

Στην τελική εσύ ξέρεις αν σε αγαπάει...αν σου το δείχνει καθημερινά....και τι έχει κάνει για σένα όλο αυτόν τον καιρό....

Ελπίζω οι συμβουλές μας να οδηγήσουν σε κάτι καλό

;):kiss:

Περιμένουμε νέα σου

Δημοσίευση

καλημερα αναστασία :):):)

που εισαι καλε??????? δεν πιστευω να θυμωσες με ολα αυτα που σου ειπαμε???????????

εννοειται πως ολα αυτα για το καλο σου τα λεμε κοριτασκι μου

ολες μα ολες τα ιδια περασαμε καποια στιγμη ;);)

αλλες χωρισαμε αλλες παντρευτηκαμε ολες ομως δεν μετανιωσαμε στιγμη για το αποτελεσμα οποιο και να ηταν αυτο...........

δεν σου λεμε πιαστον και πες του χωριζουμε αν δεν γινει γαμος

εξαλλου κατι τετοιο δεν εχει απολυτως κανενα νοημα

ο γαμος ειναι αποφαση ζωης και οχι εκβιασμου.........

θελει διπλωματια...θελει αποφασιστικες κινησεις.....θελει να υψωσεις το αναστημα σου να δειξεις τι αξιζεις.....

τοσα χρονια το παιχνιδι το εκανε εκεινος ηρθε ο καιρος λοιπον να δει οτι ξερεις και συ να παιζεις μπαλα.........

;););)

μιλα με τουσ γονεις σου πες τα ολα βγαλτα απο μεσα σου

ειμαι σιγουρη κατι παραπανω θα ξερουν εκεινοι για την κατασταση αυτη

οποτε μην διστασεις...πρεπει να εχεις τους γονεις σου κοντα σου

και ασε τα παρε δωσε με την πεθερα.....αααααααα και μια ομορφη συζητηση αναμεσα στις 2 οικογενειες για το θεμα του γαμου δεν θα βλαψει......δεν ειναι κακο

γιατι αν η πεθερα ειχε ενα κοριτσι που το ειχαν σπιτωμενο τοσα χρονια

και κουβεντα για γαμο πουθενα,πιστεψε με το ιδιο θα εκανε και χειροτερα μην σου πω........

ετοιμαςε λοιπον ενα ωραιο τραπεζι καλεσε τους ολους και σαν καλη οικοδεσποινα ανοιξε με ζουζουνιαρικο υφος το θεμα του γαμου χωρις να καταλαβει κανενας ουτε και ο δικος σου οτι ολο αυτο εγινε επιτηδες..........

περιμενουμε νεα σου!!!!!!! και ευχαριστα!!!!!!!!!!! :):):););)

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου εγώ δεν κατάλαβα, εφόσον είχε δρομολογηθεί ο γάμος αλλά αναβλήθηκε για άλλο λόγο, πως βγαίνει το οικονομικό στη μέση??

Ο αρραβωνιαστικός σου πως σου φέρεται? είσαι ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη μαζί του άσχετα από το θέμα του γάμου? Σε υπολογίζει? κάνει πράγματα για εσένα? σου δείχνει ότι σε αγαπάει? Εγώ θα σου έλεγα να ακούσεις τι έχουν να σου πουν και αγαπημένοι σου άνθρωποι που σας ζουν από κοντά...

Πολλές φορές όταν είμαστε μέσα σε μια κατάσταση δε βλέπουμε πέρα από τη μύτη μας...δε μπορούμε να είμαστε αντικειμενικοί...Ένας άνθρωπος όμως κοντινός μας μπορεί να μας πει με αντικειμενικότητα τι συμβαίνει....

Μη φοβάσαι να ακούσεις την καρδιά σου και τη διαίσθηση σου....

Συμφωνώ με τα κορίτσια...φύγε μερικές μέρες..(βρες μια καλή δικαιολογία) πέρασε χρόνο με τον εαυτό σου και δες εσύ τι θέλεις και πόσο απέχεις από το να το αποκτήσεις!!!

Δημοσίευση

Πήγαινε κι εσύ στη μαμά σου και μείνε και βάλτου λίγο πάγο και δημιουργησε μια απόσταση μεταξύ σας μπας και ξυπνήσει.

Από ότι μας λές δεν μου φαίνεται και πολύ ώριμος και έτοιμος για γάμο, γιαυτό αντί να αγωνιάς να το επισπεύσεις, μηπως εσύ θα έπρεπε να το ξανασκεφτείς για αυτόν τον άνθρωπο;;;

Sorry που γίνομαι λίγο σκληρή, αλλα πιστεύω ότι ο άνθρωπος που θέλει να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια, και στο ενοίκιο μένει και χίλιες δυσκολίες αντιμετωπίζει, αρκεί να είναι με τον άνθρωπό του.

Ο δικός σου βολεμένος είναι, στη μανούλα του, έχει κι εσένα από δίπλα, οπότε σου λέει άστο το γάμο προς το παρόν, μια χαρά είμαστε...

Για ξεβόλεψέ τον από τη βολή του να σου πώ εγώ...

Δημοσίευση

γεια σας κορίτσια μου σας ευχάριστο πολύ όλες για το ενδιαφέρον σας.κάναμε και σήμερα ακόμα μια κουβέντα δεν είναι πως δεν θέλει να "παντρευτουμεκαι" ότι δεν θέλει εμενα απλός θέλει να τελειώσει το σπίτι τον πεθερικών μου να μείνουμε μονοι μας και να φτιάξουμε και το δικό μας με την ησυχία μας αυτό του είπα το καταλαβαίνω αλλα δεν διανοούμαι πως μέχρι του χρόνου το σεπτέμβριο δεν θα έχει τελειώσει το σπίτι τους έλεος του λέω τις "αρτας" "τογεφυρι" να ήταν θα είχε τελειώσει...και στο κάτω κάτω σκέψου και τι θέση τον δικό μου. και μου λέει δεν θέλω να κάνω γάμο για τους άλλους αλλα για μας του λέω ποσο πιο χαλαρά να πάει δεν γίνετε άλλο.δεν μου είπε τίποτα άλλο εχθές μίλησα και με τον κολλητοί μας και μου είπε ότι του τα είπε ποιο μπροστά και αυτός πήρε την δικια μου πλευρά και θα του ξαναμιλήσει......αν και πιστεύω ότι κατάλαβε τι του είπα εγωωώ το θέμα είναι πως θα το πει στους δικούς του γιατί είναι πολύ μυστήριοι άνθρωποι...όσο για το να φύγω τώρα δεν μπορώ ζούμε σε χωριο μια φορα πήγα να κοιμηθώ στην μαμά μου μια εβδομάδα που ήμουν πολύ άρρωστη και είπαν ότι χώρισα και οι δικοί του τον κόσμο τον υπολογίζουν πολλοί

Δημοσίευση

δηλαδη δεν μπορειτε να νοικιασετε ενα δυαρακι μεχρι να τελειωσει το σπιτι?

Εμεις τουλαχιστον μολις αρραβωνιαστηκαμε νοικιασαμε, σε εναμιση χρονο παντρευτηκαμε και μενουμε εκει. το σπιτι μας θα αργησει και εμεις θελαμε το χωρο μας. Δε γινοταν να περιμενουμε ποτε θα κοιμηθουν 5 ατομα για να κανουμε μια αγκαλια.

Η σχεση στο φωναζει απο μονη της ποτε εχει την αναγκη για κατι παραπανω, διαφορετικα φθειρεται. και η δικη σας σχεση απ'οτι καταλαβα χρειαζετε επειγοντως χωρο, προσωπικο χωρο!!!

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου γεια σου..συγνωμη αν θα φανω σκληρη αλλα το χω δει το εργο και το βλεπω και τωρα που μιλαμε..

Πρωτα θεσε καποια ερωτηματα στον εαυτο σου κοιτωντας τον καθρεφτη..

1) Ειμαι ευτυχισμενη?

2) Ειμαι ερωτευμενη?

3) Με γεμιζει αυτη η σχεση??

4) Θελω πραγματικα να ζησω με αυτον τον ανθρωπο η ειναι ολα μια συνηθεια ενα απωθημενο ετων??? 13ων ετων παρακαλω και αν ειναι δυνατον δηλαδη ελεος!!!!

Καλη μου νομιζω που αυτο που ζεις ειναι μια συνηθεια κ μονο!!!Ο καλος σου εχει βολευτει μια χαρα εχει εξασφαλησει το....της χρονιας (που ελεγε κ ο πατερας μου)και δεν τον πιεζει και δεν τον νοιαζει τιποτα αλλο παρα ο εαυτος του!!!Αυτο θες??Να ζεις κατω απο μια πεθερα που στοιχηματιζει την ζωη σου??Εναν αντρα που ακουει ακομη την μαμα του?/Κ σενα να υπομενει ολα αυτα γιατι??Για να χανεις τα καλυτερα σου χρονια??Και σκεφτεσαι κ για μωρο κατω απο αυτες τις συνθηκες??

Κοριτσακι θεσε ερωτηματα στον εαυτο σου μιλησε και με τους δικους σου και παρε δραστικα μετρα για σενα!!!Τριξτου τα δοντια αν σε αγαπαει κ σε θελει πραγματικα θα προχωρησετε μονοι σας και μαζι!!!!Αν οχι τοτες κοιτα να ξαναφτιαξεις την ζωη σου!!!!

Δεν αξιζει σε κανεναν αυτο..

Η αδερφη μου παντα μα παντα ειχε προβληματα με τα πεθερικα της απο την αρχη απο την ημερα του Αρραβωνα...προσπαθουν να τους χωρισουν...ο γαμπρος μου πολυ καλο παιδι αλλα δεν ξεκολαει απο τους δικους του (δουλευει με τον πατερα του 18 ωρες το λιγοτερο την ημερα και βγαζει το μαξιμουμ 1300 ευρω!!!Λιγες στιγμες ηρεμιας!!!

Σκεψου το σοβαρα!!

Δημοσίευση

του το είπα και αυτό να δούμε τώρα απλά δεν ήθελα να συνεχίσουμε άλλο την συζητήσει για να μην τον εξοργίσω αλλα θα την ξανακάνω μετά από λίγες μέρες εγώ πιστεύω πως τώρα που πήγε σπίτι θα τους το πει...και να δούμε

Δημοσίευση

Αναστασια αν πραγματικα τελειωνει το σπιτι τοτε δεν εχεις κανενα απολυτως προβλημα. Αν ομως δεν συζηταει τον γαμο ουτε για το 2010, λογω σπιτιου τοτε μαλλον δεν τελειωνει το σπιτι και ειναι καιρος να αγορασεις τις αγγελιες απο περιπτερο.

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου συμφωνω με τα υπολοιπα κοριτσια....κατι δε μου παει καλα..δε μου μυριζει αγαπη ολο αυτο! :(

Ζητησα κι εγω τη γνωμη του αντρα μου,ο οποιος μολις το διαβασε απλως κουνησε το κεφαλι του και ειπε "τη καημενη τη κοπελα.."

Σκεψου μονο αυτο..σου αξιζει να παρακαλας για το αυτονοητο;;;;;

Συγνωμη αν γινομαι αποτομη και απολυτη αλλα νιωθω οτι θιγεται η αξιοπρεπεια σου απο αυτους τους ανθρωπους και δε το αξιζεις... :unsure:

Ελπιζω να γινει αυτο που θα ειναι καλυτερο για τη δικη σου ευτυχια... :):kiss:

Δημοσίευση

Άρα βρε Αναστασία μου στο οικονομικό θα καταλήξετε πάλι.. τί να έχει αλλάξει αυτή τη φορά από την μεριά των πεθερικών σου;

αν πραγματικά θέλετε να παντρευτείτε, τα βάζετε κάτω, βλέπετε τί λεφτά έχετε, προσθέτετε τα λεφτά που θα σας δώσουν οι γονείς (αν σας δώσουν) και στην συνέχεια αποφασίζετε τί γάμο θα κάνετε: κλειστό ή ανοιχτό, με γλέντι ή χωρίς κ.α. Αν όλα τα ζευγάρια περίμεναν από τους γονείς θα υπήρχαν πολλά απάντρευτα.

Εμείς δεν τους ρωτήσαμε..απλά ανακοινώσαμε την ημερομηνία..οι γονείς μου είπαν ότι θα δώσουν τα μισά, τα πεθερικά μου λόγω του ότι είναι συνταξιούχοι και μεγάλοι σε ηλικία δεν είχαν και μας έδωσαν μόνο 3.000€.

Με αυτά τα λεφτά και όσα είχαμε εμείς οργανώσαμε τον γάμο μας στα μέτρα μας. Αν περίμενα να μεζέψουν τα πεθερικά μου τα μισά έξοδα του γάμου όπως έκαναν οι γονείς μου, δεν θα παντρευόμασταν ποτε.

Μπορεί να είμαι και λάθος.. εγώ απλά σου καταθέτω την γνώμη μου και τί κάναμε εμείς..από'κει και έπειτα η απόφαση είναι καθαρά δική σας.

Δημοσίευση

αναστασια αγρια το συζηταει με τους δικους του γιατι προφανως τον εκβιαζουν οτι εαν δεν τελειωσει το σπιτι εμεις δεν θα σας βοηθησουμε στον γαμο......νομιζω οτι εγω στην θεση σου θα εχεζα και το χωριο και το τι θα πουν και τον αντρα αμα θες ακολουθησε αλλιως τελειωσε το σπιτι και μπες χωρις εμενα τι να το κανω τα ντουβαρια εαν εσυ εισαι το ντουβαρη τησ μαμας και αστον να σου τηλεφωνησει εκεινος αυτα...........

Δημοσίευση

Αναστασία μου καταρχήν βγάλε απο το μυαλό σου το θέμα του παιδιού.ΜΗΝ διανοηθείς να κάνεις μωρό κάτω απο αυτές τις συνθήκες.Όσο για τα άλλα συμφωνώ με τα υπόλοιπα κορίτσια.Έχει βολευτεί και του είναι δύσκολο να ξεβολευτεί.Το καλύτερο θα ήταν να βρείτε ένα μικρούλη σπιτάκι,να μείνετε οι δυο σας,κατι που είναι πολύ σημαντικό πριν το γάμο κατά τη γνώμη μου και μετά τα βάζετε όλα σε σειρά.Αλλά να φύγετε απο εκεί....Αν είναι δυνατόν...13 χρόνια και δε ξέρει που βαδίζετε....

Δημοσίευση

Το άσχημο είναι ότι τον δικαιολογείς συνέχεια εις βάρος του εαυτού σου. Την συζήτηση με τους γονείς του θα έπρεπε να την είχε κάνει από μονος του και πριν πολλά χρόνια, όπως και την συζήτηαη μεταξύ σας θα έπρεπε να την ξεκινάει αυτός και όχι όλο εσύ!!!! Βρε κοριτσάκι μου είσαι ευτυχισμένη, περνάς καλά???

Δημοσίευση

imanth έγραψε:

Το άσχημο είναι ότι τον δικαιολογείς συνέχεια εις βάρος του εαυτού σου. Την συζήτηση με τους γονείς του θα έπρεπε να την είχε κάνει από μονος του και πριν πολλά χρόνια, όπως και την συζήτηαη μεταξύ σας θα έπρεπε να την ξεκινάει αυτός και όχι όλο εσύ!!!! Βρε κοριτσάκι μου είσαι ευτυχισμένη, περνάς καλά???

Θα συμφωνησω με την imanth!!

Αλλα κοριτσακι δεν μας απαντας ουτε εσυ σε αυτο που σε ρωταμε!!!

Περνας καλα??Εισαι ευτυχισμενη?/Η μετα απο 13 χρονια που κανεις υπομονη σου χει γινει κ σενα εμμονη ο γαμος????

Δημοσίευση

ρωταμε αν εισια καλα ; Η απαντηση ιναι αληθοφανη φαινετε φωναζει και μονο ο τιτλος που εχεις βαλει στο θεμα σου τα λεει ολα :ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΛΕΣ....τι άλλο περιμενεις να φτασεις στον πατο ; αν νιωσεις κομματια ; Υπαρχουν δυο ειδων αντρων αυτοι οι οποιοι εχουν μεγαλωσι απο νωρι και οι συνθηκες της ζωης τους ερειξαν στα σκληρα να δουλευουν καινα βοηθαν και οι άλλοι οι προνομιουχοι για καποιους που γεννηθηκαν με την ευκαιρια να εχουν και κατι απο τους γονεις τους να τους βοηθησουν αν σπουδασουν και αργοττερα να βρουν μια δουλεια και να κανουν τη δικη τους οικογενεια .Υπαρχουν και καποιοι οι οποιοι τα εχουν οα ετοιμα αλλα επειδη αυτοι ειανιλιγοι τους βαζω απ εξω προσωρινα.

Ο αντρας σου ποσο χρονων ειναι ; ειναικατω απο 27 ; τι παει αν πει να γινει το σπιτι των γονιων μου ; οιγ ονεις του ειναι ηδη αντρεμενοι και τωρα προτραιοτητα εχετε εσεις τι γονεις ειναι αυτοι που κοιτανε πρωτα τη παρτη τους ; εγω με το που αρραβωνιαστηκαμε μεναμε μαζι εμ τον αντρα μου τα πεθερικα μου το περισσοτερο καιρο ηταν στο χωριο ετσι επειδη και η δουλεια μου ηταν κοντα στο σπιτι τους μεναμε εκει .

Μαζί μαε εμενε και η κουνιαδα μου αλαλ τη βλεπαμε σπανια δουλευε πολλες ωρες και εφευγε με τον μπατζανακη μου.

Οσο ειμασταν μονοι μασ στο σπιτι κανενα προβληαμ το σπιτι ελαμπε και μιαλμε για ενα σπιτι 120 τμ παλιο το οποιο ειχε πολλα π[ραγματα μεσα βεβαια παρολο που εγω δουλευα πολλες ωρες το σπιτι εμενε πεντακαθαρο .Οταν ηρθαν τα πεθερικα μου ξεκινησε το προβληαμ .Εκεινη ειχε τη μανια τα ρουχα που φορουσαν μια η δυο φορες να μην τα βαζεισ τη ντουλαπα η αν ατα πλυνει αν τα θεωρουσε βρωμικα και απλα τα αφηνε επανω στην καρεκλα ετσι στο τελος της εβδομαδας ειχαν μαζευτει τα ρουχα !Αυτοι ελεγε οτι τα φορεμενα δνε πρπει νατα βαζουμε στη ντουλαπα εγω της εξυγουσα οτι τα βαζω σε αλλο χωρο και εκεινη συνεχιζε και τα φηνε σε καρεκλες μπορει δηλαδη αν ειχαμε και τρεις καρεκλες ρουχα .

Καποια στιγμη που μεινα ανεργη για ενα δαστμα εψαχνα για δουλεια καιειχα παει δοκιμαστικα σε ενα μαγαζι εμ υψηλη ραπτικη με δοκιμασαν καποιες ωρες καιμου ειχε πει ο εργοδοτης οτι αν δνε εβρισκαν καποια που να ξερει και απο μοδιστρικη ηθελαν πολλα να εχει θα με ειδοποιουσαν .

Ετσι μια και ειχα χρονο πηγα απο μια φιλη για καφε επειδη ομως δνε μου αρεσει αν κανω κινησεις χωρις αν εχω ενημερωσει τον αντρα μου τον πηρα τηλ. και του ειαπ τι ειχε γινεικαι που θα πηγαινα .Ολα καλα μου λεει μην στεναχωριεσε θα βρεις δουλεια .

Παω στη φιλη μου και την ωρα που εφευγα την παιρνωτη πεθερα τηλ, να δω αν θελει ψωμι τοτε εκεινη μου ιεπε οχι ασε ..παω στο σπιτι ακι ελειπε .Ανοιγω τον υπολογιστη τον οποιο ειχαμε κανει και τηλεφωνητη να ακουσω τα μυνηματα επειδη περιμενα και αλαλες δουλεις τοτε ακουσα κατι και φρικαρα .

Ειχε παρει τηλ. η αμμα μου και εκεινη δνε προλαβε να το σηκωσει (πεθερα)βγηκε λοιπον ο τηλεφωνητης και κατεγραψε ολη τη συνομιλια με κατηγορουσε για χιλια δυο με θεωρουσε υπευθυνη που δνε ειχα εργασια ενω η εταιρια χρεωκοπησε για αυτο σταατησα ελεγ εστη μαμα μου οτι εγω δνε εχω καμια δουεια να κανω παρεα με ελευθερες!καιμε θεωρουσε τεμπελα που δνε εκαν δουλειες ενω οαλ ατ δικαμ αμς πραγματα περναγαν απο τα χεραι μου .Η μαμα μου βεβαια την εβαλε στη θεη της .Εγω ειχα παεθι πλακα ερχετε ο αντρας μου και δνε ελεγα τιποτα με ρωταγε τι εχω καιδ νε μιλαγα ειχα παθει σοκ τοτε σκεφτηκα τι επρεπε να κανω να τον βαλω να ακουσει η να το καλυψω ; και τοτε επικρτατησε οτι εγω θα νθκησω οτι αν ειναικαποια αν κανει κουμαντο στη ζωη μου θα ειμαι εγω μολις το ακουσε ο αντρας μου εγεινε εξαλλος την ωρα που το ακουγε στο διπλα νο δωματιο ηταν ο πεθερος μου και βγαινει εξω σε κατασταση αμοκ αυτηβελειπε με το που ηρθε της λεει ο νατρας μου τι προβληαμ εχεις με τη Βανια αυτη τα επαιξε ειπε εγω δνε εχω κανενα και τοτε της εβαλε ο ντρας μου τη συνομηλια και επαθε πλακα ,Αρχιζε και εανε σαν υστερικη οτι την παρακολουθουμε μεσα στο σπιτιτ ης και αλλα τετοια παλαβα εγω σηκωθηκα και εφυγα πηγα στην κουμπαρα μουδνε ηθελα να με δουν οι γονεις μου σε αυτη τη κατασταση ο πεθερος μου πηρε το μερος μου καιμε παρακαλεσε να γυρισω ετσι το εκανα γι αυτον.Μετααπο ενα διαστημα λιγο πριν το γαμο καθαριζαμε το σπιτι της για το πασχα και εγω ημουν ηδη δτο κομμωτηριο δουλευα τρελλα και μολις ειχα επιστρεψει απο τη δουλεια ο αντρας μου ηατν μαζι με εναν συναδερφο του ακι εφτοιαχνανα κατι τοτε καταλαθος το παιδι ερειξε λιγο ενρο στο τραπεζακικαι το μαζεψε μονος του και του ειπα εγω :μπραβο εισια νοικοκυρης τοτε εκινη η οποια υποτιθευτε οτι καθαριζε απανταεικαι λεει :μπραβο εδω ολα απο εμενα περνανε κανενανς δνε βοηθαει και ολοι ειναιναχρηστη και η μεγαλυτερη αυτηεδω καιμε δειχνει !ε εγεινε χαμος ανοιγω τη πορτα και σηκωνομαικαιμφευγω εξηγησα στον αντρα μου οτι αν θελι αν παντρευτουμε Θα εμενε ο ακθενας σπιτακιι του η να ερθει στο δικο μου το πατρικο την εκανα ρομπα σε ολους την αλλημερα ειχε τραπεζι στο σοι του πεθερου μου και περιμενε καιεμας εγω απο τη μια δνε ηθελα αν παω αλαλ απο την αλλη ηθελα αν της ανεβασω την πιεση ετσι πηγαμε ενω ο αντραςμου δνε ηθελε και καθομουν διπλα σε μια θεια του αντρα μου και λεει η θεια του καποαι στιγμη τι καλοκοριτσι παιρνει ο αντρα ςμου και οτι μια τετοια νυφη ηθελε και αυτητοτε καιε γωμπροστα σε ολους απαντησα :η πεθερα μου εχει διαφορετικη αποψη με θεωρει τεμπελα ακι αχρηστη εμενα που δουλευα σε δυο δουλειες διαφορετικες που Σαββατοκυριακα χτενιζα που δεχομουν το μισθο του ο αρραβωνιαστικος μου να τα βαζει στο σπιτι τους και οχι στην ακρη που θα παντρευομασταν και τοτε ικανοποιημενη ειδα τη μουρη της και το φχαριστηθηκα κοριτσια .Πηρα το αιμα μου πισω και βεβαια δνε ξανμινα σπιτι τους αλλα καισ το δικο μου ερχονατια πλη επισκεπτες.Αν ο ανταρς μου δεν μιλαγε δνε θα ημουν μαζι του ναι τον ΑΓΑΠΩ αλλα πιο πολυ ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ

Δημοσίευση

Μπαβο Βανια!!! :woohoo: :woohoo: καλα της εκανες της καργιας!!! ;)

Μπραβο και στον αντρα σου βεβαια που αναγνωρισε το δικιο σου και πηρε το μερος σου! :)

Ετσι ειναι...αν εχεις Αναστασια μου τετοια προβληματα τωρα κι ο καλος σου υποστηριζει τους δικους του,ετσι και παντρευτειτε θα γινουν χειροτερα τα πραγματα..αυτο ειναι βεβαιο με μαθηματικη ακριβεια! :(

Δημοσίευση

γεια σου!να σε ρωτησω χωρισ παρεξηγηση?μηπωσ του βαζουν λογια και ειναι σε διλλημα ποιον να ακουσει?τη γυναικα η την μαμα?και στο κατω κατω μην επιμενεισ αν ειναι οντοσ λογο οικονομικου,,,το παν ειναι η συζητηση και πολλεσ φορεσ να κανουμε και τα στραβα ματια.και με το να μαλωσεισ δεν προκειτε να καταφερεισ απολυτοσ τιποτα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Περίπου 22:00-23:00 κοιμάται για βράδυ  ανάλογα και με το πρόγραμμα μας εμείς όλοι μαζί ξαπλώνουμε στο κρεβάτι για ύπνο αλλιώς δεν κοιμούνται 😅
    • Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...